Fides79 Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 malawaszka napisał(a):... nie wiem czemu J nie zgodził się na tapetę na jednej ścianie w pokoju który malował miesiąc temu :lol: nie wspiera mojej kreatywności :obrazic: hmm no to może wybierz inną ścianę ;):cool3: Quote
malawaszka Posted January 1, 2011 Author Posted January 1, 2011 Fides79 napisał(a):hmm no to może wybierz inną ścianę ;):cool3: no będzie inna tylko nie w tym pokoju bo TEN pokój cały był malowany :lol: Quote
lolka75 Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 'ja sie nie wypowiem bo jakos do tapet nie jestem przekonana... ale z innej beczki. Pamietam Wasienko ze stosowalas diete bialkowa jakis czas temu i powiedz jak Ci to poszlo bo ja musze sie wziac za siebie. Quote
malawaszka Posted January 1, 2011 Author Posted January 1, 2011 lolka75 napisał(a):'ja sie nie wypowiem bo jakos do tapet nie jestem przekonana... ale z innej beczki. Pamietam Wasienko ze stosowalas diete bialkowa jakis czas temu i powiedz jak Ci to poszlo bo ja musze sie wziac za siebie. no poszło ładnie :lol: ale jak przestałam stosować to też ładnie poszło :lol: z powrotem :lol: Quote
lolka75 Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 dobra to sprobuje... ale mowisz ze juz na zawsze cza bialko wpierniczac? zobacze jak to pojdzie acha LEPSZEGO NOWEGO ROKU!!! Quote
malawaszka Posted January 1, 2011 Author Posted January 1, 2011 [quote name='lolka75']dobra to sprobuje... ale mowisz ze juz na zawsze cza bialko wpierniczac? zobacze jak to pojdzie acha LEPSZEGO NOWEGO ROKU!!! nie na zawsze trzeba białko, tylko ogólnie jak w każdej diecie - głównie chodzi o zmianę sposobu odżywiania się - jak się będzie wracało po kazdej diecie cud do starego żarcia białgo chleba i bułeczek to niestety... :lol: najgorsze jest to, że wiem ale cóż z tego - fajki rzuciłam, ale pieczywo się mnie kurczowo trzyma :shock: Lolcia - Tobie też lepszego!!!!! :) Quote
Alicja Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Dajcie przepis na odchudzanie ...musze do kwietnia najmniej 5-8 kg zwalić :roll: Quote
malawaszka Posted January 1, 2011 Author Posted January 1, 2011 Ala TYYYYY????????????? no nie wierzę hahaah Ty i 8 kg mniej to znikniesz! Quote
Alicja Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 [quote name='malawaszka']Ala TYYYYY????????????? no nie wierzę hahaah Ty i 8 kg mniej to znikniesz! nie bój żaby:razz: ..... ja się troszkę ....:hmmmm: zaokrągliłam .... ukulałam :oops:..... a muszę zwalić , bo muszę być troszkę lżejsza , bo się nie uniosę i to dosłownie :roll: [FONT=Arial]( spoko nie osiągnęłam tony ale ważę teraz 65 kg , ale w kwietniu czeka mnie operacja stopy i nie dam rady o kulach z tym ciężarem , a czeka mnie to przez ok 2 miesiące )[/FONT] Quote
furciaczek Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 A zielonej kawy probowalyscie? Podobno daje dobre efekty i nie trzeba jakos specjalnie cudowac z dieta:p Quote
malawaszka Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 furciaczek napisał(a):A zielonej kawy probowalyscie? Podobno daje dobre efekty i nie trzeba jakos specjalnie cudowac z dieta:p ja piję tylko ziieloną kawę jacobs kronung :roflt: haha a tak serio to co to jest???? :lol: Quote
Alicja Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 furciaczek napisał(a):A zielonej kawy probowalyscie? Podobno daje dobre efekty i nie trzeba jakos specjalnie cudowac z dieta:p herbata we wszystkich kolorach mile widziana ...ale qrde nie wyobrażam sobie smaku zielonej kawy :roll: ..pilaś ?? jak to to smakuje?? Quote
Tekla64 Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 SPELNIENIA MARZEN WSZYSTKICH,SPOKOJU I DUZO RADOCHY!!!! dobrze ze jestes z nami i byle bys w tych planach budowlano wykonczeniowych o nas nie zapomniala a o kuchni nadal nie pokazanej to ja caly czas pamietam hihihi jakies zdjecia swiateczno zabawowe masz moze???? sciskam i drapaj swoje futerka wszystkie Quote
furciaczek Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 W PL chyba niema, moze gdzies na allegro. Tesciowej i TZta siostrze przysylalam z wyspy. Greencoffe o takie http://www.beauty-salon-parramatta.com/images/leptin-green-coffee-pure-black.jpg One zachwycone sa w kazdym razie, teraz TZ przywiozl chyba z 10 paczek bo jakies tam znajome tez chcialy. A jak to dziala, co w tym jest to ja nie wiem niestety. Pic tez nie pilam wiec nie wiem jakie w smaku. Quote
Alicja Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 znalazłam forum na ten temat ...wygląda to na kolejny chwt rekalmowy http://www.fit.pl/forum/showthread.php?t=10262&page=3 Quote
malawaszka Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 a wszędzie, wszędzie i nigdzie :lol: Quote
Vectra Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 malawaszka napisał(a):a wszędzie, wszędzie i nigdzie :lol: a jak szafy ? Quote
malawaszka Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 Vectra napisał(a):a jak szafy ? kupione i stoją :laola: już są przepełnione i przydałoby się więcej :evil_lol: cudowania było co niemiara jak to u mnie a kupiłam standardowo .... w ikei :lol: jednak w dostępnych dla mnie cenach i nie robione na wymiar, to szafy z ikei mnie najbardziej pasują i jakością i do moich gustów :lol: Wam się podobać nie będą bo kupiłam białą bialuteńką szafę z połyskiem :loveu: jest cudna wyyysokkkaaa, smukła, prościutka (no... poza jednym uchwytem bo się J omskło wiertełko :D ) i mam wielką frajdę leżąc na wyrku i gapiąc się na nią :grins: Quote
Vectra Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 poka poka , bo jak pisałam , też będę się meblować :evil_lol: Quote
jambi Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 troche mnie nie było nie zdążyłam więc jeszcze nawet złożyć życzeń noworocznych ;) właściwie, to nie, że nie zdążyłam, no zdążyć to zawsze zdąże, ale czy 10 dni po Nowym Roku to aby jeszcze wypada? aaa... ta dieta białkowa to co to? bo ja chętnie... ;) Quote
Fides79 Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Vectra napisał(a):poka poka , bo jak pisałam , też będę się meblować :evil_lol: własnie pokaż, nasze chciałaś oglądać to się teraz chwal nabytkiem Quote
malawaszka Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 Vectra napisał(a):poka poka , bo jak pisałam , też będę się meblować :evil_lol: jutro za dnia zrobie fotkę jambi napisał(a):troche mnie nie było nie zdążyłam więc jeszcze nawet złożyć życzeń noworocznych ;) właściwie, to nie, że nie zdążyłam, no zdążyć to zawsze zdąże, ale czy 10 dni po Nowym Roku to aby jeszcze wypada? aaa... ta dieta białkowa to co to? bo ja chętnie... ;) nie wypada :lol: wygooglaj sobie dieta dukana - od groma stron i przepisów Quote
malawaszka Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 no zrobiłam byle jak oczywiście pomagiery były :lol: Quote
zerduszko Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Mała, mała :lol: Fajnie by wyglądała na kolorowej ścianie :lol: Quote
Recommended Posts