Leyla Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Wymyśliłysmy mu z Lu Gosią nowe imię:eviltong: ciekawe czy Wam ię spodoba:???: Quote
Leyla Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 gonia66 napisał(a):Jeju....sama się nie moge otrząsnąć z szoku:loveu::loveu:Tyle Aniolów...tyle Aniołów...to ja już w niebie jestem???gdyby nie te banerki...gdyby nie te wątki...:-(:-(to bym uwierzyła, że to już niebo....:multi::multi::multi: ..he he to jeszcze nie niebo, sama mówiłaś ,że w niebie nie wolno palić:sg168::sg168::smokin::smokin::drinking: Quote
gonia66 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 sonikowa napisał(a):Gonia, gratulacje! Alez masz szczęsliwą passę! Jeju....sama się nie moge otrząsnąć z szoku:loveu::loveu:Tyle Aniolów...tyle Aniołów...to ja już w niebie jestem???gdyby nie te banerki...gdyby nie te wątki...:-(:-(to bym uwierzyła, że to już niebo....:multi::multi::multi: Quote
__Lara Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Prosimy o wsparcie, szukamy pieniążków na hotel dla bardzo wystraszonego w schronisku Vertera... w schronisku ma małe szanse na adopcję :( http://www.dogomania.pl/forum/f28/choc-bardzo-wystraszony-wciaz-ufa-czlowiekowi-nie-zawiedzmy-jego-zaufania-136842/index26.html#post12463448 Quote
Leyla Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Ale jak Wam się nie spodoba to powidzcie cooooo????:eviltong: Misza :oops::oops::oops::oops: Quote
marysia55 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Leyla napisał(a):..he he to jeszcze nie niebo, sama mówiłaś ,że w niebie nie wolno palić:sg168::sg168::smokin::smokin::drinking: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i pić chyba też. Co z tym imieniem???? Quote
gonia66 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 marysia55 napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: i pić chyba też. Co z tym imieniem???? Nie..no bez przesady...winko "do obiadku" to chyba można:p:pNo bo inaczej uschnąć można..nie..????:cool1: Quote
gonia66 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 LACRIMA napisał(a):Dostałam pw. Melduję się. Witamy witamy:multi::multi:BArdzo dziękuję, ze jesteś...:loveu::loveu: Quote
Ninti Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Mnie się podoba, nawet bardzo. Misza, czyli Miś, Misiek.. Pasuje! :lol: Coś na tym watku Wschodem wieje :evil_lol: Nadia... Misza... Quote
Leyla Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 LACRIMA napisał(a):Dostałam pw. Melduję się. Fajnie ,że jesteś;) Quote
marysia55 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='Leyla']Ale jak Wam się nie spodoba to powidzcie cooooo????:eviltong: Misza :oops::oops::oops::oops: hahaha tez zalatuje z ruskiego :evil_lol: i podobnie brzmi jak imię mojego psa. Mój ma na imie Sasza :diabloti: ( to ten z awatarku ) Quote
Leyla Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 marysia55 napisał(a):hahaha tez zalatuje z ruskiego :evil_lol: i podobnie brzmi jak imię mojego psa. Mój ma na imie Sasza :diabloti: ( to ten z awatarku ) Bo miało brzmieć po rusku:p w końcu to prawie Kaukaz:eviltong: Quote
Leyla Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 gonia66 napisał(a):No nie....ten Sasza ...toz to cała Pańcia...wypis wymaluj:eviltong::eviltong::p Ps...za chiny nie powiem CI jakiego ja mam psa..:PPPP Powiedz:modla: bo umrę z ciekawości:crazyeye: bo chyba nie Yorka?? to nie jest pies, tylko York ,mniejsze od przyzwoitego kota;) Quote
gonia66 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 marysia55 napisał(a):hahaha tez zalatuje z ruskiego :evil_lol: i podobnie brzmi jak imię mojego psa. Mój ma na imie Sasza :diabloti: ( to ten z awatarku ) No nie....ten Sasza ...toz to cała Pańcia...wypis wymaluj:eviltong::eviltong::p Ps...za chiny nie powiem CI jakiego ja mam psa..:PPPP Quote
Leyla Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 LACRIMA napisał(a):Kiedy chcecie wyciągać ze schronu? Sytuacja sie diametralnie zmieniła bo wpadło nam dziś trochę grosza :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: w piątek:p Quote
Leyla Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Ninti napisał(a):Mnie się podoba, nawet bardzo. Misza, czyli Miś, Misiek.. Pasuje! :lol: Coś na tym watku Wschodem wieje :evil_lol: Nadia... Misza... Huuraaa!!!podoba się:multi::multi::multi: bo to prawie Kaukaz, więc dlatego tak wieje:loveu: Quote
marysia55 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 gonia66 napisał(a):No nie....ten Sasza ...toz to cała Pańcia...wypis wymaluj:eviltong::eviltong::p Ps...za chiny nie powiem CI jakiego ja mam psa..:PPPP powiesz cioteczko, powiesz :mad::mad::mad: tylko w odpowiednim czasie :eviltong: ja cierpliwa...ja poczekam :cool1: Quote
gonia66 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='Leyla']Powiedz:modla: bo umrę z ciekawości:crazyeye: bo chyba nie Yorka?? to nie jest pies, tylko York ,mniejsze od przyzwoitego kota;)Nie powiem nie powiem bo będziecie ze mnie ryć...;);):shake::shake::shake:Nie...nie...nie......:shake::shake: No dobra..nie chcę zeby Leyla umierała w takim cierpieniu(ciekawość to okrutna choroba:eviltong:)...jamniczek:p:p:p Quote
marysia55 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='Leyla']Bo miało brzmieć po rusku:p w końcu to prawie Kaukaz:eviltong: Jak Sasza był mały i ktoś sie mnie pytał co to za rasa, to odpowiadałam że to pudel kaukaski :roflt::roflt: Quote
__Lara Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 LACRIMA napisał(a):Kiedy chcecie wyciągać ze schronu? Chyba jak będą stałe deklaracje i miejsce w hotelu... Quote
Leyla Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='gonia66']Nie powiem nie powiem bo będziecie ze mnie ryć...;);):shake::shake::shake:Nie...nie...nie......:shake::shake: No dobra..nie chcę zeby Leyla umierała w takim cierpieniu(ciekawość to okrutna choroba:eviltong:)...jamniczek:p:p:p Jamniczek?? :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: ale to całkiem fajny pies:evil_lol: Quote
Recommended Posts