malawaszka Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 hahahaha muszę pomysleć nad tym :lol: Quote
Alicja Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 w biedronce były zajebiaszcze kapcie ...takie z frędzelkami do froterowania .. Gdzie fota pizzy ????? Quote
madziamn Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Dobry pomysł z tymi kapciami do froterowania Quote
weszka Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Dobrze że kocisko wydane. No i dobrze żeś ludzi nie pogoniła hihi Quote
malawaszka Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 to koleżka, który nas odwiedza co jakiś czas... jak go z łańcucha spuszczają to przychodzi i się kręci koło domu biedak bardzo zaniedbany jest... a taką pizze zrobiłam ostatnio :grins: Quote
Vectra Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Mniammmmmm , wygląda smakowicie , a co dałaś do środka ? jakie dodatki ? ja się zbieram do tej Alicjowej pizzy , ale co się zbiorę na pizzę , to w corrado lądujemy na gotowej pizzy :evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 no własnie to jest ta Alicjowa :lol: do środka dałam pieczareczki podduszone z cebulką grubo krojone, kukurydza, kindziuk - mniam pasuje fajnie do pizzy, mozarella i gouda i duuużo ziół do sosu pomidorowego i do ciasta też Quote
Maga100 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 [quote name='malawaszka'] a taką pizze zrobiłam ostatnio :grins: z daleka widać, że dietetyczna :p [quote name='malawaszka']no własnie to jest ta Alicjowa :lol: do środka dałam pieczareczki podduszone z cebulką grubo krojone, kukurydza, kindziuk - mniam pasuje fajnie do pizzy, mozarella i gouda i duuużo ziół do sosu pomidorowego i do ciasta też ale to już nie brzmi dietetycznie :shake: Quote
malawaszka Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 [quote name='Maga100'] ale to już nie brzmi dietetycznie :shake: no co Ty? te zioła to na trawienie :lol: Quote
eria Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 mmmmmmmmmm ale pizza!!!!!!!!! i ta bida co do Ciebie przychodzi... :( Quote
Medorowa Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Aaaleeee bym taką wszamała....:mdleje: http://img532.imageshack.us/img532/8206/dsc0037l.jpg Quote
malawaszka Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 noo i Pepowe szwy zdjęte :cunao::laugh2_2: Quote
AMIGA Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Hurrrraaa dzielna dziewczynka. Ale w koszulince może nadal chodzić, bo pięknie wygląda Quote
Tengusia Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 kiedy znow robisz takie pysznosci z checia sie wprosze :eating::eating::eating: http://img717.imageshack.us/img717/5135/dsc0038tt.jpg Quote
malawaszka Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 czy to możliwe, żeby pies po zdjęciu szwów czuł się gorzej niż ze szwami? u Pepy jakoś słabiej z apetytem, mniej ruchliwa niż była mając szwy :/ oczywiście się martwię bo i rzyganko było kilka razy... nic nie rozumiem... chyba, że to nagłe ciepło tak na starocia podziałało osłabiająco? a w ogóle to szlag by trafił krwiopijców!!! dziś utłukłam komara jakiegoś śniętego niedobitka zeszłorocznego, a po spacerze łaził po mnie kleszcz!!!!! :shock: Quote
Tekla64 Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 a pewnie ze sa kleszcze ja juz z kotow wyciagam !!! male ale juz zarloczne u mnie od dwoch dni jest w cieniu +19 ciesze sie ze u was powoli szital sie konczy ino Pepy pilnuj, moze cos zjadla? bo poszwach to by sie drapala, gryzla a nie takie objawy miala?! Quote
weszka Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Ładny ten wsiowy koleżka. I tak ma farta, że go choć z tego łańcucha spuszczają... Pizza smakowita tylko ja bym poprosiła wersję wege ;) Pepa wracaj do formy szybko! Nie strasz swojej bidnej pańci! Quote
malawaszka Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 kurrde zamawiam fiprexy - XL hahaha będę kropić całą bandę psio-kocią :mdleje: czemu dla ludzi nie ma takich preparatów? zakropiłabym się i spokój bo tak to mam stres ciągle i ciągle mi się wydaje, że coś po mnie łazi :shock: a Pepa oczywiście robiła mnie w konia - miała po prostu gorszy dzień na to wygląda :) dziś już się bawi z Dropsem i wsunęła ładnie śniadanko :) oni to robią specjalnie, żebym nie miała spokojnej głowy dziady jedne!! Quote
zerduszko Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 malawaszka napisał(a):kurrde zamawiam fiprexy - XL hahaha będę kropić całą bandę psio-kocią :mdleje: czemu dla ludzi nie ma takich preparatów? zakropiłabym się i spokój bo tak to mam stres ciągle i ciągle mi się wydaje, że coś po mnie łazi :shock: Bo to trucizna. A jak Drops z Igą?? Quote
malawaszka Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 Drops z Igą :hmmmm: z rezerwą, ale bez agresji - unika, nie dopuszczam żeby go osaczyła w jakims kącie, z Oliwią lepiej bo częściej tu bywa - ciągle mnie zadziwia to, że w pierwszy dzień on się bawił z Oliwią a potem stop... i bał się już :niewiem: Quote
Elitesse Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 malawaszka napisał(a): a w ogóle to szlag by trafił krwiopijców!!! dziś utłukłam komara jakiegoś śniętego niedobitka zeszłorocznego, a po spacerze łaził po mnie kleszcz!!!!! :shock: ja juz 2 komary zatluklam a wczoraj na pudlu ktorego strzyglam wypatrzylam wbitego kleszcza :crazyeye: Quote
eria Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 po Foksiku właśnie dziś na spacerku też już łaził kleszcz ! kropimy się od razu dziś wieczorem! Quote
lolka75 Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 u mnie kleszcze juz od miesiaca:angryy:... moje zakochane kundle:angryy: beda juz drugi raz kropione:shake: dalabys jakie foteczki:roll:... poka brzunio mojej Pepki:p Quote
Recommended Posts