Jump to content
Dogomania

MISZA - schorowany,samotny zrozpaczony MA SUPER DOM, ZOSTAJE U MEGII!!!

Recommended Posts

• Replies 928
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Isadora7 napisał(a):
No i czego zęby suszą :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

bo tu takie teksty latają ,że spadam z krzesła co chwila:roflt::roflt::roflt::lol!:
i jescze:" proste jak rogal :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

Posted

[quote name='Isadora7'][B]Proste jak rogal.

Droga Isadoro pamiętałem że masz jakiś patent na cegiełkowe i liczyłem że się odezwiesz. Dziękuję :-)

Posted

marysia55 napisał(a):
:crazyeye::crazyeye: a tutaj gdzie "nocną zmianę" wymiotło, nie grzać wyrek tylko zaglądać do Nadii, jej są potrzebne pozytywne fluidy :loveu::loveu:

aaaaaaa tuuu jesteś:eviltong: dobrz dobrze, bo moja Nadja potrzebuje dobrej energii. Megii obiecała dziś wieczorem odprawić czary:p czarowniczka jedna:eviltong:

Posted

[quote name='KWL']Droga Isadoro pamiętałem że masz jakiś patent na cegiełkowe i liczyłem że się odezwiesz. Dziękuję :-)

...i jeszcze jak!:evil_lol:...ale wykład o zasadach allegro jasny,prosty i...wystawiać dziewczyny allegro cegiełkowe...tu jest właśnie taka sytuacja,że jest potrzebne!!!...ludziska zrozumieją i pomogą!

Leyla...skończył się bazarek na Bazylka...coś jeszcze zostało,to może ja dam te rzeczy na Nadinkę...ona teraz potrzebuje pomocy bardziej!!!Bazylek nazbierał troszkę grosza.Przez moment jest bezpieczny.

Posted

marysia55 napisał(a):
no to ja też robie przerwę, jakies nałogi oprócz Dogo trzeba mieć:smokin::smokin::smokin:

na cristalka mentolka:loveu: to nie Twoja kicia pali??:evil_lol:

właśnie ,jakieś wady trzeba mieć...

Posted

Ja wam dam tak grzeszyć po nocy!!!!!!!!A już rzucamy papierosy w cichy kąt- wiecie ile bidulinek za te fajury będzie mialo nowych deklaracji stałych????:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Jedna paczka to ok 10zł.....oj...to ja już zadnych skrupulów nie będę miala w naciąganiu na kolejne hoteliki:eviltong::eviltong:Policzę wszystkie palące ciotki- i będa placily podwojne stawki:multi::multi::multi:

Posted

gonia66 napisał(a):
Ja wam dam tak grzeszyć po nocy!!!!!!!!A już rzucamy papierosy w cichy kąt- wiecie ile bidulinek za te fajury będzie mialo nowych deklaracji stałych????:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Jedna paczka to ok 10zł.....oj...to ja już zadnych skrupulów nie będę miala w naciąganiu na kolejne hoteliki:eviltong::eviltong:Policzę wszystkie palące ciotki- i będa placily podwojne stawki:multi::multi::multi:

Gonia spokojnie, u mnie to jak zauważyła Leyla to właśnie kot jest palący :roflt::roflt: ja mu ciągle tłumaczę żeby rzucił to świństwo dla swojego i mojego zdrowia. Ja jestem tylko biernym palaczem :diabloti::diabloti:

Posted

marysia55 napisał(a):
Gonia spokojnie, u mnie to jak zauważyła Leyla to właśnie kot jest palący :roflt::roflt: ja mu ciągle tłumaczę żeby rzucił to świństwo dla swojego i mojego zdrowia. Ja jestem tylko biernym palaczem :diabloti::diabloti:

Ty już się tu nie tłumacz Maryś- jaki pan- taki kram...kot pali, bo sie pewnie naumiał od pańci:roll::roll::roll:
No to w takim razie kota pociągamy do odpowiedzialnosci karnej i materialnej:lol::lol:

Posted

marysia55 napisał(a):

:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:taaaaaa...jaaasneee:evil_lol:

a ja to skrety robię , wygrzebuję tytoń z kieszeni i skręcam w papierki..i sobie tak paalę biedulka:roll:

Posted

[quote name='gonia66']Ty już się tu nie tłumacz Maryś- jaki pan- taki kram...kot pali, bo sie pewnie naumiał od pańci:roll::roll::roll:
No to w takim razie kota pociągamy do odpowiedzialnosci karnej i materialnej:lol::lol:
aaaa to pociągaj sobie. Kot nie pracuje i nie posiada żadnego majątku :eviltong::eviltong:

