Kaja i Aza Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 [Lu_Gosiak;12464179]matko, nie było mnie 2 godziny i musiałam 5 stron przerobic, aleście nadrukowały:evil_lol::evil_lol: jaminiki, pudle i inne takie:evil_lol::evil_lol: dobra zaraz uzupełnie pierwszy post;)[quote] To jeszcze zmien rodzaj zenski na meski w calym tekscie, ale to juz jak sie wyspisz. Quote
Leyla Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 gonia66 napisał(a):DOBRANOC:loveu::loveu::loveu::loveu: Dobranoc:p:loveu:;) Quote
Leyla Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Lu_Gosiak napisał(a):[quote name='Kaja i Aza'][Lu_Gosiak;12464179]matko, nie było mnie 2 godziny i musiałam 5 stron przerobic, aleście nadrukowały:evil_lol::evil_lol: jaminiki, pudle i inne takie:evil_lol::evil_lol: dobra zaraz uzupełnie pierwszy post;) zaraz zmienie, jeszcze sie nie wybieram w kimono, przeciez to młoda godzina;):cool3::cool3: Zwariowana wariatka:eviltong: Wizyte u teściów trzeba odrobić:razz::razz: Quote
Lu_Gosiak Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 [quote name='Kaja i Aza'][Lu_Gosiak;12464179]matko, nie było mnie 2 godziny i musiałam 5 stron przerobic, aleście nadrukowały:evil_lol::evil_lol: jaminiki, pudle i inne takie:evil_lol::evil_lol: dobra zaraz uzupełnie pierwszy post;) To jeszcze zmien rodzaj zenski na meski w calym tekscie, ale to juz jak sie wyspisz. zaraz zmienie, jeszcze sie nie wybieram w kimono, przeciez to młoda godzina;):cool3::cool3: Quote
Lu_Gosiak Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 Leyla napisał(a):[quote name='Lu_Gosiak'] Zwariowana wariatka:eviltong: Wizyte u teściów trzeba odrobić:razz::razz: :evil_lol::evil_lol: o kurde, dobra Jesteś....trafiłaś w sedno:laugh2_2::laugh2_2: Quote
dzidda Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Co miesiąc mogę dorzucić 10zł. Kryzys w branży więc jak długo będę pracowała i mogła będę przelewała:lol: Dzisiaj przelałam 20zł. Na dobry początek:roll: Quote
tanitka Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 super dziewczyny, bardzo się cieszę i dziękuję w imieniu tego psiaka:loveu:. Czy dobrze liczę, on pojedzie w piątek? Quote
Ninka Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Jejku jak sie ciesze :loveu: Caly czas czytam i mocno kciuki trzymam!!!! Nie mam niestety pieniazkow:oops: ale myslami wciaz jestem z Wami i Misza!!!! Piekne imie! Quote
jola_li Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Na razie mogę obiecać tylko jednorazowo :-(..... 50 zł... Ale będę pamiętać o Miszy i może w przyszłym miesiącu też dorzucę choć parę groszy... Poproszę od razu numer konta, bo zobowiązania finansowe lubię mieć z głowy ;-). Quote
Lu_Gosiak Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 dziekujemy bardzo:multi::multi: numer konta jest na pierwszej stronie podany Quote
Ninka Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Dziewczyny 30zl ode mnie. Nie moge juz wiecej, ale tyle co miesiac podolam! Juz przelane! To przeta 'przeze mnie' wypatrzylyscie bide:-( Quote
Lu_Gosiak Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 Ninka napisał(a):Dziewczyny 30zl ode mnie. Nie moge juz wiecej, ale tyle co miesiac podolam! Juz przelane! To przeta 'przeze mnie' wypatrzylyscie bide:-( Ninko:loveu::loveu: dzieki wilekie juz dopisuje:multi:......no nie da sie ukryc, że to Ty nadałaś temat:evil_lol: Quote
Ninka Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Ale Wy jestescie wielkie!!! Mnie porazily te zdjecia, nie wiedzialam, co wiecej moge zrobic, i kiedy!! A Wy podolalyscie!! Niech Bog Wam w dzieciach/milosci/piedzach/braku bezdomnych zwierzat wynagrodzi...:cool3:;) Quote
Ninka Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Lu_Gosiak napisał(a):jak moge sobie wybrac to chce..."braku bezdomnych zwierzat wynagrodzi.'";):evil_lol::evil_lol: Ech wiedzialam.. Jakie to banalne:evil_lol: Quote
Lu_Gosiak Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 Ninka napisał(a): Niech Bog Wam w dzieciach/milosci/piedzach/braku bezdomnych zwierzat wynagrodzi...:cool3:;) jak moge sobie wybrac to chce..."braku bezdomnych zwierzat wynagrodzi.'";):evil_lol::evil_lol: Quote
Leyla Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Ninka napisał(a):Dziewczyny 30zl ode mnie. Nie moge juz wiecej, ale tyle co miesiac podolam! Juz przelane! To przeta 'przeze mnie' wypatrzylyscie bide:-( Ninka ,dzięki wielkie:loveu: Ty Łobuzie:eviltong::eviltong::evil_lol: Quote
Leyla Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 jeszcze jedna noc Miszka ,tylko jedna, a później ....spacerki po lasach i łąkach, mizianko i pełna miska pysznego jedzenia, ciche spokojne noce ,przespane po szaleństwach... :loveu::loveu::loveu: Takich masz przyjaciół:razz: Załatwili CI to:siara::siara::siara: Quote
gonia66 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 DZiękujemy kolejnej cioteczce za deklarację:loveu::loveu:No tak tak Miszka już wlasciwie godziny pewnie odlicza do nowego życia..no i my z nim...jak tylko wplynie na moje konto kwota 300zł przesylam dla Leyli..tak???To chyba dluzej bedzie szlo- bo zza granicy(musialam podac jakiś kod Swift:oops:)...no, ale Leyla moze niech napisze czy juz sa jakies wplaty- bo raczej trzeba już zaczać wplacać deklaracje...czy hotelik przyjmnie na kilka dni "w kredycie"????:roll::eviltong: Quote
Leyla Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Wiem ,że są , ale póżniej napiszę od kogo i ile...:loveu:Wielkie dzięki, bo Misza na badania jutro idzie:multi::multi::multi: jak tylko będę mogła najszybciej wstawię rozliczenie:p Dziękuje raz jeszcze:modla: Quote
Leyla Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Właśnie się dowiedziałam ,że w piątek akcja nie wypali:shake: bo nie byłoby auta:placz::placz: aleeeee..... W sobotę już rano jedziemy już napewno:p:p:loveu::loveu: ...wiem, że szkoda,ale nie dało się w piątek.. Quote
__Lara Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Cioteczki, oświećcie mnie, bo już się pogubiłam... to kiedy Misza jedzie do hotelu? cała kasa uzbierana? :cool3: Quote
Leyla Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 __Lara napisał(a):Cioteczki, oświećcie mnie, bo już się pogubiłam... to kiedy Misza jedzie do hotelu? cała kasa uzbierana? :cool3: Miszka do hoteliku jedzie w sobote ,prosto po badaniach:p a kasy jeszcze troszkę brakuje:roll:. W każdym razie ,może jechać z tą co ma, dozbieramy;) Quote
marysia55 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Leyla napisał(a):Miszka do hoteliku jedzie w sobote ,prosto po badaniach:p a kasy jeszcze troszkę brakuje:roll:. W każdym razie ,może jechać z tą co ma, dozbieramy;) Miszka , Ty budrysie:loveu: Koniec błota, teraz kanapa i kołderka:p Quote
Leyla Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 marysia55 napisał(a):Miszka , Ty budrysie:loveu: Koniec błota, teraz kanapa i kołderka:p kanapa i kołderka do dla Saszy chyba:roflt: Dla Miszy to przestrzeń i przyjaciel najważniejszy....wieszzz ..to jest trochę większy pies:siara::loveu: Quote
Recommended Posts