Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']będzie naszywka www.sznaucery.rix.pl :diabloti:

zamawiam :lol: a mierzyć masz długość od obroży do kikuta i obwód w klacie ale nie sądzę żeby było coś innego niż te moje gady :lol:

:lol: a jak który nie ma kikuta tylko ogona to jak będą mierzyć :lol:

Posted

nie wiem czy zostanie, ale jak zostanie to pisz co byś chciała, przyszły już polary, nie dałyście mi wymiarów laski!
i tak na ortaiony czekam, i zdycham :shake: taka piękna pogoda a ja wylewam z siebie siódme potym dzeci mi po głowie skaczą a ja przysypiam mimo wszystko :shake: mówić nie moge, skrzypię jak stara nienaoliwiona brama :shock:

no i najgorsze - ktoś się nie bał i kupozbieracz mi zniknął!!!!!! :shock:

Posted

malawaszka napisał(a):
nie wiem czy zostanie, ale jak zostanie to pisz co byś chciała, przyszły już polary, nie dałyście mi wymiarów laski!
i tak na ortaiony czekam, i zdycham :shake: taka piękna pogoda a ja wylewam z siebie siódme potym dzeci mi po głowie skaczą a ja przysypiam mimo wszystko :shake: mówić nie moge, skrzypię jak stara nienaoliwiona brama :shock:

no i najgorsze - ktoś się nie bał i kupozbieracz mi zniknął!!!!!! :shock:

Też myślałam o kubraczku, ale wstydziłam się zapytać :oops:

Posted

malawaszka napisał(a):
no to łajzo no! trzeba było pisać jak były zamawiane materiały!

Robisz się coraz bardziej wyszczekana, przed rozmową w sprawie reklamacji trenujesz? :evil_lol:

:scared:

Posted

chyba odwrotnie to przez te niezliczone konwersacje z działami reklamacji i biurami obsługo klienta taka się zrobiłam i jeszcze przez odbieranie idiotycznych telefonów w sprawie adopcji piesków dla dzieci przed świętami :shock:

Posted

AniaGucio napisał(a):
... ale pieszczotliwie ;)

noo, pieszczotliwie... teraz to strach będzie powiedzieć, że Ci coś nie pasuje... ;)

malawaszka napisał(a):
i tak na ortaiony czekam, i zdycham :shake:

kuruj sie Wasia! grzane piwo z zółtkiem, ewentualnie polopirynka ;)
no chyba, że Ty od tego czekania tak zdychasz...
a wymiary to Ci podam wieczorem chyba, nie sądziłam, że tak szybko towary dojdą, chociaz w sumie i tak na ortalion czekasz

AniaGucio napisał(a):
Też myślałam o kubraczku, ale wstydziłam się zapytać :oops:

w waszkowej galerii wstydziłaś sie o coś pytać? a poza tym pytać zawsze wolno, najwyżej by Ci wasia powiedziała ... coś pieszczotliwego :diabloti:

Posted

jambi napisał(a):
noo, pieszczotliwie... teraz to strach będzie powiedzieć, że Ci coś nie pasuje... ;)

pragnę tylko nadmienić, że zła byłam właśnie przez to, że NIE pisałyście wprost że nie pasuje tylko pokątnie - Ty u siebie, a zerduszko niby tutaj, ale w życiu bym sie nie domyśliła, ze to to oznaczało haha! a nie że pisałyście, że nie pasi :roll: teraz to ja sie będę bała odezwać we własnej galerii bo zaraz wszystkie przeciwko mnie biednej chorej bezbronnej :no-no-no: :placz:

aaaa kupozbieracz się znalazł :sweetCyb: był tam gdzie go sobie sama schowałam żeby nie zginął :D odszczekuję oskarżenia, że ktoś mi go rąbnął :lol:

Posted

no a kto pisał że nie pasi? no przeciez nikt słowem nie pisnął że nie pasi, pasi, owszem czarny bardziej pasi ale jak nie pasi i bardziej wasi antracyt pasi to niechże będzie! i pasi... ale że wziął i wyszedł, znaczy że go zbrakło to temat sie urwał i antracyt poszedł w zapomnienie, więc w tej sytuacji otwarcie mówimy, że nam czarny bardziej pasi...

jasne?

malawaszka napisał(a):
aaaa kupozbieracz się znalazł :sweetCyb: był tam gdzie go sobie sama schowałam żeby nie zginął :D odszczekuję oskarżenia, że ktoś mi go rąbnął :lol:

:stupid: