marysia55 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 coś nie widzę na wątku "Dogorry" w komplecie :mad: gdzie pozostałę "członki" :diabloti: Quote
Leyla Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 marysia55 napisał(a):coś nie widzę na wątku "Dogorry" w komplecie :mad: gdzie pozostałę "członki" :diabloti: ..no właśnie:mad: Dogorra, gdzie się podziewacie jak tu Nadia chce żyć i pomocy potrzebuje. Chodźcie tu w "try migi" jak to Marysia mówi:eviltong: Nadia potrzebuje pieniędzy na badania, na hotelik, ale nie martwcie się, nie dożywotnio:roll: :help1::help1::help1: Quote
Lu_Gosiak Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 trzeba Jej pomoć, bo tam jej nie uśpia, ale pewnie sama juz chce umrzec.... mamy dla Niej hotelik za 470zł miesiecznie a deklaracji narazie 100zł, jest szansa Ja wyciągnąć i przebadać, ale bez pieniedzy nic nie zrobimy, Layla zdecydowala sie Ja wozic na badania, ale sama nie da rady bo koszta beda ogromne, ale nie takie pieniadze sie na dogo zbierało.....POMÓŻCIE NAM JĄ URATOWAĆ!!! Maksowi nie pomogliśmy bo nie dali Nam szansy, tu możemy Ja wyciagnać..... Quote
zuzlikowa Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 :-(:oops::oops::oops:...to ze wzruszenia...sunieczka ma własny wątek i nawet już znamy jej imię...maleńka,jak dobrze widzieć,że zainteresowało się Tobą tyle cioteczek!...jak dobrze! Zawsze trzeba jakoś zacząć! Dziewczyny...jeśli dostanę obiecane fotki...całej Nadzi oraz konkretniejsze informacje na temat jej stanu zdrowia,leczenia(mam obiecane na jutro!)...oczywiście i na kogo ma być kontakt, i na czyje konto wpłacać za cegiełki...zrobię jej allegro cegiełkowe...to ma absolutnie sens!! Będę do Naduni zaglądać! Wrzućcie małego offika na kaukazowe wątki...jeszcze kilku kaukazowych cioteczek tu nie ma!:lol: Kochane wstawcie w pierwszy post wszystkie deklaracje...to bardzo usprawni zbieranie pieniążków!!! Dobrze byłoby też wypisywać tu wszystkie wpływy(w pierwszym poście)...wybaczcie te uwagi...ale to bardzo pomaga. Quote
Nanhoo Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 za porada nieocenionej Biafry (:loveu::loveu::loveu:) dzwonilam do p. Tomka z Lednicy (kolo Wieliczki/Krakowa) ktorego hotelik www.hotel-dla-psow.pl ma troche lepsze warunki na kaukazy niz ten na Luzyckiej (wieksze boksy). Cena ta sama. mozna wiec rowniez rezerwowac. A z wiesci dobrych : moi rodzice dokladaja 150 zl miesiecznych deklaracji dla Nadji :razz: moj dar przekonywania jest nieodparty :razz:. Jak tak dalej pojdzie cala rodzine skaze na miesieczne deklaracje min. 150 zl :diabloti: (szkoda ze nie mam 12 rodzenstwa) Quote
Lu_Gosiak Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 Nanhoo napisał(a):A z wiesci dobrych : moi rodzice dokladaja 150 zl miesiecznych deklaracji dla Nadji :razz: moj dar przekonywania jest nieodparty :razz:. Jak tak dalej pojdzie cala rodzine skaze na miesieczne deklaracje min. 150 zl :diabloti: (szkoda ze nie mam 12 rodzenstwa) :crazyeye::crazyeye::crazyeye: o ja Cie.....Nanhoo widze, że cała Twoja rodzinka ma wielgachne serducha:loveu::loveu:.. czyli Nadia ma narazie 250zł miesiecznych deklaracji:multi: jeszcze 200zł i bedzie mozna Ja wyciagnac;) Quote
