Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
... nie wiem czemu J nie zgodził się na tapetę na jednej ścianie w pokoju który malował miesiąc temu :lol: nie wspiera mojej kreatywności :obrazic:

hmm no to może wybierz inną ścianę ;):cool3:

Posted

'ja sie nie wypowiem bo jakos do tapet nie jestem przekonana...
ale z innej beczki. Pamietam Wasienko ze stosowalas diete bialkowa jakis czas temu i powiedz jak Ci to poszlo bo ja musze sie wziac za siebie.

Posted

lolka75 napisał(a):
'ja sie nie wypowiem bo jakos do tapet nie jestem przekonana...
ale z innej beczki. Pamietam Wasienko ze stosowalas diete bialkowa jakis czas temu i powiedz jak Ci to poszlo bo ja musze sie wziac za siebie.

no poszło ładnie :lol: ale jak przestałam stosować to też ładnie poszło :lol: z powrotem :lol:

Posted

[quote name='lolka75']dobra to sprobuje... ale mowisz ze juz na zawsze cza bialko wpierniczac? zobacze jak to pojdzie

acha
LEPSZEGO NOWEGO ROKU!!!

nie na zawsze trzeba białko, tylko ogólnie jak w każdej diecie - głównie chodzi o zmianę sposobu odżywiania się - jak się będzie wracało po kazdej diecie cud do starego żarcia białgo chleba i bułeczek to niestety... :lol: najgorsze jest to, że wiem ale cóż z tego - fajki rzuciłam, ale pieczywo się mnie kurczowo trzyma :shock:

Lolcia - Tobie też lepszego!!!!! :)

Posted

[quote name='malawaszka']Ala TYYYYY????????????? no nie wierzę hahaah Ty i 8 kg mniej to znikniesz!

nie bój żaby:razz: ..... ja się troszkę ....:hmmmm: zaokrągliłam .... ukulałam :oops:..... a muszę zwalić , bo muszę być troszkę lżejsza , bo się nie uniosę i to dosłownie :roll:

[FONT=Arial]( spoko nie osiągnęłam tony ale ważę teraz 65 kg , ale w kwietniu czeka mnie operacja stopy i nie dam rady o kulach z tym ciężarem , a czeka mnie to przez ok 2 miesiące )[/FONT]

Posted

furciaczek napisał(a):
A zielonej kawy probowalyscie? Podobno daje dobre efekty i nie trzeba jakos specjalnie cudowac z dieta:p

ja piję tylko ziieloną kawę jacobs kronung :roflt: haha

a tak serio to co to jest???? :lol:

Posted

furciaczek napisał(a):
A zielonej kawy probowalyscie? Podobno daje dobre efekty i nie trzeba jakos specjalnie cudowac z dieta:p

herbata we wszystkich kolorach mile widziana ...ale qrde nie wyobrażam sobie smaku zielonej kawy :roll: ..pilaś ?? jak to to smakuje??

Posted

SPELNIENIA MARZEN WSZYSTKICH,SPOKOJU I DUZO RADOCHY!!!!

dobrze ze jestes z nami i byle bys w tych planach budowlano wykonczeniowych o nas nie zapomniala a o kuchni nadal nie pokazanej to ja caly czas pamietam hihihi
jakies zdjecia swiateczno zabawowe masz moze????
sciskam i drapaj swoje futerka wszystkie

• 2 weeks later...
Posted

Vectra napisał(a):
a jak szafy ?

kupione i stoją :laola: już są przepełnione i przydałoby się więcej :evil_lol: cudowania było co niemiara jak to u mnie a kupiłam standardowo .... w ikei :lol: jednak w dostępnych dla mnie cenach i nie robione na wymiar, to szafy z ikei mnie najbardziej pasują i jakością i do moich gustów :lol: Wam się podobać nie będą bo kupiłam białą bialuteńką szafę z połyskiem :loveu: jest cudna wyyysokkkaaa, smukła, prościutka (no... poza jednym uchwytem bo się J omskło wiertełko :D ) i mam wielką frajdę leżąc na wyrku i gapiąc się na nią :grins:

Posted

troche mnie nie było nie zdążyłam więc jeszcze nawet złożyć życzeń noworocznych ;) właściwie, to nie, że nie zdążyłam, no zdążyć to zawsze zdąże, ale czy 10 dni po Nowym Roku to aby jeszcze wypada?

aaa... ta dieta białkowa to co to? bo ja chętnie... ;)

Posted

Vectra napisał(a):
poka poka , bo jak pisałam , też będę się meblować :evil_lol:

jutro za dnia zrobie fotkę

jambi napisał(a):
troche mnie nie było nie zdążyłam więc jeszcze nawet złożyć życzeń noworocznych ;) właściwie, to nie, że nie zdążyłam, no zdążyć to zawsze zdąże, ale czy 10 dni po Nowym Roku to aby jeszcze wypada?

aaa... ta dieta białkowa to co to? bo ja chętnie... ;)

nie wypada :lol:
wygooglaj sobie dieta dukana - od groma stron i przepisów