malawaszka Posted June 12, 2012 Author Posted June 12, 2012 no rzeczywiście podobny czołg :lol: i ta dupina też taka opadająca Quote
malawaszka Posted June 12, 2012 Author Posted June 12, 2012 a co! :lol: najwazniejsze, że jest bardzo fajna, bez odpałów i schiz :D Quote
agaga21 Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 http://img822.imageshack.us/img822/4640/dsc0115jo.jpg piękne zdjęcie:) a birma jest taka słodka! http://img21.imageshack.us/img21/3188/dsc0017dja.jpg :loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted June 15, 2012 Author Posted June 15, 2012 Pisałam, że Dżordż jest inkarnacją Pepy? nie dość, że charakterem to chorobą też :( dostałam wyniki i mamy pieprzony Zespół Cushinga :placz: nienawidzę tej choroby kurde Quote
agaga21 Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 malawaszka napisał(a):Pisałam, że Dżordż jest inkarnacją Pepy? nie dość, że charakterem to chorobą też :( dostałam wyniki i mamy pieprzony Zespół Cushinga :placz: nienawidzę tej choroby kurdeczy to jest ta choroba, którą miał pachyder? Quote
Saththa Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 o KURCZE. wASZKO PRZYKRO MI KURDE. pOGŁASZCZ dZORDZYKA. Quote
malawaszka Posted June 15, 2012 Author Posted June 15, 2012 agaga21 napisał(a):czy to jest ta choroba, którą miał pachyder? tak, tylko Pachyder miał jakoś mocno paskudnie to wszystko, mam nadzieję, że U Dżordża leczenie przyniesie dobre efekty Saththa napisał(a):o KURCZE. wASZKO PRZYKRO MI KURDE. pOGŁASZCZ dZORDZYKA. głaszczę Zgreda, na szczęście on nic nie wie i nie przejmuje się, lek będziemy mieć w poniedziałek więc mam nadzieję, że zacznie się poprawiać zgredkowe samopoczucie i zdrówko Quote
Margi Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 Bidulek :-( Miejmy nadzieję,żę po lekach będzie lepiej. Quote
malawaszka Posted June 15, 2012 Author Posted June 15, 2012 dość smucenia... jeszcze żyjemy i zamierzamy żyć dalej ;) niedawno próbowałam upolować żurawie bo wyczaiłam gdzie przyleciały i pan żuraw zalecał się do pani żurawiowej, ale niestety... ktoś mi je spłoszył i całe moje czołganie się poszło na marne... zostało tyle: Quote
malawaszka Posted June 15, 2012 Author Posted June 15, 2012 i jeszcze... historia pewnego pomidora, którego ukradł mi kot, napoczął po czym pomidor spadł na podłogę do salonu przyniosła go Mrówka pociumkała pociumkała a Dżordż siedział i patrzył... aż nie zdzierżył :evil_lol: Quote
sybil Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 I tyle zostało z pomidora :laugh2_2: :turn-l:... I Mrówa i Dżordż cudne sznupy :loveu: Quote
Margi Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 Świetny Dżordżyk :loveu: U mnie też kot zrzuca pomidory,najczęściej nocną porą ,ale Figa ich nie je. Quote
malawaszka Posted June 15, 2012 Author Posted June 15, 2012 mój kot tez je pomidory i ogórki zielone, to ze mu spadło to był wypadek podczas złodziejstwa... Quote
wilczy zew Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 jakie piękne foty żurawi :loveu: super historia pomidora :cool1: Quote
agaga21 Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 monia, skąd masz foty MOICH żurawi????????? dzisiaj właśnie żałowałam, że nie miałam przy sobie aparatu, gdy właśnie dokładnie tak sobie przelatywały nade mną!!! tyyy! już wiem! pewnie jesteś moją sąsiadką i się nie zgadałyśmy:evil_lol: Quote
Fides79 Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 żurawie fantastyczne na tym tle zachodzącego słońca :loveu: a pomidorkowa historyjka tez niezła :lol: Quote
lolka75 Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 Jejku Wasia, az szok ze znow Cie to spotyka (choroba Dzordza)... nie wiedzialam ze to jedt tak powszechne wsrod psow:placz: ale po mojej najdrozszej Pepuni i ja w salonie widze czasem objawy tej choroby... czasem sie sprawdza, jak szef zapyta wlasciciela... smutne to w cholere przekazuje pozdrowki od Twoich kocisk... wredne to takie bydleta.... az dziw ze od Ciebie, przeciez Ty taka slodka dziewuszka.... zarcik taki:diabloti: a fotki zurawi mnie oslabily:mdleje:... i jeszcze ten kolor nieba w tle.... jestes miSZCZ jak nic Quote
zerduszko Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 [quote name='malawaszka']mój kot tez je pomidory i ogórki zielone, to ze mu spadło to był wypadek podczas złodziejstwa... Którataka?? Moja jest obrażona, bo na kolację mokre było :lol: Quote
anetta Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 http://img138.imageshack.us/img138/1452/dsc0044vb.jpg co za uśmiech!!! :loveu: Shit z tym coshingiem....:( Żurawie fantastyczne achhhh Quote
malawaszka Posted June 15, 2012 Author Posted June 15, 2012 [quote name='agaga21']monia, skąd masz foty MOICH żurawi????????? dzisiaj właśnie żałowałam, że nie miałam przy sobie aparatu, gdy właśnie dokładnie tak sobie przelatywały nade mną!!! tyyy! już wiem! pewnie jesteś moją sąsiadką i się nie zgadałyśmy:evil_lol: to TY mi je spłoszyłaś???? :-x nie widziałaś mnie tam? leżałam z aparatem w krzaczorach :evil_lol: [quote name='lolka75']Jejku Wasia, az szok ze znow Cie to spotyka (choroba Dzordza)... nie wiedzialam ze to jedt tak powszechne wsrod psow:placz: ale po mojej najdrozszej Pepuni i ja w salonie widze czasem objawy tej choroby... czasem sie sprawdza, jak szef zapyta wlasciciela... smutne to w cholere przekazuje pozdrowki od Twoich kocisk... wredne to takie bydleta.... az dziw ze od Ciebie, przeciez Ty taka slodka dziewuszka.... zarcik taki:diabloti: no niestety choróbsko wraca jak bumerang :shock: a kociska - to jakieś pomówienia! na pewno nie są wredne bo przecież ja taka słodka dziewuszka jestem [quote name='zerduszko']Którataka?? Moja jest obrażona, bo na kolację mokre było :lol: dzikus jest wszystkożerny i kradnie mi nagminnie warzywka! :angryy: [quote name='anetta']http://img138.imageshack.us/img138/1452/dsc0044vb.jpg co za uśmiech!!! :loveu: no ma te uśmiechy boskie lalunia kochana :loveu: Quote
zerduszko Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 malawaszka napisał(a):dzikus jest wszystkożerny i kradnie mi nagminnie warzywka! :angryy: Na własnej piersi wyhodowany :lol: Quote
malawaszka Posted June 15, 2012 Author Posted June 15, 2012 zerduszko napisał(a):Na własnej piersi wyhodowany :lol: no takie są najgorsze :shock: Quote
Recommended Posts