gonia66 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Leyla napisał(a):Sytuacja sie diametralnie zmieniła bo wpadło nam dziś trochę grosza :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: w piątek:p Zwłaszcza, ze miejsce w hoteliku czeka:lol::lol:..nie zapominajcie dziewczyny jednak, ze to 300 zł jest jednorazowe :multi::multi:i musimy zebrac jeszcze 120zł deklaracji...bo za miesiąc tez trzeba bedzie zaplacic i co wtedy???Nie mozemy ustawac w poszukiwaniu pieniążków, choć wiem, ze miesiąc to sporo czasu zeby coś jeszcze znaleźć, to minie nie wiadomo kiedy...a jak pies jest w hoteliku, to wydaje sie bezpieczny i przestaje rosnąć zainteresowanie nim- zaczynamy sie zajmowac po prsortu nastepnymi bidami "na gwałt"..wiec pamiętajcie ze brakuje nam stalych deklaracji:cool3::cool3: Quote
LACRIMA Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Na nic nie czekajcie, bo życie z psa ucieka. Wyciągajcie go piorunem. Na jeden miesiąc macie. Na drugi brakuje 120 zł. Jak nie zbierzecie to ja dołożę. A na trzeci będziecie się martwić, gdy psina będzie już bezpieczna. Transport jest? Quote
Leyla Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='marysia55']Jak Sasza był mały i ktoś sie mnie pytał co to za rasa, to odpowiadałam że to pudel kaukaski :roflt::roflt: Tylko Ty to mogłaś wymyśleć!!!:crazyeye: :splat::splat::roflt::roflt::roflt: Quote
Leyla Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 gonia66 napisał(a):O Jezu........................:loveu::loveu::loveu:Tak tak!!Transport jest..prawda leyla?????:multi::multi::multi:No to mamy jakby co na 2 miesiące..???Nie wierze...no nie wierzę.... Dostalam juz maila, ze 300 zł zostalo wyslane na moje konto...jak tylko wplynie przeleję je dalej...Boże...ja śnie..????:loveu::loveu::loveu: Dobre duszki u mnie były i pomogły z transportem, ale jak sie dowiem dokładniej kto i co...to Napiszę:loveu: Narazie wiem, że nasz KWL-ek czuwa nad nami:eviltong::p Quote
gonia66 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 LACRIMA napisał(a):Na nic nie czekajcie, bo życie z psa ucieka. Wyciągajcie go piorunem. Na jeden miesiąc macie. Na drugi brakuje 120 zł. Jak nie zbierzecie to ja dołożę. A na trzeci będziecie się martwić, gdy psina będzie już bezpieczna. Transport jest? O Jezu........................:loveu::loveu::loveu:Tak tak!!Transport jest..prawda leyla?????:multi::multi::multi:No to mamy jakby co na 2 miesiące..???Nie wierze...no nie wierzę.... Dostalam juz maila, ze 300 zł zostalo wyslane na moje konto...jak tylko wplynie przeleję je dalej...Boże...ja śnie..????:loveu::loveu::loveu: Quote
gonia66 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Lalllaaaaa...lallllaaaaaaaaaaa..llllaaaaaaaaaaa:cunao::cunao::cunao: Quote
LACRIMA Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 gonia66 napisał(a):O Jezu........................:loveu::loveu::loveu:Tak tak!!Transport jest..prawda leyla?????:multi::multi::multi:No to mamy jakby co na 2 miesiące..???Nie wierze...no nie wierzę.... Dostalam juz maila, ze 300 zł zostalo wyslane na moje konto...jak tylko wplynie przeleję je dalej...Boże...ja śnie..????:loveu::loveu::loveu: Nie śnisz Ciotka!!! Szybko! Przecież dla tego biednego psa każda godzina to katorga!!!!!!!! Ryczeć się chce jak cholera. Nasze domowe psiska najedzone teraz chrapią a tamten czeka. Na nas albo na śmierć! Quote
