Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja miałam to szczęście, że zamawiałam w sprawdzonej firmie

wczesniej miałam meble black red white i tez nie były złe, koleżanka ma szafe ikea i jest bardzo zadowolona

a te voxy drugie bardzo fajne, chociaż osobiście na takie jasne bym sie nie zdecydowała

Posted

Weszko u progu 2011 roku, życzę Ci abyś nadal była dobrym Aniołem dla wszystkich zagubionych psiaków, (tylko oby bylo ich jak najmniej;)), po za tym mnóstwa cierpliwości i sił, uśmiechu na co dzień i wszystkiego wszystkiego najpiękniejszego.

Posted

[quote name='malawaszka']ja się boję na zamówienie robić :lol: z moim szczęściem do różnego rodzaju speców to pewnie by mi się rozpadło w kilka dni :lol:

juz jestem prawie zdecydowana na te z voxa - te drugie co pokazywałam

Co do szaf to ja właśnie zrobiłam całą garderobę (wreszcie po 10 latach mieszkania... :roll:). Cztery ściany prawie po sam sufit.
Komondor.
Polecam! Rewelacja. Jak chcesz waszeczko to wstawię Ci foty całości. Przyjechał gość, pomierzył, po 2 tygodniach przyjechał drugi - w jeden dzień zmontował.
Wyszło 4000 zeta. Na raty dają - i tak wzięliśmy....

A przy okazji :)

Wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku. Spełnienia marzeń, szczęścia, zdrowia, i zawsze uśmiechu :)

Posted

Kasia pewnie że chcę foty :modla: chcę chcę chcę :lol: decyzji jeszcze oczywiście nie podjęłam, ale nawet jeśli teraz kupię tą normalną szafę to mam jeszcze do zabudowy i tak miejsca

Posted

Vectra napisał(a):
temat szaf , bardzo interesujący , bo też szukam ... ino ja mam skosy na pięterku i muszę jakieś szafy krasnale sobie kupić.

no to podziel się doświadczeniem :lol: z tym, że u Ciebie domek klimatyczny, drewno to i inne szafy pasują

Posted

Vectra napisał(a):
temat szaf , bardzo interesujący , bo też szukam ... ino ja mam skosy na pięterku i muszę jakieś szafy krasnale sobie kupić.

to chyba IKEA w tej materii najlepsza bo tam wymiarowa różnorodność

My będziemy w przedpokoju zabudowywać kąt , ale nie będzie półek tylko kosze na rolkach ;) z IKEI

Posted

nie mam pomysłu na razie , bo naj muszę tu odnowić troszkę , bo kapkę jest tak nie tego ;)
ja muszę mieć dużo półek ;) szafy do wieszania mnie nie interesują ...
też właśnie myślę , czy nie wziąć jakiego magika , co by mi zabudował taką mini garderobę
znaczy .. półki też są upierdliwe , mnie to się marzy tak wszystko mieć na wieszaczkach :) ale wsio wsio wsio ... bo to wygoda i zawsze wsio nie wymemłane , no i łatwo znaleźć co potrzeba ... .

Niebawem pozbędę się bojlera wodnego , na rzecz podgrzewacza ... to odziedziczę fajne miejsce i będę kombinować ..

No Ikea fakt , wchodzi w grę .... tylko jak ja pomyślę , o tym slalomie po tym sklepie , to mi się nie fce :evilbat:

Posted

Jak jest małe pomieszczenie to polecam szafy robione na zamówienie.Ja takie mam a w nim nie ma nawet milimetra wolnego miejsca.Wszysto zabudowane od podłogi do sufitu.Jest dużo do wieszania i dużo półek.

Posted

[quote name='Alicja']to chyba IKEA w tej materii najlepsza bo tam wymiarowa różnorodność Jestem mega miłośniczką Ikei. U mnie 99% domu to Ikea :) Ale... no właśnie ... Ich system garderoby PAX jest wysoki. A ja mam garderobę w pokoju ze skosami (pietro domu). :roll: Więc niestety Ikea odpadła. Ku mojemu ubolewaniu ;)

Oto garderoba Komondora.
O tyle mi się całość akcji podobała, że wysłałam z głupia franca email z ich strony, że chcę wycenę (wycena za darmo). Tego samego dnia zadzwonili z Komondora aby potwierdzić, że naprawdę chcę wycenę. Następnego dnia zadzwonił inny facet, aby się umówić do mnie do domu na mierzenie i dokonanie wyceny.
Przyjechał, pomierzył, zrobił na miejscu, na swoim laptopie wizualizację + wycenę. Powiedział numer wizualizacji, i że spoko, możemy równie dobrze zgłosić się za pół roku.
Zdecydowaliśmy się po jakimś czasie. Zadzwoniłam, przyjechał, na miejscu podpisałam umowę + kontakt z bankiem i raty. Po 2 tygodniach przyjechał monter i w jeden dzień zamonotwał wszystko.

