_Goldenek2 Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Poszła moja deklaracja za VII i VIII. Pozdrawiam wszystkich i mizianki dla psiaków :) Quote
danka4u1 Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Dla każdego coś dobrego: dla ciepłolubnych -słoneczko i żar lipcowy, dla tych lubiących inaczej - trochę ochłody zza chmurki Quote
jola_li Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 [FONT=Comic Sans MS]Zakładając rano [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]modne pantofelki[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]i czapkę wełnianą –[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]KOCHAJMY KUNDELKI![/FONT][FONT=Comic Sans MS] [/FONT] Quote
Angel Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 dzis wieczorem uzupełnie post z wpłatami deklaracji :) wysyłajcie ciotki link z bazarkiem dla naszych dziewczynek, żeby sie rozkręcił. Quote
danka4u1 Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 [quote name='jola_li'] [FONT=Comic Sans MS]i czapkę wełnianą –[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]KOCHAJMY KUNDELKI![/FONT] Doceniamy Jolu Twoje odwiedziny u kochanego dWUPACZKU, ale....CZAPKĘ..:angryy: Niech jeszcze trochę potrwa lato:multi: [quote name='Angel']dzis wieczorem uzupełnie post z wpłatami deklaracji :) wysyłajcie ciotki link z bazarkiem dla naszych dziewczynek, żeby sie rozkręcił. Na bazarek!!! Posyłać, rozsyłać, kupować, reklamować !! Dwupak jest tego wart:multi: Quote
jola_li Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 [quote name='danka4u1']Doceniamy Jolu Twoje odwiedziny u kochanego dWUPACZKU, ale....CZAPKĘ..:angryy: Niech jeszcze trochę potrwa lato:multi: Jak najdłużej (choć bez tych koszmarnych upałów)! Potraktujmy to jako memento na zimę (która kiedyś przyjdzie ;-)). A dziś całoroczna rymowanka ;-): [FONT=Comic Sans MS]Jak już obiad zjemy[/FONT] [FONT=Comic Sans MS](knedle lub sznycelki),[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]wodą popijemy – [/FONT][FONT=Comic Sans MS]KOCHAJMY KUNDELKI![/FONT][FONT=Comic Sans MS] [/FONT] Quote
danka4u1 Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Dlaczego wodą...????? :shake: Co autor chciał przez to powiedzieć? :evil_lol: Zostawmy wodę dla dwupaku.:multi::multi: Quote
xxxx52 Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 oj ochlodzi sie ochlodzi ,bedziecie marzyly o ciepelku Quote
margaret Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 xxxx52 napisał(a):oj ochlodzi sie ochlodzi ,bedziecie marzyly o ciepelku to nie o mnie :) upał w zakorkowanym pełnym remontów mieście to koszmar, las, woda i upał to inna para kaloszy pozdrówka dla P i M - a w telefonie głucha cisza, na mailu też Ulka chyba prędzej znajdziesz na miejscu amatora dla dziewczyn może ktoś się zakocha od 1szego czy 2giego wejrzenia? Quote
danka4u1 Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 margaret napisał(a): a w telefonie głucha cisza, na mailu też Ulka chyba prędzej znajdziesz na miejscu amatora dla dziewczyn może ktoś się zakocha od 1szego czy 2giego wejrzenia? Tak też myslę...zacytuję samą siebie danka4u1 napisał(a):A moze pani z tym, czego jej zazdroszczę..:evil_lol: .zabrałaby Meggi do siebie ? ;) Quote
danka4u1 Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 [[quote name='Funky']Odwiedzam dziewczynki z wieczora :* Dziękujemy za odwiedziny.:loveu: A kto powie dwupaczkowi dobranoc? :shake: Tylko sterana zyciem i przygodami ciotka Danka została na posterunku ?:shake: :loveu:Dobranoc - upalnego poranku życzę.:loveu: Quote
margaret Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 cudne są te zdjęcia z dzieckiem, wiem - powtarzam się :) - ale może gdyby mała modelka zgodziła się to można by Meggy promować w ogłoszeniach razem z podobizną dziecka , przynajmniej jedna fotka? danka:mad: :mad::mad: upał jak cholera:placz: Quote
xxxx52 Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 margaret napisał(a):cudne są te zdjęcia z dzieckiem, wiem - powtarzam się :) - ale może gdyby mała modelka zgodziła się to można by Meggy promować w ogłoszeniach razem z podobizną dziecka , przynajmniej jedna fotka? danka:mad: :mad::mad: upał jak cholera:placz: u nas zimno jak ch............. Czy wam sie kiedys dogodzi? Quote
Olena84 Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 Zapraszam do Warszawy - burze na przemian z deszczem, dobrze ze ja juz po urlopie - mialam sam deszcz... Quote
danka4u1 Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 [quote name='margaret']cudne są te zdjęcia z dzieckiem, wiem - powtarzam się :) - ale może gdyby mała modelka zgodziła się to można by Meggy promować w ogłoszeniach razem z podobizną dziecka , przynajmniej jedna fotka? danka:mad: :mad::mad: upał jak cholera:placz: Witam Was. Zdjęcie podkradłam Uli z forum DT. To news! Podziwiać!:multi::multi: Masz rację, to zdjęcie z dzieckiem jest rewelacyjne i to do tego OBA pieski są razem. Oczywiście myslę zwłaszcza o mojej biedaczynie, faworytce Pegguni.:loveu::loveu: Quote
ULKA12 Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 No nie!!! Ciotka Danka nie rozpoznała, że ten drugi pies na zdjęciu to Leon a nie Pegy:diabloti: Quote
Szyna13222 Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 No właśnie już chciałam pisać ale Ula mnie ubiegła:evil_lol: Danusiu wstyd:evil_lol: Quote
danka4u1 Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Wstyd dawać takie fotomontaże na dogo...:mad:Ula, jadę do Ciebie:mad:. Klonujesz tam zwierzaki, czy co?????:mad: Quote
jola_li Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 [FONT=Comic Sans MS]Czy życie nas boli,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]czy wiatr sprzyja wszelki,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]w dobrej i w złej doli – [/FONT][FONT=Comic Sans MS]KOCHAJMY KUNDELKI![/FONT][FONT=Comic Sans MS] [/FONT] Quote
moni12 Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Do góry dwupaczku na dobranoc. Cioteczka Danka pewno w drodze do Ulka.:diabloti: Quote
Recommended Posts