Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Vectra napisał(a):
Lepiej nie :evil_lol: :evil_lol: ale wszystko na to wskazuje .. :cool3:

hahaha to znaczy, że albo się dogada z Kocią Mafią albo się pozabijają :mdleje: jutro przeprowadzka już taka na ament :evil_lol: no i najbardziej się własnie boję o te głupie koty :angryy::mad::placz:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaha to znaczy, że albo się dogada z Kocią Mafią albo się pozabijają :mdleje: jutro przeprowadzka już taka na ament :evil_lol: no i najbardziej się własnie boję o te głupie koty :angryy::mad::placz:

Ivanek NIGDY nie dogadał się z żadnym kotem :evil_lol: :evil_lol:

oo to od jutra będziesz wieśniara ? :loveu:

Posted

Vectra napisał(a):
Ivanek NIGDY nie dogadał się z żadnym kotem :evil_lol: :evil_lol:

oo to od jutra będziesz wieśniara ? :loveu:

nie załamuj mnie z tymi kotami :shake:

a wieśniara to ja jestem od urodzenia :cooldevi:

Posted

malawaszka napisał(a):
nie załamuj mnie z tymi kotami :shake:

a wieśniara to ja jestem od urodzenia :cooldevi:

a to ja wiem , że jesteś .. ale teraz będziesz już , że tak powiem - pełną gębą :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

podrzucić troszkę sianka :razz::razz:

i jak przeprowadzka przebiega ;)

A jak wam sie koty pozabijają to będziesz handlowac kocimi skórkami ...takimi dla zdrowotności ??

Posted

padam na pysk :mdleje: wszędzie mam bałagan, nie mam już w co pakować tego mojego dobytku hahaha i nie wiem po co to wszystko zabieram - chyba, żeby na wsi zapłacić za wywóz śmieci :evil_lol:

Posted

Ja też na wariata się pakowałam i caly bałaganik przewiozłam. Mineło 5 lat i dalej nie ma komu segregacji zrobić. A teraz jeszcze tyle miejsca ...:diabloti:

No to pozdrawiamy wiejską pannę - ja też teraz wsiowa. :cool3: Mieszkam 9 km od głównej ulicy w Szczecinie ale już nie w Szczecinie. Mieszkam w Bezrzeczu, powiat Police, gmina Dobra. :eviltong: Co lepiej za mną i po bokach jest dalej kawałek Szczecina :evil_lol:

Posted

Ponad rok temu zawaliliśmy po sufit cały dwustanowiskowy garaż gratami "do przeglądnięcia", które nie znalazły miejsca w pokojach.
Dopiero całkiem niedawno wywiozłam ze cztery komputery, tyleż monitorów, telewizor i trochę innej elektroniki i pozbyłam się wiekogabarytowych śmieci na stosownej wywózce już tu na wsi. A nadal z 8 kubików "drobiazgów" do przeglądnięcia zmieniło miejsce z garażu na stryszek, bo przecież trzeba było zimą parkować, a wcześniej położyć coś na podłogę garażu i pomalować ściany.
Nie martw się, najgorsza jest przeprowadzka i pierwszy miesiąc, później będzie już tylko lepiej.

Posted

HAAA!!!! MIESZKAMY!!!! Tzn póki co ja mieszkam bo J zaraz dopiero z pracy wróci i też będzie mieszkał :sweetCyb::laugh2_2::bigcool::jumpie: Necik udało mi się podłączyć - tzn sis mi podłączyła :lol::loveu: i jestem na SWOIM kompku ze SWOJEGO domku - i jak zapinkala ten necik WOW! a piszą., że siła sygnału bardzo niska :lol: no ciekawe - muszę gdzieś pójść gdzie zdjęcia są to się okaże czy tak szybko jak mi się wydawało :roll:

Fifka już też mieszka:kociak:, śLoozaki też mieszkają i psy też :multi: Fifka zero stresu śmiga po domu i zwiedza, a Pepa za nią - dziś Pepa jest zakochana w Fifi :lol: biega za nią i piszczy :stupid:

aaaa no i miałam już za Pepą jedną Wielką Pardubicką :mad: tylko na horyzoncie dojrzała burka i heja galopem a ja za nią - udało się - tym razem 1:0 dla mnie :B-fly: mam nadzieję, że ta cieczka już ma się ku końcowi bo będę musiała Pepie spętać nogi i wrzucić do piwnicy :p

a tymczasem stawiam :drinking:

Posted

No i doczekałaś się!!!!
Brawo!!! Pepa nie odpuszcza widac że nawet Fifką nie gardzi jak w potrzebie jest:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A ja się przyznam Ci się szczerze że też dziś szcześliwa jestem bo nareszcie uciekam z tego okropnego miejsca.