dbsst Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 [quote name='malawaszka']mogę Ci zafundować weekendowe SPA w Brudzowicach przy kopaniu fundamentów pod garaż albo ogrodzenie hahahahha dziękuje postoje chociaż wolałabym polezeć. Quote
Olcia Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 [quote name='malawaszka']mogę Ci zafundować weekendowe SPA w Brudzowicach przy kopaniu fundamentów pod garaż albo ogrodzenie wyszło szydło z worka po co nas na wakacje zaprasza!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Maga100 Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 [quote name='dbsst']hahahahha dziękuje postoje chociaż wolałabym polezeć. ale wiesz ile kalorii sie przy tym spala?? :p Quote
dbsst Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 [quote name='Maga100']ale wiesz ile kalorii sie przy tym spala?? :p tak ale może uszkodzić sie młotkiem na każdej budowie musi być ofiara i ja tą ofiarą być nie chce idziesz ze mną na basen?? Magdo bo Waszcze może być ciut daleko Quote
lolka75 Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 malawaszka napisał(a):jakby kto pytał to jesteśmy z Pepcią już w domku, strasznie biedniutka moja kochana, ale wszystko poszło ok, teraz tylko, zeby się bez komplikacji goiło... do kompletu Fifka zaczęła wczoraj sikać z krwią więc też była dziś na badaniach, czyli mój portfel został przetrzebiony dokumentnie... na wtorek umówiłam sterylkę Jogi i młodej i co? i Joga dziś dostała ruje... wrrrrrrr Wasia ucalkuj moja Pepunie.. moja biedulka sliczna:loveu: co do Fifki.... hmm.... jak moja Pumka <'> miala rujke to wlasnie sikala sikami podbarwionymi krwia. I jszczala czerwonymi sikami we wszystko co jej sie spodobalo: w talez na stole, w reklamowke na podlodze, w umywalke:roll::shake:.... Moze ta krew w sikach Fifi to zwyczajnie rujka. Suki w jednym domu dostaja cieczki czesto jednoczesnie... moze z kocicami jest tak samo:roll: Quote
malawaszka Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 Pepcia całowana co chwilkę jak tylko sie przebudza :) a Fifka nie może mieć rujki bo ona jest wysterylizowana ;) Quote
Maga100 Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 [quote name='dbsst'] idziesz ze mną na basen?? Magdo bo Waszcze może być ciut daleko a dlaczego ty się mnie pytasz o to TUTAJ? A zresztą w sumie tak rzadko rozmawiamy .... :diabloti: Nie, nie idę. Raz, że nienawidze basenów. Dwa, że nienawidzę basenów zimą szczególnie. Trzy, ze nie mam kostiumu. Cztery, że mam grubą dupę :diabloti: Quote
zerduszko Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Maga100 napisał(a): Cztery, że mam grubą dupę :diabloti: A to jest powód do chodzenia na basen czy nie?? Cos się poubiłam ;) Waszka, same latawice masz w domu :diabloti: Quote
malawaszka Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 [quote name='Maga100']Cztery, że mam grubą dupę :diabloti: hahaha z tegoż samego powodu nie chodzę na basen :roflt: [quote name='zerduszko'] Waszka, same latawice masz w domu :diabloti: kurrde widzę własnie - i to mnie przeraża!!!! PO KIM one to mają???!!!!! :shock: Quote
Alicja Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 jak te wakacje u Waszki spalają kalorie to ja się piszę ....Waszeczko , ale sprzęt zapewniasz ?? Quote
Alicja Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 jak te wakacje u Waszki spalają kalorie to ja się piszę ....Waszeczko , ale sprzęt zapewniasz ?? Quote
malawaszka Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 Noo najwyżej dokupimy łopat :lol: ale jestem wykonczona :( cała noc nieprzespana... Pepcia dreptała, nie mogła sobie miejsca znaleźć, wychodziłam z nią na dwór, zrobiłam jej zastrzyk przeciwbólowy ale dalej dreptała biedna moja kochana... dziś walka o podanie leków... ale już mamy to za sobą, następna wieczorem kurcze... ale najważniejsze, że już zjadła mięsko bo wczoraj nic nie chciała i już się martwiłam, ale mam nadzieję, ze będzie dobrze, martwi mnie tylko ze troszkę jak przemywałam ranę to wyciekło trochę krwi, ale to chyba nic strasznego co? :roll: Quote
zerduszko Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Oj te baby ;) Chłopcy spokojniej dochodzą do siebie. Słitasnego buziaka dla pepci ;) Quote
malawaszka Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 zerduszko napisał(a):Oj te baby ;) Chłopcy spokojniej dochodzą do siebie. Słitasnego buziaka dla pepci ;) buziak przekazany, ona tak się męczy bo szew jest ogromny :( od pępuszka do pachwiny :( więc to ją pewnie ciągnie, mam nadzieję, że nie boli Quote
zerduszko Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Lizka z powodu kuleczek, tez miała duże cięcie, ale przechodziła najlepiej z wszystkich suk. Ona już nie jest najmłodsza, to na pewno też ma duże znaczenie. Nienawidzę tych sterylek, kastracji :shake: Quote
malawaszka Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 a co robi teraz Pepa? chodzi za Dropsem z odstawionym ogonem :cry: nie wyrabiam już... jak jej się w główce pomieszało .... Quote
AnkaG Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Pepunia bidulka - buziaki dla niej. Mi weci po sterylce jesienią Esty przez dwa dni zakazali zaglądać. Po dwóch dniach przemywałam rankę roztworem nadmanganianu. Super się goiło. No i chodziła w kaftaniku. Quote
Vectra Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 jak przemywałam ranę to wyciekło trochę krwi, ale to chyba nic strasznego co? raczej normalne niż straszne , rana się oczyszcza .... będzie dobrze , już się nie zamartwiaj :buzi: Quote
Tekla64 Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Witam i czekam na wiesci o Pepie i nie tylko Quote
malawaszka Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 Pepisko ma się OK! wczoraj już myslałam, że dziś pójdę z nią na piechotę 40 km do weta bo mi się nie podobał szew :oops: przemywam rivanolem, daję antybiotyk i chyba jest lepiej bo obrzęk się zmniejszył, siniak też i dziś rano już rana wyglądała lepiej - w jednym miejscu jakby zaczynała się ślimaczyć ale dziś na szczęście jest sucho ufffff sterylki kotek i Dropsa przełożone na jutro bo dziś nie miałam samochodu a jak się okazało zanim zadzwoniłam do weta przełożyć to oni zadzwonili do mnie bo tez im dzisiaj jednak nie pasowało - żeby było ciekawiej to nie wiem czy jutro będę miała czym jechać :cry: codziennie się wsciekam, że sprzedałam jetke :cry: same problemy przez to... Quote
malawaszka Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 noo i jakby kto pytał to Dropsik już po kastracji, kocice moje dwie też - teraz kilka dni i gra muzyka - wreszcie będą mogły iść na dwór Quote
Vectra Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Barbarzyńca :( tak zwierzątka okalecza :placz: i pomyśleć że ja z Tobą piłam miód :placz: i takie zuo w domu gościłam :( biedne pieski i kotki , oj biedne :( KCM :diabloti: Quote
zerduszko Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 malawaszka napisał(a):noo i jakby kto pytał to Dropsik już po kastracji, kocice moje dwie też - teraz kilka dni i gra muzyka - wreszcie będą mogły iść na dwór To jednak kocia mogła?? Jakie Drops ma szwy, zewnętrzne? Coś mi się Bimsowe nie podobają? Quote
Recommended Posts