malawaszka Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 w trakcie :lol: zrobiłam sobie prze erwę na podłączenia kompka :evil_lol: ale już mnie bolą plecy i ręce :shock: Quote
Pysia Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 malawaszka napisał(a):w trakcie :lol: zrobiłam sobie prze erwę na podłączenia kompka :evil_lol: ale już mnie bolą plecy i ręce :shock: Nie mówiłaś a bym Ci pomogłqa babo zamiast szlajać sie po Niemcowni :mad: Nie lubię Cię!! Quote
Alicja Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 [quote name='malawaszka']w trakcie :lol: zrobiłam sobie prze erwę na podłączenia kompka :evil_lol: ale już mnie bolą plecy i ręce :shock: no musowo kompka cza podłączyć :evil_lol: Quote
anetta Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 A fuuu fuuu fuuuu, co za obrzydlistwa tutaj na wąteczku :nonono2::nonono2: Bleeee. Te gąsienice na murach :nerwy::smhair2: Waszka, jej, to już :lol::lol: Nizapomniana chwila pakowania i rozpakowywania :evil_lol::evil_lol: Jamniczka już widziałam na PwP, po prostu...CUDO :mdleje: NIKT go nie chce?! :-o:-o Starsza pani też piękna, widać taką stateczność w oczkach. Quote
malawaszka Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 Anetta ano nikt nie chce cudeńka :shake: Alu końca nie widać, najgorsze jest to, że ja tam NIC nie mam - ani jednej szafki, szafy - no nic nic nic, kilka starych gratów, które przyprawiają mnie o mdłości bo dopóki ich nie wstawiliśmy to było tak ładnie i "nowo" :lol::lol::lol: ale nic to - póki co musiałam wrócić na stare śmieci pozbierać resztę, kota i lada dzień fruuuuu wybywam stąd :hand: Quote
Doginka Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Bleeeeeeee, chyba pójdę do łazienki pogadać z Wisłą Ale Ci zazdroszczę przeprowadzki:razz: Quote
malawaszka Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 no i musiała skopiować tą kanapkę musiała :mad::mad::mad: a przeprowadzki nie zazdrość tylko sie też przeprowadzaj - macie już zrobione milion razy więcej niż ja więc na co czekasz? :cool3: moje bidne kwiatki już mieszkają :loveu::lol: i nasz dzisiejszy gość :loveu: Quote
malawaszka Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 bardzo cierpliwy gość :loveu: a Pepa chyba ma TE dni bo normalnie aż kwiczała jak widziała wiejskich chłopców :lol::mad: Quote
Vectra Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 no grzech napisać , że te kffiatki są ładne :evil_lol: http://img21.imageshack.us/img21/8379/dsc0019isk.jpg mogę za to Ci napisać SZABLE W DŁOŃ :cooldevi: Quote
malawaszka Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 kochaaana to są szable, które mam, rozsadzam, "pielęgnuję" :errrr: od dzieciństwa i na swój sposób nawet je kocham :lol: Quote
Vectra Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 [quote name='malawaszka']kochaaana to są szable, które mam, rozsadzam, "pielęgnuję" :errrr: od dzieciństwa i na swój sposób nawet je kocham :lol: :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Alicja Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 [quote name='Vectra']:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: to o kffiatkach :p a ta jaszczureczka to chyba będzie miała przychówek :p Quote
AnkaG Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Rękę masz do psów a do kwiatków to tak nie bardzo :p Quote
malawaszka Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 ah tam nie znacie się :obrazic: one teraz wypięknieją i rozkwitną :diabloti: Quote
Vectra Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 [quote name='malawaszka']ah tam nie znacie się :obrazic: one teraz wypięknieją i rozkwitną :diabloti: tak tak Wasiu :diabloti: pan doktor kazał przytakiwać :evil_lol: Quote
madziamn Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 a ja przytaknę bo pewnie za mało światła miały teraz będą rosły jak na drożdzach;) Quote
malawaszka Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 otóż to :eviltong: zwłoki żmiji zygzakowatej :roll: kilka dni po tym, jak ktoś ją zabił szłam tam znowu i jakiś zwierz ją zmasakrował i zrobił koło jej zwłok qpe :shock: i moja mała żmijka - żywa :loveu: Quote
malawaszka Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 [quote name='eria']no wygląda na to że na ciężarną samiczkę trafiłaś :loveu: może dlatego taka spokojna była :lol: też mi tak wyglądała, ale jak już jej się znudziło pozowanie to chciała mnie pożreć i uciekła :lol: :oops: Quote
AnkaG Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Jakie zadowolone panieneczki. Te uśmiechnięte pyszczorki :lol: Pepka pewnie tak szczerzy ząbki do burków wiejskich :diabloti: Quote
eria Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 no wygląda na to że na ciężarną samiczkę trafiłaś :loveu: może dlatego taka spokojna była :lol: Quote
LeCoyotte Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 fajny jaszczur:p malawaszka napisał(a): a Pepa chyba ma TE dni bo normalnie aż kwiczała jak widziała wiejskich chłopców :lol::mad: i chyba aż się uczesała z tej okazji, bo wygląda jak Niepepa:evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 LeCoyotte napisał(a):fajny jaszczur:p i chyba aż się uczesała z tej okazji, bo wygląda jak Niepepa:evil_lol: no chociaż jeden docenił moje ryzykowanie życia oko w oko ze smokiem :evil_lol: a te fotki są z 28 kwietnia :eviltong: i Pepa wygląda jak Niepepa bo wiaterek dmuchał i włoski przygładził :diabloti: a tak na serio to ona teraz tak obrosła że jestem w szoku :-o Quote
Recommended Posts