Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
w trakcie :lol: zrobiłam sobie prze erwę na podłączenia kompka :evil_lol: ale już mnie bolą plecy i ręce :shock:

Nie mówiłaś a bym Ci pomogłqa babo zamiast szlajać sie po Niemcowni :mad: Nie lubię Cię!!

Posted

[quote name='malawaszka']w trakcie :lol: zrobiłam sobie prze erwę na podłączenia kompka :evil_lol: ale już mnie bolą plecy i ręce :shock:

no musowo kompka cza podłączyć :evil_lol:

Posted

A fuuu fuuu fuuuu, co za obrzydlistwa tutaj na wąteczku :nonono2::nonono2:
Bleeee.
Te gąsienice na murach :nerwy::smhair2:

Waszka, jej, to już :lol::lol: Nizapomniana chwila pakowania i rozpakowywania :evil_lol::evil_lol:

Jamniczka już widziałam na PwP, po prostu...CUDO :mdleje:
NIKT go nie chce?! :-o:-o

Starsza pani też piękna, widać taką stateczność w oczkach.

Posted

Anetta ano nikt nie chce cudeńka :shake:

Alu końca nie widać, najgorsze jest to, że ja tam NIC nie mam - ani jednej szafki, szafy - no nic nic nic, kilka starych gratów, które przyprawiają mnie o mdłości bo dopóki ich nie wstawiliśmy to było tak ładnie i "nowo" :lol::lol::lol: ale nic to - póki co musiałam wrócić na stare śmieci pozbierać resztę, kota i lada dzień fruuuuu wybywam stąd :hand:

Posted

no i musiała skopiować tą kanapkę musiała :mad::mad::mad:

a przeprowadzki nie zazdrość tylko sie też przeprowadzaj - macie już zrobione milion razy więcej niż ja więc na co czekasz? :cool3:

moje bidne kwiatki już mieszkają :loveu::lol:

i nasz dzisiejszy gość :loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']kochaaana to są szable, które mam, rozsadzam, "pielęgnuję" :errrr: od dzieciństwa i na swój sposób nawet je kocham :lol:

:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

[quote name='Vectra']:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:

to o kffiatkach :p

a ta jaszczureczka to chyba będzie miała przychówek :p

Posted

[quote name='malawaszka']ah tam nie znacie się :obrazic: one teraz wypięknieją i rozkwitną :diabloti:
tak tak Wasiu :diabloti:

pan doktor kazał przytakiwać :evil_lol:

Posted

otóż to :eviltong:

zwłoki żmiji zygzakowatej :roll: kilka dni po tym, jak ktoś ją zabił szłam tam znowu i jakiś zwierz ją zmasakrował i zrobił koło jej zwłok qpe :shock:

i moja mała żmijka - żywa :loveu:

Posted

[quote name='eria']no wygląda na to że na ciężarną samiczkę trafiłaś :loveu: może dlatego taka spokojna była :lol:

też mi tak wyglądała, ale jak już jej się znudziło pozowanie to chciała mnie pożreć i uciekła :lol: :oops:

Posted

fajny jaszczur:p

malawaszka napisał(a):

a Pepa chyba ma TE dni bo normalnie aż kwiczała jak widziała wiejskich chłopców :lol::mad:

i chyba aż się uczesała z tej okazji, bo wygląda jak Niepepa:evil_lol:

Posted

LeCoyotte napisał(a):
fajny jaszczur:p

i chyba aż się uczesała z tej okazji, bo wygląda jak Niepepa:evil_lol:

no chociaż jeden docenił moje ryzykowanie życia oko w oko ze smokiem :evil_lol:

a te fotki są z 28 kwietnia :eviltong: i Pepa wygląda jak Niepepa bo wiaterek dmuchał i włoski przygładził :diabloti: a tak na serio to ona teraz tak obrosła że jestem w szoku :-o