Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jezu nie rozumiemy się :shake: TU nikt nie pisał, że nie pasi, ale u siebie napisałaś! i o to mi się rozchodzi bo trzeba było TU pisać bo wasi to loto bo to dla Was tylko ten smolony :D antracyt był grubszy i porządniejszy a te są cinkie polary

Posted

malawaszka napisał(a):
jezu nie rozumiemy się :shake: TU nikt nie pisał, że nie pasi, ale u siebie napisałaś! i o to mi się rozchodzi bo trzeba było TU pisać bo wasi to loto bo to dla Was tylko ten smolony :D antracyt był grubszy i porządniejszy a te są cinkie polary

Waszeczko moja! ale to u mnie to był żart!!! :lol: mi pasi!!! i czarny i antracyt i nawet brunatny by mi pasił! zwłaszcza że to odspodnia strona ;) dla mnie bomba będzie!

i już koniec na ten temat, bo ten poprzedni post to też był żart! :lol:

dziś podam Ci wymiary i będę czekać z niecierpliwością :calus:
PS. a o naszywce nie zapomnij :diabloti:

Posted

AniaGucio napisał(a):
Ehh... a ja myślałam, że to tylko ja cierpię na zespół napięcia przedświątecznego. Maławaszko, też masz ochotę komuś przywalić?? :mad:

owszem :lol: ale to nie zespół napięcia przedświątecznego ani przedmiesiączowego nawet :evil_lol: tylko zespół wqrwu po zakupie uszkodzonej pralki i użerania się z serwisem :shock: ale owego użerania koniec najwidoczniej bo przecież sama poobijałam to dziadostwo i sama popsułam :grins: o taka jestem! stać mnie a co! kupuję i psuję! o!

Posted

Mam pytanie - tylko się nie wsciekaj proszę - czy gdyby została wystarczająca ilość materiału na jeszcze jeden kubrak, czy tez planowalybyscie uszycie nowych, to czy uszylabyd z mama mojemu Guciowi taki kubraczrk?? :)

Posted

nie wściekam się nie ściekam się nie wściekam się :errrr: jak zostanie to nie ma problemu - grosiki idą na sznupki w potrzebie więc zobaczymy co się da zrobić jak powycinam materiały :lol: on taki typowy sznup wielkościowo?

Posted

malawaszka napisał(a):
nie wściekam się nie ściekam się nie wściekam się :errrr: jak zostanie to nie ma problemu - grosiki idą na sznupki w potrzebie więc zobaczymy co się da zrobić jak powycinam materiały :lol: on taki typowy sznup wielkościowo?

Jest niższy niż inne sznaucery mini ale klate ma sporawą. Jedziemy własnie pociągiem ale jak tylko dojedzieny to go zmierzę :)

Posted

Alicja
U prząśniczki siedzą jak anioł dzieweczki ...przędą sobie przędą ;-)

malawaszka
Napisał Alicja
U prząśniczki siedzą jak anioł dzieweczki ...przędą sobie przędą ;-)

jedwabne majteczki :-D

ojjj nie ładnie się tak nabijać z pieśni, którą jako hejnał nam co dzień o 12:00 trąbią, no nieładnie :eviltong::niedowia::nono: