Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zaskoczenie z RANA !!!!;) Witam, zaskakuję i oczekujemy dziś licznych odwiedzin u Dwupaku.
Cioteczce Margaret pięknie dziękujemy za sprawdzenie nocne, czy dwupak śpi.:loveu: Jak to dobrze mieć pomoc w dyżurach nocnego stróża.:loveu: Co dwie pary oczu i dwadzieścia palców do stukania, to .....

Posted

Cześć dziewczyny. Jestem smutna, bo od wczoraj mnie Dogo zdołowało jak cholera. Dlatego nie pisałam już tutaj, bo to fajny wątek i szkoda go zasmucać.
Zaglądam jednak codziennie - 3majcie się Kochane <3

Posted

Panny miały w nocy imprezę, prawie całą noc trwała zabawa, chodziłam do nich kilka razy aby uciszyć towarzystwo ale to nic nie dało, chwila była cisza a potem znowu szczekanie. Efekt moje podkrążone oczy i dwa zniszczone bydredy, obgryziona szafka, nie mówiąc co się stało z maskotkami, które miały w pokoju.

A u nas znowu pada...

Posted

[quote name='danka4u1']?????????????????????

no jak chcesz wiedzieć to chyba najtragiczniejszy wątek na dogo: http://www.dogomania.pl/threads/211500-ONka-podpalona-żywcem-chce-żyć.-Błagam-pomóżcie?p=17312782#post17312782
no i to co w Norwegii, ponad 80 nastolatków nie żyje - w wieku mojej córki :(, na obozie letnim, psychopata w przebraniu policjanta strzelał do nich przez 1,5 godziny!!! trudno przestać myśleć i o tyhc oc nie żyją i o tych co przetrwali ten horror, i o rodzicach :(

Posted

my też Margaret mieliśmy sytuacje z psiakiem podobna, tyle że byl pogryziony: http://www.dogomania.pl/threads/206982-RUDEK-po-przejściach-szuka-DS-który-zapewni-mu-wszystko-co-najlepsze!

ojjjj...dwupak sie rozbrykał :D hehehehe. Ulka, chociaż nie zasłużyły to i tak przekaż im buziaki ode mnie. Danka dasz rade, przetrwasz ten kryzys remontowy. Każdy musi sie z czyms uporac niestety.. ehhhh. Szkoda że życie nie jest tańsze i łatwiejsze.

Posted

Oj tak, mogłoby być tańsze i trochę łatwiejsze...niechby chociaż tańsze, to z problemami dalibysmy sobie juz radę.
Witajcie wszyscy.
Na wątek wejdę, zapisałam, ale aż boję się...

Posted

margaret napisał(a):
jesteśmy - przestało padać! potopu nie będzie
"Noe, Noe Noe - chłopaku - mój Ptysiu Miętowy..." mini-konkurs dla bezsennych - kto to śpiewa?

Lao Che :) ale mam nadzieję, że nagrodą w konkursie nie jest dwupaczek w paczuszce pod drzwiami ;)

Posted

o kurcze, no właśnie malawaszko ZGADŁAŚ!!! gratulacje!! skoro nagroda wydaje ci się nieco nadmiarowa to proponuję w zamian samiutka Peggy w czerwonej kokardce z dostawą do rąk własnych :p:p:p