Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jak tak dziś o tym ruchu gadacie to mi przyszła myśl - czy jest to możliwe aby nagrać filmik z udziałem Meggy? takiej radosnej, rozbieganej, łaszącej się, wpatrującej w oczy, machającej ogonkiem, itp.?
kamerki w telefonach komórkowych to jakość kiepska, ale może masz kamerę Ulka? albo czasem ktos do Ciebie zajdzie, kto ma kamerę?
kilka minut takiego hmm "materiału promocyjnego" :) przy dobrym świetle

ludzie są coraz bardziej multi-medialni i - o ile do wielu przemówi statyczna fotka - to dla niektórych film jest bardzo atrakcyjną formą przekazu
myślę o pokazaniu jej żywotności, radości życia, serdeczności do człowieka i ewentualnie innych zwierząt, czy innych jej atutów.
Dla celów adopcyjnych, na FB wtedy fajnie się rozpowszechnia filmiki i nie tylko tam

bo tak poza tym, to ja bym sobie tak po prostu z miłą chęcią sama pooglądała :p

Posted

Ty masz...łeb, margaret !!
Ulka, nie idź już robić tych zdjęć na deszczu. Odpuszczamy Ci. Prosimy o filmik...więcej ruchu dla wszystkich - kiedyś pisałaś, że Ci potrzebny - więcej atrakcji dla nas i oglądających filmik, a dla Meggi czysty zysk w postaci ewentualnego domu, który ja w ten sposób wypatrzy.

Posted

Filmik nagrać komórką umiem, problem zaczyna się przy próbie wrzucenia go do komputera, jakoś mi to nie idzie:oops: Wyświetla się tylko pierwszy kadr z filmiku a dalej już nie idzie.

Posted

ja przyznam że nie przepadam za filmikami komórkowymi, one jakoś zmieniają percepcję :) nie wiem jak to nazwać
bo jak coś jest do wszystkiego to jest raczej do niczego
a kwestia światła, w miarę dobrego odzwierciedlenia jednak ma znaczenie, to jak dobry tekst ogłoszeniowy i dobra fota - jakość ma znaczenie
za to zwykła niekoniecznie profesjonalna kamerka domowa to juz insza inszość,
może malawaszka albo ktoś znajomy?, sąsiad? posiada na stanie taki sprzęcior i dopomógłby w słusznej sprawie?

Posted

[quote name='moni12']Aleś się Danuś rozszalała z tą kamerą :diabloti:. W takim razie nie pozostaje mi nic innego jak wysłać juz i stałą za lipiec.:cool3:[/QUOTE]
Od lipca deklaracje zostły opodatkowane i teraz każdaą trzeba podwoić:evil_lol::evil_lol: Ceny kamer też wzrosły....:evil_lol:

Posted

[quote name='danka4u1']Od lipca deklaracje zostły opodatkowane i teraz każdaą trzeba podwoić:evil_lol::evil_lol: Ceny kamer też wzrosły....:evil_lol:[/QUOTE]

Podwoiłam bo zawsze wypisywałam na 20 zeta a teraz na 40.:diabloti:A że za 06 i 07 to inna sprawa.:evil_lol:

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Dajmy dzieciom w łapki[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]farby i pędzelki,[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]niech malują szkrabki:[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]KOHAjMY[/FONT][FONT=Comic Sans MS] [SIZE=5]KóNDELKi![/FONT]

Posted

[quote name='jola_li']

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]KOHAjMY[/FONT][FONT=Comic Sans MS] [SIZE=5]KóNDELKi![/FONT]

Jolu:shake: przeciez teraz szkrabki sa wychowane i wykształcone dobrze...co nam tutaj insynuujesz??

Posted

[quote name='danka4u1']Jolu:shake: przeciez teraz szkrabki sa wychowane i wykształcone dobrze...co nam tutaj insynuujesz??

Bezbłędne szkrabki ;-)? To skąd ci "błędni" dorośli ;-)? [SIZE=2]

[FONT=Comic Sans MS]Gdy Newton w łeb dostał[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]owocem kronselki,[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]to plan mu w łbie powstał:[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]KOCHAJMY KUNDELKI![/FONT][FONT=Comic Sans MS]
[/FONT]

Posted

[quote name='jola_li']

[FONT=Comic Sans MS]Gdy Newton w łeb dostał[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]owocem kronselki,[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]to plan mu w łbie powstał:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]KOCHAJMY KUNDELKI![/FONT]

aż musiałam sprawdzić w wiki-mądrali co to kronselka :cool3: i już wiem!! dzięki

a jak nasze panny?

Posted

przelew miał dziś wyjść ale niestety nic z tego, mama robi przelewy internetowe i musimy poczekac za nowa karta. Przepraszam za opóźnienia..

Posted

[quote name='margaret']aż musiałam sprawdzić w wiki-mądrali co to kronselka :cool3: i już wiem!! dzięki

;-)
Smaczne!

[FONT=Comic Sans MS]W domu i na dworze,[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]u babci Amelki,[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]na polu i w borze –
[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]KOCHAJMY KUNDELKI![/FONT][FONT=Comic Sans MS]
[/FONT]