Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

to koleżka, który nas odwiedza co jakiś czas... jak go z łańcucha spuszczają to przychodzi i się kręci koło domu
biedak bardzo zaniedbany jest...

a taką pizze zrobiłam ostatnio :grins:

Posted

Mniammmmmm , wygląda smakowicie , a co dałaś do środka ? jakie dodatki ?
ja się zbieram do tej Alicjowej pizzy , ale co się zbiorę na pizzę , to w corrado lądujemy na gotowej pizzy :evil_lol:

Posted

no własnie to jest ta Alicjowa :lol: do środka dałam pieczareczki podduszone z cebulką grubo krojone, kukurydza, kindziuk - mniam pasuje fajnie do pizzy, mozarella i gouda i duuużo ziół do sosu pomidorowego i do ciasta też

Posted

[quote name='malawaszka']
a taką pizze zrobiłam ostatnio :grins:

z daleka widać, że dietetyczna :p

[quote name='malawaszka']no własnie to jest ta Alicjowa :lol: do środka dałam pieczareczki podduszone z cebulką grubo krojone, kukurydza, kindziuk - mniam pasuje fajnie do pizzy, mozarella i gouda i duuużo ziół do sosu pomidorowego i do ciasta też

ale to już nie brzmi dietetycznie :shake:

Posted

czy to możliwe, żeby pies po zdjęciu szwów czuł się gorzej niż ze szwami? u Pepy jakoś słabiej z apetytem, mniej ruchliwa niż była mając szwy :/ oczywiście się martwię bo i rzyganko było kilka razy... nic nie rozumiem... chyba, że to nagłe ciepło tak na starocia podziałało osłabiająco?

a w ogóle to szlag by trafił krwiopijców!!! dziś utłukłam komara jakiegoś śniętego niedobitka zeszłorocznego, a po spacerze łaził po mnie kleszcz!!!!! :shock:

Posted

a pewnie ze sa kleszcze
ja juz z kotow wyciagam !!! male ale juz zarloczne
u mnie od dwoch dni jest w cieniu +19
ciesze sie ze u was powoli szital sie konczy ino Pepy pilnuj, moze cos zjadla? bo poszwach to by sie drapala, gryzla a nie takie objawy miala?!

Posted

Ładny ten wsiowy koleżka. I tak ma farta, że go choć z tego łańcucha spuszczają...
Pizza smakowita tylko ja bym poprosiła wersję wege ;)
Pepa wracaj do formy szybko! Nie strasz swojej bidnej pańci!

Posted

kurrde zamawiam fiprexy - XL hahaha będę kropić całą bandę psio-kocią :mdleje: czemu dla ludzi nie ma takich preparatów? zakropiłabym się i spokój bo tak to mam stres ciągle i ciągle mi się wydaje, że coś po mnie łazi :shock:

a Pepa oczywiście robiła mnie w konia - miała po prostu gorszy dzień na to wygląda :) dziś już się bawi z Dropsem i wsunęła ładnie śniadanko :) oni to robią specjalnie, żebym nie miała spokojnej głowy dziady jedne!!

Posted

malawaszka napisał(a):
kurrde zamawiam fiprexy - XL hahaha będę kropić całą bandę psio-kocią :mdleje: czemu dla ludzi nie ma takich preparatów? zakropiłabym się i spokój bo tak to mam stres ciągle i ciągle mi się wydaje, że coś po mnie łazi :shock:
Bo to trucizna.

A jak Drops z Igą??

Posted

Drops z Igą :hmmmm: z rezerwą, ale bez agresji - unika, nie dopuszczam żeby go osaczyła w jakims kącie, z Oliwią lepiej bo częściej tu bywa - ciągle mnie zadziwia to, że w pierwszy dzień on się bawił z Oliwią a potem stop... i bał się już :niewiem:

Posted

malawaszka napisał(a):

a w ogóle to szlag by trafił krwiopijców!!! dziś utłukłam komara jakiegoś śniętego niedobitka zeszłorocznego, a po spacerze łaził po mnie kleszcz!!!!! :shock:

ja juz 2 komary zatluklam a wczoraj na pudlu ktorego strzyglam wypatrzylam wbitego kleszcza :crazyeye:

Posted

u mnie kleszcze juz od miesiaca:angryy:... moje zakochane kundle:angryy: beda juz drugi raz kropione:shake:
dalabys jakie foteczki:roll:... poka brzunio mojej Pepki:p