Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ludzie są naprawdę fajni, pani zakochała się w Chmurce, ale to pies nie dla nich. Na szczęście Dyzio tez się spodobał, chociaż nijak nie jest podobny do Chmurki:diabloti: To nie są ludzie typu, ten za mały, ten za duży a ten za mało rasowy. Oni chcieli psa, który będzie chciał się bawić z dziećmi i nie będzie względem nich agresywny, żeby był choć trochę puchaty no i priorytet musi być mały, to ze względu lokalowych.

Posted

[quote name='ULKA12']Ludzie są naprawdę fajni, pani zakochała się w Chmurce, ale to pies nie dla nich. Na szczęście Dyzio tez się spodobał, chociaż nijak nie jest podobny do Chmurki:diabloti: To nie są ludzie typu, ten za mały, ten za duży a ten za mało rasowy. Oni chcieli psa, który będzie chciał się bawić z dziećmi i nie będzie względem nich agresywny, żeby był choć trochę puchaty no i priorytet musi być mały, to ze względu lokalowych.[/QUOTE]
To dobrze, że Dyzio znalazł w oczach i sercach tych ludzi swoje miejsce. Szkoda, że Meggi taka olbrzymiasta, bo przytulaśny psai z niej jest na pewno. A jakby ją jeszcze odchudzić, nie zmniejszy się...???:evil_lol::evil_lol:
[quote name='ULKA12']A u nas od samego rana pada, ponuro i zimno, i to mają być wakacje!!!![/QUOTE]
Ula, leje.:mad: Powtórka z potopu biblijnego. Pływam z wdomu- czyt. w bloku, bo ostatnie piętro, a na spacerach pływam uwiązana do smyczy.:evil_lol:. Potem po powrocie z pływającego i błotnego spaceru -nic, tylko się powiesić do...wysuszenia:angryy:

Posted

Mogę ewentualnie Megan nóżki troszkę podciąć, ale pewnie niektóre ciotki by mi tego nie darowały.:diabloti:

Nie macie wrażenia, że psom absolutnie ta deszczowa pogoda nie przeszkadza?

Posted

[quote name='chi23']Czasem tu do was zaglądam i widzę że kącik poetycki się utworzył;)[/QUOTE]

rozwijamy naszą bogatą listę talentów ledwie odkrytych, chi23 - zarymujesz czy zaśpiewasz? a może zatańczysz? albo coś? :cool3:

moja piesy zdecydowanie wolą deszcz od upałów, ja zresztą też, może sie tym komuś narażę ale nie jestem zbyt ciepłolubna:evil_lol:

Posted

No i uszłam życiem:multi::multi: Nie utonęłam...Oczywiście cieszycie się z mojego powrotu na wątek....mam nadzieję....:mad:[quote name='margaret']dzięki, uśmiałam się, czy Kapitan Danka w czasei potopu równiez wspomaga się "tajemniczą roślinką"? :evil_lol: :diabloti:
Kapitan Danka wspomaga się na codzień taką samą " roslinką", jak Ty, Gosiu...
[quote name='ULKA12']Mogę ewentualnie Megan nóżki troszkę podciąć, ale pewnie niektóre ciotki by mi tego nie darowały.:diabloti:

Nie macie wrażenia, że psom absolutnie ta deszczowa pogoda nie przeszkadza?
Podetnij:mad::mad: to masz nas zaraz z wizytą/wizytacją :mad: :evil_lol: :mad:

[quote name='malawaszka']MAMY:chainsaw: i tonę piachu w domu też już mamy :mad:

My też mamy:multi::multi: A słuzba wzięła wolne:evil_lol:
[quote name='margaret']rozwijamy naszą bogatą listę talentów ledwie odkrytych, chi23 - zarymujesz czy zaśpiewasz? a może zatańczysz? albo coś? :cool3:

moja piesy zdecydowanie wolą deszcz od upałów, ja zresztą też, może sie tym komuś narażę ale nie jestem zbyt ciepłolubna:evil_lol:
Chi23, czekamy na deklarację, jakie talenty nam tutaj zaprezentujesz???? trudno, tak niefortunnie weszłaś na ten wątek:evil_lol::evil_lol:
Margaret, naraziłaś się:mad:

Dobranoc, do jutra- słonecznego, ciepłego a nawet żarów tropikalnych życzę Wam. Naraziłam się komuś???:evil_lol:

Posted

Danka - to już lepiej przerzuć się na zdrowsze roślinki do palenia.... Podobno pomagają na sen i stresy :ylsuper::B-fly::siara::tard::sleep2::ylsuper:

edyt: Margaret - myślimy podobnie, a posty się minęły :ylsuper:

Posted

Wy sobie kobietki zażyłyście już te roślinki na sen....:sleep2:???
Pobudka Margaret:snipersm: teraz mamy mnóstwo tlenu...:multi: jest 8 stopni " ciepła":evil_lol:
Jolu, czas zażywać roślinki. Jest 21..:mad: spać, spać.:mad:
Dla jednych pobudka, a inni do wyreczka. Koty- niezależnie myślące i wędrujące swoimi drogami ,powędrują jeszcze po psiach budach, zgodnie z trawestowaną mądrością ludową: Pańskie oko pieska tuczy "
Zamawiam na jutro UPAŁ :multi::multi:

Posted

danko gdyby tak dało się zamówić pogode :D
hihihihi roślinki do spalenia mówicie nasenne ?
hmmm..mi akurat by sie przydało- zjechali się goscie
nawet z twoich danka stron i siedzenie do późna, wczesne pobódki.
I u nas znowu pada.. ;/

Posted

ciocie kochane - melduję, że miesięczne pieniążki za dziewczynki za lipiec poszły. A w związku z tym, że w sierpniu rodzę pod koniec lipca puszczę już przelew za sierpień :)
A w ogóle to...pamiętałam!!!! Nie trza mi było przypominać hi hi ;P (ciąża mi służy :D )
Buziaki dla panienek!!

Posted

rozwijamy naszą bogatą listę talentów ledwie odkrytych, chi23 - zarymujesz czy zaśpiewasz? a może zatańczysz? albo coś? :cool3:

Chi23, czekamy na deklarację, jakie talenty nam tutaj zaprezentujesz???? trudno, tak niefortunnie weszłaś na ten wątek

Granie na nerwach..?:diabloti:

Posted

[quote name='Angel']hmmm..mi akurat by sie przydało- zjechali się goscie
nawet z twoich danka stron i siedzenie do późna, wczesne pobódki.
;/
Posadź, Angel gości na Dogo do rana, niech hopają, składają deklaracje, a rano nie dobudzisz ich :evil_lol: pieski bedą miały pożytek, a Ty się wyśpisz:multi:

[quote name='Madzia_K']ciocie kochane - melduję, że miesięczne pieniążki za dziewczynki za lipiec poszły. A w związku z tym, że w sierpniu rodzę pod koniec lipca puszczę już przelew za sierpień :)
A w ogóle to...pamiętałam!!!! Nie trza mi było przypominać hi hi ;P (ciąża mi służy :D )
Buziaki dla panienek!!
Madzia, dzięki za pamięć i niech Ci ten stan zawsze tak dobrze służy. Wszystkiego, co najlepsze dla WAS:loveu::loveu: Odezwij się:loveu:
[quote name='chi23']Granie na nerwach..?:diabloti:
Dziekujemy za ten talent, ale miejsce juz zajęte. Mamy tutaj jedną taką etatową...zgadnij, kto...?:evil_lol: