Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

popatrz na to z innej strony
ona bedzie miala fajny domek a ty zaraz przytulisz nastepna bide w potrzebie!!!!
ciesz sie ze ona ma juz fajnie

ale tule cie z calego serca mimo trzezwych slow!!!!

Posted

malawaszka napisał(a):
a ten wątek też? bo ja go nei mogę znaleźć - masakra - hahaha dyktatura jak na Białorusi...

Nima :no-no-no: Nie jest zamknięty - całego nima :-o A jamor ma bana :p

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaha nie mogę no nie mogę!!!! czas zamykać wątki i spierdańczać stąd...

masz racje, przyslalam zyczenia ,ktore musialam usunac :(

Posted

mam nadzieje ze to ino takie chwilowe wkurzenie i nas mimo wszytsko nie porzucisz!!!

BARDZO MILYCH POGODNYCH I WSPANIALYCH SWIAT ORAZ SZCZESCIA W NOWYM ROKU

daj znac co tam w nowym domku i w ogole co u ciebie moze jakie zdjecia beda?

Posted

Jak to przyszedł, tak sam ? Może się zgubił?

A ten krawat to w ramach elegancji czy w ramach obroży.Coś okropnego jakie ludzie maja pomysły.

Jeżeli przydreptał to widocznie czuł,że mu pomożesz.

Posted

no sam! masakra... TZ mnie budzi rano i mówi, ze na tarasie sznaucerkowaty piesek - oczywiście go zbluzgałam myśląc, że to jakiś fortel, żeby mnie z wyra już wyciągnąć bo mieliśmy jechać do jego brata, a mnie się dobrze spało... no ale po zapewnieniach, że to prawda idę i kurde faktycznie! mały kołtun w krawacie :shake: wyszłam z domu to z początku się wystraszył i chciał zwiewać, ale jak mu poćwierkałam to przyszedł i dał się złapać, w domu fajny - nie próbował nic znaczyć, ale musiałam go zawieźć do Ulki12 bo mały w głowie tylko jedno :roll: a nie miałam go jak odizolować od staruszki Soni którą chciał molestować jako jedyną niesterylizowaną... drugi w kolejce do molestowania był Drops :lol: a zostać w domu nie mogłam bo rzadko jeździmy do brata TZ i to zwykle nie jeździmy bo psy to psy tamto :oops: no ale na szczęście u Ulki się z psiakami dogadał - oczywiście przepychanki kto kogo wydyma były :lol: charakterny, ale bez przesady, taki typowo sznupi charakterek, jak coś mu się nie podobało np zaglądanie w paszczę to łapał za ręce, ale nie gryzł, podnoszenia nie bardzo lubi i się denerwuje, autem jeździ prawie grzecznie, dziwny piesek - nikt go nie bił, potrafi siadać, ale jeden kołtun, nie wiem czy zna maszynkę - raczej nie, nożyczek też chyba nie bo z uszu mu straszne dredy wiszą i nie dał sobie obciąć, nie wiem czy był podwórkowy czy co, ale chyba podwórkowy by znaczył w domu, a on zupełnie nie miał tego odruchu :shake: a z drugiej strony - czy ktoś by w domu trzymał takiego kołtuna? no i ten krawat :shock: ani wychudzony nie jest :niewiem: rządzą nim jajka - to pewne... biegający testosteron

Posted

Nie płacz, Bibi na na pewno fantastyczny domek :multi::loveu:
Daleko od Ciebie?

Ejj, oo so odzi z tym banerkiem? Jak to znikł?? A gdzie był? ja nic nie widzę :placz:

Czytałam że Jamor ma bana, usunęli nawet (albo ślepa jessstem) wątek który założył na tymczasach. Qwa :angryy:

Nowy sznup? No patrz, jednego wysyłasz do domu a już masz następnego :lol:

Edit. O jezuu, ale jajca, sznup w krawacie, a ja myślałam że żartujesz :lol:

Posted

anetta napisał(a):
:crazyeye:
Kurcze, odpicował się i poszedł na panienki. Nawet krawat założył...:roll:
I co teraz z nim będzie?

no własnie nie wiem co dalej.. czy szukać właściciela który go tak zaniedbał, czy co... ja to bym go wykastrowała raz dwa i do nowego domu :roll: nie wyglądal, żeby za czymś tęsknił :shake:

Posted

no własnie nie wiem co dalej.. czy szukać właściciela który go tak zaniedbał, czy co... ja to bym go wykastrowała raz dwa i do nowego domu :roll: nie wyglądal, żeby za czymś tęsknił :

I chyba tak trzeba by zrobić.