Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']
i ta też... to jej dzisiaj słucha Drops :mad:i uważa, że jak nie pobiegnie gdzieś pierwszy tylko dopiero wtedy jak pierwsza pobiegnie Luna to kara go nie dosięgnie bo przecież to ona sprowokowała :angryy: czasem mam ochotę rzucać w nich kamieniami :lol:

A jak Prezesowa karze swoje pieski :p?

Posted

[quote name='WATACHA']Ooooooo to dobrze bo już się bałam, że zakazujesz jedzenia sarnich bobków ;)

hahaha zakazywać to ja sobie mogę :D szkoda nerwów... a dziś do bobkojadów dołączyła Birma :shock:

Posted

[quote name='zerduszko']
Mi się chce czegoś małego, a jedyne na co mogę sobie teraz pozwolić, to kot, więc chce mi się kota :lol:

to w czym problem? :D kotów nie brak - sezon w pełni i wszędzie widzę błagania o DT dla kociaków, w Rybcu na pewno też są

Posted

[quote name='WATACHA']Sznupy chyba po prostu sarnie boby i już , Leoś jak kiedyś znalazł też sobie nie odmówił :)

oni nie tylko sarnie... zajęcze, jelenie, a najgorzej to już dzicze :shock: bo to już nie są rodzynki...

tu nie zauważyłam.... że kot się na coś szykuje

Posted

malawaszka napisał(a):
to w czym problem? :D kotów nie brak - sezon w pełni i wszędzie widzę błagania o DT dla kociaków, w Rybcu na pewno też są

W kim, nie w czym :/ Wczoraj byłam focić mała kotusię, idę chyba w nd znów na dobre foty.... prawie ukradłam. Buuuu :(

Te Twoje psy są źle karmione, skoro tak wszystkie żrą goowna :D
Cos jej zrobiła z łapami? :/ No i widzę, że cywilizacja dotarła - droga "prawie" gotowa ;)

Posted

[quote name='malawaszka'] i jeszcze... historia pewnego pomidora, którego ukradł mi kot, napoczął po czym pomidor spadł na podłogę

do salonu przyniosła go Mrówka ......

[/QUOTE]

zaraz.... ja wiem, że długo mnie nie było ale... czy ja nie czytałam jakoś niedawno że Mrówka na swoim? to z kiedy ta historia?