WATACHA Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 U mnie dogo chodzi dobrze, ale coś mi się internet zawiesza.Zdjęcia też widzę jak wszyscy :) Quote
anetta Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 [quote name='malawaszka']szukałam też w googlach po tych ogłoszeniach, takiego nie znalazłam - głównie stare ogłoszenia są a co do trawnika to dokładnie o tej mikoryzie pisałam wyżej :lol: zamierzamy ją wypróbować No szkoda. :-D ach! i bardzo dobrze, zdaj relację później bo jestem ciekawa haha [quote name='malawaszka']no to masz stare coś... wciśnij ctrl+F5 czy ktoś jeszcze ma tak jak WZ? w ogóle to normalnie Wam dziś dogo działa? bo mnie się tnie i nie wiem czy to wina dogo czy czegoś innego :angryy: nie :eviltong: normalnie :lol: Quote
malawaszka Posted June 4, 2012 Author Posted June 4, 2012 ech... no i chyba nadejszla... cholera siedzę i buczę... jest dom dla Mrówki, jeszcze nie podjęłam decyzji, ale dom już sprawdzony, w Suchej Beskidzkiej - co prawda blok, ale to spokojna miejscowość, malutka... o boże zawsze to samo... a Mrówka jest taka cudna... nie nagrałam jak śpiewa, nawet Drops zaczyna przy niej tylko on nie umie wyć, on kwiczy... nie mam czym nagrać kurcze aaaaaaaaaaaaaaaa :placz::flaming::wallbash::bigcry: czekam na obszerną relację z wizyty p.a. i będziemy podejmować decyzję - Jarkowi też jest wyjątkowo ciężko... cholera... Quote
WATACHA Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Trzymajcie się, na pewno podejmiecie suszną decyzję Quote
Saththa Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 WATACHA napisał(a):Trzymajcie się, na pewno podejmiecie suszną decyzję popieram. :kciuki: Quote
marako Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 No to we dwie buczymy, bo ja też codzienie opłakuję Bajkę. Quote
Tekla64 Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 no te lzy to chyba mocno mieszane i smutek i radosc podlewa ci niebo twoja trawke? Quote
anetta Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 To będzie ładnie rosło :-D A kiedy ta wizyta pa? Quote
agaga21 Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 już wam współczuję rozstania ale na pocieszenie przypomnę, że pewnie szybciutko kolejna fantastyczna psina zajmie jej miejsce na waszej kanapie :) Quote
malawaszka Posted June 5, 2012 Author Posted June 5, 2012 wizyta była, jedziemy w piątek :placz: Quote
Margi Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Sama nie wiem co powiedzieć,bo z jednej strony fajnie :multi: a z drugiej :placz:. Myślę jednak,że Mrów się zaaklimatyzuje i będzie dobrze. Quote
Saththa Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Bedzie będzie, bo przeciez jak ma byc jak nie dobrze? Będzie najlepiej jak się da :kciuki: Quote
Recommended Posts