Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='wilczy zew']ja nie widzę tych krótkich łap https://lh5.googleusercontent.com/-X67XUzaV2uU/T-DIgJPUYKI/AAAAAAAALUg/FJrwcgt9KFQ/s640/DSC_0047.JPG mam kłopoty z edycją postów,nie zapisują się

bo to zdjęcie takie wybrałam, że on wyszedł jakby był fajny krótki, ale w rzeczywistości ma tułów dłuższy
jak tu:

[quote name='Margi']Psiaczki fajnie obcięte.Ma szefowa talent.:lol:

ahhh Oliwia zamiast szefowa mówiła kiedyś Szefinia :evil_lol:

Posted

agaga21 napisał(a):
monika, ty sama tak pięknie umiesz psa ostrzyc??:crazyeye:
zmiana niesamowita!:loveu:

muszę umieć bo inaczej to bym zbankrutowała na fryzjerów :shock: , a niejeden po kursach robi gorzej ode mnie :evil_lol: chciałabym umieć lepiej, ale póki co wystarczy tak...

Posted

[quote name='Saththa']

Pomidor hmmmm
mnie zadzwił :0 Tazzman uwielbia papke pomidor, ogórek, papryka czosnek ic ebula... taką zmalaksowana i do tego po odcisnieciu soku... ja nie wiem o co mu chodzi;)

Psy nie powinny jeść cebuli - poczytaj sobie http://www.podajlape.pl/porady/133/porady/0/Zatrucie-cebula-u-psow.php

Pięknie ostrzygłaś chłopaków! Oby nowa fryzura była przepustką do nowego domu!

No z tygrysicą Mrówką dałaś czadu :D Prawie się nabrałam ale jednak coś mi mówiło że to wkręt :D

Posted

[quote name='weszka']Psy nie powinny jeść cebuli - poczytaj sobie http://www.podajlape.pl/porady/133/porady/0/Zatrucie-cebula-u-psow.php

Ta papka to hmmmm normalnie szła by do śmeici. Tam sa 4 pomidory, 4 ogórki długie, dwie papryki jedna cebula i 5 zabków czosnku i 5 kromek chleba tostowego. Zmalaksowane i przez sito przpsuzczone. Taka papka on sie zabija o to;/ musiałby zjesc 200g a tyle raczej nie zjada hmmmm

On ewidentnie nie wie, ze nie moze ejść cebuli.

Nie zebym olewała, dziękuję za ostrzeżenie.

Posted

jejku ale chudzinek.... anatomi szkieletu mozna sie uczyc:-(

a co do cebuli i psow... generalnie nie powinny.... ale mialam suczke jamniczke, mloda miala raka skory. Bylo to na maxa schorowane zwierzatko. I kradla cebule nagminnie. Wpierniczala cala, tylko suche skorki zostawiala. Potrafila sie podkopac do ogrodka zeby cebule sobie wykopac, strzygla szczypiorek jak kon strawe. Rozmawialam z wetem na ten temat, to mi powiedzial ze zwierzeta sa madrzejsze od nas i same wiedza czego im potrzeba. Najmilsze bylo to ze mloda po cebulkowej uczcie przychodzila sie tulkac ze mna... a ja cebuli nienawidze:lol:

acha, Wasiunia, chcialam zglosic reklamacje na kociate:mad:.... mam MYSZYYYYY w domu, a te leniwce spia tylko po kanapach... co za wybrakowane demony wydajesz:lol:

Posted

lolka75 napisał(a):
acha, Wasiunia, chcialam zglosic reklamacje na kociate:mad:.... mam MYSZYYYYY w domu, a te leniwce spia tylko po kanapach... co za wybrakowane demony wydajesz:lol:

pewnie myślą,że myszy też adoptowałaś :evil_lol:

Posted

Dziś gwiazdą spaceru była Joga :lol: poszła z nami aż na bobrowisko :mdleje:

więcej fot nie będzie bo już mam ciśnienie milion na pięć milionów bo co chwilę mnie wywala z netu:angryy:

Posted

może jeszcze się uda wrzucić a potem lecę z Birmą

Joga tylko tak wygląda

ten też był :roll: dzisiaj nie słucha i mnie denerwuje

i ta też... to jej dzisiaj słucha Drops :mad:i uważa, że jak nie pobiegnie gdzieś pierwszy tylko dopiero wtedy jak pierwsza pobiegnie Luna to kara go nie dosięgnie bo przecież to ona sprowokowała :angryy: czasem mam ochotę rzucać w nich kamieniami :lol:

Posted

Masz cudny zwierzyniec :loveu: i proszę nie narzekać na sznupeczki! Jakbyś wychodziła z Mają na spacer to dopiero byłaby jazda; żadnemu starszemu facetowi nie odpuści i próbuje użreć :mad:. Za co mnie Pan Bóg pokarał?:niewiem: I jeszcze Sybi uczy się od niej najgorszych zachowań, a taka była grzeczna:shock:

Posted

[quote name='sybisia']Masz cudny zwierzyniec :loveu: i proszę nie narzekać na sznupeczki! Jakbyś wychodziła z Mają na spacer to dopiero byłaby jazda; żadnemu starszemu facetowi nie odpuści i próbuje użreć :mad:. Za co mnie Pan Bóg pokarał?:niewiem: I jeszcze Sybi uczy się od niej najgorszych zachowań, a taka była grzeczna:shock:

tyle moje co sobie ponarzekam :lol:

[quote name='zerduszko']O Joga moja ulubiona :) A resztę kotów też chcę, bo aktualnie choruje na kociaka :)

Fifka aktualnie wygląda jak wyliniały kot wiejski vel sznurówka i nie mam pojęcia dlaczego... chyba jej purina nie służy bo na joserze wyglądała dobrze :shake: a Dzikus :lol: tego kota kiedyś wypatroszę za łażenie po szafkach w kuchni... ja jestem póki co wyleczona z kotów :lol:

[quote name='Fides79']
a Dropsiątko z Luną widocznie mieli gorszy dzień, F średnio 2 - 3 razy w tyg doprowadza mnie do szału i słyszy że przerobie go na kotlety :razz:

on te gorsze dni mają częściej tylko mnie to zwykle aż tak nie wqrza :D

ten też był :D