malawaszka Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 [quote name='wilczy zew'] poka Birmę później bo za mało zachwytów nad fotami które wkleiłam :diabloti: [quote name='zerduszko']W kim, nie w czym :/ Wczoraj byłam focić mała kotusię, idę chyba w nd znów na dobre foty.... prawie ukradłam. Buuuu :( e tam pitolisz - zawsze tak mówisz a potem D i tak jest zadowolony :D Te Twoje psy są źle karmione, skoro tak wszystkie żrą goowna :D też tak myślę, że źle karmione i w ogóle że mają - niech mi je ktoś odbierzeeeeee :modla: Cos jej zrobiła z łapami? :/ No i widzę, że cywilizacja dotarła - droga "prawie" gotowa ;) wypitoliłam, ale to już odrosło :evil_lol: i nie czeszę a na dodatek łaziła po brzegu rzeczki i pomoczyła :D a to nie nasza droga - to ta sąsiada, ale nasza już tuż tuż.... w tym roku będzie asfalt :shock: a ja wcale nie chcę :shake: [quote name='anetta']http://img341.imageshack.us/img341/4639/sznaucertygrysi.jpg :mdleje: Ja też tak chcę :-D Może to była jakaś stronka int. gdzie się wgrywa swoje foty i powstają takie cuda? nie ma tak łatwo :D to missieek zrobiła w jakimś programie graficznym Dlaczego Joga zawsze ma taka minę "Ku..wa, co za życie"?? :evil_lol: Wiecznie nie zadowolona. http://img850.imageshack.us/img850/8233/dsc0032ci.jpg ale to tylko mina :D Super taki spacerek z kotem :lol::lol: stresujący dość bo nie lubię jak tak daleko chodza ze mną - tam są lisy i w ogóle... boje się że się zgubią :lol: A co to, asfalt będą wam kłaść? będą ale to bez powiązania z tą drogą ze zdjęc - ta jest wewnętrzna sąsiada Quote
malawaszka Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 jambi napisał(a): zaraz.... ja wiem, że długo mnie nie było ale... czy ja nie czytałam jakoś niedawno że Mrówka na swoim? to z kiedy ta historia? ahhhhh złapałaś mnie - tak naprawdę to Mrowka nadal u mnie, ale wstyd mi było się przyznać, że jej nie oddałam :roflt: Quote
malawaszka Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 Młody Prezenter :D i młodszy prezenter Quote
malawaszka Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 a tu wygląda jakby Iga pytała: ciociu a co się stanie jak włożę Birmie palec w pupę :diabloti: puści bąka? bleeee :loveu: minął pierwszy miesiąc z nami Quote
agaga21 Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 joga faktycznie wygląda na wkurzoną :D uwielbiam wściekły róż w naturze! http://img854.imageshack.us/img854/5627/dsc0103ih.jpg buhahaha! "przecież tylko udawałem, że myślałem, że się zgubiłem" :evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 [quote name='agaga21'] http://img854.imageshack.us/img854/5627/dsc0103ih.jpg buhahaha! "przecież tylko udawałem, że myślałem, że się zgubiłem" :evil_lol::evil_lol: to Luna :turn-l: Quote
zerduszko Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 [quote name='malawaszka']e tam pitolisz - zawsze tak mówisz a potem D i tak jest zadowolony :-D Popsuł mi się wziął był ;) [quote name='malawaszka']wypitoliłam, ale to już odrosło :evil_lol: i nie czeszę a na dodatek łaziła po brzegu rzeczki i pomoczyła :D Jak nie Luna, ech... kolejny powód, żeby odebrać Ci psy :( Te prezenterki takie duże :( Quote
agaga21 Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 malawaszka napisał(a):to Luna :turn-l: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: widać też się zgubiła...:roll::evil_lol: wszystkie te sznupy są identyczne no!:eviltong::eviltong::eviltong: a z daleka to już szczególnie. Quote
malawaszka Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 [quote name='zerduszko'] Popsuł mi się wziął był ;) pitu pitu :eviltong: Jak nie Luna, ech... kolejny powód, żeby odebrać Ci psy :( to co? jutro jesteś? :loveu: Te prezenterki takie duże :( one duże, ja duża - życie :evil_lol: [quote name='agaga21']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: widać też się zgubiła...:roll::evil_lol: wszystkie te sznupy są identyczne no!:eviltong::eviltong::eviltong: a z daleka to już szczególnie. :evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 fotę robiła Oliwia :D a tą Iga ale mam fotografki :D Quote
zerduszko Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 One duże, a Ty stoisz w miejscu :P A fotografki pierwsza klasa, a Iga taka pogodna :D Ech, ją tez można odebrać w ramach kontroli TOZ? Ps. I serio się popsuł, krwa, krwa :mad: a nie pitu pitu. Ps.2. I jakie ciocia ma najs włosy :D Quote
malawaszka Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 [quote name='zerduszko']One duże, a Ty stoisz w miejscu :P A fotografki pierwsza klasa, a Iga taka pogodna :D Ech, ją tez można odebrać w ramach kontroli TOZ? zaraz wakacje więc można... obie :evil_lol: na zdjęciach idealnie widać różnice w temperamentach Quote
malawaszka Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 [quote name='zerduszko']Temperament Igi mi się lepiej widzi :lol: :D Quote
zerduszko Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Słodka jest bardzo, ale i rozrabiaka chyba - biore ja na wakacje :lol: Quote
malawaszka Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 zerduszko napisał(a):Słodka jest bardzo, ale i rozrabiaka chyba - biore ja na wakacje :lol: to jest Dr Jeckyll i Mh Hyde :evil_lol: poza domem anioł! w domu... Mr Hyde :D Quote
zerduszko Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 malawaszka napisał(a):to jest Dr Jeckyll i Mh Hyde :evil_lol: poza domem anioł! w domu... Mr Hyde :DBiorę ! ! ! ! Quote
jambi Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 no dobra, przyznaje, wczoraj wpadłam z biegu i nie nadrobiłam wszystkiego, stąd tak troche z bańki wpis... ale dzis już nadrobiłąm :grins: i spacer z Joga na bobrowisko, i mrówe jako tygrysa (wiedziałam, że to fotomontaż :diabloti:) i Twoje strzyżeniowe sukcesy, i pozowanie Birmy i... ale Oliwia już duża jest!!! a ja ją pamiętam z czasów pieluszkowych... Quote
wilczy zew Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 jambi napisał(a):ale dzis już nadrobiłąm :grins: i spacer z Joga na bobrowisko, i mrówe jako tygrysa (wiedziałam, że to fotomontaż :diabloti:) i Twoje strzyżeniowe sukcesy, i pozowanie Birmy i... ale Oliwia już duża jest!!! a ja ją pamiętam z czasów pieluszkowych... streszczenie wydarzeń dowodzi,że nadrobiłaś :razz: Quote
malawaszka Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 wilczy zew napisał(a):streszczenie wydarzeń dowodzi,że nadrobiłaś :razz: ...ostatnie kilka dni :evil_lol: Quote
anetta Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 [quote name='malawaszka']nie ma tak łatwo :-D to missieek zrobiła w jakimś programie graficznym Szkoda :eviltong: stresujący dość bo nie lubię jak tak daleko chodza ze mną - tam są lisy i w ogóle... boje się że się zgubią dobrze, dobrze, wszyscy wiedzą że boisz się o dziką zwierzynę, żeby jej się krzywda nie stała :diabloti: Mając taką Jode lub Dżordża. Oliwia i Iga :mdleje: Quote
Margi Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Ależ dziewczynki urosły i mają nowego psa :lol:.Całkiem dobrze im idzie wyprowadzanie na spacer. Joda cudna i fajnie,że chodzi z wami na spacery,ale ja też bym się bała że się zgubi. Quote
Recommended Posts