marysia55 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [quote name='Lu_Gosiak']jezu dzidda sory, juz naprawiam swój błąd, tyle sie tu dzieje, Layla rozpija towarzystwo:evil_lol::evil_lol: Gosiak... też tak uważam :diabloti: Quote
Leyla Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 marysia55 napisał(a):Gosiak... też tak uważam :diabloti: achhhhh Wy...ja rozpijam?Moim zdaniem to Marysia ,skądś wyciąga takie wielkie flachy i rozlewa winko:obrazic: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
marysia55 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Leyla napisał(a):achhhhh Wy...ja rozpijam?Moim zdaniem to Marysia ,skądś wyciąga takie wielkie flachy i rozlewa winko:obrazic: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: OK :diabloti: bez obrazy, ale przypomne tylko , że sama prosiłaś :eviltong::eviltong: Quote
Leyla Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 marysia55 napisał(a):OK :diabloti: bez obrazy, ale przypomne tylko , że sama prosiłaś :eviltong::eviltong: spoko Kochana ,przecież wiem :drinking: Quote
Leyla Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Lu_Gosiak napisał(a):dobrze dobrze, przyda sie na imprezke w lipcu - wilekie flachy mile widziane i dogomaniaczki równiez:knajpa::knajpa: Ja muszę ostrożnie, bo polegnę po godzinie i będziesz mi musiała opowiedzieć jak było:evil_lol::evil_lol::evil_lol::huh::madgo::morning: Quote
Lu_Gosiak Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 Leyla napisał(a):achhhhh Wy...ja rozpijam?Moim zdaniem to Marysia ,skądś wyciąga takie wielkie flachy i rozlewa winko:obrazic: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dobrze dobrze, przyda sie na imprezke w lipcu - wilekie flachy mile widziane i dogomaniaczki równiez:knajpa::knajpa: Quote
Lu_Gosiak Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 Leyla napisał(a):Ja muszę ostrożnie, bo polegnę po godzinie i będziesz mi musiała opowiedzieć jak było:evil_lol::evil_lol::evil_lol::huh::madgo::morning: od soboty - bedziesz miała okazje, poćwiczyć mocną głowe:cool3: po tym jak Miszka wyjdzie ze schronu trza to bedzie opić;):p:p:evil_lol: Quote
Leyla Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Lu_Gosiak napisał(a):od soboty - bedziesz miała okazje, poćwiczyć mocną głowe:cool3: po tym jak Miszka wyjdzie ze schronu trza to bedzie opić;):p:p:evil_lol: ja już ćwiczę :drinka: YEAH!!:ylsuper: Quote
morisowa Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 :mdleje: ojej, co za wątek! kółko samouwielbienia :evil_lol: i szkoła picia :drink1: Quote
__Lara Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 morisowa napisał(a)::mdleje: ojej, co za wątek! kółko samouwielbienia :evil_lol: i szkoła picia :drink1: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dogorra się rozpija :evil_lol::diabloti: Quote
KWL Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Jak widać z mojego podpisu mamy jakos tak pod górkę... Samochód Izy w warsztacie... Quote
Leyla Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 KWL napisał(a):Jak widać z mojego podpisu mamy jakos tak pod górkę... Samochód Izy w warsztacie... o cholera..:flaming: Quote
Lu_Gosiak Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 KWL napisał(a):Jak widać z mojego podpisu mamy jakos tak pod górkę... Samochód Izy w warsztacie... ale ten pies ma coś niefart.... Quote
Leyla Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Ninka napisał(a):dokladnie skad dokad transport..? W obrębie Warszawy. Celestynów , Wilanowska, Serock. Najpierw trzeba odebrać psa z Celestynowa, potem jechać z nim na Wilanowską do lecznicy, a potem już do megii1 hoteliku.. Quote
Leyla Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 ...ale ja tu żadnego siusiaka nie widzę:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
megii1 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 No ja już się zagubiłam:( Jesteście jutro u mnie? Quote
Leyla Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 właśnie nie wiem jeszcze...:placz::placz::placz: Quote
megii1 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Leyla, mam komórkę przy łózku - zadzwoń albo puśc mi chociaz smsa co z jutrem. Może byc nawet piąta rano:) Quote
LACRIMA Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Cioteczki co się dzieje? Nie było mnie dwa dni a tutaj znowu rozpacz!!! Popsuł się samochód? Dawajcie na wątek transportowy. Przecież wszystko robicie w obrębie Warszawy, to nie są żadne odległości!!! A znajomi, sąsiedzi, narzeczeni i ich znajomi? Błagam was wymyślcie coś!!!!:-( Zdjęcia tego psiaka są porażające!!! Quote
Leyla Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 wszystkich już spytałam, szkoda gadać....aż mam ochotę się pod podłogę schować:mdleje::placz: Quote
Leyla Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 megii1 napisał(a)::placz:Czyli jutro się nie zobaczymy? :niewiem::niewiem::niewiem: robie co mogę,ale już późno...zobaczymy jutro:hmmmm: Quote
Lu_Gosiak Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 Leyla napisał(a)::niewiem::niewiem::niewiem: robie co mogę,ale już późno...zobaczymy jutro:hmmmm: oby Pati była wolna i dała rade jutro z Wami jechac.... Quote
Leyla Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Lu_Gosiak napisał(a):oby Pati była wolna i dała rade jutro z Wami jechac.... zadzwonie jutro ,jak chociaż jedno oko mi sie otworzy.. Quote
Recommended Posts