Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
a tymczasem stawiam :drinking:

No to wypiję dzis (Gingersa;)) po pracy (bo jakos do domu wrócic muszę moim Lupaczkiem) :loveu: GRATULACJE!!! I niech się Wam dobrze mieszka!:p

Dzis mam wyprawe na dyskusje do weta. Znajoma zwróciła mi uwagę na Gimlasiowe przeskakiwanie tylnych łapek. Ostatnio się nasiliło. Wczoraj przeryłam net i niestety pasuje ono do zwichnięcia rzepki. :-( Spróbuje to dzis zacząć wyjasniać - diagnozowac - czy cóś. Troche się stresam :razz:

Posted

:multi::drinking: :laugh2_2::drink1::beerchug::drinking:
A kiedy parapetówka w realu ? :diabloti::diabloti:

aaaa no i miałam już za Pepą jedną Wielką Pardubicką :mad: tylko na horyzoncie dojrzała burka i heja galopem a ja za nią

tu się uśmiałam :evil_lol:

Posted

tangerine74 napisał(a):

Dzis mam wyprawe na dyskusje do weta. Znajoma zwróciła mi uwagę na Gimlasiowe przeskakiwanie tylnych łapek. Ostatnio się nasiliło. Wczoraj przeryłam net i niestety pasuje ono do zwichnięcia rzepki. :-( Spróbuje to dzis zacząć wyjasniać - diagnozowac - czy cóś. Troche się stresam :razz:

oj no to trzymam :kciuki: żeby to nie było nic poważnego!!!

Eria parapetówka to jeszcze bo teraz to my nie mamy nawet szafy na ubrania :lol: w kuchni stoi gołe AGD i bałagan, wszędzie zresztą stoją pudła i bałagan :mdleje: i to jeszcze potrwa niestety :shake:

Pepa ma amory do Fifki :mdleje: :evil_lol:

Posted

Dzięki za kciuki.

malawaszka napisał(a):
Eria parapetówka to jeszcze bo teraz to my nie mamy nawet szafy na ubrania :lol: w kuchni stoi gołe AGD i bałagan, wszędzie zresztą stoją pudła i bałagan :mdleje: i to jeszcze potrwa niestety :shake:

Ja tam doradzam parapetówkę od razu ;)
Po pierwsze parapety juz przecież są :razz:
Po drugie goście mebli nie zniszczą :evil_lol:

Posted

tangerine74 napisał(a):

Ja tam doradzam parapetówkę od razu ;)
Po pierwsze parapety juz przecież są :razz:
Po drugie goście mebli nie zniszczą :evil_lol:

jedna imprezka już była:lol: ale ognisko a w domu tylko spanie i pijane przedsenne kalambury :evil_lol:

Posted

Teraz to możesz częściej ogniskowe imprezki urządzać:p
Ale Ci zazdroszczę, że już mieszkasz:diabloti:

My może w wakacje się sprowadzamy do nowego domku, ale już umeblowanego:razz:

Posted

podsumowujac, masz juz:
-mezczyzne
-dwa psy
-auto
-piekny NOWY domek (na wsi)
- kota
-flore doniczkowa:diabloti:

teraz tylko dzidzius i jestes urzadzona:multi::loveu::multi:

a seryjnie to gratuluje domku!!!!
i zapijam cydrem:drinking::chlup:

Posted

lolka75 napisał(a):
podsumowujac, masz juz:
-mezczyzne
-dwa psy
-auto
-piekny NOWY domek (na wsi)
- kota
-flore doniczkowa:diabloti:

teraz tylko dzidzius i jestes urzadzona:multi::loveu::multi:

a seryjnie to gratuluje domku!!!!

i zapijam cydrem:drinking::chlup:

Posted

...................................................................................

.........................................................................................

Posted

malawaszka napisał(a):
:multi::multi::multi: :laugh2_2::drink1::beerchug::drinking::drinking::drinking:pijcie pijcie - ja stawiam :evil_lol:

:drink1:
Gratuluje i trochę zazdraszczam:grins:

Posted

A co to śloozoki (śloozocy?)?

Życzę miłego mieszkania w nowym domku i radości z bliskości przyrody.

Jak będziesz na etapie ogródka - chętnie podzielę się roślinkami, które zaczęły w końcu u mnie rosnąć (oczywiście chwasty rosną i mnożą się o wiele szybciej).
Gdybyś jeszcze gdzieś nie miała podłóg, drzwi, służę wsparciem w tym temacie -z braku kaski wiele wykańczałam sama po pracy i w weekendy (nawet myslałam rzucić moją pracę, jak policzyłam, że jako parkieciarz czy płytkarz zarobiłabym nie mając wielkiej wprawy, w 5 dni tyle, co teraz miesięcznie).

Posted

marako napisał(a):
A co to śloozoki (śloozocy?)?

to ślimaki afrykańskie - achatiny - mam dwa z pseudohodowli weszki :evil_lol: ;) to takie duże ślimorki - wielkości ludzkiej dłoni :loveu: nawet dziś im zrobiłam fotki podczas kąpieli pod prysznicem :lol: ale to jutro zrzucę bo teraz mam jeszcze trochę :roll: pracy na jutro więc uciekam

a co do roślinek to super - dzięki - myślę, że u mnie przyjmą sięwłaśnie takie jak u Ciebie bo z tego co widziałam na fotkach to mamy podobne tereny - piszczyste :cool1:

podłóg jeszcze nie mam na całej górze :placz: i na dole w jednym pokoju, ale to czekam na pieniądze z podatku i kupujemy panele a to prosto się połozy samemu - taką mam nadzieję przynajmniej że będzie tak prosto jak się wydaje :lol:

Posted

Zgodnie z obietnicą opiłam Twoje parapety i podłogi :evil_lol:
I tak mi sie spodobało, że potem opiłam też Gimlasiowe przebadane ZDROWE rzepki :loveu::multi::loveu:

Tylko teraz ciut głowa boli ;)

Posted

tangerine74 napisał(a):
Zgodnie z obietnicą opiłam Twoje parapety i podłogi :evil_lol:
I tak mi sie spodobało, że potem opiłam też Gimlasiowe przebadane ZDROWE rzepki :loveu::multi::loveu:

Tylko teraz ciut głowa boli ;)

cudownie, że rzepki zdrowe :multi: :loveu::loveu::loveu: no to teraz już Gimloń może zostać mężem Luny :evil_lol:
no i dziękujemy za spełnienie obietnicy :drinking: :evil_lol:

eria - oczywiście, że mam jeszcze aksolotla - pierwszy się tu wprowadził :loveu: Surowy weteran ma się świetnie, wiejskie powietrze mu służy, tylko ja nie mam czasu urzadzić akwarium do końca więc póki co ma prowizorkę - zresztą akwarium i tak docelowo ma stać gdzieś indziej, ale póki co wszystko mamy w salonie więc Surowy też tu mieszka :lol: to jest mega cyborg bo już ma chyba z 9 lat :-o jak nie więcej - ale nie pamiętam :lol:

Fifka wczoraj była na spacerze - na smyczy i na rękach :lol: inaczej jeszcze nie chciała ;)

a to śLoozaki dla Marako :cool3: