Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a w ogóle to super sobie dziś pospacerowałyśmy znowu - jednak potrzebne jej są leki przeciwbólowe bardzo - bez tego... zrobi kilka kroków i boli więc się kładzie, a dziś poszłyśmy sobie nawet daleko jak na nią i ani razu się nie pokładała, szła za mną depcząc mi po piętach :lol: chciałabym, żeby mogła pobiegać, ale to chyba pozostanie w sferze marzeń...

no czyż ona nie jest cudna???

i pyskuje

:roll:

Posted

fajnie było no i się... skopciło...
dzwonili z lecznicy :-( musimy zrobić ten cholerny test na Cushinga u Dżordża :-( ja tak się przed tym broniłam, ale dzisiejszy wynik fosfatazy zasadowej nie daje nam wielkiego wyboru :-( wyszło 1394 :-( nienawidzę tej choroby NIE-NA-WI-DZĘ ... w tym tygodniu muszę wygospodarować dzień na to badanie bo nie zostawię Dż w lecznicy na 8 godzin... nie ma mowy :shake:

Posted

Sesja zdjęciowa bardzo udana.:lol:
Birma już całkiem fajnie wygląda i dobrze,że już troszkę chodzi na spacerki,bo wzmocnią się jej mięśnie.

Dżordżyk :shake:

Posted

Cudne maki - uwielbiam :loveu:
I cudna sesja Birmuszkowa :loveu: Ale kurde ona mi już zupełnie na olbrzymkę nie wygląda :razz:

Dżordż, no nie takie wieści lubię :shake:

Posted

[quote name='malawaszka']na czernyszkę czy bouvierkę?

Oto jest pytanie ;) U nich tak dużo robi włos i fryzura, że na pierwszy rzut oka na łysym egzemplarzu chyba ciężko ocenić. Trzeba by się wgryźć w szczegóły anatomii ;)

A takie znalazłam zdjęcie ostrzyżonego bouviera i trzeba przyznać że jest podobieństwo