jambi Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 tu jest czarny: http://allegro.pl/tkanina-polar-polski-24kol-hit-na-allegro-okazja-i1350632886.html ale ja się nie upieram! Quote
zerduszko Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 I sprawa antracytu, tfu, zamknięta :p Quote
jambi Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 iii tam, do białych chomików sie przekonałaś to i do antracytu bys przywykła :grins: ale no i co teraz? Quote
malawaszka Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 no i zamawiam, a Wy mi podajecie wymiary i jak dojdą to szyjemy i wysyłamy :grins: Quote
malawaszka Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 wsio zamówione i zapłacone, pozostaje czekać aż przyjdzie... oby przed świętami, jambi posłałam Ci maila Quote
Alicja Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 [quote name='malawaszka']będzie naszywka www.sznaucery.rix.pl :diabloti: zamawiam :lol: a mierzyć masz długość od obroży do kikuta i obwód w klacie ale nie sądzę żeby było coś innego niż te moje gady :lol: :lol: a jak który nie ma kikuta tylko ogona to jak będą mierzyć :lol: Quote
malawaszka Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 Alicja napisał(a)::lol: a jak który nie ma kikuta tylko ogona to jak będą mierzyć :lol: to wtedy będą pytać jak mierzyć i ja będę odpowiadać :D Quote
Alicja Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 malawaszka napisał(a):to wtedy będą pytać jak mierzyć i ja będę odpowiadać :D i nawiąże się miła konwersacja :grins: Quote
malawaszka Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 Alicja napisał(a):i nawiąże się miła konwersacja :grins: nooooo :errrr: Quote
wieso Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 dzieki za zaproszenie...jestem ale chyba calego watku nie przekartkuje :) chyba gdy bede chora :)..... pozdrawiamy... Quote
malawaszka Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 no to w sumie :lol: choroby Ci nie życzę ;) Quote
wieso Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 dzieki za zyczenia ale cos dziwnie sie poce....:) Quote
Katerinas Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 http://img815.imageshack.us/img815/6620/dsc0002ts.jpg rewelacja :lol: Bałwan przepiękny :multi: Szopka według Oliwki - wow! wow! hehe.... odwrócony krzyż? :razz: ;) Zdjęcia śniegowe - Jak zwykle fantastyczne! Sama radość oglądać :) Przeleciałam tylko po zdjęciach. sorki :oops: Mam nadzieję, że u Was wszystko OK i że śnieg Was tam całkiem nie zasypał ;) Quote
AniaGucio Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 A nie zostanie Wam może trochę materiału ?? :oops: Quote
malawaszka Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 nie wiem czy zostanie, ale jak zostanie to pisz co byś chciała, przyszły już polary, nie dałyście mi wymiarów laski! i tak na ortaiony czekam, i zdycham :shake: taka piękna pogoda a ja wylewam z siebie siódme potym dzeci mi po głowie skaczą a ja przysypiam mimo wszystko :shake: mówić nie moge, skrzypię jak stara nienaoliwiona brama :shock: no i najgorsze - ktoś się nie bał i kupozbieracz mi zniknął!!!!!! :shock: Quote
AniaGucio Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 malawaszka napisał(a):nie wiem czy zostanie, ale jak zostanie to pisz co byś chciała, przyszły już polary, nie dałyście mi wymiarów laski! i tak na ortaiony czekam, i zdycham :shake: taka piękna pogoda a ja wylewam z siebie siódme potym dzeci mi po głowie skaczą a ja przysypiam mimo wszystko :shake: mówić nie moge, skrzypię jak stara nienaoliwiona brama :shock: no i najgorsze - ktoś się nie bał i kupozbieracz mi zniknął!!!!!! :shock: Też myślałam o kubraczku, ale wstydziłam się zapytać :oops: Quote
malawaszka Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 no to łajzo no! trzeba było pisać jak były zamawiane materiały! Quote
zerduszko Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 malawaszka napisał(a):no to łajzo no! trzeba było pisać jak były zamawiane materiały! Robisz się coraz bardziej wyszczekana, przed rozmową w sprawie reklamacji trenujesz? :evil_lol: :scared: Quote
malawaszka Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 chyba odwrotnie to przez te niezliczone konwersacje z działami reklamacji i biurami obsługo klienta taka się zrobiłam i jeszcze przez odbieranie idiotycznych telefonów w sprawie adopcji piesków dla dzieci przed świętami :shock: Quote
zerduszko Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 A wyżywasz się na nas biednych nic nie winnych :( Quote
AniaGucio Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 malawaszka napisał(a):no to łajzo no! trzeba było pisać jak były zamawiane materiały! ... ale pieszczotliwie ;) Quote
jambi Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 AniaGucio napisał(a):... ale pieszczotliwie ;) noo, pieszczotliwie... teraz to strach będzie powiedzieć, że Ci coś nie pasuje... ;) malawaszka napisał(a):nie wiem czy zostanie, ale jak zostanie to pisz co byś chciała, przyszły już polary, nie dałyście mi wymiarów laski! i tak na ortaiony czekam, i zdycham :shake: kuruj sie Wasia! grzane piwo z zółtkiem, ewentualnie polopirynka ;) no chyba, że Ty od tego czekania tak zdychasz... a wymiary to Ci podam wieczorem chyba, nie sądziłam, że tak szybko towary dojdą, chociaz w sumie i tak na ortalion czekasz AniaGucio napisał(a):Też myślałam o kubraczku, ale wstydziłam się zapytać :oops: w waszkowej galerii wstydziłaś sie o coś pytać? a poza tym pytać zawsze wolno, najwyżej by Ci wasia powiedziała ... coś pieszczotliwego :diabloti: Quote
malawaszka Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 jambi napisał(a):noo, pieszczotliwie... teraz to strach będzie powiedzieć, że Ci coś nie pasuje... ;) pragnę tylko nadmienić, że zła byłam właśnie przez to, że NIE pisałyście wprost że nie pasuje tylko pokątnie - Ty u siebie, a zerduszko niby tutaj, ale w życiu bym sie nie domyśliła, ze to to oznaczało haha! a nie że pisałyście, że nie pasi :roll: teraz to ja sie będę bała odezwać we własnej galerii bo zaraz wszystkie przeciwko mnie biednej chorej bezbronnej :no-no-no: :placz: aaaa kupozbieracz się znalazł :sweetCyb: był tam gdzie go sobie sama schowałam żeby nie zginął :D odszczekuję oskarżenia, że ktoś mi go rąbnął :lol: Quote
jambi Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 no a kto pisał że nie pasi? no przeciez nikt słowem nie pisnął że nie pasi, pasi, owszem czarny bardziej pasi ale jak nie pasi i bardziej wasi antracyt pasi to niechże będzie! i pasi... ale że wziął i wyszedł, znaczy że go zbrakło to temat sie urwał i antracyt poszedł w zapomnienie, więc w tej sytuacji otwarcie mówimy, że nam czarny bardziej pasi... jasne? malawaszka napisał(a):aaaa kupozbieracz się znalazł :sweetCyb: był tam gdzie go sobie sama schowałam żeby nie zginął :D odszczekuję oskarżenia, że ktoś mi go rąbnął :lol: :stupid: Quote
Recommended Posts