Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bez przesady. Od kwietnia rusza nastepny sezon wakacyjny, to pojedzie z rodzicami na dzialke. Przyzwyczaila sie do moich rodzicow,wiec bedzie zadowolona. W sobote bylismy na dzialce i Tika szalala ze szczescia.

• Replies 461
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sprostowanie!!!!!!!!!!
Dzialka jest moja, wiec nie idzie do obcych. Mam male dziecko, wiec pewnie i ja bede wtedy na dzialce. Wakacje tez spedzamy na dzialce, wiec nie jest pozostawiona sama sobie, a co najwazniejsze nie wydaje jej nikomu! Ot po prostu chcialam zasiegnac jezyka w sprawie cieczki, a reszta sama sie rozwinela nie w tym kierunku co potrzeba.

Posted

rliebem - nie przejmuj się. Całkim nie zabrzmiało jakbyś ją oddawała. Moja mama przygarnęła znajdkę, po kilku latach ja zabrałam sunię ze sobą wyprowadzając się domu rodzinnego.... chciała o tym powiedzieć Panu, który ją znalazł. Trochę jej zeszło, bo nie wiedziała jak to zrobić, żeby nie wyszło, że ją oddaje :lol: Dziadek zrobił srogą minę, u niego procedury rodem z dogo :cool1: a w życiu styczności nie miał.

Posted

Rliebem, sunia ma u Was dobrze i na pewno tak będzie zawsze. Jest specyficznym psiakiem i potrzebuje na pewno spokoju, Wy wiecie najlepiej :)
czekamy na jakieś fotki. Pozdrawiam Was :)

Posted

Akurat to zdjecie mialam na USB, bo wywolywalam do albumu. Tika uwielbia wyglupiac sie na swoim poslaniu i przybierac bardzo wyszukane pozycje. Dowod na to, ze nie tylko jest czlowiek guma...

• 2 weeks later...