Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]szaleje z miodkiem :grins: to strasznie dużo pracy jest :razz::razz: najpierw cza przebrać kwiecie , potem zmacerować a potem produkcja ;)[/FONT]
a jakieś bliższe info ?

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]scesz przepisa ?? to Ci podeślę :p robiłam , naprawde rewelacyjny miodek :loveu:[/FONT]
dziękuję :loveu: lecę na łąkę , założyć zasieki , by mi nikt mlecyków nie gwizdnął :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']dziękuję :loveu: lecę na łąkę , założyć zasieki , by mi nikt mlecyków nie gwizdnął :diabloti:

[FONT=Arial]zasiekaj zasiekaj co by wszystkich nie zerwali :diabloti:[/FONT]

Posted

Jezusie!!Jaka ona cudna :loveu: Nie myślałam ze aż tak jak mi o niej mówiłas :crazyeye: I ta plamka na języku!! Dla samej tej plamki dałabym się posiekać :evil_lol:

Oznajmiam, że Zmorka podgolona z zajechaniem na policzek ( skrzywiłam jej tym nieco twarz ...), a Szelma cała wygryziona niemiłosiernie, bo nie dość że mi już odpadała reka po całodziennej pracy ( jeszcze pucowałam meble ogrodowe, myłam okna i prałam dywan oprócz malowania huśtawki ;) ) to jeszcze pinda wierciła się jak powalona. To wygląda teraz jak powalona :diabloti: Nie chciałam juz zwlekać bo jeszcze chwilka a nabrałyby wszystkiego na to podgardle :cool1:
Miło było Cię widzieć :)

Posted

hahaha no my tu mamy takiego sasiada, który z żona handluje róznymi takimi cudami z natury - tzn sezonowymi owocami, grzybami, stroikami na święta itd, jak zobaczyli nasz miodzik i posmakowali to dziś od rana sąsiad biegał po mlecze i pewnie będą sprzedawać jako pszczeli :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ale nie o tym chciałam - zobaczcie jakie cudo

http://www.dogomania.pl/forum/f28/ctr-czernysz-znaleziony-pod-krakowem-137991/

Posted

Pysia napisał(a):
Jezusie!!Jaka ona cudna :loveu: Nie myślałam ze aż tak jak mi o niej mówiłas :crazyeye: I ta plamka na języku!! Dla samej tej plamki dałabym się posiekać :evil_lol:

Oznajmiam, że Zmorka podgolona z zajechaniem na policzek ( skrzywiłam jej tym nieco twarz ...), a Szelma cała wygryziona niemiłosiernie, bo nie dość że mi już odpadała reka po całodziennej pracy ( jeszcze pucowałam meble ogrodowe, myłam okna i prałam dywan oprócz malowania huśtawki ;) ) to jeszcze pinda wierciła się jak powalona. To wygląda teraz jak powalona :diabloti: Nie chciałam juz zwlekać bo jeszcze chwilka a nabrałyby wszystkiego na to podgardle :cool1:
Miło było Cię widzieć :)

to on- chłopak :evil_lol: tak mnie słuchałaś zajęta chwaleniem się nową huśtawką :mad::lol:

ja też dla tej plamki... ehhhhhhhh :placz:

Posted

malawaszka napisał(a):
to on- chłopak :evil_lol: tak mnie słuchałaś zajęta chwaleniem się nową huśtawką :mad::lol:

ja też dla tej plamki... ehhhhhhhh :placz:

A wygląda jak dziewczynka....
Co do słuchania to kobieto- ja już byłam zombi :diabloti: Od 8 rano pracuję non stop z półgodzinną przerwą na zjedzenie papu z grila.

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaha no my tu mamy takiego sasiada, który z żona handluje róznymi takimi cudami z natury - tzn sezonowymi owocami, grzybami, stroikami na święta itd, jak zobaczyli nasz miodzik i posmakowali to dziś od rana sąsiad biegał po mlecze i pewnie będą sprzedawać jako pszczeli :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a Ty to za grosz łba do interesów nie masz :shake: :shake:
kasa leży na łąkach , bierz przykład z sąsiada , wieśniaro :evil_lol:
i już produkujesz WasioMiód :loveu: :loveu:

Posted

Kochani ankietę na dogo wygrała missieek :laola: teraz proszę Was o głosowanie na Krakvecie :modla: :multi::loveu:

[FONT=Comic Sans MS]1. wchodzisz na stronę [/FONT][FONT=Comic Sans MS]www.krakvet.pl[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]2. wciskasz link Forum[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]3. wciskasz link Rejestracja[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]4. wyskakuje opis, a Ty wciskasz „zgadzam się na te warunki i mam powyżej 13 lat”[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]5. wyskakuje wniosek rejestracyjny, a Ty go wypełniasz: pole użytkownik, email, dwa razy hasło oraz wpisujesz kod z obrazka i wciskasz „wyślij”;[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]6. dostajesz na maila (często laduje on w spamach), którego podałeś, wiadomość aktywacyjną i klikasz na ten przysłany link;[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]7. znowu wchodzisz na Forum Krakvetu i wciskasz „Zaloguj się by sprawdzić wiadomości”[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]8. logujesz się wpisując nazwę użytkownika i hasło;[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]9. przeniesie Cię do Twoich prywatnych wiadomości[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]10. wciskasz „Forum [/FONT][FONT=Comic Sans MS]www.krakvet.pl[/FONT][FONT=Comic Sans MS] Strona Główna”[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]11. na forum wybierasz Forum , potem dział "sklep"[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]12. dalej wybierasz „Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc-maj 2009”[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]13. wyskoczy Ci ankieta- zaznaczasz [FONT=Verdana]missieek - pozycja pierwsza [/FONT][/FONT][FONT=Comic Sans MS]i klikasz pod ankietą „wyślij”.[/FONT]

Posted

w cyberprzestrzeni :razz: a tak na serio to nie mam cierpliwości do dogo - to mielenie się mnie odstrasza bo mało czasu a to ciągle krzaczy

Posted

Bliss napisał(a):
w cyberprzestrzeni :razz: a tak na serio to nie mam cierpliwości do dogo - to mielenie się mnie odstrasza bo mało czasu a to ciągle krzaczy

No pokazała sie cioteczka wreszcie:multi:

Posted

Waszko, pytałaś jaką yerbę pijam - oto odpowiedź: http://www.piotripawel.pl/foto/5900127007133.jpg
Totalnie ide na łatwiznę, ale w pracy lepsze to niż nic. W domu za to preferuję różne zielone i białe herbaty, ze starannym parzeniem.
Szczyt hipokryzji: napisałam to wszystko znad szklanki kawy :evil_lol:

Też dołączam do meldunku wsród żyjących :p
Po czwartku i piątku na szkoleniu z wywieszonym jęzorem wróciłam do domu, zeby sobotę i niedzielę spędzić na wpisywaniu do kompa wyników zawodów agilitowych w Bydgoszczy. Umeczyłam się cudownie - wychodzi, ze zycie organizatorów imprez i drobnych pracowitych pomagających żuczków nie jest lekkie:p Satysfakcja ogromna. Bardzo duzo sie nauczyłam o samym agility (klasy, stopnie trudności, punktacje itd.) Przy okazji napatrzyłam sie i nasciskałam fajnych piechów :loveu: I to juz byłyby wystarczajace powody do radochy, a tymczasem... równolegle odbywały się wystawy psów, czyli wokół psiaki walały sie tabunami :loveu: Oczywiscie podgladałam sznupki ile się dało, ale fajniejsze było spacerowanie pomiędzy relaksujacymi sie psami. Nie mogłam oderwać oczu od hartów (wszystkie maści, rasy i wielkosci):loveu: Do tego poznałam (nawet w dotyku) akitę masci pręgowanej - CUDO :crazyeye: No i najwiekszy cud: wilczarz irlandzki :loveu: Młoda suczka, gigantyczna, spokojna, niemal przytulna:p Nie tylko ja widziałam, nie tylko mogłam przy niej stanąć, ja ją GŁASKAŁAM :multi::loveu::multi:
Jeszcze nie moge ochłonąć :oops:

Posted

oj to super weekend miałaś :loveu: mój niestety pracowity ale przy kompie :shake:

wilczarze są świetne - miałam ogromną przyjemność kilka razy wyprzytulać nasze kochane wspaniałe forumowe Maleństwo ['] wrażenia naprawdę niesamowite, a Maleństwo kochało przytulanie tak samo jak my :loveu: