Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vectra']o masz przybysze z mat planety , to był mój ulubiony program ... Pi i Sigma dwa matematyczne znaki lalaal , nie pamiętam już dokładnie jak to leciało , ale fajowe było.

haha ja pamiętam muzyczkę nawet :lol:

[quote name='Tekla64']Super kolorystycznie dobrane to kosmicie dziecie !!!!

pieknie wyglada pierwsze chodzenie po sniegu!!!

a kombinezonik zakupiłam jej na bazarku :lol:

zapraszam na wątek naszego nowego podopiecznego i proszę o wsparcie grosikami na hotel :Rose:
http://www.dogomania.pl/threads/182038-Sznaucerek-mini-prosi-o-wsparcie-na-HOTEL?p=14312862#post14312862

Posted

[quote name='zerduszko']Skąd masz kota??

Jak w szpitalu? Drops widzę, że dobrze ;)

kota adoptowali moi znajomi od missieek jak był maluśki no i... alergia dziecka... itd no i ponieważ żałuję, że dałam im telefon Angeli to wzięłam malucha do siebie bo ona zakocona na maxa i teraz ma dzikusy posterylkowe, częsć choruje to szkoda było narazać małego, więc mam.... :roll:

a Drops ma się swietnie, Pepa ma się świetnie, koty mają się świetnie tylko próbują majstrować przy szwach wrrrrrr
tylko Fifcia dalej brzydko siusia :(

udaje cierpiącą :lol:

bo naprawdę jest tak :lol:

Posted

dbsst napisał(a):
lae masz tygrysa w domu świetny - będziesz płakać oddając :D tego niby tygrysa niby Onka

nie będę płakac bo mam go dopiero od wtorku :lol:

dbsst napisał(a):
jeju DzikaWaszko gdzie ty mieszkasz.................................inwazja oby nie korników, bez słońca matko niepokoje się o ciebie.

mieszkam na koncu świata a tu duuużo robactwa :lol: ale takich egzotyków jak u Ciebie w Stolycy to nie ma

Posted

[quote name='zerduszko']Wyadoptowanie zwierzaka znajimym, gorsze niż sprzedaż auta :lol:

DOKŁADNIE!!!! i już nigdy więcej tego błędu nie popełnię - nie mam znajomych pro zwierzęcych - tylko jednych, ale oni fretkowi są i działają w stowarzyszeniu fretkowym - im bym oddała każdego zwierza bez lęku, a tak to żadnym innym niestety :roll:

[quote name='weszka']hahaha Pepa w kaftaniku wymiata :D

Pepa jest szalona - ona bierze rozbieg przez pokój w stronę legowiska i rzuca się na nie szczupakiem robiąc w powietrzu obrót tak, że ląduje na plecach i się wałkoni jak opętana :lol: ale nie ma szans na fotę z tegoż

Posted

zaraz przyjeżdżają po kota i mam mega ból brzucha :lol: nie lubie obcych w domu... a dziwię sie moim psom :shock:

a koło domu własnie mi chodzi wielki czarny kudłacz - nie wiem czy to CTR czy co - jakby za mały na samca CTRa - może mix, ale taki zaniedbany że szkoda mi go jak szlag :( to ten co to przychodzi od czasu do czasu a mieszka niedaleko... łańcuchowy... musiałam spylać do domu z Dropsem i PEpą bo chciał ich oboje ten tego... :roll: a Dropsiątko się wystrachało że nawet nie warknął mój malutki :(

Posted

malawaszka napisał(a):
przyjechali, fajni... kota wzięli, ale podłogę mi zadeptali którą to umyłam bo gości przyjadą :lol:

szalu dostaje z podłogą , błotem ... co chwila na kolanach szoruje :placz:
w mopy ja nie wierze :evil_lol:

dobrze że tygrys ma domek :multi: