Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']szukałam też w googlach po tych ogłoszeniach, takiego nie znalazłam - głównie stare ogłoszenia są

a co do trawnika to dokładnie o tej mikoryzie pisałam wyżej :lol: zamierzamy ją wypróbować
No szkoda.

:-D ach! i bardzo dobrze, zdaj relację później bo jestem ciekawa haha

[quote name='malawaszka']no to masz stare coś... wciśnij ctrl+F5

czy ktoś jeszcze ma tak jak WZ?

w ogóle to normalnie Wam dziś dogo działa? bo mnie się tnie i nie wiem czy to wina dogo czy czegoś innego :angryy:
nie :eviltong:

normalnie :lol:

Posted

ech... no i chyba nadejszla... cholera siedzę i buczę... jest dom dla Mrówki, jeszcze nie podjęłam decyzji, ale dom już sprawdzony, w Suchej Beskidzkiej - co prawda blok, ale to spokojna miejscowość, malutka... o boże zawsze to samo... a Mrówka jest taka cudna... nie nagrałam jak śpiewa, nawet Drops zaczyna przy niej tylko on nie umie wyć, on kwiczy... nie mam czym nagrać kurcze

aaaaaaaaaaaaaaaa :placz::flaming::wallbash::bigcry: czekam na obszerną relację z wizyty p.a. i będziemy podejmować decyzję - Jarkowi też jest wyjątkowo ciężko... cholera...

Posted

Sama nie wiem co powiedzieć,bo z jednej strony fajnie :multi: a z drugiej :placz:.
Myślę jednak,że Mrów się zaaklimatyzuje i będzie dobrze.