Posted

marysia55 napisał(a):
aaaa to pociągaj sobie. Kot nie pracuje i nie posiada żadnego majątku :eviltong::eviltong:
:splat::splat::splat:litości, brzuch mnie już boli ze śmiechu:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

marysia55 napisał(a):

Taaa...ale Pańcia posiada:multi::multi::multi:A ponieważ kot i Pańcia to jedno jak mąż i żona- więc spoko maroko- mamy sponsorow nowych na nastepny hotelik:multi::multi::multi:

Posted

gonia66 napisał(a):
Taaa...ale Pańcia posiada:multi::multi::multi:A ponieważ kot i Pańcia to jedno jak mąż i żona- więc spoko maroko- mamy sponsorow nowych na nastepny hotelik:multi::multi::multi:

nooo a cristalki mentolki są droooogie, to musi być bogata:razz::razz::razz::razz::razz::razz::evil_lol::evil_lol:

Posted

Leyla napisał(a):
nooo a cristalki mentolki są droooogie, to musi być bogata:razz::razz::razz::razz::razz::razz::evil_lol::evil_lol:

Taaaa....a maszynka do skrecania i tytoń to niby tanie????:mad::mad:Też Cię nie ominie odpowiedzialnosc karna i finansowa...nie ma nie ma...:multi::multi::multi:

Posted

gonia66 napisał(a):
Taaaa....a maszynka do skrecania i tytoń to niby tanie????:mad::mad:Też Cię nie ominie odpowiedzialnosc karna i finansowa...nie ma nie ma...:multi::multi::multi:

palcami skręcam, sama samiutka i to farfocle jakieś:cool3:

Posted

Leyla napisał(a):
palcami skręcam, sama samiutka i to farfocle jakieś:cool3:

taaaa...a bibulka ..nawet papier toletowy- kosztują..o farfoclach nie wspomnę..(nawet jeśli herbatę wciskasz:eviltong::eviltong::eviltong:)- też kosztuje:razz::razz:Nie ma nie ma...odpowiedzialnosc musi być i już. Jedna przyjemność (patrz DOGO)wystarczy- zwlaszcza, ze to jest super extra hiper MEGA przyjemnośc:lol::lol::lol:..a co za dużo to nie jest zdrowo- wiemy o tym wszyscy:roll::roll:

Posted

A Marysia sie wystrachala i obrazila, ze cioteczka Leyla ją wkopala..i poszla sobie spac bez pożegnania:placz::placz::placz::placz:(albo na fajurkę z nerwow)...taka niedobra ciotka...:-(:-(:-(

Posted

gonia66 napisał(a):
taaaa...a bibulka ..nawet papier toletowy- kosztują..o farfoclach nie wspomnę..(nawet jeśli herbatę wciskasz:eviltong::eviltong::eviltong:)- też kosztuje:razz::razz:Nie ma nie ma...odpowiedzialnosc musi być i już. Jedna przyjemność (patrz DOGO)wystarczy- zwlaszcza, ze to jest super extra hiper MEGA przyjemnośc:lol::lol::lol:..a co za dużo to nie jest zdrowo- wiemy o tym wszyscy:roll::roll:

taaaa.. to siedzenie na dogo ,to 1200zeta miesięcznych deklaracji, jak tu nie palić?? już tylko to mi zostało:niewiem::flaming:

Posted

Leyla napisał(a):
taaaa.. to siedzenie na dogo ,to 1200zeta miesięcznych deklaracji, jak tu nie palić?? już tylko to mi zostało:niewiem::flaming:

ŁÓ mateńko..ile?????:crazyeye::crazyeye::crazyeye:To prawei moja pensja...dobra..chyba i ja w takim razie ide na fajurkę...teraz wpedzilas mnie w depresję:eviltong::eviltong:

Posted

gonia66 napisał(a):
ŁÓ mateńko..ile?????:crazyeye::crazyeye::crazyeye:To prawei moja pensja...dobra..chyba i ja w takim razie ide na fajurkę...teraz wpedzilas mnie w depresję:eviltong::eviltong:

To sama rozumiesz... dobrze ,że nie piję coooo??:evil_lol::evil_lol: Idę lulu bo mi się już jedno oko zamknęło. Dobrej nocki:sleeping: