danka4u1 Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Zycie jak życie...i tą mądrością odsyłam Cię do linku, który zamieściłam wcześniej. Moze poprawi Ci się " światopogląd"...i Wam moi i dwupakowi przyjaciele.:loveu: Quote
jogolcia@pdx Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 danka4u1 napisał(a):Zycie jak życie...i tą mądrością odsyłam Cię do linku, który zamieściłam wcześniej. Moze poprawi Ci się " światopogląd"...i Wam moi i dwupakowi przyjaciele.:loveu: Łetam zaraz światopogląd... tak sobie zajęczałam raz a dobrze... ;-) Ale pytanie fajne - Gdzie są przyjaciele moi ??? Tam gdzie moje serce? :) Quote
Angel Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 600 zł poszło :) jak bedzie na koncie Ulka to daj znać. bazarek dla dziewczyn :D http://www.dogomania.pl/threads/210768-bazarek-różności!-dla-Peggi-i-Meggi-)-do-30.07?p=17211650#post17211650 Quote
bakusiowa Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 ZAPRASZAM NA ALLEGRO NA CHOREGO DZIADZIUSIA: http://allegro.pl/show_item.php?item=1706763663 Quote
jola_li Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 [FONT=Comic Sans MS]U cioci Beatki,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]u kuzynki Elki,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]co ma kotka w łatki – [/FONT][FONT=Comic Sans MS]KOCHAJMY KUNDELKI![/FONT][FONT=Comic Sans MS] [/FONT] Quote
danka4u1 Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Dziękujemy Angel za kolejny bazarek dla Meggi i Peggi. Jesteś mistrzynią bazarków i mam nadzieję, ze i tym razem bazrek zasili kasę dwupaku. Co u Was i u Dwupaku? Żyjecie, czy upały Was powaliły..? Deszcz- źle:shake:, upały- tez niedobrze..:shake:.co za życie ...:evil_lol: Quote
margaret Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 upały to gorzej niż deszcz, zdecydowanie gorzej, na spacer z piesami trudno się motywować, piesom cięzko na spacerze... ala jakos to przetrwamy Quote
danka4u1 Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Troszkę ochłody dla Was wszystkich na dzisiejszy dzień. Ale niech nie pada...:mad: Quote
Diora Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Melduję się z rana u Dziewczynek :) Czy były może jakieś telefony w sprawie adopcji? Quote
danka4u1 Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Następna wielbicieka dwupaku melduje się. Pomaga wiatraczek na upał? Może ktoś ma zyczenie, by trochę popadało? Quote
jola_li Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 [FONT=Comic Sans MS]Gdy chodząc po plaży,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]zbieramy muszelki,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]chociaż słońce praży – [/FONT][FONT=Comic Sans MS]KOCHAJMY KUNDELKI![/FONT][FONT=Comic Sans MS] [/FONT] Quote
margaret Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 nie ma żadnego telefonu w sprawie adopcji, niestety nawet oddzwaniam już na każdy telefon, którego nie zdążyłam odebrać i niezmiennie okazuje się że to kolejny telemarketer chce mi udzielić kredytu :) maila tez nie ma w sprawie dziewczynek, no cóż wakacje w pełni... Quote
ULKA12 Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Dzisiaj w roli głównej dziecko i pies :-) Od razu uprzedzę dziecko oraz biust widoczny na niektórych zdjęciach nie należy do mnie nad czym ubolewam (nad brakiem biustu,oczywiście):diabloti: Z całą odpowiedzialnością stwierdzam, że zarówno Pegi jak i Megi nadają się do domu z małymi dziećmi i doskonale by się sprawdziły w roli opiekunek. Quote
danka4u1 Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Wszystko piękne na zdjęciach. Biust też :evil_lol:- mnie tez przydałoby się trochę tego.. Meggi -cwaniara robi za nianię, podaje łapkę i roztacza wkoło swój wdzięk i urok, a biedniutka, nieśmiała Peggi- cichutko stoi i cierpliwie czeka na to, by i nią ktoś zainteresował się... Specjalnie dla Peguni buziaki od ciotki Danki. Szkoda, ze wirtualne :shake: Quote
Madzia_K Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Witam wieczornie obie dziewczynki :D i mam prośbę ogromną do Was ciocie - pomóżcie w podrzucaniu naszego uchola. Wątek Fado: http://www.dogomania.pl/threads/210830-FADO-wola-o-pomoc Sytuacja jest naprawdę poważna :( Quote
ULKA12 Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Pegi jak na nią to się dzisiaj i tak wyjątkowo ośmieliła, nowi ludzie, ja z aparatem, a ona pomimo tego próbowała podchodzić, a nie jak zwykle chować się po kątach. Quote
danka4u1 Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 ULKA12 napisał(a):Pegi jak na nią to się dzisiaj i tak wyjątkowo ośmieliła, nowi ludzie, ja z aparatem, a ona pomimo tego próbowała podchodzić, a nie jak zwykle chować się po kątach. Biedaczyna...policzyłam zdjęcia. Na piątym Peggi ma taki błagalny wzrok: Ja tez tutaj jestem.Pogłaskaj tez mnie... Quote
ULKA12 Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Nie da się ukryć Megan jest przebojową dziewczyną a Pegi nie umie się pchać, tak jak w życiu. Quote
margaret Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 piekne foty! i jak znalazł do ogłoszeń dla Meggi - mówią same przez się Quote
danka4u1 Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 A moze pani z tym, czego jej zazdroszczę..:evil_lol: .zabrałaby Meggi do siebie ? ;) Quote
jola_li Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 A jednak Peggunia też się ośmieliła i podeszła :-)! Kroczki małe, ale kierunek słuszny! Będzie dobrze :-)!!! [FONT=Comic Sans MS]Nawet jak padają[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]dżdżu drobne kropelki,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]to też całą zgrają [/FONT][FONT=Comic Sans MS]KOCHAJMY KUNDELKI![/FONT][FONT=Comic Sans MS] [/FONT] Quote
Recommended Posts