Lu_Gosiak Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 Leyla napisał(a):kanapa i kołderka do dla Saszy chyba:roflt: Dla Miszy to przestrzeń i przyjaciel najważniejszy....wieszzz ..to jest trochę większy pies:siara::loveu: od pudla - minimalnie wiekszy:laugh2_2::laugh2_2: Quote
Leyla Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 [quote name='marysia55']OOOOOOOO :mad::mad: Sasza sam robi za kołderkę lub termofor z gorącą wodą, a poza tym jak byś widziała jak on goni wilczury pod blokiem, ludzie normalnie to sie pokotem kładą na chodniku ze smiechu:evil_lol::evil_lol: nie wielkość sie liczy tylko charakter :diabloti: Nie wielkość sie liczy powiadaaaszzz...?tylko charakter?:razz::razz: Quote
marysia55 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 [quote name='Leyla']kanapa i kołderka do dla Saszy chyba:roflt: Dla Miszy to przestrzeń i przyjaciel najważniejszy....wieszzz ..to jest trochę większy pies:siara::loveu: OOOOOOOO :mad::mad: Sasza sam robi za kołderkę lub termofor z gorącą wodą, a poza tym jak byś widziała jak on goni wilczury pod blokiem, ludzie normalnie to sie pokotem kładą na chodniku ze smiechu:evil_lol::evil_lol: nie wielkość sie liczy tylko charakter :diabloti: Quote
Leyla Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 gonia66 napisał(a):JA tylko na chwilke wpadłam powiedziec dobranoc wszystkim Kochanym Aniołom..moja najstarsza córa okupuje kompa- uczy się do koła...nie moge jej nie pozwolić...zajęła moje prywatne stanowisko..mam laptopa- ale tak przy nim nie lubię siedziec, że szok...jutro już jednak go odpale, bo aż do konca tygodnia mam taki "post"(kolo w poniedziałek:razz:).. JUż wiem ze dopiero (juz) sobota..ale jeden dzień...głowa muru nie przebijemy- i nie ma powodu w zasadzie- gdyby to byla kwestia miesiaca- to byśmy waliły łbami w mur....że hohoho:lol::lol: NAjwazniejesze, ze jutro badania..a potem juz tylko trawka, przestrzeń i człowiek- przyjaciel:loveu::loveu::loveu::loveu: Dobranoc cioteczki :loveu: ...jeden dzień tylko, da radę chłopczyk kochany:loveu: Dobranoc Goniu Quote
gonia66 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 JA tylko na chwilke wpadłam powiedziec dobranoc wszystkim Kochanym Aniołom..moja najstarsza córa okupuje kompa- uczy się do koła...nie moge jej nie pozwolić...zajęła moje prywatne stanowisko..mam laptopa- ale tak przy nim nie lubię siedziec, że szok...jutro już jednak go odpale, bo aż do konca tygodnia mam taki "post"(kolo w poniedziałek:razz:).. JUż wiem ze dopiero (juz) sobota..ale jeden dzień...głowa muru nie przebijemy- i nie ma powodu w zasadzie- gdyby to byla kwestia miesiaca- to byśmy waliły łbami w mur....że hohoho:lol::lol: NAjwazniejesze, ze jutro badania..a potem juz tylko trawka, przestrzeń i człowiek- przyjaciel:loveu::loveu::loveu::loveu: Dobranoc cioteczki :loveu: Quote
Leyla Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 gonia66 napisał(a):SZmapana???CHyba transporter szampana..jeden..to bedzie na rozgrzewke:eviltong::eviltong: Ja po 2 kieliszkach wina jestem skuta na amen:evil_lol::angryy: Taki ze mnie pijak:eviltong: Quote
Lu_Gosiak Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 gonia66 napisał(a): NAjwazniejesze, ze jutro badania..a potem juz tylko trawka, przestrzeń i człowiek- przyjaciel:loveu::loveu::loveu::loveu: :bigcool::bigcool::bigcool:narazie tak leciutko sie pociesze, ale w sobote jak juz bedzie u Megi to impreza na maxa:evil_lol::evil_lol: Leyla Matko drugiego juz psa z dogo szykuj szapmana;);):loveu: Quote
gonia66 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Lu_Gosiak napisał(a)::bigcool::bigcool::bigcool:to impreza na maxa:evil_lol::evil_lol: Leyla Matko drugiego juz psa z dogo szykuj szapmana;);):loveu:SZmapana???CHyba transporter szampana..jeden..to bedzie na rozgrzewke:eviltong::eviltong: Quote
Kaja i Aza Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 A ja tylko ciagle mam nadzieje, ze Misza okaze sie jednak Nadia (mysle, ze jest pewne prawdopodobienstwo) i bedzie mogl zostac z Leyla. A Wy sie tu nie rozpijajcie zawczasu;) Quote
dzidda Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 dzidda napisał(a):Co miesiąc mogę dorzucić 10zł. Kryzys w branży więc jak długo będę pracowała i mogła będę przelewała:lol: Dzisiaj przelałam 20zł. Na dobry początek:roll: Hmmm....nikt mnie nie dopisał do listy:placz: Quote
Leyla Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Kaja i Aza napisał(a):A ja tylko ciagle mam nadzieje, ze Misza okaze sie jednak Nadia (mysle, ze jest pewne prawdopodobienstwo) i bedzie mogl zostac z Leyla. A Wy sie tu nie rozpijajcie zawczasu;) :crazyeye::crazyeye::crazyeye: padła bym trupem ze szczęścia:mdleje:..hmmm, może to byl jakiś dred a nie...:eviltong: teraz będę ciągle o tym myśleć:roll: Quote
gonia66 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 dzidda napisał(a):Hmmm....nikt mnie nie dopisał do listy:placz: Prosze dopisać szybciutko dzidde do deklaracji!!!:mad::mad::mad:To musi zrobić osoba zakladająca wątek- a pewnie zapomniala w tym szoku ktory mial tu miejsce:lol::lol: Quote
gonia66 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Kaja i Aza napisał(a):A ja tylko ciagle mam nadzieje, ze Misza okaze sie jednak Nadia (mysle, ze jest pewne prawdopodobienstwo) i bedzie mogl zostac z Leyla. A Wy sie tu nie rozpijajcie zawczasu;) Hmmmm...Kaju....aleś teraz nam dała do myślenia...tego to chyba nikt nie brał już (oprócz Ciebie oczywisćie) pod uwagę...ale to bylyby niezły numer- co ja piszę niezły...bylby FANTASTYCZNY:multi: Quote
Lu_Gosiak Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 dzidda napisał(a):Hmmm....nikt mnie nie dopisał do listy:placz: jezu dzidda sory, juz naprawiam swój błąd, tyle sie tu dzieje, Layla rozpija towarzystwo:evil_lol::evil_lol: ze Twoj post umknal mi Quote
morisowa Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 załatwiłam sobie wolną sobotę :cool3: więc mam szansę poznać Miszę na żywo :p Quote
Ninka Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Dziewczyny zapraszam na bazarek dla Zumisia!!! http://www.dogomania.pl/forum/f99/ciuszki-dla-zumisia-sabci-maksia-140154/#post12472632 Quote
Leyla Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 morisowa napisał(a):załatwiłam sobie wolną sobotę :cool3: więc mam szansę poznać Miszę na żywo :p TAK, dzięki morisowej i KWL oraz megii1 akcja ratunkowa odbędzie sie w sobotę:multi::multi::multi: Quote
__Lara Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Leyla napisał(a):TAK, dzięki morisowej i KWL oraz megii1 akcja ratunkowa odbędzie sie w sobotę:multi::multi::multi: Czekamy niecierpliwie na sobotę :lol: Quote
morisowa Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Leyla napisał(a):TAK, dzięki morisowej i KWL oraz megii1 akcja ratunkowa odbędzie sie w sobotę:multi::multi::multi: dzięki morisowej to nic się tu nie zadziało, ja tylko cichutko kibicuję ;) za to do "zasłużonych" należy dodać izabellah, bo to dzięki niej będzie transport w sobotę Quote
KWL Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Przede wszystkim dzięki Izabelah-Aldonda, bo to ona Miszke na "pakę" załaduje :-) Quote
Leyla Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 KWL napisał(a):Przede wszystkim dzięki Izabelah-Aldonda, bo to ona miszke na "pakę" załaduje :-) ...co by nie mówić, Ty KWL pierwszy tchnąłeś we mnie wiarę ,że Miszy trzeba pomóc i nie wolno się od niego odwrócić i zadzwoniłeś z konkretami:loveu::loveu::loveu: Dzieki:roll: Dzięki Izabelah-Aldona za pomoc, bo nasz Miszka to kawał psa... Quote
Lu_Gosiak Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 super:multi::multi:....szkoda ze ja tak daleko:roll::roll: od Was tez bym, chetnie sie wybrała Quote
Leyla Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Lu_Gosiak napisał(a):super:multi::multi:....szkoda ze ja tak daleko:roll::roll: od Was tez bym, chetnie sie wybrała Wiesz ,że Cię zapraszałam i zapraszam:razz: Quote
KWL Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Leyla napisał(a):TAK, dzięki morisowej i KWL oraz megii1 akcja ratunkowa odbędzie sie w sobotę:multi::multi::multi: Ty ciagniesz watek więc tobie pierwsze zasługi, ja tylko staram się wykorzystać szansę. Iza daje czas i transport, Morisowa swoje świetne podejście do psa, Megii1 hotel, a ja tylko staram się to skoordynować :lol: Quote
Leyla Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 KWL napisał(a):Ty ciagniesz watek więc tobie pierwsze zasługi, ja tylko staram się wykorzystać szansę. Iza daje czas i transport, Morisowa swoje świetne podejście do psa, Megii1 hotel, a ja tylko staram się to skoordynować :lol: ..i jeszcze ludzie którzy zaoferowali pomoc finansową, Aniołki co rozsyłały wiadomości o istnieniu Miszy:loveu: Wszyscy jesteśmy sprawcami nadchodzącego psiego szczęścia:p Dziękuję Kochani:Rose::Dog_run: Quote
Recommended Posts