Jump to content
Dogomania

MISZA - schorowany,samotny zrozpaczony MA SUPER DOM, ZOSTAJE U MEGII!!!

Recommended Posts

Posted

[Lu_Gosiak;12464179]matko, nie było mnie 2 godziny i musiałam 5 stron przerobic, aleście nadrukowały:evil_lol::evil_lol: jaminiki, pudle i inne takie:evil_lol::evil_lol:
dobra zaraz uzupełnie pierwszy post;)[quote]

To jeszcze zmien rodzaj zenski na meski w calym tekscie, ale to juz jak sie wyspisz.

• Replies 928
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
[quote name='Kaja i Aza'][Lu_Gosiak;12464179]matko, nie było mnie 2 godziny i musiałam 5 stron przerobic, aleście nadrukowały:evil_lol::evil_lol: jaminiki, pudle i inne takie:evil_lol::evil_lol:
dobra zaraz uzupełnie pierwszy post;)

zaraz zmienie, jeszcze sie nie wybieram w kimono, przeciez to młoda godzina;):cool3::cool3:

Zwariowana wariatka:eviltong: Wizyte u teściów trzeba odrobić:razz::razz:

Posted

[quote name='Kaja i Aza'][Lu_Gosiak;12464179]matko, nie było mnie 2 godziny i musiałam 5 stron przerobic, aleście nadrukowały:evil_lol::evil_lol: jaminiki, pudle i inne takie:evil_lol::evil_lol:
dobra zaraz uzupełnie pierwszy post;)

To jeszcze zmien rodzaj zenski na meski w calym tekscie, ale to juz jak sie wyspisz.

zaraz zmienie, jeszcze sie nie wybieram w kimono, przeciez to młoda godzina;):cool3::cool3:

Posted

Leyla napisał(a):
[quote name='Lu_Gosiak']

Zwariowana wariatka:eviltong: Wizyte u teściów trzeba odrobić:razz::razz:

:evil_lol::evil_lol:
o kurde, dobra Jesteś....trafiłaś w sedno:laugh2_2::laugh2_2:

Posted

Co miesiąc mogę dorzucić 10zł. Kryzys w branży więc jak długo będę pracowała i mogła będę przelewała:lol:
Dzisiaj przelałam 20zł. Na dobry początek:roll:

Posted

Jejku jak sie ciesze :loveu:

Caly czas czytam i mocno kciuki trzymam!!!!

Nie mam niestety pieniazkow:oops: ale myslami wciaz jestem z Wami i Misza!!!!

Piekne imie!

Posted

Na razie mogę obiecać tylko jednorazowo :-(.....
50 zł...

Ale będę pamiętać o Miszy i może w przyszłym miesiącu też dorzucę choć parę groszy...

Poproszę od razu numer konta, bo zobowiązania finansowe lubię mieć z głowy ;-).

Posted

Ninka napisał(a):
Dziewczyny 30zl ode mnie. Nie moge juz wiecej, ale tyle co miesiac podolam! Juz przelane!

To przeta 'przeze mnie' wypatrzylyscie bide:-(

Ninko:loveu::loveu: dzieki wilekie juz dopisuje:multi:......no nie da sie ukryc, że to Ty nadałaś temat:evil_lol:

Posted

Ale Wy jestescie wielkie!!!

Mnie porazily te zdjecia, nie wiedzialam, co wiecej moge zrobic, i kiedy!!

A Wy podolalyscie!!

Niech Bog Wam w dzieciach/milosci/piedzach/braku bezdomnych zwierzat wynagrodzi...:cool3:;)

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
jak moge sobie wybrac to chce..."braku bezdomnych zwierzat wynagrodzi.'";):evil_lol::evil_lol:

Ech wiedzialam.. Jakie to banalne:evil_lol:

Posted

Ninka napisał(a):

Niech Bog Wam w dzieciach/milosci/piedzach/braku bezdomnych zwierzat wynagrodzi...:cool3:;)

jak moge sobie wybrac to chce..."braku bezdomnych zwierzat wynagrodzi.'";):evil_lol::evil_lol:

Posted

Ninka napisał(a):
Dziewczyny 30zl ode mnie. Nie moge juz wiecej, ale tyle co miesiac podolam! Juz przelane!

To przeta 'przeze mnie' wypatrzylyscie bide:-(

Ninka ,dzięki wielkie:loveu: Ty Łobuzie:eviltong::eviltong::evil_lol:

Posted

jeszcze jedna noc Miszka ,tylko jedna, a później ....spacerki po lasach i łąkach, mizianko i pełna miska pysznego jedzenia, ciche spokojne noce ,przespane po szaleństwach... :loveu::loveu::loveu: Takich masz przyjaciół:razz: Załatwili CI to:siara::siara::siara:

Posted

DZiękujemy kolejnej cioteczce za deklarację:loveu::loveu:No tak tak Miszka już wlasciwie godziny pewnie odlicza do nowego życia..no i my z nim...jak tylko wplynie na moje konto kwota 300zł przesylam dla Leyli..tak???To chyba dluzej bedzie szlo- bo zza granicy(musialam podac jakiś kod Swift:oops:)...no, ale Leyla moze niech napisze czy juz sa jakies wplaty- bo raczej trzeba już zaczać wplacać deklaracje...czy hotelik przyjmnie na kilka dni "w kredycie"????:roll::eviltong:

Posted

Wiem ,że są , ale póżniej napiszę od kogo i ile...:loveu:Wielkie dzięki, bo Misza na badania jutro idzie:multi::multi::multi:

jak tylko będę mogła najszybciej wstawię rozliczenie:p

Dziękuje raz jeszcze:modla:

Posted

Właśnie się dowiedziałam ,że w piątek akcja nie wypali:shake: bo nie byłoby auta:placz::placz:
aleeeee.....

W sobotę już rano jedziemy już napewno:p:p:loveu::loveu:
...wiem, że szkoda,ale nie dało się w piątek..

Posted

__Lara napisał(a):
Cioteczki, oświećcie mnie, bo już się pogubiłam... to kiedy Misza jedzie do hotelu? cała kasa uzbierana? :cool3:

Miszka do hoteliku jedzie w sobote ,prosto po badaniach:p a kasy jeszcze troszkę brakuje:roll:. W każdym razie ,może jechać z tą co ma, dozbieramy;)

Posted

Leyla napisał(a):
Miszka do hoteliku jedzie w sobote ,prosto po badaniach:p a kasy jeszcze troszkę brakuje:roll:. W każdym razie ,może jechać z tą co ma, dozbieramy;)

Miszka , Ty budrysie:loveu: Koniec błota, teraz kanapa i kołderka:p

Posted

marysia55 napisał(a):
Miszka , Ty budrysie:loveu: Koniec błota, teraz kanapa i kołderka:p

kanapa i kołderka do dla Saszy chyba:roflt: Dla Miszy to przestrzeń i przyjaciel najważniejszy....wieszzz ..to jest trochę większy pies:siara::loveu: