Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hahahahahahahahaha jakie te czuby mają miny hahahahahah :evil_lol:

jednak ta maść u kota , to i charakterek specyficzny , mimika ... ale łezka mi się zakręciła w oku .... kurde Ivan groźny piczkot , już rok nie żyje :(

Posted

[quote name='malawaszka']ne ne ne ne ne :turn-l: Prima Aprilis :evil_lol:

hahaha, trzeba było napisać, że przyniosły ci kieł dzika :evil_lol:

[quote name='Vectra']
jednak ta maść u kota , to i charakterek specyficzny , mimika ... ale łezka mi się zakręciła w oku .... kurde Ivan groźny piczkot , już rok nie żyje :(

noo, mi też, Stefan był taki sam i też już go nie ma :-(

A w ogóle nienawidzę swojego pierdowskiego łącza, wstawiłaś tyle zdjęć, że połowę mam w połowie :angryy:

Posted

[quote name='Maga100']hahaha, trzeba było napisać, że przyniosły ci kieł dzika :evil_lol:

A w ogóle nienawidzę swojego pierdowskiego łącza, wstawiłaś tyle zdjęć, że połowę mam w połowie :angryy:

brakło mi pomysłów :splat: bo cały dzień wymyślałam dla każdego w domu inna bajkę :lol: np J usłyszał, że dzwonił nowy Pańcio mojej Jetty i pytał czy nie chcę jej z powrotem :evil_lol:

ekk te koty :( ja się boję jak one idą i ich nie widzę, ale jak widzę jakie sa szczęsliwe....

Posted

[quote name='malawaszka']co prywatny nabytek? bociek???? no mieszka po sąsiedzku :lol: a właściwie dwa mieszkają a niedługo będzie ich więcej bo klekotają jak szalone :)

to duże szanse są że COŚ podrzucą ;)

Posted

[quote name='malawaszka']tak myslę, że w tym roku tez trafią na sasiednie podwórko :lol:[/QUOTE]

:loveu: nie zarzekaj się jak żaba błota bo ja się tak zarzekałam i co ... i mam dwie cudne córki najwspanialsze na świecie :cool3:

ale z drugiej strony gdyby te boćki miały mi przynosić to już bym miała pęczek a nie dwie ;)
tam gdzie mieszkałam poprzednio boćki siadały na kominie non stop - po drodze im było. Przeprowadziłam się i co? ano to, że znów mi siadają na kominie bo im po drodze :evil_lol:

wniosek z tego prosty - co ma być to będzie i na tym zakańczam moją szałową wróżbę :diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']aha... w zeszłym roku tez krakałyście i co?????? :lol:[/QUOTE]
pozostaje nam przeprosić i krakać w tym roku :diabloti:

kra kra :cooldevi:

Posted

No toś mnie nabrała tą opowieścią w Prima Aprilis ;)

Kocie foty wychodzą ci miszczosko ;) Fajnie mają twoje kocice, że mogą wychodzić. Totka roznosi w mieszkaniu i aż mi go żal czasem :shake:
Bociek też fajny :) Straszny cudak z takiego ptaszyska ;)

Posted

no ja sobie nie wyobrażam teraz trzymać w mieszkaniu np moją Fifkę - rozniosłaby....

boćki są śmieszne i ja jestem ciekawa czy kiedykolwiek przestaniemy się zachwycać i wołać i pokazywać palcami jak bociany lecą nad podwórkiem - mają tędy trasę z willi do restauracji :lol:

Posted

Wasiu :diabloti: straszliwie profesjonalne te Twoje zdjęcia są :klacz:
W jaki sposób tak bardzo zaprzyjaźniłaś się z ostrością ??? O kadrach już nie wspomnę ...:loveu: