Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zycie jak życie...i tą mądrością odsyłam Cię do linku, który zamieściłam wcześniej. Moze poprawi Ci się " światopogląd"...i Wam moi i dwupakowi przyjaciele.:loveu:

Posted

danka4u1 napisał(a):
Zycie jak życie...i tą mądrością odsyłam Cię do linku, który zamieściłam wcześniej. Moze poprawi Ci się " światopogląd"...i Wam moi i dwupakowi przyjaciele.:loveu:

Łetam zaraz światopogląd... tak sobie zajęczałam raz a dobrze... ;-) Ale pytanie fajne - Gdzie są przyjaciele moi ???

Tam gdzie moje serce? :)

Posted

[FONT=Comic Sans MS]U cioci Beatki,[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]u kuzynki Elki,[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]co ma kotka w łatki –
[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]KOCHAJMY KUNDELKI![/FONT][FONT=Comic Sans MS]
[/FONT]

Posted

Dziękujemy Angel za kolejny bazarek dla Meggi i Peggi. Jesteś mistrzynią bazarków i mam nadzieję, ze i tym razem bazrek zasili kasę dwupaku.
Co u Was i u Dwupaku? Żyjecie, czy upały Was powaliły..? Deszcz- źle:shake:, upały- tez niedobrze..:shake:.co za życie ...:evil_lol:

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Gdy chodząc po plaży,[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]zbieramy muszelki,[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]chociaż słońce praży –
[/FONT]
[/FONT]

Posted

nie ma żadnego telefonu w sprawie adopcji, niestety
nawet oddzwaniam już na każdy telefon, którego nie zdążyłam odebrać i niezmiennie okazuje się że to kolejny telemarketer chce mi udzielić kredytu :)
maila tez nie ma w sprawie dziewczynek, no cóż wakacje w pełni...

Posted

Dzisiaj w roli głównej dziecko i pies :-) Od razu uprzedzę dziecko oraz biust widoczny na niektórych zdjęciach nie należy do mnie nad czym ubolewam (nad brakiem biustu,oczywiście):diabloti:

Z całą odpowiedzialnością stwierdzam, że zarówno Pegi jak i Megi nadają się do domu z małymi dziećmi i doskonale by się sprawdziły w roli opiekunek.

Posted

Wszystko piękne na zdjęciach. Biust też :evil_lol:- mnie tez przydałoby się trochę tego..
Meggi -cwaniara robi za nianię, podaje łapkę i roztacza wkoło swój wdzięk i urok, a biedniutka, nieśmiała Peggi- cichutko stoi i cierpliwie czeka na to, by i nią ktoś zainteresował się...
Specjalnie dla Peguni buziaki od ciotki Danki. Szkoda, ze wirtualne :shake:

Posted

Pegi jak na nią to się dzisiaj i tak wyjątkowo ośmieliła, nowi ludzie, ja z aparatem, a ona pomimo tego próbowała podchodzić, a nie jak zwykle chować się po kątach.

Posted

ULKA12 napisał(a):
Pegi jak na nią to się dzisiaj i tak wyjątkowo ośmieliła, nowi ludzie, ja z aparatem, a ona pomimo tego próbowała podchodzić, a nie jak zwykle chować się po kątach.

Biedaczyna...policzyłam zdjęcia. Na piątym Peggi ma taki błagalny wzrok: Ja tez tutaj jestem.Pogłaskaj tez mnie...

Posted

A jednak Peggunia też się ośmieliła i podeszła :-)!
Kroczki małe, ale kierunek słuszny!
Będzie dobrze :-)!!!

[FONT=Comic Sans MS]Nawet jak padają[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]dżdżu drobne kropelki,[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]to też całą zgrają
[/FONT]
[/FONT]