Tekla64 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 zdrowka zycze, cosik wsie sie zapadaja na zdrowiu?! przednowek Quote
Tekla64 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 zdrowka zycze, cosik wsie sie zapadaja na zdrowiu?! przednowek Quote
Maga100 Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Waszeniu, śniło mi się dzisiaj, ze jechałam do ciebie.... na łyżwach! z warszawy! Po asfalcie! :shock: I pamietam, jak ruszałam spod świateł, stoją samochody, motocykle i ja na łyżwach... I zawsze startowałam pierwsza, haha. I zła byłam, że nie mogę przyjechać na motorze, bo muszę zawieźć Leona do mojej mamy..... :stupid: Quote
malawaszka Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 [quote name='Maga100']Waszeniu, śniło mi się dzisiaj, ze jechałam do ciebie.... na łyżwach! z warszawy! Po asfalcie! :shock: I pamietam, jak ruszałam spod świateł, stoją samochody, motocykle i ja na łyżwach... I zawsze startowałam pierwsza, haha. I zła byłam, że nie mogę przyjechać na motorze, bo muszę zawieźć Leona do mojej mamy..... :stupid: hahahaha co wzięłaś przed snem? daj trochę :lol: powiem Wam, że masakra!!!! dawno taka chora nie byłam :shock: koszmar jakiś... ledwo zipie, byłam u lekarza - teraz to dają jakies trzydniowe antybioty - wszędzie tak? sto lat nie byłam u lekarza i taka niespodzianka, tylko, że wzięlam wczoraj pierwszy, dziś drugi, a dalej czuję się źle, płuca wypluwam, mózg wysmarkuję, oczy mi łzawią :shock: i co? jutro ostatnia tabletka i będę już zdrowa???? Quote
Alicja Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 [quote name='Maga100']Waszeniu, śniło mi się dzisiaj, ze jechałam do ciebie.... na łyżwach! z warszawy! Po asfalcie! :shock: I pamietam, jak ruszałam spod świateł, stoją samochody, motocykle i ja na łyżwach... I zawsze startowałam pierwsza, haha. I zła byłam, że nie mogę przyjechać na motorze, bo muszę zawieźć Leona do mojej mamy..... :stupid: :roflt: [quote name='malawaszka']hahahaha co wzięłaś przed snem? daj trochę :lol: powiem Wam, że masakra!!!! dawno taka chora nie byłam :shock: koszmar jakiś... ledwo zipie, byłam u lekarza - teraz to dają jakies trzydniowe antybioty - wszędzie tak? sto lat nie byłam u lekarza i taka niespodzianka, tylko, że wzięlam wczoraj pierwszy, dziś drugi, a dalej czuję się źle, płuca wypluwam, mózg wysmarkuję, oczy mi łzawią :shock: i co? jutro ostatnia tabletka i będę już zdrowa???? [FONT=Arial]Bańki polecam :diabloti:[/FONT] Quote
malawaszka Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 Alu jakby mi miał kto postawić to bym chętnie się poddała małemu sado-maso :lol: Quote
Maga100 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 [quote name='malawaszka']hahahaha co wzięłaś przed snem? daj trochę :lol: śpij od 8 miesięcy z przerwami co ok. 3h (przerwy kilkusekundowe na wtyknięcie smoczka, wyjęcie nóżki z pomiędzy szczebelków.....), łącznie nie dłużej niż 6-7h na dobę, to jak już w końcu zaśniesz, twoje sny będą........ ODJAZDOWE Quote
Olcia Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 [quote name='Maga100']śpij od 8 miesięcy z przerwami co ok. 3h (przerwy kilkusekundowe na wtyknięcie smoczka, wyjęcie nóżki z pomiędzy szczebelków.....), łącznie nie dłużej niż 6-7h na dobę, to jak już w końcu zaśniesz, twoje sny będą........ ODJAZDOWE amen:) mi też się śnią się mega głupoty łacznie z tym że pare razy mi się zdarzyło śnić że JA W KOŃCU śpię:):) Waszunia zdrowiej szybko teraz to same wynalazki ja dostałam jakiś wziewny antybiotyk który miał być rewelacyjny powtórzę miał być:):) ale oczywiście nie był:) Quote
madziamn Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Ten trzydnoiwy antybiotyk w moim przypadku się sprawdził ale jest tak jak mówisz Monisiu po 2 dniach poprawy nie było. Zdrówka zyczę. Aco do snów to rzeczywiscie przy dzieciach szczególnie małych ma sie ODLOTOWE sny ale tylko wtedy gdy dziecko pozwoli zasnąc. Quote
Erhan Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='malawaszka']Alu jakby mi miał kto postawić to bym chętnie się poddała małemu sado-maso :lol: ach jooo, żebym ja nie miał tak daleko TZ-a wysłałoby się do miasta na zakupy Zdrówka Quote
malawaszka Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 [quote name='Maga100']śpij od 8 miesięcy z przerwami co ok. 3h (przerwy kilkusekundowe na wtyknięcie smoczka, wyjęcie nóżki z pomiędzy szczebelków.....), łącznie nie dłużej niż 6-7h na dobę, to jak już w końcu zaśniesz, twoje sny będą........ ODJAZDOWE hahaha ja chyba nie muszę tego sposobu stosować - dziś śniło mi się, że Doda dlatego ma takie wydęte usta bo Nergal to damski bokser :megagrin: a sen wziął się stąd, że wczoraj zanim wyłączyłam kompa to widziałam na onecie jakiś nagłówek o nich a zasnęłam na walce Masternaka :evil_lol: [quote name='madziamn']Ten trzydnoiwy antybiotyk w moim przypadku się sprawdził ale jest tak jak mówisz Monisiu po 2 dniach poprawy nie było. Zdrówka zyczę. Aco do snów to rzeczywiscie przy dzieciach szczególnie małych ma sie ODLOTOWE sny ale tylko wtedy gdy dziecko pozwoli zasnąc. no ale potem pomógł? bo ja wczoraj wzięłam ostatni a dziś dalej kaszel mnie męczy, katar, i w ogóle słaba jestem jakoś.... [quote name='Erhan']ach jooo, żebym ja nie miał tak daleko TZ-a wysłałoby się do miasta na zakupy Zdrówka hahahaha mój bohater :loveu: :evil_lol: a terazzz uwaga uwagaaaaa zrobiłam ciasto wg przepisu Ali - Alu dzięki za cierpliwość dla niemoty kuchennej :roflt: od razu tłumaczę - różnice kolorów wynikają z tego, ze dorabiałam ciasta bo wzięłam za dużą blachę i było za mało chyba, albo za gęste, no i to dorabiane jaśniejsze chyba dlatego, że nie miałam już ojejku :evil_lol: wygląda jak wygląda, ale nikt nie umarł, podobno nawet smakowało hahaha iii tadaaaam CHODZIMY :loveu: sistars hahaha oczywiście Oliwia wychodzi z siebie żeby zawsze być też w kadrze :shake: Quote
Tekla64 Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 no wlasnie juz probowalam ale jakos nie wychodzilo[ dogo ostatnio mnie nie chce czy co] ZDROWIA I JESZCZE RAZ SZYBKIEJ POPRAWY a od kiedy chodzimy ??? bo ja sie tam wczesniej juz chwalilam ze Jasko tyz juz biega, ino nie chcial dmuchac swieczki paskud Quote
Alicja Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Ooooo Iga już tupta ;) Ciasto spoko wygląda , no może troszke za ciemne wyszło ;) ale wszystko przed tobą Quote
marako Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Ponieważ niestety nie udaje mi się wklejać zdjęć na dogo, moje maluchy można podziwiać na www.sznaucerywroclaw.drl.pl (wrzuciłam dziś świeże fotki, bo niunie zaczynają otwierać oczy i łazić na wyprostowanych nogach). Strona byle jaka, bo na lepszą nie mam ani czasu, ani talentu, ale szczeniory są kochane! Skończyły dziś 12 dni. Malawaszko, jakieś 2 tygodnie temu wysłałam jakieś (przedpotopowe) błyskotki. Zapewne nie zachwyciły Cię, więc się nie wolałaś nie odzywać, żeby mnie nie dołować (ja wolę jednak usłyszeć, że są do niczego, niż brać pod uwagę ewentualność, że poczta nawaliła i przesyłkę szlag trafił). Napisz, czy przesyłka (kurierska) doszła. Quote
