Alicja Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 I zmieściłas się z towarem w szafie :hmmmm: :lol: ?? Fajne . Quote
malawaszka Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 zerduszko napisał(a):Mała, mała :lol: Fajnie by wyglądała na kolorowej ścianie :lol: ściana jest kolorowa - jasny beż :D Alicja napisał(a):I zmieściłas się z towarem w szafie :hmmmm: :lol: ?? Fajne . no własnie tak mocno na styk starcza, ale kupiliśmy jeszcze jedną - taką wysoką i wąską 50 cm brązową z lustrem do przedsionka na kurtki, potem dokupimy jeszcze jak będzie kasa - zaleta ikei, ze można dokupić takie samo :lol: ta biała ma 150 szerokości i 236 czy jakoś tak wysokości Quote
malawaszka Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 zerduszko napisał(a):Kolorowa aż razi po oczach ;) to nie mruż oczu - zobaczysz bogactwo kolorów :D na kolorowej ścianie J nie pozwolił szafy postawić bo by zasłoniła jego paski :lol: Quote
Alicja Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 malawaszka napisał(a):ściana jest kolorowa - jasny beż :D :lol::lol: no własnie tak mocno na styk starcza, ale kupiliśmy jeszcze jedną - taką wysoką i wąską 50 cm brązową z lustrem do przedsionka na kurtki, potem dokupimy jeszcze jak będzie kasa - zaleta ikei, ze można dokupić takie samo :lol: ta biała ma 150 szerokości i 236 czy jakoś tak wysokości to się rozumie ;) malawaszka napisał(a):to nie mruż oczu - zobaczysz bogactwo kolorów :D na kolorowej ścianie J nie pozwolił szafy postawić bo by zasłoniła jego paski :lol: :lol::lol: Quote
malawaszka Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 heeelp porozsyłajcie do Krakusów błagam! Quote
Alicja Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 [quote name='malawaszka']heeelp porozsyłajcie do Krakusów błagam! lece na NK z ogłoszeniem Quote
Vectra Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 no to Waszmość , z tą szafą popłynęłaś ... cudowna biała , na beżowej ścianie ... środek mnie interesuje , ile miejsca , ile półek , jakiej to wysokości , szerokości , głębokości bo wizualnie jest cacy , ino mi białe nie pasuje , kolor najmniej ważny ... mnie interesi zasób miejsca :diabloti: Quote
malawaszka Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 :lol: pomyslałby kto, zescie takie praktyczne wszystkie :lol: półek ma ile chcesz bo to sie kupuje na sztuki i montujesz jakiej wysokości Ci pasuje to są jakby dwie szafy - jdna 50 cm szeroka, druga 100 - jutro zrobie fotke otwartej - w małej mam same półki i będą szuflady tylko nie było jak kupowaliśmy, muszę jechać i dokupić, w dużej mam 2 półki na górze i dwa drążki na wieszaki, ale można sobie zrobić też jak się chce - same półki, szuflady, koszyki - co tam sobie wymyślisz z wyposażenia Komplement - są na stronie ikei plannery do szaf miałabym jeszcze + 50 cm ale na ścianie tam jest taki mały badziew od ogrzewania i mi nie pozwolili tego zasłonić szafą :obrazic: Quote
Alicja Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Nas czeka wyprawa do Ikei ...po koszyki Ciekawe którędy będziemy tym razem do domu wracać :shock: Quote
malawaszka Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 Alicja napisał(a):Nas czeka wyprawa do Ikei ...po koszyki Ciekawe którędy będziemy tym razem do domu wracać :shock: czemu którędy? autostradą najlepiej :lol: fajny jest ten nowy odcinek A1 - pusty zawsze :lol: tzn dwa razy jechałam :lol: Quote
Alicja Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 malawaszka napisał(a):czemu którędy? autostradą najlepiej :lol: fajny jest ten nowy odcinek A1 - pusty zawsze :lol: tzn dwa razy jechałam :lol: :grins: nie znasz się ...:lol: z IKEI wraca się przez Tychy , Rudę Śląską , Bytom :lol: Quote
malawaszka Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 Alicja napisał(a)::grins: nie znasz się ...:lol: z IKEI wraca się przez Tychy , Rudę Śląską , Bytom :lol: bhahahahha aaaa chyba ze tak :roflt: Quote
Fides79 Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 szafy super, bardzo mi się podobają :lol: Quote
Katerinas Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 No szafa... wielka ;) malawaszka napisał(a):to nie mruż oczu - zobaczysz bogactwo kolorów :D Bogactwo kolorów jest pewnie w środku ;) Quote
malawaszka Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 Katerinas napisał(a): Bogactwo kolorów jest pewnie w środku ;) hahahaa chyba w szafie u sąsiadów bo u mnie w szafie jest czarna plama :evil_lol: Quote
Katerinas Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 malawaszka napisał(a):hahahaa chyba w szafie u sąsiadów bo u mnie w szafie jest czarna plama :evil_lol: Co kochana.... tylko czarne ciuszki masz? A różowych nie ma? ;) Quote
jambi Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 tak od siebie powiem, że biała szafa fajna, ale ja bym sie chyba nie zmieściła... a ściane bym przemalowała... jakieś bordo, czekolada... Quote
malawaszka Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 jambi napisał(a): a ściane bym przemalowała... jakieś bordo, czekolada... całę szczęście, że to mój pokój :lol: Quote
jambi Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 malawaszka napisał(a):całę szczęście, że to mój pokój :lol: ale że co bordo Ci się nie podoba? czekolada? ja wiem, Ty bys pewnie wybrała antracyt hę? przesyłka doszła? poleconym priorytetem wysłałam byc powinno już... jakby co, ostrożnie otwieraj, co by sie ten wykrój rodem z Burdy nie uszkodził ;) Quote
wieso Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 malwaszko, a otworz szafe, co ? mnie interesuje ta czarna plama :evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 jambi napisał(a):ale że co bordo Ci się nie podoba? czekolada? ja wiem, Ty bys pewnie wybrała antracyt hę? przesyłka doszła? poleconym priorytetem wysłałam byc powinno już... jakby co, ostrożnie otwieraj, co by sie ten wykrój rodem z Burdy nie uszkodził ;) jakbyś czytała wątek!!! :mad: to byś wiedziała, że kolorowa jest INNA ściana w tymże pokoju i nie jest ani bordo ani czekolada :lol: i tak mały pokoik nie może mieć ścian w 3 kolorach no :lol: przynajmniej nie u mnie w domu :evil_lol: będą jeszcze kolorowe firanki :cool3: :errrr: i kolorowe :crazyeye: plakaty na ścianach w antyramach tylko czekam aż przyślą :roll: wieso napisał(a):malwaszko, a otworz szafe, co ? mnie interesuje ta czarna plama :evil_lol::evil_lol: OK! Quote
malawaszka Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 moje na górnym wieszaku :D i tu na dole będę szuflady jeszcze i nawet nam to styka, jeszcze komodę kupimy to juz całkiem będzie git - mało ciuchów mamy :cry: jak to młode małżeństwo :evil_lol: Quote
jambi Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 malawaszka napisał(a):jakbyś czytała wątek!!! :mad: to byś wiedziała, że kolorowa jest INNA ściana w tymże pokoju i nie jest ani bordo ani czekolada :lol: i tak mały pokoik nie może mieć ścian w 3 kolorach no :lol: przynajmniej nie u mnie w domu :evil_lol: będą jeszcze kolorowe firanki :cool3: :errrr: i kolorowe :crazyeye: plakaty na ścianach w antyramach tylko czekam aż przyślą :roll: pfff... czytałam wątek :p a kto powiedział, że ściany nie moga być w różnych kolorach? u mnie są :cool3: a po co Ci firanki? i tak Ci koty zdejmą ... a plakaty na ścianach w sensie że jak bardzo kolorowe? bo o tym chyba nie czytałam :hmmmm: Quote
malawaszka Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 [quote name='jambi']pfff... czytałam wątek :p a kto powiedział, że ściany nie moga być w różnych kolorach? ja tak mówię :lol: u mnie są :cool3: a po co Ci firanki? i tak Ci koty zdejmą ... bo już mi się puste okno znudziło :lol: a plakaty na ścianach w sensie że jak bardzo kolorowe? bo o tym chyba nie czytałam :hmmmm: a bo nie pisałam :shake: jak będą to zobaczysz jak bardzo kolorowe - pewnie nie dość kolorowe dla niektórych :errrr: Quote
Recommended Posts