jambi Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 pojechała znaczy... :calus: tylko tyle moge Waszko Quote
Tekla64 Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 popatrz na to z innej strony ona bedzie miala fajny domek a ty zaraz przytulisz nastepna bide w potrzebie!!!! ciesz sie ze ona ma juz fajnie ale tule cie z calego serca mimo trzezwych slow!!!! Quote
zerduszko Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 malawaszka napisał(a):niech mnie ktoś psituli :cry::glaszcze: Quote
Alicja Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 malawaszka napisał(a):niech mnie ktoś psituli :cry: oc ....utulkam :glaszcze: Quote
malawaszka Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 czy ktoś mi z wątku usunał banner Dupomanii?????? :mdleje: czy wątek do którego kierował też został usunięty???? masakra normalnie... Quote
Alicja Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 no ...faktycznie baner zniknął :shock: Quote
Fides79 Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 ehhh to już by zakrawało o tyranie, już nic krytyki nie można wyrazić :shake: a na pocieszenie życzonka: Quote
malawaszka Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 Alicja napisał(a):no ...faktycznie baner zniknął :shock: a ten wątek też? bo ja go nei mogę znaleźć - masakra - hahaha dyktatura jak na Białorusi... Quote
zerduszko Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 malawaszka napisał(a):a ten wątek też? bo ja go nei mogę znaleźć - masakra - hahaha dyktatura jak na Białorusi... Nima :no-no-no: Nie jest zamknięty - całego nima :-o A jamor ma bana :p Quote
malawaszka Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 zerduszko napisał(a):Nima :no-no-no: Nie jest zamknięty - całego nima :-o A jamor ma bana :p hahaha nie mogę no nie mogę!!!! czas zamykać wątki i spierdańczać stąd... Quote
wieso Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 malawaszka napisał(a):hahaha nie mogę no nie mogę!!!! czas zamykać wątki i spierdańczać stąd... masz racje, przyslalam zyczenia ,ktore musialam usunac :( Quote
Tekla64 Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 mam nadzieje ze to ino takie chwilowe wkurzenie i nas mimo wszytsko nie porzucisz!!! BARDZO MILYCH POGODNYCH I WSPANIALYCH SWIAT ORAZ SZCZESCIA W NOWYM ROKU daj znac co tam w nowym domku i w ogole co u ciebie moze jakie zdjecia beda? Quote
malawaszka Posted December 25, 2010 Author Posted December 25, 2010 dziś rano przyszedł do mnie sznupek... mini sznupek, albo sznupkowaty, ładny, młody, zaniedbany, skołtuniony, przemoczony i... z kawałkiem krawata na szyi :mdleje: Quote
Margi Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Jak to przyszedł, tak sam ? Może się zgubił? A ten krawat to w ramach elegancji czy w ramach obroży.Coś okropnego jakie ludzie maja pomysły. Jeżeli przydreptał to widocznie czuł,że mu pomożesz. Quote
malawaszka Posted December 25, 2010 Author Posted December 25, 2010 no sam! masakra... TZ mnie budzi rano i mówi, ze na tarasie sznaucerkowaty piesek - oczywiście go zbluzgałam myśląc, że to jakiś fortel, żeby mnie z wyra już wyciągnąć bo mieliśmy jechać do jego brata, a mnie się dobrze spało... no ale po zapewnieniach, że to prawda idę i kurde faktycznie! mały kołtun w krawacie :shake: wyszłam z domu to z początku się wystraszył i chciał zwiewać, ale jak mu poćwierkałam to przyszedł i dał się złapać, w domu fajny - nie próbował nic znaczyć, ale musiałam go zawieźć do Ulki12 bo mały w głowie tylko jedno :roll: a nie miałam go jak odizolować od staruszki Soni którą chciał molestować jako jedyną niesterylizowaną... drugi w kolejce do molestowania był Drops :lol: a zostać w domu nie mogłam bo rzadko jeździmy do brata TZ i to zwykle nie jeździmy bo psy to psy tamto :oops: no ale na szczęście u Ulki się z psiakami dogadał - oczywiście przepychanki kto kogo wydyma były :lol: charakterny, ale bez przesady, taki typowo sznupi charakterek, jak coś mu się nie podobało np zaglądanie w paszczę to łapał za ręce, ale nie gryzł, podnoszenia nie bardzo lubi i się denerwuje, autem jeździ prawie grzecznie, dziwny piesek - nikt go nie bił, potrafi siadać, ale jeden kołtun, nie wiem czy zna maszynkę - raczej nie, nożyczek też chyba nie bo z uszu mu straszne dredy wiszą i nie dał sobie obciąć, nie wiem czy był podwórkowy czy co, ale chyba podwórkowy by znaczył w domu, a on zupełnie nie miał tego odruchu :shake: a z drugiej strony - czy ktoś by w domu trzymał takiego kołtuna? no i ten krawat :shock: ani wychudzony nie jest :niewiem: rządzą nim jajka - to pewne... biegający testosteron Quote
anetta Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Nie płacz, Bibi na na pewno fantastyczny domek :multi::loveu: Daleko od Ciebie? Ejj, oo so odzi z tym banerkiem? Jak to znikł?? A gdzie był? ja nic nie widzę :placz: Czytałam że Jamor ma bana, usunęli nawet (albo ślepa jessstem) wątek który założył na tymczasach. Qwa :angryy: Nowy sznup? No patrz, jednego wysyłasz do domu a już masz następnego :lol: Edit. O jezuu, ale jajca, sznup w krawacie, a ja myślałam że żartujesz :lol: Quote
malawaszka Posted December 25, 2010 Author Posted December 25, 2010 anetta no niestety Bibi daleko bo blisko Ciebie - następny mój sznup w stolicy :) Quote
anetta Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 :crazyeye: Kurcze, odpicował się i poszedł na panienki. Nawet krawat założył...:roll: I co teraz z nim będzie? Ale fajnie, warszawianka z niej będzie:))) Quote
malawaszka Posted December 25, 2010 Author Posted December 25, 2010 anetta napisał(a)::crazyeye: Kurcze, odpicował się i poszedł na panienki. Nawet krawat założył...:roll: I co teraz z nim będzie? no własnie nie wiem co dalej.. czy szukać właściciela który go tak zaniedbał, czy co... ja to bym go wykastrowała raz dwa i do nowego domu :roll: nie wyglądal, żeby za czymś tęsknił :shake: Quote
Margi Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 No śliczny jest ten elegancik.:lol: Trzeba mu zorganizować SPA .:evil_lol: Aż nie do uwierzenia,że tak poprostu przydreptał sam. Quote
Margi Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 no własnie nie wiem co dalej.. czy szukać właściciela który go tak zaniedbał, czy co... ja to bym go wykastrowała raz dwa i do nowego domu :roll: nie wyglądal, żeby za czymś tęsknił : I chyba tak trzeba by zrobić. Quote
malawaszka Posted December 25, 2010 Author Posted December 25, 2010 właśnie mi Ulka pisze, ze to mały wyjec jest i psuje obroże - pewnie dlatego miał krawat :niewiem: pies zagadka Quote
Recommended Posts