malawaszka Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 [quote name='Tekla64'] a od kiedy chodzimy ??? bo ja sie tam wczesniej juz chwalilam ze Jasko tyz juz biega, ino nie chcial dmuchac swieczki paskud aa chodzimy jakoś niecałe 2 tygodnie chyba [quote name='Alicja']Ooooo Iga już tupta ;) Ciasto spoko wygląda , no może troszke za ciemne wyszło ;) ale wszystko przed tobą no tak myslę, ze trzeba było wczesniej wyjąć i byłoby git [quote name='marako']Ponieważ niestety nie udaje mi się wklejać zdjęć na dogo, moje maluchy można podziwiać na www.sznaucerywroclaw.drl.pl (wrzuciłam dziś świeże fotki, bo niunie zaczynają otwierać oczy i łazić na wyprostowanych nogach). Strona byle jaka, bo na lepszą nie mam ani czasu, ani talentu, ale szczeniory są kochane! Skończyły dziś 12 dni. Malawaszko, jakieś 2 tygodnie temu wysłałam jakieś (przedpotopowe) błyskotki. Zapewne nie zachwyciły Cię, więc się nie wolałaś nie odzywać, żeby mnie nie dołować (ja wolę jednak usłyszeć, że są do niczego, niż brać pod uwagę ewentualność, że poczta nawaliła i przesyłkę szlag trafił). Napisz, czy przesyłka (kurierska) doszła. doszły doszły :splat: - zapomniałam napisać przez to chorowanie bo schowałam, żeby Oliwia nie dorwała i mi z głowy wyleciało :oops: bazarek się zrobi bo się nadają jak najbardziej- dzięki!!!! zrobię go jak Haśko (ostatni banner z mojego podpisu) przyjedzie już do Krakowa - mam nadzieję, że w przeciągu tygodnia to nastąpi a teraz lecę oglądać maluszki :) Quote
zerduszko Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='malawaszka'] od razu tłumaczę - różnice kolorów wynikają z tego, ze dorabiałam ciasta bo wzięłam za dużą blachę i było za mało chyba, albo za gęste, no i to dorabiane jaśniejsze chyba dlatego, że nie miałam już ojejku :evil_lol: wygląda jak wygląda, ale nikt nie umarł, podobno nawet smakowało hahaha [/QUOTE] :lol: z Ciebie to widzę gospodyni pełną gębą. Jak piekłam ostatnio (w kwietniu) ciasto, to też zrobiłam za mało.... powinni w przepisach pisać na jaką blachę :mad: Quote
Alicja Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Waszeczko a doszedł walec ?? Wysłałam w środę wieczorkiem . Quote
malawaszka Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 [quote name='zerduszko']:lol: z Ciebie to widzę gospodyni pełną gębą. Jak piekłam ostatnio (w kwietniu) ciasto, to też zrobiłam za mało.... powinni w przepisach pisać na jaką blachę :mad: ze mnie to gospoDYNIA pełną d..ą :roflt: hahaha chyba mam znowu gorączkę idę dp łózka [quote name='Alicja']Waszeczko a doszedł walec ?? Wysłałam w środę wieczorkiem . ooo walcu niet pewnie jutro przybędzie Quote
malawaszka Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 czy aby na pewno to matka i córka?? czarodziejska moc pozwala lewitować ta piłkę :evil_lol: Carrambaa Quote
Maga100 Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='malawaszka']aa chodzimy jakoś niecałe 2 tygodnie chyba ciasto wygląda przepięknie :klacz: :diabloti: a w jakim wieku jest ta, co chodzić zaczęła? Quote
malawaszka Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 [quote name='Maga100']ciasto wygląda przepięknie :klacz: :diabloti: a w jakim wieku jest ta, co chodzić zaczęła? śmiej się smiej :lol: a ta co chodzić zaczęła ma jakies 13 miesięcy Quote
Alicja Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 :roflt: http://img59.imageshack.us/img59/7572/dsc0025gq.jpg Quote
Recommended Posts