Fides79 Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 [quote name='malawaszka']gdzie??????????? :mdleje: jak to gdzie? nie widzi skąd jesteśmy:mad: Alicja chyba w miescie Óć ;-) noooo :fadein: Quote
malawaszka Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 no to widze, ale chodziło mi czy na rynku, czy w radio lokalnym, czy w tv lokalnej???? Quote
Alicja Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 malawaszka napisał(a):no to widze, ale chodziło mi czy na rynku, czy w radio lokalnym, czy w tv lokalnej???? :roflt: :roflt: Quote
Fides79 Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 malawaszka napisał(a):no to widze, ale chodziło mi czy na rynku, czy w radio lokalnym, czy w tv lokalnej???? aaa to łooo to chodziło :-o ano to czy w radiu to nie wiem wyłazi trębacz o 12:00 na balkonik UM Łodzi na samiuśkiej Piotrkowskiej i trąbi tra ta ra ta ta...:eviltong: Quote
malawaszka Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 hahahha ale jazda! i grają serio prząśniczki?????? :roflt: Quote
malawaszka Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 Ten okruszek miał przyjechać do mnie na oswajanie, socjalizację i na czas szukania domu - niestety uciekł osobie która go złapała w Tomaszowie Mazowieckim i przepadł :( Proszę porozsyłajcie znajomym z Tomaszowa, może jest jeszcze szansa, że okruszek żyje? :( Quote
Alicja Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Dałam na NK http://nk.pl/#profile/1889657/gallery/album/9/414 Quote
KT Arts Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Mocno trzymamy kciuki i przekazujemy wieści :) Quote
Tekla64 Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 witam sie juz po urlopie nadrobie jak sie uporam ze wsiem swoim ale za malucha tryzmam kciuki Quote
anetta Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Piękny http://lh6.ggpht.com/_MXkMDrRnqFY/TQZ2MQ6GC_I/AAAAAAAAH7M/abcMuCi2_-8/DSC_0004.JPG A ja myslałam że to nietoperz zwisający z sufitu:roll: :errrr:A jeśli to faktycznie krzyż? :diabloti: Podobno dzieci przelewają na kartkę to co czują/to co się dzieje wokół nich, czy coś w ten deseń :diabloti: Osiołek wielkościowo jak sznupek :loveu::evil_lol: hihihh Ubranko super Quote
Fides79 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 malawaszka napisał(a):hahahha ale jazda! i grają serio prząśniczki?????? :roflt: ehh ano jeden trębacz sobie gra, kurcze nagrałabym filmik, ale jak mam jeszcze zakładac jakies konto zeby go wrzucic do neta a potem na dogo to mi sie nie chce :roll: Quote
malawaszka Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 [quote name='anetta']Piękny http://lh6.ggpht.com/_MXkMDrRnqFY/TQZ2MQ6GC_I/AAAAAAAAH7M/abcMuCi2_-8/DSC_0004.JPG A ja myslałam że to nietoperz zwisający z sufitu:roll: :errrr:A jeśli to faktycznie krzyż? :diabloti: Podobno dzieci przelewają na kartkę to co czują/to co się dzieje wokół nich, czy coś w ten deseń :diabloti: za dużo ze mną przebywa :lol: [quote name='Fides79']ehh ano jeden trębacz sobie gra, kurcze nagrałabym filmik, ale jak mam jeszcze zakładac jakies konto zeby go wrzucic do neta a potem na dogo to mi sie nie chce :roll: hahaha tez by mi się nie chciało Quote
jambi Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 AniaGucio napisał(a):Mam pytanie - tylko się nie wsciekaj proszę - czy gdyby została wystarczająca ilość materiału na jeszcze jeden kubrak, czy tez planowalybyscie uszycie nowych, to czy uszylabyd z mama mojemu Guciowi taki kubraczrk?? :) ależ to pięknie powiedziała, jednym zdaniem prawie że na wdechu tak zza winkla co by nie oberwac od małej_wściekle_wqur*ionej_waszki_co_szyje_kubraczki_i_inne_fatałaszki no ale to: Alicja napisał(a):U prząśniczki siedzą jak anioł dzieweczki ...przędą sobie przędą ;) no i zaczęłam sobie podśpiewywać... az do tego momentu... malawaszka napisał(a):jedwabne majteczki :D bo tu sie oplułam... Fides79 napisał(a):wyłazi trębacz o 12:00 na balkonik UM Łodzi na samiuśkiej Piotrkowskiej i trąbi tra ta ra ta ta...:eviltong: i tak wam o tych majteczkach trąbi codziennie? Quote
malawaszka Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 jambi napisał(a): i tak wam o tych majteczkach trąbi codziennie? bhahahaha i w mieście Óć pewnie mają większy przyrost naturalny jak tak im codziennie o jedwabnych majteczkach śpiewają :evil_lol: Quote
eria Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 tak zza winkla co by nie oberwac od małej_wściekle_wqur*ionej_waszki_co_szyje_kubrac zki_i_inne_fatałaszki :roflt::roflt::roflt: Quote
Alicja Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/198650-SKANDAL!!!-%C5%81atanie-dziury-bud%C5%BCetowej-kosztem-OPP-1-dla-Skarbu-Pa%C5%84stwa. Quote
malawaszka Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 hahaha poniosło Cię z tą stójką - nie ma szans :lol: a za 2 godziny jedzie Bibi do nowego domku :cry: Quote
jambi Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 malawaszka napisał(a):hahaha poniosło Cię z tą stójką - nie ma szans :lol: a za 2 godziny jedzie Bibi do nowego domku :cry: nie becz! sama tego chciałaś i wiesz, że jej będzie dobrze! dobra, stójke se odpuszcze, ale w każdym razie 37 - potwierdź :cool3: Quote
malawaszka Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 potwierdzam - 37 w klacie :D Quote
jambi Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 pffff... w klacie 50... :obrazic:... tez byś chciała tyle mieć :evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 tyle to bym chciała mieć w talii :errrr: Quote
Tekla64 Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 cos ty i chcialabys w gorsecie biegac coby krzyz podtrzymac???? badz realistka 50 w talii to gruba przesada hihihi tak se mysle o tej przasniczce i chyba wolalabym by mnie to rano na tych trabkach grali zamiast rannych zorz. Quote
jambi Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 malawaszka napisał(a):tyle to bym chciała mieć w talii :errrr: cali? :cool3: Quote
malawaszka Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 Tekla64 napisał(a):cos ty i chcialabys w gorsecie biegac coby krzyz podtrzymac???? badz realistka 50 w talii to gruba przesada hihihi tak se mysle o tej przasniczce i chyba wolalabym by mnie to rano na tych trabkach grali zamiast rannych zorz.\\ hahaha no ja też bym wolała Prząśniczki zamiast zórz :lol: jambi napisał(a):cali? :cool3: :hmmmm: muszę wyjąć kalkulator :errrr: Quote
malawaszka Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 niech mnie ktoś psituli :cry: Quote
Recommended Posts