Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

moni12 napisał(a):
Do góry dwupaczku na dobranoc. Cioteczka Danka pewno w drodze do Ulka.:diabloti:

Tak., ale cicho sza.....;) wizytację zamierzam odbyć.:mad: .nie wizytę...:mad:

Posted

może wie? ULKA - za farbę nie płacimy!! :)
czyn społeczny to odprawiali żołnierze pobliskiej jednostki w dawniejszych czasach przed "wizytą" mundurowej szychy z wawy - trawniki na zielono, krawężniki na biało,itd....

tylko proszę Peggy i Meggy nie farbować!

a ja pozwolę sobie mały spam rzucić - zapraszam do Guffiego - niknie w oczach w schronie chorutki ale młody radosny wyżeł, niestety w środowisku shcronu znika... nie radzi sobie.... emocjonalnie i zdrowotnie, trzeba głów do pomocy i oczywiście pomocy finansowej, to co my wydajemy na hotelik jemu miesięcznie trzeba na leczenie :( http://www.dogomania.pl/threads/208057-Poważnie-chory-wyżeł-potrzebuje-na-karmę-weterynaryjną.-Kto-mu-pomoże

Posted

danka4u1 napisał(a):
Wstyd dawać takie fotomontaże na dogo...:mad:Ula, jadę do Ciebie:mad:. Klonujesz tam zwierzaki, czy co?????:mad:

No proszę Danusia zamiast samokrytykę tutaj nam złożyć, jakąś karę sobie wyznaczyć to jeszcze mnie o jakieś klonowanie podejrzewa. Uwierzcie Pegi i Megi są niepowtarzalne i nie da się ich sklonować są niepowtarzalne :-). A na wizytę czy wizytację:diabloti: oczywiście zapraszam :-)

Posted

[quote name='ULKA12']Uwierzcie Pegi i Megi są niepowtarzalne
Właśnie...bo:

[FONT=Comic Sans MS]Smutny Dwupaczek z Poznania[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Zmienił miejsce zamieszkania.[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Bryka sobie dziś u Uli[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Tej, co kocha i przytuli.[/FONT]
[FONT=Century Gothic]Dwupak dzis nie do poznania.[/FONT]

Posted

A ja mam problemy z internetem a zwłaszcza z dogomanią kapryśną i chimeryczną- szaleje i nie chce mnie wpuścić, albo moje posty nie dopcierają tam ,gdzie trzeba.
Udało mi się teraz i pytam wielkim głosem: Ciotki i wujkowie, jeśli tacy tutaj są!!! Gdzie jestescie? Dwupak nie utulony na dobranoc....
Pytam GRZECZNIE :mad: :mad:: Gdzie jestescie??????

Posted

Ja nie śpię! Jestem, ale wieczorami, kiedy buszuję po Dogo nie nadążam wszystkiego ogarnąć - tyle jest tych psich bied :((((
Dwupaku - buziaki <3