Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Hanna R.']Wasiu :diabloti: straszliwie profesjonalne te Twoje zdjęcia są :klacz:
W jaki sposób tak bardzo zaprzyjaźniłaś się z ostrością ??? O kadrach już nie wspomnę ...:loveu:[/QUOTE]

:lying: przyznaj, że nie miałas pomysłu co by tu napisac i wymysliłaś to o ostrości? i kadrach? bo mnie się ciągle nie podoba coś i chciałabym nowy aparat albo chociaż obiektyw :icon_roc:

Posted

[quote name='malawaszka']:lying: przyznaj, że nie miałas pomysłu co by tu napisac i wymysliłaś to o ostrości? i kadrach? bo mnie się ciągle nie podoba coś i chciałabym nowy aparat albo chociaż obiektyw :icon_roc:[/QUOTE]

Nie nie nie pudło ! Częściowe :p
Fakt, myślałam od kilku godzin co by tu błyskotliwego napisać - ale nie wymyśliłam.
I musiałam napisać PRAWDĘ :shake:

Posted

a oto nasza nowa tymczasowiczka :lol: cudna mała niunia, którą Asta17 uratowała przed uśpieniem - rozmnażaczka jakaś przyniosła okruszka do uśpienia bo ma wyłysienia!!!! więc nie opłaca się leczyć - pokazywałam maleństwo tutaj zresztą - potem jakiś czas była u Asty, ale już nie mogła tam być więc ją wzięłam - łysa dupka jeszcze jest, ale doleczymy i znajdziemy domek - aktualnie roznoszą mi dom z Dropsem haha mam zamiast filmu w tv ;)

no i znowu... te makarony nie są różowe tylko sliwkowe jakyby co :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']ano i znowu... te makarony nie są różowe tylko sliwkowe jakyby co :lol:
[/QUOTE]

Ha ! Przestraszyłaś się, że tu wejdę i Cię spacyfikuję ! :diabloti:

A mała jest przesłodka, na pewno szybko znajdzie nowy domek :loveu: a może zostanie?

Posted

[quote name='malawaszka']tak - przestraszyłam się :lol:

tak - zostanie - Drops, zostanie ona, zostanie każdy następny:tard:[/QUOTE]

Oh wasiu jak my się doskonale rozumiemy :lol: :loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']dwugłowy kot - ale czemu mnie obrażasz? znowu się wyśmiewasz? znowu gdzieś czegoś nie zrozumiałam?[/QUOTE]

doceniam!!!!!!

Posted

[quote name='dbsst']doceniam!!!!!!

acha... a mnie okreslenie "bystry" kojarzy średnio... miałam kiedyś kolegę, który mówił, że jego dziewczyna jest bystra... jak woda w klozecie... i od razu zaznaczę, że to nie mój były

Posted

[quote name='malawaszka']acha... a mnie okreslenie "bystry" kojarzy średnio... miałam kiedyś kolegę, który mówił, że jego dziewczyna jest bystra... jak woda w klozecie... i od razu zaznaczę, że to nie mój były :diabloti:[/QUOTE]

jeżu kolczasty człowiek się stara wychodzi z sercem na dłoni a i tak dostanie po łbie gazetą :shake::diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka'], który mówił, że jego dziewczyna jest bystra... jak woda w klozecie... i od razu zaznaczę, że to nie mój były

ale obecny też chyba nie? :crazyeye: :evil_lol:

Koty mnie rozwalają :mdleje:

a to maleństwo.... :loveu: Robi ci się prawdziwy zwierzyniec

Posted

[quote name='malawaszka']paskiem to ja nikogo nie tykam, co najwyżej wiatr w oczy puszczam[/QUOTE]
hahahahaha błagam tylko nie puszczaj wiatry nie puszczaj wiatru I TY
zawsze jak odbijam syna mowie to odbijany a on puszcza bąka a ja na to ale nie tą stroną.
taka historyjka z zycia gwiazd hahahhahahahahahah

Posted

[quote name='Maga100']ale obecny też chyba nie? :crazyeye: :evil_lol:

mógłby to powiedzieć tylko jeden raz
:grins:

Koty mnie rozwalają :mdleje:

koty się rozwalają :lol:

a to maleństwo.... :loveu: Robi ci się prawdziwy zwierzyniec

no... robi SIĘ... zupełnie nie wiem jak to SIĘ robi :niewiem:

[quote name='dbsst']hahahahaha błagam tylko nie puszczaj wiatry nie puszczaj wiatru I TY
zawsze jak odbijam syna mowie to odbijany a on puszcza bąka a ja na to ale nie tą stroną.
taka historyjka z zycia gwiazd hahahhahahahahahah

urzekła mnie Twoja historia :klacz: