Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 461
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asior napisał(a):
Ja zawsze wolałam czarne :eviltong:
Ale znowu Ty pewnie bardziej poradzisz sobie z tą dzikuska.... niewiem jakie dogomanka ma doświadczenie w tej kwestiii....

Ja bym sobie chyba poradzila,tylko ze wzgledu na rodzicow wole ta śmielsza.

Posted

Erna ma brzydką ranę na głowie:shake: (do smarowania tribiotikiem) - podobno od przeciskania sie pod ogrodzeniem, ale wyglada to jak od uderzenia. Ma stan zapalny w obu uszach (surolan).
Cofa się przed ręką ze strachem, ale wtula się ufnie w człowieka. Ma cudne oczy i cała jest cudna.
Mania tez ma rankę między oczami, u weta znalazłam cztery kleszcze, może być wiecej, pupa czerwona - zostały wyciśnięte gruczoły.
Wiek potwierdza wet - 6 - 7 miesiecy. Jest śmielsza. Lgnie do człowieka.
Zostały założone książeczki.
Wstawię zaraz kilka fotek.

Posted

Asior napisał(a):
boze... zakochałam sie w czarnej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jest cudowna :) a jaka milusia..
Hmm.. nie wiem czy się rozstanę jutro z którąś :roll:

Posted

Soema napisał(a):
Aaalleee śmieszne :obrazic:

one nie są takie maleńkie, spytajcie Salibinkę jak się nosi Ernę :evil_lol: kawał psiaka ;)

nooo śmieszne smieszne :megagrin:

ważyłyscie je? bo teraz to już nie wiem jakie są - na maleńkie wygladają na tym stoliku w Focus-Vecie :loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
cudowne i naprawdę maleńkie są :loveu::loveu::loveu:

Soema :turn-l: :evil_lol:

Aaalleee śmieszne :obrazic:

one nie są takie maleńkie, spytajcie Salibinkę jak się nosi Ernę :evil_lol: kawał psiaka ;)

Posted

Witam Panie!!! Sprawdzałam kilkakrotnie pocztę i nie widzę żadnych więści skąd dokąd maluchy- maluch ma byc przewieziony. Rano muszę podjechac do mechanika- padł mi jak na złośc alternator :angryy: więc zadzwonię do Pani "dogomanki" o której będę "wolna". Obie są cudne- to tulenia i na kanapę:multi:

Posted

malawaszka napisał(a):
nooo śmieszne smieszne :megagrin:

ważyłyscie je? bo teraz to już nie wiem jakie są - na maleńkie wygladają na tym stoliku w Focus-Vecie :loveu:

Ja nie ważyłam.. może dam radę jak jutro będę wymieniała jedną obróżkę.
Ale podniosłam Ernę i ona na pewno 5 kilo nie waży ;) klocek taki :loveu:
śpią i śpią.. a ja w nocy chyba nie pośpię :roll: nie mam sumienia budzić ich.

Dogomanka jakbym Ci jednej nie oddała będziesz płakać? Na razie tylko głośno myślę.. Zobaczymy jak spacery z dwoma dzikuskami i ogólnie, co to się dzieje..:oops:

Posted

asiuniatoro napisał(a):
Witam Panie!!! Sprawdzałam kilkakrotnie pocztę i nie widzę żadnych więści skąd dokąd maluchy- maluch ma byc przewieziony. Rano muszę podjechac do mechanika- padł mi jak na złośc alternator :angryy: więc zadzwonię do Pani "dogomanki" o której będę "wolna". Obie są cudne- to tulenia i na kanapę:multi:

Wysłałam maila z adresem do Soemy wiec nie wiem czemu nie doszedł.:roll:
Soema sie chyba nie obrazi jak wstawię jej numer tutaj.;) 660-781-387 .

Soema- powiem Ci szczerze,że już bym jedną z nich chciała mieć w domu.:evil_lol::eviltong: są przecudowne! :loveu: a Mania jest zabójcza normalnie z tymi uszyskami.:loveu:

Posted

Nie chce przeszkadzac, chciałam tylko pomóc. Widzę że nie potrzebny juz transport. Tłumaczyłam Pani "dogomance" że mam zakończenie pierwszej klasy i nie dysponuję czasem a co za tym idzie masę załatwień. Czekałam cały dzień na jakąś informacje- zero. Nie traktujcie tak ludzi którzy chcą Wam pomóc. Miłego wieczoru.

Posted

Asiu ja naprawde wysyłałam maila z adresem i telefonem do Soemy,własnie się miałam pytać czy się z nią kontaktowałaś może i jak się umówiłyście.
Dogadajcie się jakoś w sprawie tego transportu,prosze.:roll:

Posted

Byłyśmy na spacerze.. jednak bez efektów :shake:
Mania chciała kota pogonić, są trochę wystraszone..
Ale z windy od razu wiedziały gdzie iść ;)
Mania teraz skacze po pokoju i ćmę gania :crazyeye:

Posted

salibinka napisał(a):
A Erna poszła troszkę na smyczy czy nie bardzo?

Poszła :) boją się każdego dźwięku.. Erna dużo bardziej... Pilnuje się Mani albo mnie.
Zaraz idziemy powtórzyć spacer, ale już pójdę sama z Erną, najwyżej później z Manią. Bo brązik coś piszczy niespokojnie..
A tak w ogóle Mani gorąco z tym futerkiem, bo dyszy biedna :) i skacze po ścianach za ćma :eviltong:

Posted

malawaszka napisał(a):
dziewczynki tylko się nie pokłóćcie o suczeńki - najwyżej znajdziemy jeszcze jedną :cool3: ;)

Dogomanka chce Manie, ja będę pracowała nad Erną (nie podoba mi się to imię) Mania jest idealna do tępienia robactwa :evil_lol:

Posted

Miałam właśnie telefon z domu rodzinnego.... Muszę wrócić i to jak najszybciej :-(
na razie jestem w szoku, spać nie mogę to weszłam to napisać.. Nawet nie zdążyłam powiedzieć, że mam sunie na DT.. Może i dobrze, bo znów by było, że psy są ważniejsza od rodziny..
Pola, możesz wziąć obie sunie?:-( żeby to szlag trafił..
A miałam rano napisać dobre wieści, bo byłam półtorej godziny temu na spacerach, pierw z samą Erną, potem z obiema.
Mania się pięknie załatwiła, a Ernę speszył .. kot.
Telefony w nocy nigdy nic dobrego nie znaczą...

Posted

Soema no pewnie,że moge wziąść. Rodzice jakoś to będą musieli przeboleć bo wiadome,że rodzina to rodzina i już.
Asiu odezwij się do mnie! Albo zadzwon do Soemy i dogadaj się z nią w sprawie transportu! jej numer 660-781387 . Ja nie mam nic na koncie i totalnie nie mam z czego zadzwonić! :shake: