margaret Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 jak tak dziś o tym ruchu gadacie to mi przyszła myśl - czy jest to możliwe aby nagrać filmik z udziałem Meggy? takiej radosnej, rozbieganej, łaszącej się, wpatrującej w oczy, machającej ogonkiem, itp.? kamerki w telefonach komórkowych to jakość kiepska, ale może masz kamerę Ulka? albo czasem ktos do Ciebie zajdzie, kto ma kamerę? kilka minut takiego hmm "materiału promocyjnego" :) przy dobrym świetle ludzie są coraz bardziej multi-medialni i - o ile do wielu przemówi statyczna fotka - to dla niektórych film jest bardzo atrakcyjną formą przekazu myślę o pokazaniu jej żywotności, radości życia, serdeczności do człowieka i ewentualnie innych zwierząt, czy innych jej atutów. Dla celów adopcyjnych, na FB wtedy fajnie się rozpowszechnia filmiki i nie tylko tam bo tak poza tym, to ja bym sobie tak po prostu z miłą chęcią sama pooglądała :p Quote
danka4u1 Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Ty masz...łeb, margaret !! Ulka, nie idź już robić tych zdjęć na deszczu. Odpuszczamy Ci. Prosimy o filmik...więcej ruchu dla wszystkich - kiedyś pisałaś, że Ci potrzebny - więcej atrakcji dla nas i oglądających filmik, a dla Meggi czysty zysk w postaci ewentualnego domu, który ja w ten sposób wypatrzy. Quote
ULKA12 Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Filmik nagrać komórką umiem, problem zaczyna się przy próbie wrzucenia go do komputera, jakoś mi to nie idzie:oops: Wyświetla się tylko pierwszy kadr z filmiku a dalej już nie idzie. Quote
margaret Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 ja przyznam że nie przepadam za filmikami komórkowymi, one jakoś zmieniają percepcję :) nie wiem jak to nazwać bo jak coś jest do wszystkiego to jest raczej do niczego a kwestia światła, w miarę dobrego odzwierciedlenia jednak ma znaczenie, to jak dobry tekst ogłoszeniowy i dobra fota - jakość ma znaczenie za to zwykła niekoniecznie profesjonalna kamerka domowa to juz insza inszość, może malawaszka albo ktoś znajomy?, sąsiad? posiada na stanie taki sprzęcior i dopomógłby w słusznej sprawie? Quote
danka4u1 Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Ależ Ty masz wymagania....pewnie malawaszka dysponuje czymś takim. Jestem z doskoku, bo akcja rozgrywa się na wątku Kremci...też mojej.. Quote
ULKA12 Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Niestety Malawaszka nie ma kamery, już kiedyś pytałam, jak chciałyśmy pokazać przemianę Birmana. Quote
danka4u1 Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 No to juz nie wiemy..:shake:.kup sobie.:evil_lol: Angel Ci prześle pieniądze.:evil_lol: :evil_lol: Dla M&P wszystko.:loveu: Quote
chi23 Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Chętnie bym zobaczyla taką radosną megan..ale mi ciezko pisać na nie swoim laptopie:shake:!!! Quote
moni12 Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Aleś się Danuś rozszalała z tą kamerą :diabloti:. W takim razie nie pozostaje mi nic innego jak wysłać juz i stałą za lipiec.:cool3: Quote
danka4u1 Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='moni12']Aleś się Danuś rozszalała z tą kamerą :diabloti:. W takim razie nie pozostaje mi nic innego jak wysłać juz i stałą za lipiec.:cool3:[/QUOTE] Od lipca deklaracje zostły opodatkowane i teraz każdaą trzeba podwoić:evil_lol::evil_lol: Ceny kamer też wzrosły....:evil_lol: Quote
moni12 Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='danka4u1']Od lipca deklaracje zostły opodatkowane i teraz każdaą trzeba podwoić:evil_lol::evil_lol: Ceny kamer też wzrosły....:evil_lol:[/QUOTE] Podwoiłam bo zawsze wypisywałam na 20 zeta a teraz na 40.:diabloti:A że za 06 i 07 to inna sprawa.:evil_lol: Quote
jola_li Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [FONT=Comic Sans MS]Dajmy dzieciom w łapki[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]farby i pędzelki,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]niech malują szkrabki:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]KOHAjMY[/FONT][FONT=Comic Sans MS] [SIZE=5]KóNDELKi![/FONT] Quote
danka4u1 Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='jola_li'] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]KOHAjMY[/FONT][FONT=Comic Sans MS] [SIZE=5]KóNDELKi![/FONT] Jolu:shake: przeciez teraz szkrabki sa wychowane i wykształcone dobrze...co nam tutaj insynuujesz?? Quote
Angel Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 margaret czy wysyłałaś swoją deklaracje za czerwiec ? jeśli tak to kiedy wpłacałaś ? Quote
margaret Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Angel - tak jak wcześniej złożyłam na wątku samokrytykę :) nie wpłacałam w czerwcu - wysyłam razem czerwiec i lipiec, jutro będą u Ciebie na koncie Quote
moni12 Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Moje za czerwiec i lipiec juz pewno są na koncie, więc do sierpnia głowa spokojna.:diabloti: Quote
jola_li Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='danka4u1']Jolu:shake: przeciez teraz szkrabki sa wychowane i wykształcone dobrze...co nam tutaj insynuujesz?? Bezbłędne szkrabki ;-)? To skąd ci "błędni" dorośli ;-)? [SIZE=2] [FONT=Comic Sans MS]Gdy Newton w łeb dostał[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]owocem kronselki,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]to plan mu w łbie powstał:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]KOCHAJMY KUNDELKI![/FONT][FONT=Comic Sans MS] [/FONT] Quote
Angel Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 doszły fanty od megiwinters ; ) dziś wieczorem zrobie bazarek ; ) Quote
margaret Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='jola_li'] [FONT=Comic Sans MS]Gdy Newton w łeb dostał[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]owocem kronselki,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]to plan mu w łbie powstał:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]KOCHAJMY KUNDELKI![/FONT] aż musiałam sprawdzić w wiki-mądrali co to kronselka :cool3: i już wiem!! dzięki a jak nasze panny? Quote
Angel Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 przelew miał dziś wyjść ale niestety nic z tego, mama robi przelewy internetowe i musimy poczekac za nowa karta. Przepraszam za opóźnienia.. Quote
jola_li Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='margaret']aż musiałam sprawdzić w wiki-mądrali co to kronselka :cool3: i już wiem!! dzięki ;-) Smaczne! [FONT=Comic Sans MS]W domu i na dworze,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]u babci Amelki,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]na polu i w borze – [/FONT][FONT=Comic Sans MS]KOCHAJMY KUNDELKI![/FONT][FONT=Comic Sans MS] [/FONT] Quote
margaret Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 jola_li naprawdę uwielbiam jak wchodzę tu i czytam te perełki :) danka - za wcześnie na Ciebie? :cool3: Quote
Recommended Posts