AniaGucio Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Jambi, Ty to się chyba chcesz narazić?! ;) Co do diety białkowej - polecam! Najlepiej zacząć w weekend, bo przez pierwsze trzy dni, możesz czuć się fatalnie, ale potem... rezultaty widać już po pierwszym tygodniu! Ważne, żeby duuuuużo pić... no i przejść wszystkie fazy, a nie skończyć na drugiej i wrócić do starych nawyków żywieniowych. Ja tak zrobiłam i musiałam wrócić na dietę ponownie :( Odchudzałam się przed ślubem i rezultat był nienajgorszy - w 5 miesięcy spadło mi 9kg. Quote
AniaGucio Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 jambi napisał(a):ale że co bordo Ci się nie podoba? czekolada? ja wiem, Ty bys pewnie wybrała antracyt hę? przesyłka doszła? poleconym priorytetem wysłałam byc powinno już... jakby co, ostrożnie otwieraj, co by sie ten wykrój rodem z Burdy nie uszkodził ;) Mowa może o kubraczku?? :) Rozmiar nie ten?? Quote
wieso Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 [quote name='malawaszka']moje na górnym wieszaku :D i tu na dole będę szuflady jeszcze i nawet nam to styka, jeszcze komodę kupimy to juz całkiem będzie git - mało ciuchów mamy :cry: jak to młode małżeństwo :evil_lol: wow, jaki porzadeczek w tej szafie na 100%, ja swojej nie bede otwierac bo az wstyd... Quote
malawaszka Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 wieso napisał(a):wow, jaki porzadeczek w tej szafie na 100%, ja swojej nie bede otwierac bo az wstyd... bo nowa :lol: Quote
jambi Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 AniaGucio napisał(a):Jambi, Ty to się chyba chcesz narazić?! ;) no staram sie staram i nic :niewiem: :eviltong: AniaGucio napisał(a):Mowa może o kubraczku?? :) Rozmiar nie ten?? nie do końca ;) znaczy mowa prawie o kubraczku - mowa o wykroju rodem z Burdy (jakożem napisała), a rozmiar faktycznie nie ten ... po cichu Ci powiem, że Wasia rozszerza asortyment na większe rozmiary :evil_lol: wieso napisał(a):wow, jaki porzadeczek w tej szafie na 100%, ja swojej nie bede otwierac bo az wstyd... no przeciez dopiero co ułożyła to wszystko, Ty weź poczekaj tak ze 2 tygodnie i wtedy poproś o zdjęcia :diabloti: Quote
zerduszko Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 [quote name='jambi']po cichu Ci powiem, że Wasia rozszerza asortyment na większe rozmiary I to jak :razz: Moja piesa zamiast kubraka, ma kurtkę :eviltong: Quote
weszka Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Fajna szafa, a w środku rzeczywiście na górze czarna plama ale jest i czerwony akcent ;) Ja już marzę o malowaniu mojego mieszkanka i częściowym przearanżowaniu. Może się w tym roku uda... Z dietą białkową uważajcie bo może się i chudnie ale na dłuższą metę można sobie zrypać nerki od nadmiaru białka. Quote
zerduszko Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 weszka napisał(a):Z dietą białkową uważajcie bo może się i chudnie ale na dłuższą metę można sobie zrypać nerki od nadmiaru białka. Na diecie białkowej nie można pić, równowaga zostaje zachowana ;) Quote
malawaszka Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 zerduszko napisał(a):I to jak :razz: Moja piesa zamiast kubraka, ma kurtkę :eviltong: pffff :obrazic: zerduszko napisał(a):Na diecie białkowej nie można pić, równowaga zostaje zachowana ;) no jak to? a AniaGucio napisała: AniaGucio napisał(a):Ważne, żeby duuuuużo pić... więc można i to duuużo :errrr: Quote
jambi Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 zerduszko napisał(a):I to jak :razz: Moja piesa zamiast kubraka, ma kurtkę :eviltong: ja nie wiem czego sie czepiasz, ja tam jestem zadowolona i to podwójnie :lol: wszystko pasuje, lezy jak ulał i ogólnie oko cieszy ;) na dowód czego wstawiłam fotki przecież, a jak Wasia pozwoli to jej mogie i tu reklame zrobić :p (tym razem sie podlizuję :eviltong:) Quote
AniaGucio Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 malawaszka napisał(a):pffff :obrazic: no jak to? a AniaGucio napisała: więc można i to duuużo :errrr: wody oczywiście ;) Ja abstynent jestem, nawet wina nie tykam :bigcool: Quote
malawaszka Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 zerduszkowi to nie dogodzisz :watpliwy:- przygruchała se charcika i marudzi, że kubraczek krojony na klocka nie pasi :megagrin: Quote
zerduszko Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 [quote name='malawaszka']zerduszkowi to nie dogodzisz :watpliwy:- przygruchała se charcika i marudzi, że kubraczek krojony na klocka nie pasi :megagrin: Na Klocka też nie pasi :mad: http://i805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/Nowyrok051.jpg Quote
malawaszka Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 [quote name='zerduszko']Na Klocka też nie pasi :mad: http://i805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/Nowyrok051.jpg bo to prostokątny klocek :lol: a ja szyłam na kwadratowego klocka :p a Swissowego kubraka mi tu nie prezentuj, że TEŻ nie pasi :errrr: bo .... bo nie :roflt: źle podałaś wymiary i już :diabloti: Quote
Katerinas Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 [quote name='malawaszka']moje na górnym wieszaku :D http://img703.imageshack.us/img703/1996/dsc0002xo.jpg Górne mówisz? tiaaa..... czarno, czarno, czarno widzę.... a na końcu czerwono :lol: Cóż... w takim wypadku rzeczywiście trzeba było kupić białą szafę.... bo gdybyś miała czarną szafę to nic byś nie znalazła ;) Quote
Fides79 Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 eee mnie ta szafa a własciwie te szafy to teraz to się dopiero teraz spodobała jeszcze bardziej, naprawde super :p co do diety białkowej to się nie wypowiem, bo ja stosuje inszą :eviltong: Quote
zerduszko Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Fides79 napisał(a):co do diety białkowej to się nie wypowiem, bo ja stosuje inszą :eviltong: Jak odchudzającą, to pisz jaką ;) Chyba przejdę na WŻ, grrrrrrr przez Was się zważyłam. Quote
malawaszka Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 zerduszko napisał(a):Jak odchudzającą, to pisz jaką ;) Chyba przejdę na WŻ, grrrrrrr przez Was się zważyłam. ale że co? na Więcej Żreć???!!!! Quote
AniaGucio Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 malawaszka napisał(a):ale że co? na Więcej Żreć???!!!! Można paść ze śmiechu :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Quote
Alicja Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 weszka napisał(a):Fajna szafa, a w środku rzeczywiście na górze czarna plama ale jest i czerwony akcent ;) Ja już marzę o malowaniu mojego mieszkanka i częściowym przearanżowaniu. Może się w tym roku uda... Z dietą białkową uważajcie bo może się i chudnie ale na dłuższą metę można sobie zrypać nerki od nadmiaru białka. mój wujek zrabał se nery i wątrobę Co to za dieta WŻ ....:hmmmm::lol: Quote
zerduszko Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 malawaszka napisał(a):ale że co? na Więcej Żreć???!!!! Jak Ty mnie znasz :lol: Na samą myśl o diecie jestem głodna ;) WŻ to Wcale nie Żreć ;) W sumei to nie wiem czemu taki skrót, chyba musiało pasować do MŻ ;) Quote
malawaszka Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 Alicja napisał(a):mój wujek zrabał se nery i wątrobę dietą białkową? zerduszko napisał(a):Jak Ty mnie znasz :lol: Na samą myśl o diecie jestem głodna ;) WŻ to Wcale nie Żreć ;) W sumei to nie wiem czemu taki skrót, chyba musiało pasować do MŻ ;) aaahaha chyba, że tak :lol: Quote
weszka Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Jest jeszcze opcja diety ŻP - żreć pół ;) Quote
Fides79 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 zerduszko napisał(a):Jak odchudzającą, to pisz jaką ;) Chyba przejdę na WŻ, grrrrrrr przez Was się zważyłam. nie odchudzającą, to dieta ŻIW i LiNNR:cool3: czyli Żreć Ile Wlezie i Leżeć i Nic Nie Robić (albo nie wiele):p Quote
zerduszko Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Aaaaaaaa, na tej jestem, nie służy mi ;) Quote
Recommended Posts