gonia66 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Leyla napisał(a):Jamniczek?? :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: ale to całkiem fajny pies:evil_lol:No baaaaaaaaaaaa...mialam do niedawna 2 (mama i coreczka jedynaczka)...mamusia odeszła:placz::placz:Ale teraz mam sunie z dogo- SAlmunie..mieszankę wszystkiego co najpiękniejsze:lol::lol::lol::loveu: Quote
Leyla Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 gonia66 napisał(a):No baaaaaaaaaaaa...mialam do niedawna 2 (mama i coreczka jedynaczka)...mamusia odeszła:placz::placz:Ale teraz mam sunie z dogo- SAlmunie..mieszankę wszystkiego co najpiękniejsze:lol::lol::lol::loveu: Tylko jeden pieeeess??:crazyeye: Dla mnie to mistrzostwo świata:evil_lol::evil_lol: Jednego psa to miałam wtedy ,kiedy mama miała wpływ na moje życie:evil_lol::diabloti: Teraz mam cztery i dziś jak byłam w tym schronie to wzięłabym piątego. Lecz w ostatniej chwili okazało sie ,że jestem rozsądna ....:shake: tylko jak sie trafi kiedyś taka Nadja to nie odpuszczę:eviltong: Quote
Kaja i Aza Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 gonia66 napisał(a):Zwłaszcza, ze miejsce w hoteliku czeka:lol::lol:..nie zapominajcie dziewczyny jednak, ze to 300 zł jest jednorazowe :multi::multi:i musimy zebrac jeszcze 120zł deklaracji... melduje sie w watku, bede Wam tu kibicowac i kciuki zaciskac, bo z daleka nic konkretnego nie moge zdzialac. gonia, chyba zle liczysz, bo z pierwszej strony wynika, ze zadeklarowano 280zl, plus teraz 2 razy po 30 i 75 to daje 415zl, chyba, ze te z pierwszej strony to nie sa stale deklaracje. Quote
Leyla Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Kropa napisał(a):deklaruję 30 co miesiąc na sunię/piesa Dzięki Kropa:Rose::Rose::Rose: Wieeelkieee dzięki:loveu::loveu::loveu: Quote
gonia66 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 LACRIMA napisał(a):Nie śnisz Ciotka!!! Szybko! Przecież dla tego biednego psa każda godzina to katorga!!!!!!!! Ryczeć się chce jak cholera. Nasze domowe psiska najedzone teraz chrapią a tamten czeka. Na nas albo na śmierć! No i się poryczałam teraz...właśnie..ta świadomość...moje dwa rozwalone npo kanapach w pościeli...jedna w jednym pokoju...druga w drugim....a Miszka...:-(:-(Ale to juz dzięki Aniołom tylko godziny tego nieszczęścia dzielą go od prawdziwego życia...BArdzo..bardzo dziekuję:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
gonia66 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Leyla napisał(a):Tylko jeden pieeeess??:crazyeye: Dla mnie to mistrzostwo świata:evil_lol::evil_lol: Jednego psa to miałam wtedy ,kiedy mama miała wpływ na moje życie:evil_lol::diabloti: Teraz mam cztery i dziś jak byłam w tym schronie to wzięłabym piątego. Lecz w ostatniej chwili okazało sie ,że jestem rozsądna ....:shake: tylko jak sie trafi kiedyś taka Nadja to nie odpuszczę:eviltong: Nie...no obecnie mam 2 piesy(sunie)..jamniczka i mieszanca pięknisia:loveu::loveu:Ale to i tak cud, jakbyście poznaly historie "wprowadzenia" jej do domu- to szok..a teraz wszyscy kochaja nad życie:loveu::loveu: Quote
gonia66 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Kropa napisał(a):deklaruję 30 co miesiąc na sunię/piesa OOOOOOOOOO...a nie mówiłam, że Anioły nie śpią wcale????DZIĘKUJEMY NASTĘPNEMU CUDNEMU ANIOŁOWI:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
LACRIMA Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Ja zaraz kładę się spać, ale proszę Was Ciotki, napiszcie jak będziecie wiedziały jakieś konkrety! A z kasą dacie radę. Przecież nie jesteście same!:lol: Quote
gonia66 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Kaja i Aza napisał(a):melduje sie w watku, bede Wam tu kibicowac i kciuki zaciskac, bo z daleka nic konkretnego nie moge zdzialac. gonia, chyba zle liczysz, bo z pierwszej strony wynika, ze zadeklarowano 280zl, plus teraz 2 razy po 30 i 75 to daje 415zl, chyba, ze te z pierwszej strony to nie sa stale deklaracje. Juz wszystko sprawdzam...i zaraz zapiszę dokładnie..Dzięki KAju, że mnie pilnujesz..wiesz, że ze szczęścia to można zgłupieć:eviltong::eviltong::loveu:NA szczęście Anioły czuwają w dzień i w nocy:multi::multi: Quote
gonia66 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 LACRIMA napisał(a):Ja zaraz kładę się spać, ale proszę Was Ciotki, napiszcie jak będziecie wiedziały jakieś konkrety! A z kasą dacie radę. Przecież nie jesteście same!:lol: Jasne, teraz to juz wiemy na 100%..ale co tu gadac...tu ludzie sa przez WIELKIE "L"...więc i ja mogę spokojnie iść spać..najpierw jednak podliczę ( a do ciebie Lacrima napiszemy o wszystkim- masz to "jak w szwajcarskiem banku":loveu::loveu:) Quote
Leyla Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 to co się teraz dzieje to prawdziwy cud. Nie moge uwierzyć ,że to wciąż ten sam dzień:cool3: Tyle emocji z poczatku strach i żal...a teraz tyle kochanych Aniołków:roll: Ależ ten nasz Misza ma przyjaciół...teraz śpi i nie ma o tym pojęcia,że walczymy o jego los:shake: Tam jest teraz tak ciemno i błoto, żadnego ciepłego słowa..tylko szczekanie psów:shake: ale juz niedługo, tylko dwie noce, tylko dwie... i trawka spacerki dobre jedzonko, mizianko...:cool3: ...Dzięki Wam ,dobre Aniołki:Rose::Rose::Rose: Quote
LACRIMA Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Doczytałam jeszcze, że dwie noce, tzn dzisiejsza i jutrzejsza? Quote
gonia66 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 No to podsumowanie malutkie przed snem:loveu::loveu:MAmy więc: Deklaracje miesieczne: Deklaracje miesieczne: Layla-50zł Nanhoo- 50zł rodzice Nanhoo - 150zł Anonimowa1 - 30zł Anonimowa2- 75 zł Kropa- 30 zł TO BY NAM DAWAŁO RAZEM NA TERAZ 385ZŁ(czy kogoś pominęłam:razz:)??MAmy ponadto deklaracje jednorazowe 300 zł i Lacrima 120 zł( na pierwszy miesiąc w hoteliku):multi::multi: Hotelik mialby kosztować 470 zł ( z tego co pamiętam:oops:)..brakuje nam więc deklaracji stałych juz tylko na 85 zł:loveu::loveu:Jeśli gdzieś cos pomyliłam- proszę o poprawę, bo naprawdę ze szczęście w głowie mi sie kręci:lol::lol: Quote
Leyla Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 LACRIMA napisał(a):Doczytałam jeszcze, że dwie noce, tzn dzisiejsza i jutrzejsza? TAK:loveu::loveu::loveu: Quote
LACRIMA Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Leyla napisał(a):TAK:loveu::loveu::loveu: No to mogę iść spać. Dobranoc Cioteczki:lol: Quote
Lu_Gosiak Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 matko, nie było mnie 2 godziny i musiałam 5 stron przerobic, aleście nadrukowały:evil_lol::evil_lol: jaminiki, pudle i inne takie:evil_lol::evil_lol: dobra zaraz uzupełnie pierwszy post;) Oto Misza Quote
Leyla Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 LACRIMA napisał(a):No to mogę iść spać. Dobranoc Cioteczki:lol: Dobranoc:p Quote
Recommended Posts