zerduszko Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 malawaszka napisał(a):no Mrówka Mrówka :placz: A jak ona to zniosła? I takie retoryczne - k*rwa, po co? Quote
agaga21 Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 krzywda zapewne jej się nie stała, ale to dziwactwo przemalować psa. następnym razem różowe afro będzie? kurcze...może nie podobał im się pies...tylko po co takiego wybrali?:shake: monika, zapytałaś dlaczego? jak to wytłumaczyli? Quote
AniaGucio Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 Myślałam, że sobie jaja robisz i to fotomontaż jest... nie będę tego komentować Quote
malawaszka Posted June 17, 2012 Author Posted June 17, 2012 no dobra dobra - taki żarcik :errrr: to fotomontaż - zrobiła missieek - ale przyznacie, że zajebiście to zrobiła - wygląda jak prawdziwe :crazyeye: jakby to było prawdziwe to już bym tam była po Mrówczaka bez zastanawiania się ani chwili a teraz prawdziwe pozdrowienie od Mrówczątka - uśmiechnięta laleczka - dobrze jej w nowym domku :loveu: bo Mrówka to nie tygrys a wilk najprawdziwszy :lol: Quote
agaga21 Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 tyyyy paskudo! nabrałam się:oops::evil_lol::evil_lol: Quote
Migori Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 Podczytuję Twój wąteczek...ale pewnie nie miałam okazji się przywitać ;) 10lat temu miałam suczkę, mix jamnika, bardzo bała się wiatru, z każdym tygodniem coraz bardziej... Tłumaczyłam to jej przeszłością (przybłęda), doświadczeniami itd. ale pewnego razu, weterynarz osiedlowa powiedziała mi, że sukę może boleć głowa od silnego wiatru. :crazyeye: Pomyślałam :stupid:. Przepisała wówczas pyralginę i zadziałało. Suka nadal szukała spokojnego miejsca ale nie z taką psychozą i fiksacją. Spała pod wanną w łazience. Nie wiem na ile to zbieg okoliczności, na ile prawda, ale mnie także strasznie boli głowa na zmianę pogody, a jak wieje silny wiatr to chce mi rozsadzić mózg :shake: Quote
malawaszka Posted June 17, 2012 Author Posted June 17, 2012 Migori napisał(a):Podczytuję Twój wąteczek...ale pewnie nie miałam okazji się przywitać ;) 10lat temu miałam suczkę, mix jamnika, bardzo bała się wiatru, z każdym tygodniem coraz bardziej... Tłumaczyłam to jej przeszłością (przybłęda), doświadczeniami itd. ale pewnego razu, weterynarz osiedlowa powiedziała mi, że sukę może boleć głowa od silnego wiatru. :crazyeye: Pomyślałam :stupid:. Przepisała wówczas pyralginę i zadziałało. Suka nadal szukała spokojnego miejsca ale nie z taką psychozą i fiksacją. Spała pod wanną w łazience. Nie wiem na ile to zbieg okoliczności, na ile prawda, ale mnie także strasznie boli głowa na zmianę pogody, a jak wieje silny wiatr to chce mi rozsadzić mózg :shake: o kurcze... o tym nie pomyślałam, ale teraz spróbuję dać jej pyralginę, ale to by bylo tak, ze za kazdym razem jak wieje to by ją bolała głowa? hm no zobaczymy - dziękuję za info! Dziewczyny sorki :lol: nie mogłam się powstrzymać taki realistyczny jest ten fotomontaż :scared: Quote
wilczy zew Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 no realistyczny dlatego nas nabrałaś a ja Cię uspokajam :eviltong: Quote
malawaszka Posted June 17, 2012 Author Posted June 17, 2012 wilczy zew napisał(a):no realistyczny dlatego nas nabrałaś a ja Cię uspokajam :eviltong: :lol: zerduszko napisał(a):O ty pipo :lol: Jak ona to zrobiła? nie mam pojęcia, ale coś niesamowitego! Quote
wieso Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 a ja prawie dostalam zawalu widzac tygrysia Mrowe...... Quote
Saththa Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 kurde z kazdym rpzeczytanym nowyms twierdzeniem ze to Mroowczak coraz bardziej nie wierzyłam;) I... miałam racje :evil_lol: Quote
Tekla64 Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 no ja se wlasnie myslam ze to cos w kompie podzialane hihihi i tak wlasnie poogladac to fajna rzecz ale jakby ja tak lub innego w sforze wymalowali to ciekawa jestem reakcji reszty a z ta glowa to moze byc racja , ja mam tyz przy kazdej zmianie pogody ale coby i psy mialy na to nie wpadlam Quote
Migori Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 o kurcze... o tym nie pomyślałam, ale teraz spróbuję dać jej pyralginę, ale to by bylo tak, ze za kazdym razem jak wieje to by ją bolała głowa? hm no zobaczymy - dziękuję za info! Aż taka mądra nie jestem ;) Ale wydaje mi się, że ma znaczenie jaki to jest wiatr - w sensie skąd wieje i z jaką siłą i jakie inne zjawiska mu towarzyszą. Quote
wilczy zew Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Tekla64 napisał(a): jakby ja tak lub innego w sforze wymalowali to ciekawa jestem reakcji reszty też jestem ciekawa dałam się nabrać bo niedawno widziałam malowanie psów w USA Quote
Fides79 Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 http://img341.imageshack.us/img341/4639/sznaucertygrysi.jpg ha ha ha ha ha padłam :roflt::roflt: http://img196.imageshack.us/img196/6510/obraz097uq.jpg no widać, że jest szczęśliwa i należy się cieszyć razem z nią :p a co zjadania różnych rzeczy to F gustuje w ogórkach, sałacie lodowej, tuńczyku a ostatnio rozsmakował się w rzodkiewkach :evil_lol: Quote
WATACHA Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Ja tak myślałam, że to fotomontaż, ale potem przez te Wasze wpisy miałam chwilę niepewności.Mróweczka bez smyczy chodzi? Quote
WATACHA Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 na jakim ogródku:icon_roc:?I co słucha się :cool3:? Tu jest na ogródku? http://img196.imageshack.us/img196/6510/obraz097uq.jpg Quote
malawaszka Posted June 18, 2012 Author Posted June 18, 2012 tak bo Państwo mają w miejscowości obok domek z ogródkiem, w przyszłości tam będą mieszkać, teren jest ogrodzony :lol: tam była grzeczna Quote
WATACHA Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 aaaaaaa to się mróweczce jednak trafił domek z ogródkiem ;) Quote
malawaszka Posted June 18, 2012 Author Posted June 18, 2012 WATACHA napisał(a):aaaaaaa to się mróweczce jednak trafił domek z ogródkiem ;) poniekąd :lol: na razie tylko weekendowo, ale i tak super, że może bez smyczy pobiegać Quote
Recommended Posts