Fides79 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 [quote name='malawaszka']:grins: no nie mogę, jakie arcydzieło :grin::grin::-D:shiny::errrr: Quote
malawaszka Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 nooo moja droga - to ilustracja z książeczki dla dzieci Józefa Wilkonia - nie byle kto to malował - mnie się podoba :lol: Quote
malawaszka Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 a teraz proszę mi tu się dzielić informacjami z jakich sklepów macie szafy, jakie i czy jesteście zadowolone :grins: PROSZĘ :modla: Quote
lolka75 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 ikea:evil_lol:...ale nie szafy tylko komody bo szafy mam w scianach (durna holenderska moda). Ale z komod jestem bardzo zadowolona. Najwazniejsze to porzadnie skrecic i jest oki. Mam ta serie: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90159571 jest z liego drewna a nie sklejki czy plyty drewnianej Quote
Fides79 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 ja mam robione na zamówienie wg własnego projektu ;p Quote
Alicja Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Ja mam Komandora czy jak to zwą , miał TZ z kumplem robić ale maszyny które miał tamten w garażu ...wyszły :roll: czyli zmieniły właściciela bez pytania Quote
malawaszka Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 [quote name='lolka75']ikea:evil_lol:...ale nie szafy tylko komody bo szafy mam w scianach (durna holenderska moda). Ale z komod jestem bardzo zadowolona. Najwazniejsze to porzadnie skrecic i jest oki. Mam ta serie: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90159571 jest z liego drewna a nie sklejki czy plyty drewnianej ja w końcu chyba też skończę w ikei bo wczoraj się najeździłam po sklepach i naprawdę wykonanie tych szaf z ikei jest nieporównywalnie lepsze do tego co prezentują polski sklepy meblowe typu Agata :shake: masakra!!! no nie mówię o szafach za 5 czy 6 tysi... tych nie macałam :lol: ta mi się podoba: nie jest tania ale kurde już nie wiem co robić :( w Voxie jeszcze taką oglądałam ale sama nie wiem nic już... i taka komoda albo z szufladami: [quote name='Fides79']ja mam robione na zamówienie wg własnego projektu ;p poka fote :lol: [quote name='Alicja']Ja mam Komandora czy jak to zwą , miał TZ z kumplem robić ale maszyny które miał tamten w garażu ...wyszły :roll: czyli zmieniły właściciela bez pytania drogi jest komandor? zadowolona jesteś? :oops: Quote
zerduszko Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 malawaszka napisał(a):drogi jest komandor? zadowolona jesteś? :oops: Drogi pieruńsko. Mi policzyli 2x tyle co zapłaciłam za moją szafę. A na trwałość nie narzekam, Damian dziś mył i stoi ;) jeszcze. Quote
malawaszka Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 a mnie do rozważań doszła jeszcze taka szafa i komoda: te mebelki w daaalekiej przyszłości można wykorzystać też jako meble do pokoiku dziecinnego jak nam się kiedyś jakieś trafi :lol: Quote
zerduszko Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Dam Ci dobrą radę - nie bierz białego :look3: Quote
zerduszko Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 To nie bierz aż tak jasnych ;) Przyszedł kubrak :placz: Quote
Margi Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Ja też mam szafę w stylu komandor już chyba z 15 lat i nie chcę innej. Meble nie powinny być ani zbyt jasne,ani zbyt ciemne,bo przy zwierzakach wiecznie będą widoczne ślady np.nochali. Zerduszko czyżby kubrak był zbyt mały? Quote
Alicja Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Ja wybuliłam 2200zł za Komandora ...ale nie miałam wyjścia ...z tym że zadowolona jestem . Te mebelki http://www.meble.vox.pl/public/images/zdjecia/ovo-szafa-3d.jpg http://www.meble.vox.pl/public/images/zdjecia/ovo-komoda.jpg bardzo się mi podobają :) . Jakość mebli z VOXu jest dobra Quote
malawaszka Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 zerduszko napisał(a):To nie bierz aż tak jasnych ;) Przyszedł kubrak :placz: co znowu z tym kubrakiem nie tak????? Margi napisał(a):Ja też mam szafę w stylu komandor już chyba z 15 lat i nie chcę innej. Meble nie powinny być ani zbyt jasne,ani zbyt ciemne,bo przy zwierzakach wiecznie będą widoczne ślady np.nochali. pośrednich nie lubię :lol: a po szafach mi nochalami nie jeżdżą - po szybach owszem, ale to musiałoby nie być szyb :lol: Quote
Fides79 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 chciała to ma : szafy mają około 230 cm wysokości, jedno drzwiowe mają 60 cm szerokości a dwu 90 w lewej dwu drzwiowej mam od góry 3 półki co około35cm dół wolny, w drugiej dwójce mam drążki do wieszania jeden na wysokości 90 cm od podłogi szafy drugi 120 cm wyżej, jedno drzwiowe są obie takie same, półki co 32 cm (tak orientacyjnie) proszę się nie wystraszyć ;):roll: Quote
malawaszka Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 ale masz porządek :mdleje: wow! takie szafy mi się podobają we wnękach - bezramowe, ale takie z drzwiami od podłogi do sufitu, ale drogie są pierońsko - więc będę miała jak wygram w totka :lol: Quote
Fides79 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 ha ha ha porządek :roflt: jak bym miała porządek to bym wam wszystkie drzwi pootwierała :lol: szafę taką wnękową to miałam(z wnętrzem też własnego projektu) jak mieszkałam z narzeczonym, ale jak się od niego wyprowadzałam to została mu w "spadku", a teraz ponieważ mieszkanie wynajmuję to nie inwestowałam w coś tak trwałego, ale w sumie te szafy nie były wiele tańsze od takiej zabudowanej od podłogi po sufit :roll: Quote
malawaszka Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 a mogę spytać ile za te dałaś? :oops: ja taka wścibska, ale już głupieję i w koncy nic nie kupię :lol: a mam już dość mieszkania w tym wiecznym bałaganie bez mebli :shock: Quote
Fides79 Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 dokładnie to nie pamiętam ile było za same szafy, bo do tego miałam dorabianą jeszcze komode i stolik, ale wyszło jakoś 2500-3000 Quote
malawaszka Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 no to jak z komodą i stolikiem to niedużo Quote
Fides79 Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 to było 3,5roku temu, teraz pewnie wyszło by więcej a komoda i stolik wyglądają tak: regały zabrałam w czasie przeprowadzki :cool3: i własnie z tego wzgledu dorabiałam mebelki na zamówienie, żeby były w jednakowym kolorze. komoda ma 1m wysokości, 75cm szer i 50 głębokości. Quote
malawaszka Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 ja się boję na zamówienie robić :lol: z moim szczęściem do różnego rodzaju speców to pewnie by mi się rozpadło w kilka dni :lol: juz jestem prawie zdecydowana na te z voxa - te drugie co pokazywałam Quote
Recommended Posts