Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pisałam, że Dżordż jest inkarnacją Pepy? nie dość, że charakterem to chorobą też :( dostałam wyniki i mamy pieprzony Zespół Cushinga :placz: nienawidzę tej choroby kurde

Posted

malawaszka napisał(a):
Pisałam, że Dżordż jest inkarnacją Pepy? nie dość, że charakterem to chorobą też :( dostałam wyniki i mamy pieprzony Zespół Cushinga :placz: nienawidzę tej choroby kurde
czy to jest ta choroba, którą miał pachyder?

Posted

agaga21 napisał(a):
czy to jest ta choroba, którą miał pachyder?

tak, tylko Pachyder miał jakoś mocno paskudnie to wszystko, mam nadzieję, że U Dżordża leczenie przyniesie dobre efekty

Saththa napisał(a):
o KURCZE. wASZKO PRZYKRO MI KURDE. pOGŁASZCZ dZORDZYKA.

głaszczę Zgreda, na szczęście on nic nie wie i nie przejmuje się, lek będziemy mieć w poniedziałek więc mam nadzieję, że zacznie się poprawiać zgredkowe samopoczucie i zdrówko

Posted

dość smucenia... jeszcze żyjemy i zamierzamy żyć dalej ;)

niedawno próbowałam upolować żurawie bo wyczaiłam gdzie przyleciały i pan żuraw zalecał się do pani żurawiowej, ale niestety... ktoś mi je spłoszył i całe moje czołganie się poszło na marne... zostało tyle:

Posted

i jeszcze... historia pewnego pomidora, którego ukradł mi kot, napoczął po czym pomidor spadł na podłogę

do salonu przyniosła go Mrówka

pociumkała

pociumkała

a Dżordż siedział i patrzył...

aż nie zdzierżył :evil_lol:

Posted

monia, skąd masz foty MOICH żurawi????????? dzisiaj właśnie żałowałam, że nie miałam przy sobie aparatu, gdy właśnie dokładnie tak sobie przelatywały nade mną!!!
tyyy! już wiem! pewnie jesteś moją sąsiadką i się nie zgadałyśmy:evil_lol:

Posted

Jejku Wasia, az szok ze znow Cie to spotyka (choroba Dzordza)... nie wiedzialam ze to jedt tak powszechne wsrod psow:placz:
ale po mojej najdrozszej Pepuni i ja w salonie widze czasem objawy tej choroby... czasem sie sprawdza, jak szef zapyta wlasciciela... smutne to w cholere
przekazuje pozdrowki od Twoich kocisk... wredne to takie bydleta.... az dziw ze od Ciebie, przeciez Ty taka slodka dziewuszka.... zarcik taki:diabloti:

a fotki zurawi mnie oslabily:mdleje:... i jeszcze ten kolor nieba w tle.... jestes miSZCZ jak nic

Posted

[quote name='malawaszka']mój kot tez je pomidory i ogórki zielone, to ze mu spadło to był wypadek podczas złodziejstwa...
Którataka?? Moja jest obrażona, bo na kolację mokre było :lol:

Posted

[quote name='agaga21']monia, skąd masz foty MOICH żurawi????????? dzisiaj właśnie żałowałam, że nie miałam przy sobie aparatu, gdy właśnie dokładnie tak sobie przelatywały nade mną!!!
tyyy! już wiem! pewnie jesteś moją sąsiadką i się nie zgadałyśmy:evil_lol:

to TY mi je spłoszyłaś???? :-x
nie widziałaś mnie tam? leżałam z aparatem w krzaczorach :evil_lol:

[quote name='lolka75']Jejku Wasia, az szok ze znow Cie to spotyka (choroba Dzordza)... nie wiedzialam ze to jedt tak powszechne wsrod psow:placz:
ale po mojej najdrozszej Pepuni i ja w salonie widze czasem objawy tej choroby... czasem sie sprawdza, jak szef zapyta wlasciciela... smutne to w cholere
przekazuje pozdrowki od Twoich kocisk... wredne to takie bydleta.... az dziw ze od Ciebie, przeciez Ty taka slodka dziewuszka.... zarcik taki:diabloti:

no niestety choróbsko wraca jak bumerang :shock:
a kociska - to jakieś pomówienia! na pewno nie są wredne bo przecież ja taka słodka dziewuszka jestem

[quote name='zerduszko']Którataka?? Moja jest obrażona, bo na kolację mokre było :lol:

dzikus jest wszystkożerny i kradnie mi nagminnie warzywka! :angryy:

[quote name='anetta']http://img138.imageshack.us/img138/1452/dsc0044vb.jpg
co za uśmiech!!! :loveu:

no ma te uśmiechy boskie lalunia kochana :loveu: