jogolcia@pdx Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Gdy latasz co rusz na papierocha I w porywach popijasz bąbelki Roślinki, drinki - to Twoja radocha ale kochasz tylko nasze KUNDELKI Quote
ULKA12 Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Zdjęcia w deszczu nie wyszły bo mój aparat się buntuje i zdjęcia z lampą po prostu nie wychodzą, za to dzisiaj mam takie fotki Quote
moni12 Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 P@M kwitną w DT. Dziewczyny na fotkach super. Martwi mnie nieobecnośc Danki na wątku.Mam tylko nadzieję , ze nie wzieła za bardzo do serca wierszyka Jagolci o tych bąbelkach :mad::mad: Quote
jogolcia@pdx Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 No coś Ty Moni --- teraz mnie przestraszyłaś deczko...ale Danusia ma duże poczucie humoru... No kurcze, teraz będę się martwić ... Quote
jola_li Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='margaret']jola_li naprawdę uwielbiam jak wchodzę tu i czytam te perełki :)[/QUOTE] Oj, to mi miło, bo miałam obiekcje, czy nie za bardzo Was katuję ;-). [CENTER][CENTER][COLOR=blue][B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Wsłuchując się nocą [/SIZE][/FONT][/B][/COLOR][/CENTER] [/CENTER] [CENTER][CENTER][COLOR=blue][B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]w słowikowe trelki,[/SIZE][/FONT][/B][/COLOR][/CENTER] [/CENTER] [CENTER][COLOR=blue][B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]całą serca mocą [/SIZE][/FONT][/B][/COLOR] [CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][B][COLOR=blue]KOCHAJMY[/COLOR][/B] [B][COLOR=#c00000]K[/COLOR][/B][B][COLOR=red]U[/COLOR][/B][B][COLOR=#ffc000]N[/COLOR][/B][B][COLOR=yellow]D[/COLOR][/B][B][COLOR=#92d050]E[/COLOR][/B][B][COLOR=#00b050]L[/COLOR][/B][B][COLOR=#00b0f0]K[/COLOR][/B][B][COLOR=#0070c0]I[/COLOR][/B][B][COLOR=#002060]![/COLOR][/B][/SIZE][/FONT][FONT=Comic Sans MS] [/FONT][/CENTER] [/CENTER] Quote
Olena84 Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 Pozdrawiam wszystkie ciotki pourlopowo i moje kochane P& M, moja deklaracje pojdzie dzis. Quote
moni12 Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='Kocurek']Odwiedzam Dwupaczka i ciocie:)[/QUOTE] I ja , a cioteczki Danki znów nie było! Quote
SkarpetKa Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Odwiedzam słodkie psinki i ślę całusy dla cioteczek i wujaszków :) Quote
danka4u1 Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Dziewczynki duże i małe oraz wszelkie dwupaczki. Jestem tranzytem przez Dogo z przerwami na inne życiowe powinności - Dogo jest powinnością, przyjemnością i radością zwłaszcza na tym wątku- troszkę spiętrzyło mi się spraw, a dodatkowo odcięta jestem najczęsciej od internetu. Nawet bąbelki, napary z ziół i dymek nie potrafią uśmierzyć mojego cierpienia w uzależnieniu, ale myslę o Was cieplutko i postaram się wpadać tak często, jsak tylko dam radę. Dbajcie o siebie i pilnujcie M&P. O to jestem raczej spokojna, bo zwierzaczki nasze mają doborową ekipę wirtualną i opiekę w realu. Quote
jola_li Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [CENTER][CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=blue][B]W Dolnym Kazimierzu[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [/CENTER] [CENTER][CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=blue][B](założył go Wielki) –[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [/CENTER] [CENTER][CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=blue][B]nad Wisłą, w spichlerzu – [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][B][COLOR=blue]KOCHAJMY[/COLOR][/B] [B][COLOR=#c00000]K[/COLOR][/B][B][COLOR=red]U[/COLOR][/B][B][COLOR=#ffc000]N[/COLOR][/B][B][COLOR=yellow]D[/COLOR][/B][B][COLOR=#92d050]E[/COLOR][/B][B][COLOR=#00b050]L[/COLOR][/B][B][COLOR=#00b0f0]K[/COLOR][/B][B][COLOR=#0070c0]I[/COLOR][/B][B][COLOR=#002060]![/COLOR][/B][/SIZE][/FONT][FONT=Comic Sans MS] [/FONT][/CENTER] [/CENTER] [/CENTER] Quote
margaret Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 danko życzę siły w tych obowiązkach rozlicznych ale powiem ci że jak cię nie ma jedną noc - to jakoś tak brak:) Quote
Szarotka Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Widze, ze dziewczyny sie doczekaly 200 strony :):) Quote
danka4u1 Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='margaret']danko życzę siły w tych obowiązkach rozlicznych ale powiem ci że jak cię nie ma jedną noc - to jakoś tak brak:)[/QUOTE] Dzięki Małgosiu za miłe słowa. Bardzo mi było brak kontaktu z Wami, ale jeszcze trochę... Quote
Angel Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 ulka wysłałam sms na kom. potrzebuje wiedziec kiedy PIM miały szczepienia i nr z naklejek od szczepien. Quote
ULKA12 Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Szarotka napisał(a):Czy dwupak sie przyjazni z Szafrankiem ??? Przyjaźń to zbyt wielkie słowo w ich wypadku, tolerują się nawzajem i nie wchodzą sobie w paradę. Angel informacje, o które prosiłaś wysłałam. Quote
danka4u1 Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Witajcie dwupaczkowe fanki. Wpadłam i odwiedzę Was jeszcze, tylko zajrzę do innych psiaków chociaż na chwilę. Co u Was? Co u Dwupaka naszego kochanego? Quote
danka4u1 Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Biedna, chudziutka Meggi przypomina się. Ja tutaj czuwam...:mad: cioteczki ukochane, gdzie Was wywiało...???:shake: :shake: Quote
Szarotka Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Jestem, ale dalej ubolewam nad smiercia Owcy :(:( Quote
jola_li Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 [FONT=Comic Sans MS]Wśród lasów zielonych,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]w cieniu mirabelki,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]wśród łąk ukwieconych – [/FONT][FONT=Comic Sans MS]KOCHAJMY KUNDELKI![/FONT][FONT=Comic Sans MS] [/FONT] Quote
danka4u1 Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 A ja bym proponowała pokochać trochę Meggi i Peggi chociażby wirtualnie...ciotki, zyjecie? http://youtu.be/vn1jXOkUOz0 Quote
moni12 Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Danuś jasna sprawa , że zyjemy i zaglądamy do P@M Quote
margaret Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 zaglądam i zostawiam wpis, żebyśmy uwierzyli :) Quote
Recommended Posts