malawaszka Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 a to było sekundę po wyjściu za próg :) Quote
Tengusia Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 tak mi rob tak mi dobrze powiedziala kicia do sloneczka :grins: http://img401.imageshack.us/img401/6648/dsc0012f.jpg Quote
Alicja Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 fajny drapak ;) http://img52.imageshack.us/img52/8724/dsc0054q.jpg Quote
malawaszka Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 [quote name='Alicja']fajny drapak ;) http://img52.imageshack.us/img52/8724/dsc0054q.jpg hand made :roflt: Quote
Vectra Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 hahahahahahahahaha jakie te czuby mają miny hahahahahah :evil_lol: jednak ta maść u kota , to i charakterek specyficzny , mimika ... ale łezka mi się zakręciła w oku .... kurde Ivan groźny piczkot , już rok nie żyje :( Quote
Alicja Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='malawaszka']hand made :roflt:[/QUOTE] .............:cool2: Quote
malawaszka Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 wczoraj była fajna wiosna... a dziś.... szkoda gadać bleee boociaaannnn bruuudaaasssss Quote
malawaszka Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 i jeszcze brudasów kilka :lol: spotkanie na szczycie Quote
dbsst Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 przerażająco zabójcze spojrzenie!!! eeeeeeeeeeeee Waszko nad twoim domem bocian kołuje ---- cudownie! Quote
Maga100 Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='malawaszka']ne ne ne ne ne :turn-l: Prima Aprilis :evil_lol: hahaha, trzeba było napisać, że przyniosły ci kieł dzika :evil_lol: [quote name='Vectra'] jednak ta maść u kota , to i charakterek specyficzny , mimika ... ale łezka mi się zakręciła w oku .... kurde Ivan groźny piczkot , już rok nie żyje :( noo, mi też, Stefan był taki sam i też już go nie ma :-( A w ogóle nienawidzę swojego pierdowskiego łącza, wstawiłaś tyle zdjęć, że połowę mam w połowie :angryy: Quote
malawaszka Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 [quote name='Alicja']poka bociana :grins: alez proszz Quote
malawaszka Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 [quote name='Maga100']hahaha, trzeba było napisać, że przyniosły ci kieł dzika :evil_lol: A w ogóle nienawidzę swojego pierdowskiego łącza, wstawiłaś tyle zdjęć, że połowę mam w połowie :angryy: brakło mi pomysłów :splat: bo cały dzień wymyślałam dla każdego w domu inna bajkę :lol: np J usłyszał, że dzwonił nowy Pańcio mojej Jetty i pytał czy nie chcę jej z powrotem :evil_lol: ekk te koty :( ja się boję jak one idą i ich nie widzę, ale jak widzę jakie sa szczęsliwe.... Quote
Alicja Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 jenyyyyyyyyyyyyyy cudnie ci ten bocius wyszedł http://img59.imageshack.us/img59/9128/dsc0205p.jpg to prywatny nabytek :hmmmm: Quote
malawaszka Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 [quote name='Alicja']jenyyyyyyyyyyyyyy cudnie ci ten bocius wyszedł http://img59.imageshack.us/img59/9128/dsc0205p.jpg to prywatny nabytek :hmmmm: co prywatny nabytek? bociek???? no mieszka po sąsiedzku :lol: a właściwie dwa mieszkają a niedługo będzie ich więcej bo klekotają jak szalone :) Quote
Alicja Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='malawaszka']co prywatny nabytek? bociek???? no mieszka po sąsiedzku :lol: a właściwie dwa mieszkają a niedługo będzie ich więcej bo klekotają jak szalone :) to duże szanse są że COŚ podrzucą ;) Quote
malawaszka Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 [quote name='Alicja']to duże szanse są że COŚ podrzucą ;) aha... w zeszłym roku tez krakałyście i co?????? :lol: Quote
Alicja Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='malawaszka']aha... w zeszłym roku tez krakałyście i co?????? :lol: zrobiły zrzuty w inne okolice ;) Quote
malawaszka Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 [quote name='Alicja']zrobiły zrzuty w inne okolice ;) tak myslę, że w tym roku tez trafią na sasiednie podwórko :lol: Quote
Bliss Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='malawaszka']tak myslę, że w tym roku tez trafią na sasiednie podwórko :lol:[/QUOTE] :loveu: nie zarzekaj się jak żaba błota bo ja się tak zarzekałam i co ... i mam dwie cudne córki najwspanialsze na świecie :cool3: ale z drugiej strony gdyby te boćki miały mi przynosić to już bym miała pęczek a nie dwie ;) tam gdzie mieszkałam poprzednio boćki siadały na kominie non stop - po drodze im było. Przeprowadziłam się i co? ano to, że znów mi siadają na kominie bo im po drodze :evil_lol: wniosek z tego prosty - co ma być to będzie i na tym zakańczam moją szałową wróżbę :diabloti: Quote
malawaszka Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 [quote name='Bliss'] wniosek z tego prosty - co ma być to będzie i na tym zakańczam moją szałową wróżbę :diabloti:[/QUOTE] AMEN :evil_lol: Quote
Vectra Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='malawaszka']aha... w zeszłym roku tez krakałyście i co?????? :lol:[/QUOTE] pozostaje nam przeprosić i krakać w tym roku :diabloti: kra kra :cooldevi: Quote
weszka Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 No toś mnie nabrała tą opowieścią w Prima Aprilis ;) Kocie foty wychodzą ci miszczosko ;) Fajnie mają twoje kocice, że mogą wychodzić. Totka roznosi w mieszkaniu i aż mi go żal czasem :shake: Bociek też fajny :) Straszny cudak z takiego ptaszyska ;) Quote
malawaszka Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 no ja sobie nie wyobrażam teraz trzymać w mieszkaniu np moją Fifkę - rozniosłaby.... boćki są śmieszne i ja jestem ciekawa czy kiedykolwiek przestaniemy się zachwycać i wołać i pokazywać palcami jak bociany lecą nad podwórkiem - mają tędy trasę z willi do restauracji :lol: Quote
Hanna R. Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Wasiu :diabloti: straszliwie profesjonalne te Twoje zdjęcia są :klacz: W jaki sposób tak bardzo zaprzyjaźniłaś się z ostrością ??? O kadrach już nie wspomnę ...:loveu: Quote
Recommended Posts