Margi Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Kurze a może on do kogoś przyjechał na świąteczną imprezę i zwiał. Quote
zerduszko Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Albo go ktoś łapał ... i stracił krawat ;) Piękny, ukochałbym go :) Quote
malawaszka Posted December 25, 2010 Author Posted December 25, 2010 Margi napisał(a):Kurze a może on do kogoś przyjechał na świąteczną imprezę i zwiał. a taki zaniedbany? no mówię Ci z uszu wielkie dredy zwisają - ze środka - nigdy nie miał wyrywanych tam na bank! końcówki uszu nie do odróżnienia filc od skóry, na siusiaku tez, no i cały pokryty takim korzuszkiem Quote
malawaszka Posted December 25, 2010 Author Posted December 25, 2010 zerduszko napisał(a):Albo go ktoś łapał ... i stracił krawat ;) Piękny, ukochałbym go :) zapakować? :lol: ale nie wymieniam na Swissa :lol: dalsze wieści od Ulki - uparciuch, na smyczy ciągnie - krawat nadal na szyi a dwie obroże zniszczone :mdleje: JAK??!! tego nie wie nikt... Quote
Margi Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Są ludzie którym skołtuniona sierść nie przeszkadza.A gdyby się błąkał to byłby chudzieńki. Ale pychol ma sympatyczny. Quote
malawaszka Posted December 25, 2010 Author Posted December 25, 2010 [quote name='Margi']Może trzeba mu szelki zorganizować? ma szele na sobie ode mnie, Ula mu zakłdała obróżki z adresówką - ale widać mu nie pasowały :niewiem: założyłam gałganowi wątek http://www.dogomania.pl/threads/198881-W%C5%82o%C5%BCy%C5%82-krawat-i-przyszed%C5%82-do-mnie...-sznupek-mini Quote
Margi Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 A oglądałyście tą szyjkę,może tam jest coś co go boli i dlatego niszczy obroże. Quote
malawaszka Posted December 25, 2010 Author Posted December 25, 2010 no ja przegladałam go ale nic nie znalazłam niepokojacego poza filcami, ale też nie dąło się zbyt dokładnie przejrzeć bo żywe srebro Quote
lolka75 Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 A nie myslisz Wasienka ze to dzialalnosc pt. jak nie wiesz jak sie pozbyc upierdliwego psa to zanies do tej Wasi z duzego domu z brazowym dachem bo ona sie pieskami umie zajac. Ja cos czuje ze sie po wsi wiesc rozeszla i to podrzutek Quote
Alicja Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 lolka75 napisał(a):A nie myslisz Wasienka ze to dzialalnosc pt. jak nie wiesz jak sie pozbyc upierdliwego psa to zanies do tej Wasi z duzego domu z brazowym dachem bo ona sie pieskami umie zajac. Ja cos czuje ze sie po wsi wiesc rozeszla i to podrzutek to samo pomyślałam .....może liczyli na to że się nie doliczysz jak psiak zmiesza sie w tlumie twoich Quote
zerduszko Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 malawaszka napisał(a):zapakować? :lol: ale nie wymieniam na Swissa :lol: Ale dlaczego? A myśmy tu już knuli :lol: Zmienię się na cokolwiek :eviltong: Quote
malawaszka Posted December 25, 2010 Author Posted December 25, 2010 lolka75 napisał(a):A nie myslisz Wasienka ze to dzialalnosc pt. jak nie wiesz jak sie pozbyc upierdliwego psa to zanies do tej Wasi z duzego domu z brazowym dachem bo ona sie pieskami umie zajac. Ja cos czuje ze sie po wsi wiesc rozeszla i to podrzutek rozważałam i tą opcję, ale mnie ciężko psa podrzucić bo nie ma ogrodzenia, a jak ktokolwiek obcy się pojawia w zasięgu okien to psy wszczynają alarm :lol: musiałby ktoś go w okolicy wywalić, ale i tak sam tu przylazł :niewiem: wszystko jest możliwe... a dach jest antracytowy :diabloti: :roflt: Quote
Fides79 Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 no nie mogę, toż to niespodziewany, troche spóźniony wigilijny gość :razz: cała ta historia z jego pojawieniem się i to akurat u Ciebie jest po prostu niewiarygodna :-o ale swoją drogą wiedział co robi idąc do Was :cool3: nawet fajny z wyglądu, zaniedbany, ale fajny ;) tylko ten krawat mnie zastanawia, jak tak czytałam opis to myślałam ze on ma taki krawacik w postaci jaśniejszej plamy sierści a tu prawdziwy dzentelmen :evil_lol: Ja bym mu nadała roboczo-tymczasowe imię Krawat :cool3: trzymam kciuki, żeby się wszystko jakoś wyjaśniło i ułożyło ;) Quote
malawaszka Posted December 26, 2010 Author Posted December 26, 2010 jakbym tego na własne oczy nie widziała to też by mi było trudno uwierzyć w tą historię :lol: szwędają się tu różne psy, ale to psy mieszkające w okolicy, znam je i wiem gdzie który mieszka, a ten obcy :niewiem: Quote
WATACHA Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Hi,hi niedługo będą do Ciebie wpadać sznupki z całego kraju z plecaczkami i wyprawką :).Już się rozeszło po świecie gdzie sznupkom najlepiej . Quote
Vectra Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 no to właśnie mi też przez myśl przeszło , że wieść się po okolicy rozeszła , że zbierasz sznupki ;) krawat gustowny ma :evil_lol: imię Gałgan bardzo do niego pasuje ;) Quote
AnkaG Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 O rany sznupy już same do ciebie przychodzą. Ale się obśmiałam czytając posty :) Quote
Tekla64 Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 ja se tak wlasnie myslalam ze za dlugo wakatu byc nie moze!!! ale faktycznie dziwaczna sprawa, wedle mnie podrzutek a liczyli ze zostanie bo masz sunie albo wlasnie ten ped seksualny kazal mu zwiac z domu i do cie przygnal Quote
malawaszka Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 wieso napisał(a)::lol: moglby to byc zart roku..... no mógłby gdyby to było Prima Aprilis, a tak to kurna nie żart a kolejny pies pod opieką :shock: a kasa się mnożyć nie chce tak jak te psy :shake: Quote
wieso Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 malawaszka napisał(a):no mógłby gdyby to było Prima Aprilis, a tak to kurna nie żart a kolejny pies pod opieką :shock: a kasa się mnożyć nie chce tak jak te psy :shake: no wlasnie moglby byc.....ale nie jest.....szkoda ze tylko krawat a nie sakiewke z dukatami...... Quote
anetta Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 On jest bardzo intrygujący :p Chyba jeden z najbardziej intrygujących sznupów u Cię. Ten krawat po prosty zwala mnie z nóg. Udało się COŚ z nim zrobić? jakieś spa czy cuś? Quote
malawaszka Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 nie udało się jeszcze bo mi samochód do warsztatu zawieźli wczoraj Quote
Recommended Posts