madziamn Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 ciasto wygląda przepysznie, Moniczko mnie taki antybiotyk pomógł z tym ze tez nie od razu, Brawa dla Iguni ze opanowała trudną sztukę chodzenia, kocie fotki są zarąbiste!!! Quote
anetta Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 http://img59.imageshack.us/img59/7572/dsc0025gq.jpg :roflt::roflt: zdrówka życzę! Quote
dbsst Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Maga100 napisał(a):Waszeniu, śniło mi się dzisiaj, ze jechałam do ciebie.... na łyżwach! z warszawy! Po asfalcie! :shock: I pamietam, jak ruszałam spod świateł, stoją samochody, motocykle i ja na łyżwach... I zawsze startowałam pierwsza, haha. I zła byłam, że nie mogę przyjechać na motorze, bo muszę zawieźć Leona do mojej mamy..... :stupid: buuuuuuuuhahahaha już widzę cie oczyma wyobraźni uśmiechniętą w pochylonej pozycji pracującą na przemian nóżka rączka - jakim stylem jechałas i czy miałaś hełmofon :D Waszko co moge powiedzieć miaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuu Quote
dbsst Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 nie i jeszcze jedno - patrze na Oliwkę i wnerw mnie bierze, że ona taka duża ona duża ja stara, a przeciez wczoraj była wielkości calineczki no jak to się stało jak jak jak Quote
zerduszko Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 No i mi się też śniłaś, missieek też... i kundle - czas na przerwę od dogo. Quote
malawaszka Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 dbsst napisał(a):nie i jeszcze jedno - patrze na Oliwkę i wnerw mnie bierze, że ona taka duża ona duża ja stara, a przeciez wczoraj była wielkości calineczki no jak to się stało jak jak jak nooo mnie to przeraża nieustająco i wciąż :cry: a jak ona wygląda jak zepnie włosy :mdleje: gdzie moje dzieciątko malutkie :( teraz to już podnoszenie jej grozi pęknięciem kręgosłupa.... zerduszko napisał(a):No i mi się też śniłaś, missieek też... i kundle - czas na przerwę od dogo. ale co w tym śnie było???? może być na gie :lol: a ja byłam dziś z Pepą na USG ponieważ zachowuje się zgoła nienormalnie... cieczke skonczyła w grudniu a teraz do Dropsa i innych napotkanych psów się wystawia - ogon odstawia - no koszmar... wstaje w nocy i molestuje Dropsa aż czasem widzę już przerażenie w jego oczach :/ no brzmi śmiesznie, ale... stara jest i coś jej się tam pomieszało :( niby ropomacicza nie ma... jeszcze, ale jest coś na jajnikach, jest coś na macicy - jest nieciekawie i w piątek operacja :( a ja już umieram ze strachu :( a jakby tego było mało to w poniedziałek umówiłam Jogę i Młodą na sterylki i Dropsa na kastrację na przyszły wtorek - wykoncze się nerwowo :mdleje: Quote
Tekla64 Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 lomatko to nic ino trza wierzyc ze bedzie dobrze!!!! bo musi byc dobrze innej opcji nie bierzemy pod uwage!!!! bede trzymac kciuki!!! Quote
zerduszko Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 malawaszka napisał(a):ale co w tym śnie było???? może być na gie :lol: Eee nic takiego, u Angeli była jakaś impreza, z psamI :roll: Ty do mnie zadzwoniłaś żeby się umówić na 5:03 rano! przy światłach w Gliwicach, miałyśmy razem jechać na lotnisko w Balicach i lecieć do Wawy po tego sznupka z kontenera.... Cały czas Ci tłumaczyłam, że nie dojdę na 5 do Gliwic, chciałam żebyś mnie odebrała w Olkuszu, bo to Ci bardziej po drodze, ale sie nie chciałaś zgodzić :lol: Przez tel. wyglądałaś jak blond K. Osborne :scared: Quote
malawaszka Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 hahahaha wariatka :lol: weź pokasuj te duble co? Quote
Alicja Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 robisz gremialne odjajczanie na wielkanoc ;) Pepa da rade :kciuki: Quote
zerduszko Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 malawaszka napisał(a):hahahaha wariatka :lol: weź pokasuj te duble co? Nie umiem :pissed: Jak mnie to dogo :angryy:rwia... Czasem mam opcję kasowania wiadomości, czasem nie - co za bezsens :wallbash: I trzymam kciuki za wszystkich kastorowiczów. Dobry przykład dajesz -marzec miesiącem sterylizacji :multi: :eviltong: Quote
malawaszka Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 zerduszko napisał(a): I trzymam kciuki za wszystkich kastorowiczów. Dobry przykład dajesz -marzec miesiącem sterylizacji :multi: :eviltong: musiałam pomyślec kto to kastorowicz :lol: ale już wiem - trzymaj!!!! i za mnie też, żebym z rozpędu i siebie nie ciachnęła... :roll: a może powinnam... żeby głupoty nie plenić... Quote
malawaszka Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 zerduszko napisał(a): I trzymam kciuki za wszystkich kastorowiczów. Dobry przykład dajesz -marzec miesiącem sterylizacji :multi: :eviltong: musiałam pomyślec kto to kastorowicz :lol: ale już wiem - trzymaj!!!! i za mnie też, żebym z rozpędu i siebie nie ciachnęła... :roll: a może powinnam... żeby głupoty nie plenić... Quote
Cola Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 nie nie nie rób tego....skąd później weźmiesz swoje bliźniaki?? :cool3: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 dbsst napisał(a):buuuuuuuuhahahaha już widzę cie oczyma wyobraźni uśmiechniętą w pochylonej pozycji pracującą na przemian nóżka rączka - jakim stylem jechałas i czy miałaś hełmofon :D hełmofonu brak było, ale jechałam własnie dokładnie takim stylem, o jakim piszesz :evil_lol: dbsst napisał(a):nie i jeszcze jedno - patrze na Oliwkę i wnerw mnie bierze, że ona taka duża ona duża ja stara, a przeciez wczoraj była wielkości calineczki no jak to się stało jak jak jak przystawcie sobie twarz dziecka do swojej i idźcie do lustra :evil_lol: Szok będzie, jeżeli chodzi o różnice SKÓRY :diabloti: Quote
dbsst Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Maga100 napisał(a):hełmofonu brak było, ale jechałam własnie dokładnie takim stylem, o jakim piszesz :evil_lol: przystawcie sobie twarz dziecka do swojej i idźcie do lustra :evil_lol: Szok będzie, jeżeli chodzi o różnice SKÓRY :diabloti: nie no leje jak wyobrażam sobie ciebie na łyżwach hahahaha ale, że o co chodzi z ta skórą?? :P Quote
malawaszka Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 u mnie żadnych różnic nie ma - no - może ja mam o dwa pryszcze więcej :lol: Quote
malawaszka Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 jakby kto pytał to jesteśmy z Pepcią już w domku, strasznie biedniutka moja kochana, ale wszystko poszło ok, teraz tylko, zeby się bez komplikacji goiło... do kompletu Fifka zaczęła wczoraj sikać z krwią więc też była dziś na badaniach, czyli mój portfel został przetrzebiony dokumentnie... na wtorek umówiłam sterylkę Jogi i młodej i co? i Joga dziś dostała ruje... wrrrrrrr Quote
dbsst Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 czy fundujesz tylko przyjemnosci medyczne czy inne też bo ja mam ochote na SPA jakby na to spojrzeć szerokim okiem to jest to jakaś cześc paramedyczna więc czekam na zaproszenie i zapłacenie weekednowego pobytu w Nałęczowie :D ChojnaWaszko :D Quote
malawaszka Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 mogę Ci zafundować weekendowe SPA w Brudzowicach przy kopaniu fundamentów pod garaż albo ogrodzenie Quote
Recommended Posts