Jump to content
Dogomania

MISZA - schorowany,samotny zrozpaczony MA SUPER DOM, ZOSTAJE U MEGII!!!

Recommended Posts

• Replies 928
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gonia66 napisał(a):
Jeju....sama się nie moge otrząsnąć z szoku:loveu::loveu:Tyle Aniolów...tyle Aniołów...to ja już w niebie jestem???gdyby nie te banerki...gdyby nie te wątki...:-(:-(to bym uwierzyła, że to już niebo....:multi::multi::multi:

..he he to jeszcze nie niebo, sama mówiłaś ,że w niebie nie wolno palić:sg168::sg168::smokin::smokin::drinking:

Posted

sonikowa napisał(a):
Gonia, gratulacje! Alez masz szczęsliwą passę!

Jeju....sama się nie moge otrząsnąć z szoku:loveu::loveu:Tyle Aniolów...tyle Aniołów...to ja już w niebie jestem???gdyby nie te banerki...gdyby nie te wątki...:-(:-(to bym uwierzyła, że to już niebo....:multi::multi::multi:

Posted

Leyla napisał(a):
..he he to jeszcze nie niebo, sama mówiłaś ,że w niebie nie wolno palić:sg168::sg168::smokin::smokin::drinking:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: i pić chyba też. Co z tym imieniem????

Posted

marysia55 napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol: i pić chyba też. Co z tym imieniem????

Nie..no bez przesady...winko "do obiadku" to chyba można:p:pNo bo inaczej uschnąć można..nie..????:cool1:

Posted

[quote name='Leyla']Ale jak Wam się nie spodoba to powidzcie cooooo????:eviltong:
Misza

:oops::oops::oops::oops:

hahaha tez zalatuje z ruskiego :evil_lol: i podobnie brzmi jak imię mojego psa. Mój ma na imie Sasza :diabloti: ( to ten z awatarku )

Posted

marysia55 napisał(a):
hahaha tez zalatuje z ruskiego :evil_lol: i podobnie brzmi jak imię mojego psa. Mój ma na imie Sasza :diabloti: ( to ten z awatarku )

Bo miało brzmieć po rusku:p w końcu to prawie Kaukaz:eviltong:

Posted

gonia66 napisał(a):
No nie....ten Sasza ...toz to cała Pańcia...wypis wymaluj:eviltong::eviltong::p
Ps...za chiny nie powiem CI jakiego ja mam psa..:PPPP

Powiedz:modla: bo umrę z ciekawości:crazyeye: bo chyba nie Yorka?? to nie jest pies, tylko York ,mniejsze od przyzwoitego kota;)

Posted

marysia55 napisał(a):

Posted

LACRIMA napisał(a):
Kiedy chcecie wyciągać ze schronu?

Sytuacja sie diametralnie zmieniła bo wpadło nam dziś trochę grosza :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: w piątek:p

Posted

Ninti napisał(a):
Mnie się podoba, nawet bardzo. Misza, czyli Miś, Misiek.. Pasuje! :lol:

Coś na tym watku Wschodem wieje :evil_lol:
Nadia... Misza...

Huuraaa!!!podoba się:multi::multi::multi: bo to prawie Kaukaz, więc dlatego tak wieje:loveu:

Posted

gonia66 napisał(a):

powiesz cioteczko, powiesz :mad::mad::mad: tylko w odpowiednim czasie :eviltong: ja cierpliwa...ja poczekam :cool1:

Posted

[quote name='Leyla']Powiedz:modla: bo umrę z ciekawości:crazyeye: bo chyba nie Yorka?? to nie jest pies, tylko York ,mniejsze od przyzwoitego kota;)Nie powiem nie powiem bo będziecie ze mnie ryć...;);):shake::shake::shake:Nie...nie...nie......:shake::shake:
No dobra..nie chcę zeby Leyla umierała w takim cierpieniu(ciekawość to okrutna choroba:eviltong:)...jamniczek:p:p:p

Posted

[quote name='Leyla']Bo miało brzmieć po rusku:p w końcu to prawie Kaukaz:eviltong:
Jak Sasza był mały i ktoś sie mnie pytał co to za rasa, to odpowiadałam że to pudel kaukaski :roflt::roflt:

Posted

[quote name='gonia66']Nie powiem nie powiem bo będziecie ze mnie ryć...;);):shake::shake::shake:Nie...nie...nie......:shake::shake:
No dobra..nie chcę zeby Leyla umierała w takim cierpieniu(ciekawość to okrutna choroba:eviltong:)...jamniczek:p:p:p

Jamniczek?? :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

ale to całkiem fajny pies:evil_lol: