Jump to content
Dogomania

MISZA - schorowany,samotny zrozpaczony MA SUPER DOM, ZOSTAJE U MEGII!!!

Recommended Posts

• Replies 928
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

marysia55 napisał(a):
Gosiak... też tak uważam :diabloti:

achhhhh Wy...ja rozpijam?Moim zdaniem to Marysia ,skądś wyciąga takie wielkie flachy i rozlewa winko:obrazic: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Leyla napisał(a):
achhhhh Wy...ja rozpijam?Moim zdaniem to Marysia ,skądś wyciąga takie wielkie flachy i rozlewa winko:obrazic: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

OK :diabloti: bez obrazy, ale przypomne tylko , że sama prosiłaś :eviltong::eviltong:

Posted

marysia55 napisał(a):
OK :diabloti: bez obrazy, ale przypomne tylko , że sama prosiłaś :eviltong::eviltong:

spoko Kochana ,przecież wiem :drinking:

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
dobrze dobrze, przyda sie na imprezke w lipcu - wilekie flachy mile widziane i dogomaniaczki równiez:knajpa::knajpa:

Ja muszę ostrożnie, bo polegnę po godzinie i będziesz mi musiała opowiedzieć jak było:evil_lol::evil_lol::evil_lol::huh::madgo::morning:

Posted

Leyla napisał(a):

dobrze dobrze, przyda sie na imprezke w lipcu - wilekie flachy mile widziane i dogomaniaczki równiez:knajpa::knajpa:

Posted

Leyla napisał(a):
Ja muszę ostrożnie, bo polegnę po godzinie i będziesz mi musiała opowiedzieć jak było:evil_lol::evil_lol::evil_lol::huh::madgo::morning:

od soboty - bedziesz miała okazje, poćwiczyć mocną głowe:cool3: po tym jak Miszka wyjdzie ze schronu trza to bedzie opić;):p:p:evil_lol:

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
od soboty - bedziesz miała okazje, poćwiczyć mocną głowe:cool3: po tym jak Miszka wyjdzie ze schronu trza to bedzie opić;):p:p:evil_lol:

ja już ćwiczę :drinka:

YEAH!!:ylsuper:

Posted

morisowa napisał(a):
:mdleje: ojej, co za wątek!

kółko samouwielbienia :evil_lol:

i szkoła picia :drink1:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dogorra się rozpija :evil_lol::diabloti:

Posted

Ninka napisał(a):
dokladnie skad dokad transport..?

W obrębie Warszawy. Celestynów , Wilanowska, Serock.

Najpierw trzeba odebrać psa z Celestynowa, potem jechać z nim na Wilanowską do lecznicy, a potem już do megii1 hoteliku..

Posted

Cioteczki co się dzieje? Nie było mnie dwa dni a tutaj znowu rozpacz!!! Popsuł się samochód? Dawajcie na wątek transportowy. Przecież wszystko robicie w obrębie Warszawy, to nie są żadne odległości!!! A znajomi, sąsiedzi, narzeczeni i ich znajomi? Błagam was wymyślcie coś!!!!:-( Zdjęcia tego psiaka są porażające!!!