malawaszka Posted June 19, 2012 Author Posted June 19, 2012 napracowałam się dziś w schronisku to się pochwalę bo całkiem ładnie mi chłopaki wyszli :evil_lol: :loveu: Cybis przed: http://sznaucery.eadopcje.org/psiak/37 po: Cybis jakby miał ciut dłuższe łapy byłby boski bo teraz ma odrobinę za krótkie bardzo jest chudziutki :-( Quote
malawaszka Posted June 19, 2012 Author Posted June 19, 2012 Sznupek przed: http://sznaucery.eadopcje.org/psiak/130 po Quote
wilczy zew Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 ja nie widzę tych krótkich łap https://lh5.googleusercontent.com/-X67XUzaV2uU/T-DIgJPUYKI/AAAAAAAALUg/FJrwcgt9KFQ/s640/DSC_0047.JPG mam kłopoty z edycją postów,nie zapisują się Quote
Margi Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Psiaczki fajnie obcięte.Ma szefowa talent.:lol: Quote
malawaszka Posted June 19, 2012 Author Posted June 19, 2012 [quote name='wilczy zew']ja nie widzę tych krótkich łap https://lh5.googleusercontent.com/-X67XUzaV2uU/T-DIgJPUYKI/AAAAAAAALUg/FJrwcgt9KFQ/s640/DSC_0047.JPG mam kłopoty z edycją postów,nie zapisują się bo to zdjęcie takie wybrałam, że on wyszedł jakby był fajny krótki, ale w rzeczywistości ma tułów dłuższy jak tu: [quote name='Margi']Psiaczki fajnie obcięte.Ma szefowa talent.:lol: ahhh Oliwia zamiast szefowa mówiła kiedyś Szefinia :evil_lol: Quote
agaga21 Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 monika, ty sama tak pięknie umiesz psa ostrzyc??:crazyeye: zmiana niesamowita!:loveu: Quote
malawaszka Posted June 19, 2012 Author Posted June 19, 2012 agaga21 napisał(a):monika, ty sama tak pięknie umiesz psa ostrzyc??:crazyeye: zmiana niesamowita!:loveu: muszę umieć bo inaczej to bym zbankrutowała na fryzjerów :shock: , a niejeden po kursach robi gorzej ode mnie :evil_lol: chciałabym umieć lepiej, ale póki co wystarczy tak... Quote
Saththa Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Not o zes zaszalała :) Oby miał oto taki efekt jak ostatnio :kciuki: Quote
weszka Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 [quote name='Saththa'] Pomidor hmmmm mnie zadzwił :0 Tazzman uwielbia papke pomidor, ogórek, papryka czosnek ic ebula... taką zmalaksowana i do tego po odcisnieciu soku... ja nie wiem o co mu chodzi;) Psy nie powinny jeść cebuli - poczytaj sobie http://www.podajlape.pl/porady/133/porady/0/Zatrucie-cebula-u-psow.php Pięknie ostrzygłaś chłopaków! Oby nowa fryzura była przepustką do nowego domu! No z tygrysicą Mrówką dałaś czadu :D Prawie się nabrałam ale jednak coś mi mówiło że to wkręt :D Quote
Saththa Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 [quote name='weszka']Psy nie powinny jeść cebuli - poczytaj sobie http://www.podajlape.pl/porady/133/porady/0/Zatrucie-cebula-u-psow.php Ta papka to hmmmm normalnie szła by do śmeici. Tam sa 4 pomidory, 4 ogórki długie, dwie papryki jedna cebula i 5 zabków czosnku i 5 kromek chleba tostowego. Zmalaksowane i przez sito przpsuzczone. Taka papka on sie zabija o to;/ musiałby zjesc 200g a tyle raczej nie zjada hmmmm On ewidentnie nie wie, ze nie moze ejść cebuli. Nie zebym olewała, dziękuję za ostrzeżenie. Quote
lolka75 Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 jejku ale chudzinek.... anatomi szkieletu mozna sie uczyc:-( a co do cebuli i psow... generalnie nie powinny.... ale mialam suczke jamniczke, mloda miala raka skory. Bylo to na maxa schorowane zwierzatko. I kradla cebule nagminnie. Wpierniczala cala, tylko suche skorki zostawiala. Potrafila sie podkopac do ogrodka zeby cebule sobie wykopac, strzygla szczypiorek jak kon strawe. Rozmawialam z wetem na ten temat, to mi powiedzial ze zwierzeta sa madrzejsze od nas i same wiedza czego im potrzeba. Najmilsze bylo to ze mloda po cebulkowej uczcie przychodzila sie tulkac ze mna... a ja cebuli nienawidze:lol: acha, Wasiunia, chcialam zglosic reklamacje na kociate:mad:.... mam MYSZYYYYY w domu, a te leniwce spia tylko po kanapach... co za wybrakowane demony wydajesz:lol: Quote
wilczy zew Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 lolka75 napisał(a):acha, Wasiunia, chcialam zglosic reklamacje na kociate:mad:.... mam MYSZYYYYY w domu, a te leniwce spia tylko po kanapach... co za wybrakowane demony wydajesz:lol: pewnie myślą,że myszy też adoptowałaś :evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 21, 2012 Author Posted June 21, 2012 ahahahaha widać te łowne zostawiłam sobie :errrr: Quote
wilczy zew Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 malawaszka napisał(a):ahahahaha widać te łowne zostawiłam sobie :errrr: łowią pomidory :lol: Quote
malawaszka Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 Dziś gwiazdą spaceru była Joga :lol: poszła z nami aż na bobrowisko :mdleje: więcej fot nie będzie bo już mam ciśnienie milion na pięć milionów bo co chwilę mnie wywala z netu:angryy: Quote
annika Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 ależ ma poważną minę (szczególnie na pierwszym zdjęciu)....:watpliwy: jakby chciała komuś przyłożyc:diabloti: Quote
malawaszka Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 może jeszcze się uda wrzucić a potem lecę z Birmą Joga tylko tak wygląda ten też był :roll: dzisiaj nie słucha i mnie denerwuje i ta też... to jej dzisiaj słucha Drops :mad:i uważa, że jak nie pobiegnie gdzieś pierwszy tylko dopiero wtedy jak pierwsza pobiegnie Luna to kara go nie dosięgnie bo przecież to ona sprowokowała :angryy: czasem mam ochotę rzucać w nich kamieniami :lol: Quote
annika Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 jak nie słucha jak widać po uszach że słucha:grins: Ukamieniowac pieseczki? nieładnie, oj nieładnie:lol!: Quote
sybil Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Masz cudny zwierzyniec :loveu: i proszę nie narzekać na sznupeczki! Jakbyś wychodziła z Mają na spacer to dopiero byłaby jazda; żadnemu starszemu facetowi nie odpuści i próbuje użreć :mad:. Za co mnie Pan Bóg pokarał?:niewiem: I jeszcze Sybi uczy się od niej najgorszych zachowań, a taka była grzeczna:shock: Quote
zerduszko Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 O Joga moja ulubiona :) A resztę kotów też chcę, bo aktualnie choruje na kociaka :) Quote
Fides79 Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 http://img96.imageshack.us/img96/6452/dsc0046ne.jpg Joga to chyba ma cos wspólnego z Magdy kotami, u niej tez takie wymalowane :p a Dropsiątko z Luną widocznie mieli gorszy dzień, F średnio 2 - 3 razy w tyg doprowadza mnie do szału i słyszy że przerobie go na kotlety :razz: Quote
malawaszka Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 [quote name='sybisia']Masz cudny zwierzyniec :loveu: i proszę nie narzekać na sznupeczki! Jakbyś wychodziła z Mają na spacer to dopiero byłaby jazda; żadnemu starszemu facetowi nie odpuści i próbuje użreć :mad:. Za co mnie Pan Bóg pokarał?:niewiem: I jeszcze Sybi uczy się od niej najgorszych zachowań, a taka była grzeczna:shock: tyle moje co sobie ponarzekam :lol: [quote name='zerduszko']O Joga moja ulubiona :) A resztę kotów też chcę, bo aktualnie choruje na kociaka :) Fifka aktualnie wygląda jak wyliniały kot wiejski vel sznurówka i nie mam pojęcia dlaczego... chyba jej purina nie służy bo na joserze wyglądała dobrze :shake: a Dzikus :lol: tego kota kiedyś wypatroszę za łażenie po szafkach w kuchni... ja jestem póki co wyleczona z kotów :lol: [quote name='Fides79'] a Dropsiątko z Luną widocznie mieli gorszy dzień, F średnio 2 - 3 razy w tyg doprowadza mnie do szału i słyszy że przerobie go na kotlety :razz: on te gorsze dni mają częściej tylko mnie to zwykle aż tak nie wqrza :D ten też był :D Quote
Recommended Posts