__Lara Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Leyla napisał(a):Pojechałam do tego schroniska, ale nie zastałam nikogo kto mógłby mnie poinformować o jakimkolwiek piesku:shake: Tam była bardzo miła pani ,ale tylko do pilnowania. Schron do 15:mdleje: Z dobrych wiadomości to ta,że jutro zabieram ją do hotelu :eviltong: i już nigdy do schronu nie wróci:loveu::loveu::loveu: Już się cieszymy :loveu::loveu::loveu: Quote
zuzlikowa Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 [quote name='Leyla']Pojechałam do tego schroniska, ale nie zastałam nikogo kto mógłby mnie poinformować o jakimkolwiek piesku:shake: Tam była bardzo miła pani ,ale tylko do pilnowania. Schron do 15:mdleje: Z dobrych wiadomości to ta,że jutro zabieram ją do hotelu :eviltong: i już nigdy do schronu nie wróci:loveu::loveu::loveu: Powodzenia!!! Dziewczyny...powodzenia!:loveu::loveu::loveu::loveu:...NIGDY!!!!! Quote
Kropa Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Witam wszystkich. Wreszcie trafiłam. Co do Gammolenu - jest to dobry środek, ale niestety dosyć drogi (szczególnie w przeliczeniu na masę wielkopsa) a trzeba go stosować min 3 miesiące, żeby osiągnąć efekt. Mój wet polecał zamiast tego olej z pestek winogron dodawany do jedzenia. Ja swoim potfooroom dodaję zamiennie z olejem lnianym. Jest OK. Ale to tak pod rozwagę na potem. Quote
Leyla Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Zupełnie nie wiem od czego mam zacząć...:shake: Pojechałam dziś do schroniska,pełn a nadziei,że zmieni się świat dla Sunieczki..Pani powiedziała mi ,że dziś jedna Kaukazka została sprzedana i owszem miała jakąś chorobę skóty. Pokazałam Pani zdjęcie, takie jakim tu wszyscy dysponumemy..ona mi mówi,że to jest chłopiec!!!!!!:crazyeye: Widziałam Go ,jest pięknym dużym mieszańcem Kaukaza i Bernardyna, faktycznie zachowuje się tak jak opisują wolontariuszki. Jest jeden problem, a mianowicie...ja nie moge wziąć do siebie samca, ponieważ mam jednego bardzo agresywnego do psów:shake::shake::shake: Mam poplątane myśli , Sunia którą pokochałam i o której się rozmarzyłam nie istnieje, poprostu nie ma Nadji, za to jest zagubiony Kaukazowaty psiak. Jeśli możecie mi pomóc w zbieraniu deklaracji, hotelik u Megii czeka.... nie wiem co robić ,a w końcu ten pies też potrzebuje pomocy:-(:-(:-( Quote
KWL Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Wiesz :-) Kaukazy tak mają Granda Biafry na początku była Gandalfem :-) Nie ważne, czy to on czy ona - jest psem w potrzebie. Jeśli możemy - załatwny hotel, wyleczmy, zsocjalizujmy, zróbmy masę ogłoszeń i wydajmy do najlepszego domku :-) Quote
sonikowa Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Myślę że osoby, które deklarowały wpłaty na hotelik dla suni nie zmienią teraz zdania. Chłopak czy dziewczynka ze schronu wyciągnąć trzeba.. Quote
Leyla Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 ...on ma sierść na grzbiecie, ale podobno był chory i wyglądał źle. ma też kilka zadrapań od skakania na siatkę:shake: Ma taki sam smutny pyszczek jak na zdjęciu. Zaraz wyślę Lu Gosiak na maila kilka zdjęć to wklei. Nie są z bliska ,bo opiekunka zabroniła mi wejść do jego części. Serce mi pęka ,bo ja sama mu nie pomogę:shake: Z Nadją było inaczej ,wiedziałam ,że będę mogła ją zabrać do siebie....On jest taki smutny i zagubiony ,pewnie tak jak Bazyl..nie widział trawy i nie zna dotyku ludzkiej ręki.... echhh..:-( Quote
Leyla Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 O BOŻE!!!! JAK SIE CIESZĘ ,ZE TAK MYŚLICIE!!!!!! bałam się ,że tylko Nadję pokochaliście i ,że Nadinek nie może być.... Mówiłam Wam ,że Was kocham?????:eviltong: Quote
Leyla Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Tylko ja sama go nie wywiozę ,potrzebuję pomocy. Moja yariska jest zbyt mała, on jest taki duży i wysoki jak Benek i mówią że może dziabnąć, ale tego się nie boję ...on nie dziabnie ,tylko jest wystraszony. Quote
Leyla Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Hotel u Megii1 jwst zarezerwowany, jestem z nią w kontakcie.. Quote
Leyla Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Mamy narazie 250 zł deklaracji ,brakuje jeszcze 220 zł, kto pomoże jeszcze sfinansować hotekik?? Potrzebny samochód do przewiezienia "Maleństwa".... Kto pomoże uratować [FONT=Arial Black]Nadinka???????? on tam czeka na naszą decyzję...jego los w naszych rękach:roll: [/FONT] Quote
Onaa Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Biedny NADINEK, trzeba go ratować. Jakby jaka Cioteczka robiła bazarek to ja mogę jakieś rzeczy przesłać. Chociaż w ten sposób troszeczkę pomogę :oops:. Quote
Lu_Gosiak Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 [quote name='KWL']Jeśli możemy - załatwny hotel, wyleczmy, zsocjalizujmy, zróbmy masę ogłoszeń i wydajmy do najlepszego domku :-) KWL ale na to potrzebna sa pieniadze a jak narazie nikt sie nie deklaruje brakuje jeszcze 220zł miesiecznych deklaracji Nadinek:shake: Quote
gonia66 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Rozeslalam kilka zaproszeń do "kaukaskich" (chyba) cioteczek..zobaczymy...ja jestem dobrej mysli i wiem,ze jak juz jest hotelik, a pies jest w "naszych rękach" to już jest dla Niego "z górki"...szybciej, czy troszkę wolniej..ale z górki...tu już spotkalam tyle cudownych serc, ze wiem na 100% ze i tym razem nie zawioda... Moze niech ktos przeniesie te deklaracje tutaj(czy sa na pierwszej:oops:?/)..zeby przypomnieć...ruszy się...jestem pewna...najwazniejsze, ze pies juz zauwazony:loveu::loveu: Quote
gonia66 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 No i co???No i co???A nie mowilam??/Ledwo rozeslalam prośby..a juz mam odzew...:loveu::loveu::loveu:Jedna cioteczka(okazała sie "nie kaukaska":P) ktora chce pozostac anonimowa, zadeklarowala, ze moze wplacac 30 zł miesięcznie jak Nadinek pojedzie do hoteliku. Ja Jej prześlę numer konta na ktory trzeba bedzie wplacac pieniążki:multi::multi::multi: No jaaaa......zatrzęsienie Aniołów na dogo....zatrzęsienie:loveu::loveu:Dopisac prosze cioteczkę Aninimową do deklaracji:multi::multi::multi: A tej cioteczce...to wielkie dzięki i ukłony-:loveu::loveu: Quote
Leyla Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Cioteczko Anonimowa, dziękuję Ci z całego serca:calus::modla: Niestety tak już jest że psie życie ratują pieniądze:shake: Lu Gosia jak zobaczy to zaraz wpisze:p DZIĘKUJĘ:loveu: Quote
__Lara Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Cioteczki, ja nie mam z czego się dołożyć, ale trzymam za Was kciuki!!! musi się udać!!! Quote
Lu_Gosiak Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 juz zobaczylam i wpisalam w pierwszy post dzieki bardzo:loveu: Quote
gonia66 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 zaraz Wam cos napisze....:multi::multi::multi: Quote
sonikowa Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 gonia66 napisał(a):MAm kolejną deklarację..:multi::multi: 300zł jednorazowo (na już) plus 75 zł miesięcznie (wplacane kwartalnie od lipca 215zł-lipiec sierpien wrzesien)...czujecie to>>>Niebo znów się zatrzęsło...Anioły w nocy nawet nie śpią:loveu::loveu::multi::multi::multi::multi: Gonia, gratulacje! Alez masz szczęsliwą passę! Quote
gonia66 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 MAm kolejną deklarację..:multi::multi: 300zł jednorazowo (na już) plus 75 zł miesięcznie (wplacane kwartalnie od lipca 215zł-lipiec sierpien wrzesien)...czujecie to>>>Niebo znów się zatrzęsło...Anioły w nocy nawet nie śpią:loveu::loveu::multi::multi::multi::multi: Quote
Leyla Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='gonia66']MAm kolejną deklarację..:multi::multi: 300zł jednorazowo (na już) plus 75 zł miesięcznie (wplacane kwartalnie od lipca 215zł-lipiec sierpien wrzesien)...czujecie to>>>Niebo znów się zatrzęsło...Anioły w nocy nawet nie śpią:loveu::loveu::multi::multi::multi::multi: HUUUUUUUURRRRRAAAAAAA:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:!!!! [FONT=Arial Narrow] DZIĘKUJEMY!!!!!!!!!!!!!![/FONT] Quote
Recommended Posts