Erhan Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 malawaszka napisał(a):...i zjedzą gąsienice :shock: "Weź pigułkę, weź pigułkę, weź pigułkę...*":diabloti: * - np. drontalka:evil_lol: Quote
madziamn Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 ale Luna w postaci misia gryzli SUPER:loveu::loveu::loveu: Quote
eria Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 ale przepiękne ćmy będą z tych krupówek rudnic co oblazły ten dom :loveu: normalnie bym se kilka takich spróbowała wyhodować na ich miejscu :loveu: Quote
Vectra Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Eria ,, nie dość że robisz brzydkie makra :cooldevi: to jeszcze ma dziwne zapędy ... taką ćmę , to nie hodować , tylko kapciem :diabloti: Ja nienawidzę robali .... widzę na fotach i mam dreszcze :evilbat: Quote
eria Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Vectra napisał(a):Eria ,, nie dość że robisz brzydkie makra :cooldevi: to jeszcze ma dziwne zapędy ... taką ćmę , to nie hodować , tylko kapciem :diabloti: Ja nienawidzę robali .... widzę na fotach i mam dreszcze :evilbat: ee zamiłowanie do motyli i ciem nie jest dziwnym zapędem :evil_lol: dziwnym zapędem jest np to że mam w domciu na monitorze czaszkę lisa i kota :evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 noooo a'propos ciem to Fifka pół nocy polowała na jedną taką u mnie w pokoju skacząc po meblach, po nas, po telewizorni, no po wszystkim - spacyfikowałam ją jak się szykowała do skoku na żyrandol :eek2::stupid: a teraz idę się pakować :placz: nie wiem jak mam to zrobić bo odczuwam pewien niepokój :evil_lol: że jak pochowam do kartonów cokolwiek to zaraz będzie mi to niezbędne i nie będę mogła znaleźć :stupid: Quote
Alicja Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Ciemy są zaje2biste ...tylko ta ich faza przejściowa nie do przyjęcia :diabloti: Quote
malawaszka Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 nie są zaje2biste bo są głupie :lol: wkurza mnie to jak takie nieogarnięte latają i się obijają :lol: a najlepsza jest Oliwia jak w nocy wstaje i w półśnie idzie do rodziców do pokoju to zawsze najpierw lezie jak ćma do światła do mnie do pokoju bo się świeci światło :lol: Widzieliście kiedyś niebieskookiego jamnika? :loveu: i Smoczuś - staruszka w typie beaucerona - cudowna suka i nikt jej nie chce :-( widzicie ten maleńki języczek? :loveu: Quote
eria Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 ale ta sunia beauceronka jest piękna:-o:loveu::loveu: Quote
Vectra Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 eria napisał(a):ee zamiłowanie do motyli i ciem nie jest dziwnym zapędem :evil_lol: dziwnym zapędem jest np to że mam w domciu na monitorze czaszkę lisa i kota :evil_lol: czaszka spoko :loveu: , robalów nie zdzierżę :shake: Wasiu , a po co Ty się pakujesz :crazyeye: jednak liczysz na tą wygraną ? :evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 Vectra napisał(a): Wasiu , a po co Ty się pakujesz :crazyeye: jednak liczysz na tą wygraną ? :evil_lol: oczywiście że liczę :diabloti: a pakuję się z innego powodu - juz mnie z mieszkania wyrzucają :-x Quote
malawaszka Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 [quote name='eria']ale ta sunia beauceronka jest piękna:-o:loveu::loveu: jest piękna i cudowna, tylko stara :-( i to ją skreśla u "ludzi" tu jest więcej jej fotek: http://www.dogomania.pl/forum/f28/beauceron-zmieszany-ze-smokiem-starsza-sunia-pilnie-dom-bez-schodow-u-missieek-127701/index6.html Quote
Vectra Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 rozumiem , że wyrzucają Cię , jako uciążliwego lokatora ? :diabloti: się wcale nie dziwie :evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 Vectra napisał(a):rozumiem , że wyrzucają Cię , jako uciążliwego lokatora ? :diabloti: się wcale nie dziwie :evil_lol: jako kosztownego lokatora :evil_lol: Quote
Vectra Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 kocia mać , a miałam sobie zrobić kanapkę , po co ja tu właziłam :placz: już mi się nie chce jeść :evilbat: Quote
eria Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 a ja własnie szamam czekoladkowego michalka :loveu::evil_lol: i patrząc na te robaczki w kanapce - kiepsko bidoki skończyły:evil_lol: Quote
AnkaG Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Przestanę tu chyba bywać bo same robale - fuj ... :eviltong: Quote
Alicja Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Pół biedy robaczki świadomie zapakowane w kanapkę ...a pamiętacie jak była akcja jak w Kasztankach glizdeczki siedziały , siamały se pod sreberkiem czekoladkę :p Waszeczko ...siostra cię wyrzuca :crazyeye::crazyeye::crazyeye: oj niedobra ...oj oj :diabloti: Quote
malawaszka Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 e tam siostra - rodzice :lol: ale mam tu sajgon :mdleje: i w ogóle załamałam się jak wywiozłam te moje stare graty do nowego slicznego domku i już nie jest śliczny :placz: Quote
marako Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Nie martw się - przy swoich uroczych stworzeniach, jakie posiadasz i weźmiesz do domku szybko przestanie być śliczniutki i nowiutki! U mnie jest tak już po roku - całkiem inne ilości kurzu i piachu przynosiła nasza sunia ze spacerów w mieście, a zupełnie inne tutaj. O innych śladach obecności piesków nie wspominam - jakoś mniej rzucały się w oczy na starych śmieciach, niż tu. Ale to akurat przeszkadza mi tylko, jak spodziewam się jakiejś wizyty znajomych (rzadko), bo oni nie mając psów mają w domach nieskazitelnie czysto i troche mi głupio wyjść na niechluję. Nie zamieniłabym jednak sterylnego porządku bez moich kochanych kudłaczy na największy bałagan i pobojowisko za to z nimi. Quote
malawaszka Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 hehe ja mam w nosie czy wyjdę na niechlujka czy nie - mój dom moja sprawa :lol: mając psy i mogąc z nimi spacerować, bawić się itd jestem szczęśliwasza i to jest najważniejsze :loveu: nie mogę się zebrać i powynosić do samochodu rzeczy :oops: a tu już najwyższa pora :roll: Quote
marako Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 A ja już się zabieram za impregnację desek na drewutnię (nawiasem mówiąc to deski z odzysku po szalunkach a posłużą na całą drewutnię - to się nazywa wykorzystanie surówców wtórnych!), a mój tz za rozwożenie ziemi i równanie dołków, zeby się nie zabić jak się chodzi po działce i nie patrzy pod nogi. Quote
Vectra Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 załóżmy sobie klub , niechlujów :evil_lol: Waszka , wynocha do pakowania ... Bardzo się cieszę , że to JUŻ !!! tym samym nie zazdroszczę pakowania i współczuje .. bo ja już bym nie zdzierżyła przeprowadzki :mdleje: Quote
Recommended Posts