Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Soema napisał(a):
Focus do 19. Obie przywieź damy radę :) one pewnie smyczek nie mają?:oops:
wyślę Ci numer do pani ;)

Damy radę:lol: - normalnie jak Bob Budowniczy:loveu:

Rano zadzwonię do tej pani i skontaktuję się z Therionem.

• Replies 461
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dogomanka_ napisał(a):
Malawaszka- wysylanie mija się z celem.;p

Soema- to weź kup dwie,a ja Ci przy okazji za jedna oddam.;)

Zjem tylko coś i zaraz pójdę kupić :)
będą miały wyprawkę :cool1:

Posted

Wyprawka kupiona, wszystko razy dwa.. Obroże, smycze i gryzaki ;)
idę rosołek wstawić, bo kupiłam kurczaczka i ryż.. Dziś jestem przygotowana :cool1: zapomniałam jak to po kieszeni daje :lol:

Czy sunie mają allegro? Można by ruszyć z ogłoszeniami bardziej, bo missieek chyba ma pod dostatkiem psiaków. Może się znajdzie DS :)

Posted

Ja suni,ktora do mnie przyjedzie zrobie komplet ogłoszeń.
W sumie można by napisać tekst do podwójnych ogłoszeń - wtedy bym mogła robic jedno ogloszenie dla dwóch suniek.
Soema może zrobimy tak,że napiszesz co nieco o tej drugiej suni,ja napisze o tej pierwszej i napisze się tekst? Wtedy ja zrobie im duuużo ogłoszeń (opróbcz allegro i alegratki).;pp

Posted

Ja na bieżąco będę pisała co i jak u niej :) dziś już zobaczymy na co je stać ;) wydałam 50zł dziś, ale już rosołek ugotowany i wszystko na nie czeka :)
posłanie wyprane, pokój ogarniam żeby nic nie zbroiły :mad:

Posted

malawaszka napisał(a):
no to czekamy na sunieczki - a już zdecydowałyście która do której z Was pojedzie?

Soema czy potrzebujesz wsparcia na tą kwotę?

Nie no, na razie jest okey..
Ja sobie dziś wybiorę :evil_lol: albo zostawię obie :eviltong: Pola chcę spokojniejszą, zobaczymy czy uda się mi je dziś ocenić pod tym kątem.

Posted

malawaszka napisał(a):
wiem, że ta pani tak mówiła, ale jakoś nie wierzę w 100% ludziom :roll: :oops:

czekamy na wieści :loveu:

Są. Imienia brązowej nie pamiętam..:oops: Czarna to Mania.
Mania pcha się na kolana, jest śmielsza.. Ma rankę między oczami. Brązowa jest wystraszona, boi się wyciągniętej ręki.. Ma ranę nad okiem, dużą ranę:-( moim zdaniem sama sobie tego nie zrobiła.
Zjadły po misce ryżu z kurczakiem, już po odprowadzeniu Ani, jak wróciłam przywitały mnie merdające ogonki. Na razie tyle. Idę z nimi posiedzieć.

Posted

:crazyeye:kurcze to skąd te rany? inny pies czy człowiek? :mad: :placz:

imię rudej Erna - sprawdź czy na nie reagują bo ta Erna to akie jakieś :roll: jak nie reagują to może by jakieś fajniejsze? :oops:

Posted

Sunie padły :) fakt, Erna :splat: Ania tak wołała.
Zapomniałam dodać, że Erna ma chore uszka i ANIA kupiła jej kropelki.
Już ogonki chodzą, skaczą na kolana. Mania jest dużo pewniejsza.
Erna zakopała w reklamówki gryzaka, ucho wędzone i piłeczkę schowała pod łóżko, egoistka :eviltong: za suchym nie przepadają, tamta pani im dała bosha z jagnięciną :p po woreczku dla każdej.
aa no i nie wiem, którą ja oddam..:oops:

Posted

dogomanka_ napisał(a):
Soema czy ta sunia jest bardzo strachliwa? I co z tymi ranami ?

Therion- a Ty na ile je oceniasz?

Ta pani wet dziś powiedziała, że ok. 7m-cy. Jak wstaną to zobaczę zęby. Czarnej wyciągnięto kilka kleszczy. Ta brązowa jest bardziej wycofana.. Chciała się wcisnąc w kąt, ale jak dostały kurczaka i siadłam na ziemi, to obie skakały po mnie i się dopominały pieszczot.
Cholera, nie wiem jak je rozdzielę:-(

Posted

Ja zawsze wolałam czarne :eviltong:
Ale znowu Ty pewnie bardziej poradzisz sobie z tą dzikuska.... niewiem jakie dogomanka ma doświadczenie w tej kwestiii....