malawaszka Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 [quote name='Hanna R.']Wasiu :diabloti: straszliwie profesjonalne te Twoje zdjęcia są :klacz: W jaki sposób tak bardzo zaprzyjaźniłaś się z ostrością ??? O kadrach już nie wspomnę ...:loveu:[/QUOTE] :lying: przyznaj, że nie miałas pomysłu co by tu napisac i wymysliłaś to o ostrości? i kadrach? bo mnie się ciągle nie podoba coś i chciałabym nowy aparat albo chociaż obiektyw :icon_roc: Quote
Hanna R. Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='malawaszka']:lying: przyznaj, że nie miałas pomysłu co by tu napisac i wymysliłaś to o ostrości? i kadrach? bo mnie się ciągle nie podoba coś i chciałabym nowy aparat albo chociaż obiektyw :icon_roc:[/QUOTE] Nie nie nie pudło ! Częściowe :p Fakt, myślałam od kilku godzin co by tu błyskotliwego napisać - ale nie wymyśliłam. I musiałam napisać PRAWDĘ :shake: Quote
malawaszka Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 o wow! no to :hmmmm: dziękkkuję... :oops: Quote
Maga100 Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Zdjecia bociana ... :mdleje: Ja też nic błyskotliwego nie mogłam wymyśleć :shake: Quote
zerduszko Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Ale piekna ta młoda kocina, taka wymarzona :loveu: Quote
malawaszka Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 [quote name='zerduszko']Ale piekna ta młoda kocina, taka wymarzona :loveu:[/QUOTE] zapakować???? :evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 a oto nasza nowa tymczasowiczka :lol: cudna mała niunia, którą Asta17 uratowała przed uśpieniem - rozmnażaczka jakaś przyniosła okruszka do uśpienia bo ma wyłysienia!!!! więc nie opłaca się leczyć - pokazywałam maleństwo tutaj zresztą - potem jakiś czas była u Asty, ale już nie mogła tam być więc ją wzięłam - łysa dupka jeszcze jest, ale doleczymy i znajdziemy domek - aktualnie roznoszą mi dom z Dropsem haha mam zamiast filmu w tv ;) no i znowu... te makarony nie są różowe tylko sliwkowe jakyby co :lol: Quote
Justa Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 [quote name='malawaszka']ano i znowu... te makarony nie są różowe tylko sliwkowe jakyby co :lol: [/QUOTE] Ha ! Przestraszyłaś się, że tu wejdę i Cię spacyfikuję ! :diabloti: A mała jest przesłodka, na pewno szybko znajdzie nowy domek :loveu: a może zostanie? Quote
malawaszka Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 tak - przestraszyłam się :lol: tak - zostanie - Drops, zostanie ona, zostanie każdy następny:tard: Quote
Justa Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 [quote name='malawaszka']tak - przestraszyłam się :lol: tak - zostanie - Drops, zostanie ona, zostanie każdy następny:tard:[/QUOTE] Oh wasiu jak my się doskonale rozumiemy :lol: :loveu: Quote
AMIGA Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Śliczna rozrabiara. Gdyby nie Kreska, która się u mnie zjawiła to pewnia ta mała by teraz szalała z Amigą :-) Quote
malawaszka Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 koty, a właściwie młoda i jej pozycje spaniowe :lol: zawieruszyła się Dropsowa głowa która aż się prosi o strzyżenie :roll: Quote
dbsst Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 http://img17.imageshack.us/img17/1092/dsc0003gl.jpg a cóż to za dziwny stwór BystraWaszko Quote
malawaszka Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 [quote name='dbsst'] a cóż to za dziwny stwór BystraWaszko[/QUOTE] dwugłowy kot - ale czemu mnie obrażasz? znowu się wyśmiewasz? znowu gdzieś czegoś nie zrozumiałam? Quote
dbsst Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 [quote name='malawaszka']dwugłowy kot - ale czemu mnie obrażasz? znowu się wyśmiewasz? znowu gdzieś czegoś nie zrozumiałam?[/QUOTE] doceniam!!!!!! Quote
malawaszka Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 [quote name='dbsst']doceniam!!!!!! acha... a mnie okreslenie "bystry" kojarzy średnio... miałam kiedyś kolegę, który mówił, że jego dziewczyna jest bystra... jak woda w klozecie... i od razu zaznaczę, że to nie mój były Quote
dbsst Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 [quote name='malawaszka']acha... a mnie okreslenie "bystry" kojarzy średnio... miałam kiedyś kolegę, który mówił, że jego dziewczyna jest bystra... jak woda w klozecie... i od razu zaznaczę, że to nie mój były :diabloti:[/QUOTE] jeżu kolczasty człowiek się stara wychodzi z sercem na dłoni a i tak dostanie po łbie gazetą :shake::diabloti: Quote
malawaszka Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 nikt nie mówił, że będzie łatwo:niedowia: Quote
dbsst Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 [quote name='malawaszka']nikt nie mówił, że będzie łatwo:niedowia:[/QUOTE] ale żeby aż tak pod górkę i paskiem po oczach!!! Quote
malawaszka Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 paskiem to ja nikogo nie tykam, co najwyżej wiatr w oczy puszczam Quote
Maga100 Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 [quote name='malawaszka'], który mówił, że jego dziewczyna jest bystra... jak woda w klozecie... i od razu zaznaczę, że to nie mój były ale obecny też chyba nie? :crazyeye: :evil_lol: Koty mnie rozwalają :mdleje: a to maleństwo.... :loveu: Robi ci się prawdziwy zwierzyniec Quote
dbsst Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 [quote name='malawaszka']paskiem to ja nikogo nie tykam, co najwyżej wiatr w oczy puszczam[/QUOTE] hahahahaha błagam tylko nie puszczaj wiatry nie puszczaj wiatru I TY zawsze jak odbijam syna mowie to odbijany a on puszcza bąka a ja na to ale nie tą stroną. taka historyjka z zycia gwiazd hahahhahahahahahah Quote
malawaszka Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 [quote name='Maga100']ale obecny też chyba nie? :crazyeye: :evil_lol: mógłby to powiedzieć tylko jeden raz :grins: Koty mnie rozwalają :mdleje: koty się rozwalają :lol: a to maleństwo.... :loveu: Robi ci się prawdziwy zwierzyniec no... robi SIĘ... zupełnie nie wiem jak to SIĘ robi :niewiem: [quote name='dbsst']hahahahaha błagam tylko nie puszczaj wiatry nie puszczaj wiatru I TY zawsze jak odbijam syna mowie to odbijany a on puszcza bąka a ja na to ale nie tą stroną. taka historyjka z zycia gwiazd hahahhahahahahahah urzekła mnie Twoja historia :klacz: Quote
Bliss Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 to ja Wam życzę pisankóf, kraszankóf itd zamiast tych wiatróf w oczy czy gdzie tam ... :evil_lol: Quote
Recommended Posts