malawaszka Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 jezu nie rozumiemy się :shake: TU nikt nie pisał, że nie pasi, ale u siebie napisałaś! i o to mi się rozchodzi bo trzeba było TU pisać bo wasi to loto bo to dla Was tylko ten smolony :D antracyt był grubszy i porządniejszy a te są cinkie polary Quote
jambi Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 malawaszka napisał(a):jezu nie rozumiemy się :shake: TU nikt nie pisał, że nie pasi, ale u siebie napisałaś! i o to mi się rozchodzi bo trzeba było TU pisać bo wasi to loto bo to dla Was tylko ten smolony :D antracyt był grubszy i porządniejszy a te są cinkie polary Waszeczko moja! ale to u mnie to był żart!!! :lol: mi pasi!!! i czarny i antracyt i nawet brunatny by mi pasił! zwłaszcza że to odspodnia strona ;) dla mnie bomba będzie! i już koniec na ten temat, bo ten poprzedni post to też był żart! :lol: dziś podam Ci wymiary i będę czekać z niecierpliwością :calus: PS. a o naszywce nie zapomnij :diabloti: Quote
AniaGucio Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Ehh... a ja myślałam, że to tylko ja cierpię na zespół napięcia przedświątecznego. Maławaszko, też masz ochotę komuś przywalić?? :mad: Quote
malawaszka Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 AniaGucio napisał(a):Ehh... a ja myślałam, że to tylko ja cierpię na zespół napięcia przedświątecznego. Maławaszko, też masz ochotę komuś przywalić?? :mad: owszem :lol: ale to nie zespół napięcia przedświątecznego ani przedmiesiączowego nawet :evil_lol: tylko zespół wqrwu po zakupie uszkodzonej pralki i użerania się z serwisem :shock: ale owego użerania koniec najwidoczniej bo przecież sama poobijałam to dziadostwo i sama popsułam :grins: o taka jestem! stać mnie a co! kupuję i psuję! o! Quote
malawaszka Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 [quote name='Alicja']Ja to bym wolała antracyt :) NIE MA :diabloti: hahaha miałam sobie mleko Quote
zerduszko Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 A co tak zdjęcia poucinałaś? :cool3: Quote
malawaszka Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 zerduszko napisał(a):A co tak zdjęcia poucinałaś? :cool3: nic nie ucinałam - takie sie zrobiły zza winkla:eviltong: Quote
Fides79 Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 hi hi i jaki sprytny kotek :evil_lol: i nic nie wylał ani nie stłukł :lol: Quote
AniaGucio Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Ah te nasze kotki-wariotki - jak tu ich nie kochać... :kociak: Quote
AniaGucio Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Mam pytanie - tylko się nie wsciekaj proszę - czy gdyby została wystarczająca ilość materiału na jeszcze jeden kubrak, czy tez planowalybyscie uszycie nowych, to czy uszylabyd z mama mojemu Guciowi taki kubraczrk?? :) Quote
malawaszka Posted December 18, 2010 Author Posted December 18, 2010 nie wściekam się nie ściekam się nie wściekam się :errrr: jak zostanie to nie ma problemu - grosiki idą na sznupki w potrzebie więc zobaczymy co się da zrobić jak powycinam materiały :lol: on taki typowy sznup wielkościowo? Quote
AniaGucio Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 malawaszka napisał(a):nie wściekam się nie ściekam się nie wściekam się :errrr: jak zostanie to nie ma problemu - grosiki idą na sznupki w potrzebie więc zobaczymy co się da zrobić jak powycinam materiały :lol: on taki typowy sznup wielkościowo? Jest niższy niż inne sznaucery mini ale klate ma sporawą. Jedziemy własnie pociągiem ale jak tylko dojedzieny to go zmierzę :) Quote
fioneczka Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 http://lh3.ggpht.com/_MXkMDrRnqFY/TQu4pFE7xfI/AAAAAAAAIUA/EQYSneJdVlY/s512/DSC_0004.JPG oooo ja!!!! jaki słodziak :loveu: i łapeczki oblizywał :loveu: Quote
weszka Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 O kurcze a tu jakiś topik szwalniczy się zrobił ;) Quote
Alicja Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 weszka napisał(a):O kurcze a tu jakiś topik szwalniczy się zrobił ;) U prząśniczki siedzą jak anioł dzieweczki ...przędą sobie przędą ;) Quote
malawaszka Posted December 18, 2010 Author Posted December 18, 2010 Alicja napisał(a):U prząśniczki siedzą jak anioł dzieweczki ...przędą sobie przędą ;) jedwabne majteczki :D Quote
Alicja Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 malawaszka napisał(a):jedwabne majteczki :D :lol::lol::lol: Quote
AniaGucio Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 weszka napisał(a):O kurcze a tu jakiś topik szwalniczy się zrobił ;) ...ale nadal sznupkowy ;) Quote
Fides79 Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Alicja U prząśniczki siedzą jak anioł dzieweczki ...przędą sobie przędą ;-) malawaszka Napisał Alicja U prząśniczki siedzą jak anioł dzieweczki ...przędą sobie przędą ;-) jedwabne majteczki :-D ojjj nie ładnie się tak nabijać z pieśni, którą jako hejnał nam co dzień o 12:00 trąbią, no nieładnie :eviltong::niedowia::nono: Quote
malawaszka Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 Fides79 napisał(a):ojjj nie ładnie się tak nabijać z pieśni, którą jako hejnał nam co dzień o 12:00 trąbią, no nieładnie :eviltong::niedowia::nono: gdzie??????????? :mdleje: Quote
Alicja Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 malawaszka napisał(a):gdzie??????????? :mdleje: chyba w miescie Óć ;) Quote
Recommended Posts