Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

krzywda zapewne jej się nie stała, ale to dziwactwo przemalować psa.
następnym razem różowe afro będzie?
kurcze...może nie podobał im się pies...tylko po co takiego wybrali?:shake:

monika, zapytałaś dlaczego? jak to wytłumaczyli?

Posted

no dobra dobra - taki żarcik :errrr: to fotomontaż - zrobiła missieek - ale przyznacie, że zajebiście to zrobiła - wygląda jak prawdziwe :crazyeye: jakby to było prawdziwe to już bym tam była po Mrówczaka bez zastanawiania się ani chwili

a teraz prawdziwe pozdrowienie od Mrówczątka - uśmiechnięta laleczka - dobrze jej w nowym domku :loveu:

bo Mrówka to nie tygrys a wilk najprawdziwszy :lol:

Posted

Podczytuję Twój wąteczek...ale pewnie nie miałam okazji się przywitać ;)

10lat temu miałam suczkę, mix jamnika, bardzo bała się wiatru, z każdym tygodniem coraz bardziej... Tłumaczyłam to jej przeszłością (przybłęda), doświadczeniami itd. ale pewnego razu, weterynarz osiedlowa powiedziała mi, że sukę może boleć głowa od silnego wiatru. :crazyeye: Pomyślałam :stupid:. Przepisała wówczas pyralginę i zadziałało. Suka nadal szukała spokojnego miejsca ale nie z taką psychozą i fiksacją. Spała pod wanną w łazience. Nie wiem na ile to zbieg okoliczności, na ile prawda, ale mnie także strasznie boli głowa na zmianę pogody, a jak wieje silny wiatr to chce mi rozsadzić mózg :shake:

Posted

Migori napisał(a):
Podczytuję Twój wąteczek...ale pewnie nie miałam okazji się przywitać ;)

10lat temu miałam suczkę, mix jamnika, bardzo bała się wiatru, z każdym tygodniem coraz bardziej... Tłumaczyłam to jej przeszłością (przybłęda), doświadczeniami itd. ale pewnego razu, weterynarz osiedlowa powiedziała mi, że sukę może boleć głowa od silnego wiatru. :crazyeye: Pomyślałam :stupid:. Przepisała wówczas pyralginę i zadziałało. Suka nadal szukała spokojnego miejsca ale nie z taką psychozą i fiksacją. Spała pod wanną w łazience. Nie wiem na ile to zbieg okoliczności, na ile prawda, ale mnie także strasznie boli głowa na zmianę pogody, a jak wieje silny wiatr to chce mi rozsadzić mózg :shake:

o kurcze... o tym nie pomyślałam, ale teraz spróbuję dać jej pyralginę, ale to by bylo tak, ze za kazdym razem jak wieje to by ją bolała głowa? hm no zobaczymy - dziękuję za info!

Dziewczyny sorki :lol: nie mogłam się powstrzymać taki realistyczny jest ten fotomontaż :scared:

Posted

wilczy zew napisał(a):
no realistyczny dlatego nas nabrałaś a ja Cię uspokajam :eviltong:

:lol:

zerduszko napisał(a):
O ty pipo :lol: Jak ona to zrobiła?

nie mam pojęcia, ale coś niesamowitego!

Posted

no ja se wlasnie myslam ze to cos w kompie podzialane hihihi i tak wlasnie poogladac to fajna rzecz ale jakby ja tak lub innego w sforze wymalowali to ciekawa jestem reakcji reszty
a z ta glowa to moze byc racja , ja mam tyz przy kazdej zmianie pogody ale coby i psy mialy na to nie wpadlam

Posted

o kurcze... o tym nie pomyślałam, ale teraz spróbuję dać jej pyralginę, ale to by bylo tak, ze za kazdym razem jak wieje to by ją bolała głowa? hm no zobaczymy - dziękuję za info!

Aż taka mądra nie jestem ;) Ale wydaje mi się, że ma znaczenie jaki to jest wiatr - w sensie skąd wieje i z jaką siłą i jakie inne zjawiska mu towarzyszą.