Leyla Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Cytat: Napisał Nanhoo A z wiesci dobrych : moi rodzice dokladaja 150 zl miesiecznych deklaracji dla Nadji :razz: moj dar przekonywania jest nieodparty :razz:. Jak tak dalej pojdzie cala rodzine skaze na miesieczne deklaracje min. 150 zl :diabloti: (szkoda ze nie mam 12 rodzenstwa) Nanhoo, nie wiem jak mam Ci dziękować i Twoim rodzicom.....W każdym razie wiedzcie o tym ,że jestem Wam niezmiernie wdzięczna:calus::Rose::Rose::Rose::modla::buzi: Dziękuję Quote
gonia66 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 [quote name='Nanhoo']A z wiesci dobrych : moi rodzice dokladaja 150 zl miesiecznych deklaracji dla Nadji :razz: moj dar przekonywania jest nieodparty :razz:. Jak tak dalej pojdzie cala rodzine skaze na miesieczne deklaracje min. 150 zl :diabloti: (szkoda ze nie mam 12 rodzenstwa) Nie zgadzam sie z tym co napisałaś Nanhoo...to zdecydownie nie są dobre wieści...to...SUPER HIPER CUUUUUDOWNA WIADOMOŚĆ!!!!!!!!!:multi::multi::multi: Tyle ksy miesięcznie..pomyśl...to 30 cioteczek po 5 zł:multi::multi::eviltong:To nprawdę poruszając niespodzianka, bo jednocześnie wileki krok w strone hoteliku i wyjscia Nadii...jeszcze tylko..bagatelka 200zł i już!!!:lol::lol::lol:Wierzę, że sie uda- musi się udac:loveu: Quote
Lu_Gosiak Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 bazarek dla Nadi pomożcie podnosic http://www.dogomania.pl/forum/f99/ksiazkowy-bazarek-na-zrezygnowana-chora-nadie-do-22-06-do-godz-23-a-139758/#post12440592 Quote
KWL Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Czy w Celestynowie jest możliwość aby pies dostawał karmę dostarczoną przez wolontariat ? We wszystkich chorobach skórnych niezwykle ważne jest zapewnienie psu solidnego żywienia, najlepiej karmy wysokoenergetycznej plus dodatki typu omega. Quote
Leyla Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 megii1 napisał(a):Zaznaczam Sunię:) miło Cię widzieć megii:loveu: Quote
Leyla Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 KWL napisał(a):Czy w Celestynowie jest możliwość aby pies dostawał karmę dostarczoną przez wolontariat ? We wszystkich chorobach skórnych niezwykle ważne jest zapewnienie psu solidnego żywienia, najlepiej karmy wysokoenergetycznej plus dodatki typu omega. Masz rację i dowiem się, ale mam obawy co do tego..1400psów:shake: i ktoś by pamiętał o jednej zabidzonej suni?? Takich jak ona z pewnością jest dużo więcej..:shake: Ja mam ciągle nadzieję na szybkie wyjście Nadji ze schronu.. Quote
zuzlikowa Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 [quote name='KWL']Czy w Celestynowie jest możliwość aby pies dostawał karmę dostarczoną przez wolontariat ? We wszystkich chorobach skórnych niezwykle ważne jest zapewnienie psu solidnego żywienia, najlepiej karmy wysokoenergetycznej plus dodatki typu omega. Dziewczyny...szczerze mówiąc nie czekałabym na zebranie wszystkich deklaracji!:shake:...ta sunia nie ma czasu i powinna zacząć być leczona jak najszybciej i jak najszybciej dostawać odpowiednią karmę!!! Zmiany skórne obserwowane są od listopada!... Dla mnie najważniejsze jest teraz szybkie zdiagnozowanie schorzenia i jeśli tego diagnoza nie wykluczy...natychmiastowe umieszczenie w hoteliku oraz podjęcie zdecydowanego leczenia! Na pół miesiąca już macie...zacznijcie ekspansywnie pokazywać ją!...króciutko opisać jej sytuację i z wątkiem rozesłać do ciotek nie tylko od wielkopsów!...Dozbieracie brakujące środki! Sama też pomyślę co zrobić,zeby pomóc! Quote
