agbar Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Gratuluje :multi: Oby szczescie goscilo bezustannie pod Waszym nowym dachem:) Quote
tangerine74 Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 malawaszka napisał(a):a tymczasem stawiam :drinking: No to wypiję dzis (Gingersa;)) po pracy (bo jakos do domu wrócic muszę moim Lupaczkiem) :loveu: GRATULACJE!!! I niech się Wam dobrze mieszka!:p Dzis mam wyprawe na dyskusje do weta. Znajoma zwróciła mi uwagę na Gimlasiowe przeskakiwanie tylnych łapek. Ostatnio się nasiliło. Wczoraj przeryłam net i niestety pasuje ono do zwichnięcia rzepki. :-( Spróbuje to dzis zacząć wyjasniać - diagnozowac - czy cóś. Troche się stresam :razz: Quote
eria Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 :multi::drinking: :laugh2_2::drink1::beerchug::drinking: A kiedy parapetówka w realu ? :diabloti::diabloti: aaaa no i miałam już za Pepą jedną Wielką Pardubicką :mad: tylko na horyzoncie dojrzała burka i heja galopem a ja za nią tu się uśmiałam :evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 tangerine74 napisał(a): Dzis mam wyprawe na dyskusje do weta. Znajoma zwróciła mi uwagę na Gimlasiowe przeskakiwanie tylnych łapek. Ostatnio się nasiliło. Wczoraj przeryłam net i niestety pasuje ono do zwichnięcia rzepki. :-( Spróbuje to dzis zacząć wyjasniać - diagnozowac - czy cóś. Troche się stresam :razz: oj no to trzymam :kciuki: żeby to nie było nic poważnego!!! Eria parapetówka to jeszcze bo teraz to my nie mamy nawet szafy na ubrania :lol: w kuchni stoi gołe AGD i bałagan, wszędzie zresztą stoją pudła i bałagan :mdleje: i to jeszcze potrwa niestety :shake: Pepa ma amory do Fifki :mdleje: :evil_lol: Quote
Vectra Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 malawaszka napisał(a): Pepa ma amory do Fifki :mdleje: :evil_lol: to dla niej samiec alfa :evil_lol::evil_lol: Quote
tangerine74 Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Dzięki za kciuki. malawaszka napisał(a):Eria parapetówka to jeszcze bo teraz to my nie mamy nawet szafy na ubrania :lol: w kuchni stoi gołe AGD i bałagan, wszędzie zresztą stoją pudła i bałagan :mdleje: i to jeszcze potrwa niestety :shake: Ja tam doradzam parapetówkę od razu ;) Po pierwsze parapety juz przecież są :razz: Po drugie goście mebli nie zniszczą :evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 Vectra napisał(a):to dla niej samiec alfa :evil_lol::evil_lol: ona molestuje nieletnią :mad: Quote
malawaszka Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 tangerine74 napisał(a): Ja tam doradzam parapetówkę od razu ;) Po pierwsze parapety juz przecież są :razz: Po drugie goście mebli nie zniszczą :evil_lol: jedna imprezka już była:lol: ale ognisko a w domu tylko spanie i pijane przedsenne kalambury :evil_lol: Quote
tangerine74 Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Zazdroszczę takiej ogniskowej imprezki :loveu: Quote
Doginka Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Teraz to możesz częściej ogniskowe imprezki urządzać:p Ale Ci zazdroszczę, że już mieszkasz:diabloti: My może w wakacje się sprowadzamy do nowego domku, ale już umeblowanego:razz: Quote
malawaszka Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 Doginka napisał(a): My może w wakacje się sprowadzamy do nowego domku, ale już umeblowanego:razz: i to jest ta drobna róznica :lol: Quote
lolka75 Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 podsumowujac, masz juz: -mezczyzne -dwa psy -auto -piekny NOWY domek (na wsi) - kota -flore doniczkowa:diabloti: teraz tylko dzidzius i jestes urzadzona:multi::loveu::multi: a seryjnie to gratuluje domku!!!! i zapijam cydrem:drinking::chlup: Quote
Vectra Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 lolka75 napisał(a):podsumowujac, masz juz: -mezczyzne -dwa psy -auto -piekny NOWY domek (na wsi) - kota -flore doniczkowa:diabloti: teraz tylko dzidzius i jestes urzadzona:multi::loveu::multi: a seryjnie to gratuluje domku!!!! i zapijam cydrem:drinking::chlup: Quote
malawaszka Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 a dzisiaj szwędał się bociek po działce obok :icon_roc::-x Quote
Alicja Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 ................................................................................... ......................................................................................... Quote
malawaszka Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 hahaha Alicja :roflt: będziesz miała dzidziusia? :p Quote
madziamn Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 malawaszka napisał(a):a dzisiaj szwędał się bociek po działce obok :icon_roc::-x Pewnie do Was przyleciał tylko zbłądził lekko:eviltong: Quote
Alicja Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 malawaszka napisał(a):hahaha Alicja :roflt: będziesz miała dzidziusia? :p taaaaa u Madzialeny :multi::loveu: to twoja przyszłość :p Quote
weszka Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Za wsiową sielankę :drink1::drink1: Niech się mieszka bajkowo wszystkim ludziom, psom, sukom, kotom, kocicom, śloozokom etc.... :multi: Quote
Medorowa Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 malawaszka napisał(a)::multi::multi::multi: :laugh2_2::drink1::beerchug::drinking::drinking::drinking:pijcie pijcie - ja stawiam :evil_lol: :drink1: Gratuluje i trochę zazdraszczam:grins: Quote
marako Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 A co to śloozoki (śloozocy?)? Życzę miłego mieszkania w nowym domku i radości z bliskości przyrody. Jak będziesz na etapie ogródka - chętnie podzielę się roślinkami, które zaczęły w końcu u mnie rosnąć (oczywiście chwasty rosną i mnożą się o wiele szybciej). Gdybyś jeszcze gdzieś nie miała podłóg, drzwi, służę wsparciem w tym temacie -z braku kaski wiele wykańczałam sama po pracy i w weekendy (nawet myslałam rzucić moją pracę, jak policzyłam, że jako parkieciarz czy płytkarz zarobiłabym nie mając wielkiej wprawy, w 5 dni tyle, co teraz miesięcznie). Quote
malawaszka Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 marako napisał(a):A co to śloozoki (śloozocy?)? to ślimaki afrykańskie - achatiny - mam dwa z pseudohodowli weszki :evil_lol: ;) to takie duże ślimorki - wielkości ludzkiej dłoni :loveu: nawet dziś im zrobiłam fotki podczas kąpieli pod prysznicem :lol: ale to jutro zrzucę bo teraz mam jeszcze trochę :roll: pracy na jutro więc uciekam a co do roślinek to super - dzięki - myślę, że u mnie przyjmą sięwłaśnie takie jak u Ciebie bo z tego co widziałam na fotkach to mamy podobne tereny - piszczyste :cool1: podłóg jeszcze nie mam na całej górze :placz: i na dole w jednym pokoju, ale to czekam na pieniądze z podatku i kupujemy panele a to prosto się połozy samemu - taką mam nadzieję przynajmniej że będzie tak prosto jak się wydaje :lol: Quote
tangerine74 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Zgodnie z obietnicą opiłam Twoje parapety i podłogi :evil_lol: I tak mi sie spodobało, że potem opiłam też Gimlasiowe przebadane ZDROWE rzepki :loveu::multi::loveu: Tylko teraz ciut głowa boli ;) Quote
malawaszka Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 tangerine74 napisał(a):Zgodnie z obietnicą opiłam Twoje parapety i podłogi :evil_lol: I tak mi sie spodobało, że potem opiłam też Gimlasiowe przebadane ZDROWE rzepki :loveu::multi::loveu: Tylko teraz ciut głowa boli ;) cudownie, że rzepki zdrowe :multi: :loveu::loveu::loveu: no to teraz już Gimloń może zostać mężem Luny :evil_lol: no i dziękujemy za spełnienie obietnicy :drinking: :evil_lol: eria - oczywiście, że mam jeszcze aksolotla - pierwszy się tu wprowadził :loveu: Surowy weteran ma się świetnie, wiejskie powietrze mu służy, tylko ja nie mam czasu urzadzić akwarium do końca więc póki co ma prowizorkę - zresztą akwarium i tak docelowo ma stać gdzieś indziej, ale póki co wszystko mamy w salonie więc Surowy też tu mieszka :lol: to jest mega cyborg bo już ma chyba z 9 lat :-o jak nie więcej - ale nie pamiętam :lol: Fifka wczoraj była na spacerze - na smyczy i na rękach :lol: inaczej jeszcze nie chciała ;) a to śLoozaki dla Marako :cool3: Quote
Recommended Posts