Tekla64 Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Super kolorystycznie dobrane to kosmicie dziecie !!!! pieknie wyglada pierwsze chodzenie po sniegu!!! Quote
malawaszka Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 [quote name='Vectra']o masz przybysze z mat planety , to był mój ulubiony program ... Pi i Sigma dwa matematyczne znaki lalaal , nie pamiętam już dokładnie jak to leciało , ale fajowe było. haha ja pamiętam muzyczkę nawet :lol: [quote name='Tekla64']Super kolorystycznie dobrane to kosmicie dziecie !!!! pieknie wyglada pierwsze chodzenie po sniegu!!! a kombinezonik zakupiłam jej na bazarku :lol: zapraszam na wątek naszego nowego podopiecznego i proszę o wsparcie grosikami na hotel :Rose: http://www.dogomania.pl/threads/182038-Sznaucerek-mini-prosi-o-wsparcie-na-HOTEL?p=14312862#post14312862 Quote
Vectra Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 taaadam :diabloti: http://video.google.com/videoplay?docid=8140788239377452161# Quote
Alicja Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 [quote name='Elitesse']ja jestem za tymi czworaczkami ! :evil_lol: marako ale ci zazdroszcze !! moja Tess sie spiela i oddac nam dzieci nie chce :placz: dzis 65 dzien ciazy i ja juz rwe wlosy z glowy od tego czekania o dżisys a ja już chciałam Ci ludziowego dziecięcia gratulować a Madzi przyszłego rodzeństwa :roflt: a to Tess ciężarna ;) ale minka ;) http://img683.imageshack.us/img683/2292/dsc01485301816.jpg Quote
malawaszka Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 nasz bardzo chwilowy kociak - fajny chłopak z niego i chyba już dziś pojedzie do nowego domu prawie jak ON :lol: Quote
dbsst Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 lae masz tygrysa w domu świetny - będziesz płakać oddając :D tego niby tygrysa niby Onka Quote
malawaszka Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 teraz śniegu jeszcze mniej za to wody duuzooooooo inwazja robactwa :lol: rozkręcili malucha jak świeciło słońce :lol: Quote
zerduszko Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Skąd masz kota?? Jak w szpitalu? Drops widzę, że dobrze ;) Quote
dbsst Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 jeju DzikaWaszko gdzie ty mieszkasz.................................inwazja oby nie korników, bez słońca matko niepokoje się o ciebie. Quote
malawaszka Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 [quote name='zerduszko']Skąd masz kota?? Jak w szpitalu? Drops widzę, że dobrze ;) kota adoptowali moi znajomi od missieek jak był maluśki no i... alergia dziecka... itd no i ponieważ żałuję, że dałam im telefon Angeli to wzięłam malucha do siebie bo ona zakocona na maxa i teraz ma dzikusy posterylkowe, częsć choruje to szkoda było narazać małego, więc mam.... :roll: a Drops ma się swietnie, Pepa ma się świetnie, koty mają się świetnie tylko próbują majstrować przy szwach wrrrrrr tylko Fifcia dalej brzydko siusia :( udaje cierpiącą :lol: bo naprawdę jest tak :lol: Quote
malawaszka Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 dbsst napisał(a):lae masz tygrysa w domu świetny - będziesz płakać oddając :D tego niby tygrysa niby Onka nie będę płakac bo mam go dopiero od wtorku :lol: dbsst napisał(a):jeju DzikaWaszko gdzie ty mieszkasz.................................inwazja oby nie korników, bez słońca matko niepokoje się o ciebie. mieszkam na koncu świata a tu duuużo robactwa :lol: ale takich egzotyków jak u Ciebie w Stolycy to nie ma Quote
zerduszko Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Wyadoptowanie zwierzaka znajimym, gorsze niż sprzedaż auta :lol: Zdjęcie roku! http://img511.imageshack.us/img511/6899/dsc0158m.jpg Quote
weszka Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 hahaha Pepa w kaftaniku wymiata :D Tygrysek superowy! Quote
malawaszka Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 [quote name='zerduszko']Wyadoptowanie zwierzaka znajimym, gorsze niż sprzedaż auta :lol: DOKŁADNIE!!!! i już nigdy więcej tego błędu nie popełnię - nie mam znajomych pro zwierzęcych - tylko jednych, ale oni fretkowi są i działają w stowarzyszeniu fretkowym - im bym oddała każdego zwierza bez lęku, a tak to żadnym innym niestety :roll: [quote name='weszka']hahaha Pepa w kaftaniku wymiata :D Pepa jest szalona - ona bierze rozbieg przez pokój w stronę legowiska i rzuca się na nie szczupakiem robiąc w powietrzu obrót tak, że ląduje na plecach i się wałkoni jak opętana :lol: ale nie ma szans na fotę z tegoż Quote
ariss Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Pepa powaliła wszystkich!!!!!!!!!!!!!!!!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
lolka75 Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 http://img251.imageshack.us/img251/2931/dsc0181b.jpg uwielbiam ja:loveu: http://img411.imageshack.us/img411/1720/dsc0162n.jpg tu sie niby mietosi-kokosi ale oko zaglada czy Wasia foci:evil_lol:... Pepcia fotomodelka:multi::loveu: Quote
malawaszka Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 zaraz przyjeżdżają po kota i mam mega ból brzucha :lol: nie lubie obcych w domu... a dziwię sie moim psom :shock: a koło domu własnie mi chodzi wielki czarny kudłacz - nie wiem czy to CTR czy co - jakby za mały na samca CTRa - może mix, ale taki zaniedbany że szkoda mi go jak szlag :( to ten co to przychodzi od czasu do czasu a mieszka niedaleko... łańcuchowy... musiałam spylać do domu z Dropsem i PEpą bo chciał ich oboje ten tego... :roll: a Dropsiątko się wystrachało że nawet nie warknął mój malutki :( Quote
malawaszka Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 przyjechali, fajni... kota wzięli, ale podłogę mi zadeptali którą to umyłam bo gości przyjadą :lol: Quote
Vectra Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 malawaszka napisał(a):przyjechali, fajni... kota wzięli, ale podłogę mi zadeptali którą to umyłam bo gości przyjadą :lol: szalu dostaje z podłogą , błotem ... co chwila na kolanach szoruje :placz: w mopy ja nie wierze :evil_lol: dobrze że tygrys ma domek :multi: Quote
malawaszka Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 ja mam w d-e co chwila szorować - nie na moje nerwy... chce mieć już trawnik przed domem buuuuu Quote
AMIGA Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 A nie możesz podwędzić w jakimś pobliskim muzeum twarzowych filcaczków z gumeczkami dla gości? Wyfroterują przy okazji podłogi. Quote
Recommended Posts