Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
no to widze, ale chodziło mi czy na rynku, czy w radio lokalnym, czy w tv lokalnej????

aaa to łooo to chodziło :-o

ano to czy w radiu to nie wiem
wyłazi trębacz o 12:00 na balkonik UM Łodzi na samiuśkiej Piotrkowskiej i trąbi tra ta ra ta ta...:eviltong:

Posted

Ten okruszek miał przyjechać do mnie na oswajanie, socjalizację i na czas szukania domu - niestety uciekł osobie która go złapała w Tomaszowie Mazowieckim i przepadł :( Proszę porozsyłajcie znajomym z Tomaszowa, może jest jeszcze szansa, że okruszek żyje? :(

Posted

malawaszka napisał(a):
hahahha ale jazda! i grają serio prząśniczki?????? :roflt:

ehh ano jeden trębacz sobie gra, kurcze nagrałabym filmik, ale jak mam jeszcze zakładac jakies konto zeby go wrzucic do neta a potem na dogo to mi sie nie chce :roll:

Posted

[quote name='anetta']Piękny
http://lh6.ggpht.com/_MXkMDrRnqFY/TQZ2MQ6GC_I/AAAAAAAAH7M/abcMuCi2_-8/DSC_0004.JPG
A ja myslałam że to nietoperz zwisający z sufitu:roll: :errrr:A jeśli to faktycznie krzyż? :diabloti: Podobno dzieci przelewają na kartkę to co czują/to co się dzieje wokół nich, czy coś w ten deseń :diabloti:

za dużo ze mną przebywa :lol:

[quote name='Fides79']ehh ano jeden trębacz sobie gra, kurcze nagrałabym filmik, ale jak mam jeszcze zakładac jakies konto zeby go wrzucic do neta a potem na dogo to mi sie nie chce :roll:

hahaha tez by mi się nie chciało

Posted

AniaGucio napisał(a):
Mam pytanie - tylko się nie wsciekaj proszę - czy gdyby została wystarczająca ilość materiału na jeszcze jeden kubrak, czy tez planowalybyscie uszycie nowych, to czy uszylabyd z mama mojemu Guciowi taki kubraczrk?? :)

ależ to pięknie powiedziała, jednym zdaniem prawie że na wdechu tak zza winkla co by nie oberwac od małej_wściekle_wqur*ionej_waszki_co_szyje_kubraczki_i_inne_fatałaszki

no ale to:

Alicja napisał(a):
U prząśniczki siedzą jak anioł dzieweczki ...przędą sobie przędą ;)

no i zaczęłam sobie podśpiewywać...

az do tego momentu...

malawaszka napisał(a):
jedwabne majteczki :D

bo tu sie oplułam...

Fides79 napisał(a):
wyłazi trębacz o 12:00 na balkonik UM Łodzi na samiuśkiej Piotrkowskiej i trąbi tra ta ra ta ta...:eviltong:

i tak wam o tych majteczkach trąbi codziennie?

Posted

jambi napisał(a):

i tak wam o tych majteczkach trąbi codziennie?

bhahahaha i w mieście Óć pewnie mają większy przyrost naturalny jak tak im codziennie o jedwabnych majteczkach śpiewają :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaha poniosło Cię z tą stójką - nie ma szans :lol:

a za 2 godziny jedzie Bibi do nowego domku :cry:

nie becz! sama tego chciałaś i wiesz, że jej będzie dobrze!

dobra, stójke se odpuszcze, ale w każdym razie 37 - potwierdź :cool3:

Posted

cos ty i chcialabys w gorsecie biegac coby krzyz podtrzymac????
badz realistka 50 w talii to gruba przesada hihihi

tak se mysle o tej przasniczce i chyba wolalabym by mnie to rano na tych trabkach grali zamiast rannych zorz.

Posted

Tekla64 napisał(a):
cos ty i chcialabys w gorsecie biegac coby krzyz podtrzymac????
badz realistka 50 w talii to gruba przesada hihihi

tak se mysle o tej przasniczce i chyba wolalabym by mnie to rano na tych trabkach grali zamiast rannych zorz.
\\

hahaha no ja też bym wolała Prząśniczki zamiast zórz :lol:

jambi napisał(a):
cali? :cool3:

:hmmmm: muszę wyjąć kalkulator :errrr: