malawaszka Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 Vectra napisał(a):Lepiej nie :evil_lol: :evil_lol: ale wszystko na to wskazuje .. :cool3: hahaha to znaczy, że albo się dogada z Kocią Mafią albo się pozabijają :mdleje: jutro przeprowadzka już taka na ament :evil_lol: no i najbardziej się własnie boję o te głupie koty :angryy::mad::placz: Quote
Vectra Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Patrzę tak na Fifi i jej wyczyny które opisujesz .... coś mi to przypomina ;) Quote
Vectra Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Alicja napisał(a):czyżby mentalna siostra Ivanka :grins: Lepiej nie :evil_lol: :evil_lol: ale wszystko na to wskazuje .. :cool3: Quote
Vectra Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 malawaszka napisał(a):hahaha to znaczy, że albo się dogada z Kocią Mafią albo się pozabijają :mdleje: jutro przeprowadzka już taka na ament :evil_lol: no i najbardziej się własnie boję o te głupie koty :angryy::mad::placz: Ivanek NIGDY nie dogadał się z żadnym kotem :evil_lol: :evil_lol: oo to od jutra będziesz wieśniara ? :loveu: Quote
malawaszka Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 Vectra napisał(a):Ivanek NIGDY nie dogadał się z żadnym kotem :evil_lol: :evil_lol: oo to od jutra będziesz wieśniara ? :loveu: nie załamuj mnie z tymi kotami :shake: a wieśniara to ja jestem od urodzenia :cooldevi: Quote
Doginka Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Qrcze, masz kotkę akrobatkę:crazyeye::loveu::crazyeye: Quote
eria Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 ojezuuu http://img4.imageshack.us/img4/379/dsc0009khp.jpg fota wyszła rewelacyjna !!!!!! :crazyeye::crazyeye::evil_lol: Fifka wymiata !! Quote
weszka Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Wow! Fifka jest niezła! Szkoda że kotłowaniny nie obfociłaś :evil_lol: Echhh... zazdraszczam ci tego wieśniactwa :oops::roll: Quote
furciaczek Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Rewelacja:loveu: http://img4.imageshack.us/img4/379/dsc0009khp.jpg Przyjedz do mnie i moim takie zrob:multi::loveu: Quote
Vectra Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 malawaszka napisał(a):nie załamuj mnie z tymi kotami :shake: a wieśniara to ja jestem od urodzenia :cooldevi: a to ja wiem , że jesteś .. ale teraz będziesz już , że tak powiem - pełną gębą :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 podrzucić troszkę sianka :razz::razz: i jak przeprowadzka przebiega ;) A jak wam sie koty pozabijają to będziesz handlowac kocimi skórkami ...takimi dla zdrowotności ?? Quote
malawaszka Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 padam na pysk :mdleje: wszędzie mam bałagan, nie mam już w co pakować tego mojego dobytku hahaha i nie wiem po co to wszystko zabieram - chyba, żeby na wsi zapłacić za wywóz śmieci :evil_lol: Quote
AnkaG Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Ja też na wariata się pakowałam i caly bałaganik przewiozłam. Mineło 5 lat i dalej nie ma komu segregacji zrobić. A teraz jeszcze tyle miejsca ...:diabloti: No to pozdrawiamy wiejską pannę - ja też teraz wsiowa. :cool3: Mieszkam 9 km od głównej ulicy w Szczecinie ale już nie w Szczecinie. Mieszkam w Bezrzeczu, powiat Police, gmina Dobra. :eviltong: Co lepiej za mną i po bokach jest dalej kawałek Szczecina :evil_lol: Quote
Doginka Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Jak tam wsiowe życie?:razz::diabloti:Pepa jeszcze niezaciążona?:evil_lol: Quote
marako Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Ponad rok temu zawaliliśmy po sufit cały dwustanowiskowy garaż gratami "do przeglądnięcia", które nie znalazły miejsca w pokojach. Dopiero całkiem niedawno wywiozłam ze cztery komputery, tyleż monitorów, telewizor i trochę innej elektroniki i pozbyłam się wiekogabarytowych śmieci na stosownej wywózce już tu na wsi. A nadal z 8 kubików "drobiazgów" do przeglądnięcia zmieniło miejsce z garażu na stryszek, bo przecież trzeba było zimą parkować, a wcześniej położyć coś na podłogę garażu i pomalować ściany. Nie martw się, najgorsza jest przeprowadzka i pierwszy miesiąc, później będzie już tylko lepiej. Quote
Vectra Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Wasiu , ja od ponad 3 lat tu mieszkam .... jeszcze są w komórce kartony , do przeglądnięcia :evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 HAAA!!!! MIESZKAMY!!!! Tzn póki co ja mieszkam bo J zaraz dopiero z pracy wróci i też będzie mieszkał :sweetCyb::laugh2_2::bigcool::jumpie: Necik udało mi się podłączyć - tzn sis mi podłączyła :lol::loveu: i jestem na SWOIM kompku ze SWOJEGO domku - i jak zapinkala ten necik WOW! a piszą., że siła sygnału bardzo niska :lol: no ciekawe - muszę gdzieś pójść gdzie zdjęcia są to się okaże czy tak szybko jak mi się wydawało :roll: Fifka już też mieszka:kociak:, śLoozaki też mieszkają i psy też :multi: Fifka zero stresu śmiga po domu i zwiedza, a Pepa za nią - dziś Pepa jest zakochana w Fifi :lol: biega za nią i piszczy :stupid: aaaa no i miałam już za Pepą jedną Wielką Pardubicką :mad: tylko na horyzoncie dojrzała burka i heja galopem a ja za nią - udało się - tym razem 1:0 dla mnie :B-fly: mam nadzieję, że ta cieczka już ma się ku końcowi bo będę musiała Pepie spętać nogi i wrzucić do piwnicy :p a tymczasem stawiam :drinking: Quote
Vectra Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 otworzyłam piwo na tę okazję !!!!! gratulluje .. a widzisz , marudziłaś ciągle , kiedy to będzie ..... :diabloti: Quote
madziamn Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 No i doczekałaś się!!!! Brawo!!! Pepa nie odpuszcza widac że nawet Fifką nie gardzi jak w potrzebie jest:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A ja się przyznam Ci się szczerze że też dziś szcześliwa jestem bo nareszcie uciekam z tego okropnego miejsca. Quote
Alicja Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 :knajpa: no to pod ten nareszcie zamieszkały dom ;) Quote
ariss Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 No to i ja się wpraszam na imprezke:knajpa::drink1::beerchug::drink1::drinking: Quote
malawaszka Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 :multi::multi::multi: :laugh2_2::drink1::beerchug::drinking::drinking::drinking:pijcie pijcie - ja stawiam :evil_lol: Quote
madziamn Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 TO PIJEMY CIOTECZKI:drinka: :drink1::drinking::drink1: :drinka: Quote
LeCoyotte Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 gratuluję chatki!! oby Wam się tam dobrze mieszkało;) :drinking: Quote
Recommended Posts