Isadora7 Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 No i czego zęby suszą :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Leyla Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Isadora7 napisał(a):No i czego zęby suszą :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: bo tu takie teksty latają ,że spadam z krzesła co chwila:roflt::roflt::roflt::lol!: i jescze:" proste jak rogal :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
KWL Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 [quote name='Isadora7'][B]Proste jak rogal. Droga Isadoro pamiętałem że masz jakiś patent na cegiełkowe i liczyłem że się odezwiesz. Dziękuję :-) Quote
Leyla Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 marysia55 napisał(a)::crazyeye::crazyeye: a tutaj gdzie "nocną zmianę" wymiotło, nie grzać wyrek tylko zaglądać do Nadii, jej są potrzebne pozytywne fluidy :loveu::loveu: aaaaaaa tuuu jesteś:eviltong: dobrz dobrze, bo moja Nadja potrzebuje dobrej energii. Megii obiecała dziś wieczorem odprawić czary:p czarowniczka jedna:eviltong: Quote
zuzlikowa Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 [quote name='KWL']Droga Isadoro pamiętałem że masz jakiś patent na cegiełkowe i liczyłem że się odezwiesz. Dziękuję :-) ...i jeszcze jak!:evil_lol:...ale wykład o zasadach allegro jasny,prosty i...wystawiać dziewczyny allegro cegiełkowe...tu jest właśnie taka sytuacja,że jest potrzebne!!!...ludziska zrozumieją i pomogą! Leyla...skończył się bazarek na Bazylka...coś jeszcze zostało,to może ja dam te rzeczy na Nadinkę...ona teraz potrzebuje pomocy bardziej!!!Bazylek nazbierał troszkę grosza.Przez moment jest bezpieczny. Quote
marysia55 Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 :crazyeye::crazyeye: a tutaj gdzie "nocną zmianę" wymiotło, nie grzać wyrek tylko zaglądać do Nadii, jej są potrzebne pozytywne fluidy :loveu::loveu: Quote
Leyla Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 teraz przerwa na papieroska i zaraz wracam czuwać:p Quote
Leyla Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 marysia55 napisał(a):no to ja też robie przerwę, jakies nałogi oprócz Dogo trzeba mieć:smokin::smokin::smokin: na cristalka mentolka:loveu: to nie Twoja kicia pali??:evil_lol: właśnie ,jakieś wady trzeba mieć... Quote
marysia55 Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Leyla napisał(a):teraz przerwa na papieroska i zaraz wracam czuwać:p no to ja też robie przerwę, jakies nałogi oprócz Dogo trzeba mieć:smokin::smokin::smokin: Quote
gonia66 Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Ja wam dam tak grzeszyć po nocy!!!!!!!!A już rzucamy papierosy w cichy kąt- wiecie ile bidulinek za te fajury będzie mialo nowych deklaracji stałych????:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Jedna paczka to ok 10zł.....oj...to ja już zadnych skrupulów nie będę miala w naciąganiu na kolejne hoteliki:eviltong::eviltong:Policzę wszystkie palące ciotki- i będa placily podwojne stawki:multi::multi::multi: Quote
marysia55 Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 gonia66 napisał(a):Ja wam dam tak grzeszyć po nocy!!!!!!!!A już rzucamy papierosy w cichy kąt- wiecie ile bidulinek za te fajury będzie mialo nowych deklaracji stałych????:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Jedna paczka to ok 10zł.....oj...to ja już zadnych skrupulów nie będę miala w naciąganiu na kolejne hoteliki:eviltong::eviltong:Policzę wszystkie palące ciotki- i będa placily podwojne stawki:multi::multi::multi: Gonia spokojnie, u mnie to jak zauważyła Leyla to właśnie kot jest palący :roflt::roflt: ja mu ciągle tłumaczę żeby rzucił to świństwo dla swojego i mojego zdrowia. Ja jestem tylko biernym palaczem :diabloti::diabloti: Quote
gonia66 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 marysia55 napisał(a):Gonia spokojnie, u mnie to jak zauważyła Leyla to właśnie kot jest palący :roflt::roflt: ja mu ciągle tłumaczę żeby rzucił to świństwo dla swojego i mojego zdrowia. Ja jestem tylko biernym palaczem :diabloti::diabloti: Ty już się tu nie tłumacz Maryś- jaki pan- taki kram...kot pali, bo sie pewnie naumiał od pańci:roll::roll::roll: No to w takim razie kota pociągamy do odpowiedzialnosci karnej i materialnej:lol::lol: Quote
Leyla Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 marysia55 napisał(a):Gonia spokojnie, u mnie to jak zauważyła Leyla to właśnie kot jest palący :roflt::roflt: ja mu ciągle tłumaczę żeby rzucił to świństwo dla swojego i mojego zdrowia. Ja jestem tylko biernym palaczem :diabloti::diabloti: :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:taaaaaa...jaaasneee:evil_lol: a ja to skrety robię , wygrzebuję tytoń z kieszeni i skręcam w papierki..i sobie tak paalę biedulka:roll: Quote
marysia55 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 [quote name='gonia66']Ty już się tu nie tłumacz Maryś- jaki pan- taki kram...kot pali, bo sie pewnie naumiał od pańci:roll::roll::roll: No to w takim razie kota pociągamy do odpowiedzialnosci karnej i materialnej:lol::lol: aaaa to pociągaj sobie. Kot nie pracuje i nie posiada żadnego majątku :eviltong::eviltong: Quote
Leyla Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 marysia55 napisał(a):aaaa to pociągaj sobie. Kot nie pracuje i nie posiada żadnego majątku :eviltong::eviltong::splat::splat::splat:litości, brzuch mnie już boli ze śmiechu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
gonia66 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 marysia55 napisał(a):aaaa to pociągaj sobie. Kot nie pracuje i nie posiada żadnego majątku :eviltong::eviltong: Taaa...ale Pańcia posiada:multi::multi::multi:A ponieważ kot i Pańcia to jedno jak mąż i żona- więc spoko maroko- mamy sponsorow nowych na nastepny hotelik:multi::multi::multi: Quote
Leyla Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 gonia66 napisał(a):Taaa...ale Pańcia posiada:multi::multi::multi:A ponieważ kot i Pańcia to jedno jak mąż i żona- więc spoko maroko- mamy sponsorow nowych na nastepny hotelik:multi::multi::multi: nooo a cristalki mentolki są droooogie, to musi być bogata:razz::razz::razz::razz::razz::razz::evil_lol::evil_lol: Quote
gonia66 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Leyla napisał(a):nooo a cristalki mentolki są droooogie, to musi być bogata:razz::razz::razz::razz::razz::razz::evil_lol::evil_lol: Taaaa....a maszynka do skrecania i tytoń to niby tanie????:mad::mad:Też Cię nie ominie odpowiedzialnosc karna i finansowa...nie ma nie ma...:multi::multi::multi: Quote
Leyla Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 gonia66 napisał(a):Taaaa....a maszynka do skrecania i tytoń to niby tanie????:mad::mad:Też Cię nie ominie odpowiedzialnosc karna i finansowa...nie ma nie ma...:multi::multi::multi: palcami skręcam, sama samiutka i to farfocle jakieś:cool3: Quote
gonia66 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Leyla napisał(a):palcami skręcam, sama samiutka i to farfocle jakieś:cool3: taaaa...a bibulka ..nawet papier toletowy- kosztują..o farfoclach nie wspomnę..(nawet jeśli herbatę wciskasz:eviltong::eviltong::eviltong:)- też kosztuje:razz::razz:Nie ma nie ma...odpowiedzialnosc musi być i już. Jedna przyjemność (patrz DOGO)wystarczy- zwlaszcza, ze to jest super extra hiper MEGA przyjemnośc:lol::lol::lol:..a co za dużo to nie jest zdrowo- wiemy o tym wszyscy:roll::roll: Quote
gonia66 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 A Marysia sie wystrachala i obrazila, ze cioteczka Leyla ją wkopala..i poszla sobie spac bez pożegnania:placz::placz::placz::placz:(albo na fajurkę z nerwow)...taka niedobra ciotka...:-(:-(:-( Quote
Leyla Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 gonia66 napisał(a):taaaa...a bibulka ..nawet papier toletowy- kosztują..o farfoclach nie wspomnę..(nawet jeśli herbatę wciskasz:eviltong::eviltong::eviltong:)- też kosztuje:razz::razz:Nie ma nie ma...odpowiedzialnosc musi być i już. Jedna przyjemność (patrz DOGO)wystarczy- zwlaszcza, ze to jest super extra hiper MEGA przyjemnośc:lol::lol::lol:..a co za dużo to nie jest zdrowo- wiemy o tym wszyscy:roll::roll: taaaa.. to siedzenie na dogo ,to 1200zeta miesięcznych deklaracji, jak tu nie palić?? już tylko to mi zostało:niewiem::flaming: Quote
gonia66 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Leyla napisał(a):taaaa.. to siedzenie na dogo ,to 1200zeta miesięcznych deklaracji, jak tu nie palić?? już tylko to mi zostało:niewiem::flaming: ŁÓ mateńko..ile?????:crazyeye::crazyeye::crazyeye:To prawei moja pensja...dobra..chyba i ja w takim razie ide na fajurkę...teraz wpedzilas mnie w depresję:eviltong::eviltong: Quote
Leyla Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 gonia66 napisał(a):ŁÓ mateńko..ile?????:crazyeye::crazyeye::crazyeye:To prawei moja pensja...dobra..chyba i ja w takim razie ide na fajurkę...teraz wpedzilas mnie w depresję:eviltong::eviltong: To sama rozumiesz... dobrze ,że nie piję coooo??:evil_lol::evil_lol: Idę lulu bo mi się już jedno oko zamknęło. Dobrej nocki:sleeping: Quote
Onaa Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Witamy z rana Nadje i jej dobre Ciotki :lol: :lol: :lol:. Quote
Recommended Posts