Leyla Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 [quote name='zuzlikowa']Dziewczyny...szczerze mówiąc nie czekałabym na zebranie wszystkich deklaracji!:shake:...ta sunia nie ma czasu i powinna zacząć być leczona jak najszybciej i jak najszybciej dostawać odpowiednią karmę!!! Zmiany skórne obserwowane są od listopada!... Dla mnie najważniejsze jest teraz szybkie zdiagnozowanie schorzenia i jeśli tego diagnoza nie wykluczy...natychmiastowe umieszczenie w hoteliku oraz podjęcie zdecydowanego leczenia! Na pół miesiąca już macie...zacznijcie ekspansywnie pokazywać ją!...króciutko opisać jej sytuację i z wątkiem rozesłać do ciotek nie tylko od wielkopsów!...Dozbieracie brakujące środki! Sama też pomyślę co zrobić,zeby pomóc! Masz rację i ja nie zamierzem czekać do ostatniej złotówki. KWL postara się o wizytę u specjalisty od chorób skóry, ale dopiero na przyszły tydzień niestety. Rozmawiałam dziś z Tanitką(wolontariuszką z Celestymowa)nikt się nie zgodzi mi wydać psa na badania. Ona pojedzie ze mną w przyszły weekend i załatwi to z kierowniczką. Niestety wcześniej nie może ,bo jest we Wrocławiu. A potem mam nadzieje wszystko ruszy pełną parą. Zarezerwowałam miejsce w hoteliku u megii1, będe mogła ją odwiedzać i robić fotki, jednym słowem bedziemy blisko siebie. Postaram się zeby Nadja odzyskała chęć do życia. Quote
Leyla Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Zamówię jutro specjalistyczną karmę dla niej i poproszę o dopilnowanie żeby ją dostawała. Pojadę tam w tym tygodniu, najwyżej mnie wywalą ,ale nie wytrzymam tydzień:roll: Jaką najlepiej?? Quote
Ziutka Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 LACRIMA napisał(a):zaznaczam wątek I ja zaznaczam... Quote
zuzlikowa Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Leyla napisał(a):Zamówię jutro specjalistyczną karmę dla niej i poproszę o dopilnowanie żeby ją dostawała. Pojadę tam w tym tygodniu, najwyżej mnie wywalą ,ale nie wytrzymam tydzień:roll: Jaką najlepiej?? Najwyżej!...:evil_lol: Karma najlepsza dla alergików to z jagnięciny,ew.z rybki...:cool3: Leylu...Tak się cieszę,że ma Ciebie!:loveu: Nadinko...już nie jesteś sama!Pozwól Leyli sobie pomóc! Quote
marysia55 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Ziutka napisał(a):I ja zaznaczam... dzięki cioteczko, że zaglądnełaś :lol::lol: Quote
Leyla Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 marysia55 napisał(a):dzięki cioteczko, że zaglądnełaś :lol::lol: ...i ja serdecznie dziękuje ,ze jesteśmy tu razem:p Quote
Leyla Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Isadora7 napisał(a):Na dobranoc zajrzałam do Nadii. Nasza kochana ,zdolna Isadorka:loveu:Achhh..żeby dziewczynka wiedziała ilu ma przyjaciół, ile serc ukradła:p Quote
Lionees Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Isadora7 napisał(a):Na dobranoc zajrzałam do Nadii. I ja zajrzałam na dobranoc....albo na bardzo wczesne dzień dobry:roll: Quote
Leyla Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Renata5 napisał(a):I ja zajrzałam na dobranoc....albo na bardzo wczesne dzień dobry:roll: Kochani, widzę,że jesteśmy przy niej myślami w dzień i w nocy:crazyeye::loveu: Quote
Recommended Posts