Przepraszam za bałagan na półkach... ale to same początki, nim jeszcze wszystko ułożyłam. A znajoma chciała koniecznie na szybko zdjęcia. ;)

Szafy są po sam sufit. I po same skosy.
Słabo widać bo ściany i sufit biały.

Posted

Oby ten Nowy Rok był LEPSZY!!!! Zdrówko :drinking:

Dziękuję Tym którym powinnam podziękować, że są, że byli i mam nadzieję, że będą :Rose:

Sylwestrowy szczyt - czyli u mnie na wsi :D jakieś 5 minut spędziłam w piwnicy z Psami, a głównie chodzi o Pepisko moje kochane, reszta była towarzysko... a najgorsze jest to, że mimo, ze Pepa dostała hydroxyzyne i pewnie nie zauważyłaby tych lichutkich petardek jakie u nas były, to jakoś o 22 dzieci sie bawiły balonami... jeden pękł, narobił huku i Pepa juz sobie zrobiła shize i bała się aż do po 24 :mdleje: SKĄD wiedziała?!!! u nas nie było żadnego strzelania przed 24, NIC! szok!

Posted

malawaszka napisał(a):
od wczoraj mam jazdę na tapety :lol: wytapetuję cały dom :D

:lol: :lol:

ale nie da sie ukryć ze tapety są w sklepach zaje2biste i o wiele bardziej mi sie podobają niż gładzone ściany

Posted

Alicja napisał(a):
:lol: :lol:

ale nie da sie ukryć ze tapety są w sklepach zaje2biste i o wiele bardziej mi sie podobają niż gładzone ściany

no naprawdę - my mamy w głowach to badziewie co było kiedyś - jak nie było wyboru itd... potem gładzie na ścianach to luksus, a teraz normalnie siedzę na allegro i się zachwycam :lol: nie wiem czemu J nie zgodził się na tapetę na jednej ścianie w pokoju który malował miesiąc temu :lol: nie wspiera mojej kreatywności :obrazic:

Posted

malawaszka napisał(a):
no naprawdę - my mamy w głowach to badziewie co było kiedyś - jak nie było wyboru itd... potem gładzie na ścianach to luksus, a teraz normalnie siedzę na allegro i się zachwycam :lol: nie wiem czemu J nie zgodził się na tapetę na jednej ścianie w pokoju który malował miesiąc temu :lol: nie wspiera mojej kreatywności :obrazic:

bo ja założysz tapetę , to zniknie jego dzieło i co będziesz podziwiać ? :diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):
bo ja założysz tapetę , to zniknie jego dzieło i co będziesz podziwiać ? :diabloti:

no otóż to! "bo ja się namęczyłem, a Ty teraz niewdzieczna babo chcesz to zakleić" :D

Alicja napisał(a):
ale może mu pozwolić przykleić te tapete :grins:

opór materiału jest zbyt silny :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']no otóż to! "bo ja się namęczyłem, a Ty teraz niewdzieczna babo chcesz to zakleić" :D

możesz powiedzieć ze chcesz zachować te malowańce dla potomności ;) i uchronić przed zniszczeniem ;)

opór materiału jest zbyt silny :lol:

urabiaj materiał ;)

Posted

nie ma szans Alu :lol: niech się nacieszy jeszcze :lol: przyjdzie czas - póki co mamy do urządzenia resztę domu więc jest co oklejać, malować i cudować :lol:

Katerinas zapomniałam napisać, że super garderoba - o takiej to ja mogę pomarzyć

w chwili obecnej do fascynacji tapetami doszła fascynacja szklaną mozaiką :evil_lol: i chyba zakupimy do kuchni nad meble żeby ją w końcu zrobić i będę mogła Wam pokazać :D

Posted

malawaszka napisał(a):
nie ma szans Alu :lol: niech się nacieszy jeszcze :lol: przyjdzie czas - póki co mamy do urządzenia resztę domu więc jest co oklejać, malować i cudować :lol:

Katerinas zapomniałam napisać, że super garderoba - o takiej to ja mogę pomarzyć

w chwili obecnej do fascynacji tapetami doszła fascynacja szklaną mozaiką :evil_lol: i chyba zakupimy do kuchni nad meble żeby ją w końcu zrobić i będę mogła Wam pokazać :D

ile planów ;)