Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

WITAM WSZYSTKICH SERDECZNIE,

zauważyłam, ze moja wypowiedz zrobiła dość duże zamieszanie więc w ramach wyjaśnień:
-absolutnie nie chciałam nikogo urazić. wszystkie osoby zaangażowane w los Majki to cudne ludziska!wszyscy wiemy, że w tym przypadku zrobiono wszystko aby zapewnić Majce jak najlepszy los.

- dziękuje Tomo2 za zrozumienie.

Miałam na myśli tylko łagodniejsze traktowanie potencjalnych przyszłych właścicieli i prośbę o większą empatię w stosunku do ludzi też. nie tylko zwierząt. w końcu adopcja bez człowieka jest raczej niemożliwa...

Magda

Posted

W związku z tym, że Karinka ma utrudniony dostęp do internetu zostałam poproszona aby ogłosić dobrą nowinę ;)
Majeńka zostaje już na zawsze właśnie w domu Kariny. To wspaniała i doświadczona ciotka i nie mam żadnych wątpliwości, że Majce będzie tam najlepiej na świecie. Taką decyzję podjęła Karina, a właściwie Jej córka ;)
Majka od pierwszego dnia została pokochana całym serduchem tej wspaniałej rodziny. Nie wyobrażają sobie już życia bez niej.

Kurce, nie umiem ładnie pisać. W tym przypadku przydałby się poeta, bo to naprawdę piękna historia wielkiej miłości.

Posted

Ja poprosze takie wieści codziennie :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

madziakasp :loveu: Tu wiele gorących serc, które w obronie zwierzów stają w potrzebie :p.

Posted

psiama napisał(a):
Ja poprosze takie wieści codziennie :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

madziakasp :loveu: Tu wiele gorących serc, które w obronie zwierzów stają w potrzebie :p.

Wiem, nie da się nie zauważyć ;)
Da się też odczuć - poparzenia 3 stopnia od gorących serduch bijących z ekranu komputera!!!!!!! :lol:

Posted

madziakasp cóż za wspaniała informacja :multi::multi::multi: Super Majeczko :) No to mam nadzieję, że teraz Karin znajdzie chwilkę czasu :) Porobiłabym Majeczce zdjęcia w jej nowym cudownym domku :):):) Przekażesz jej? Już wczoraj byłam z nia i Justyną85 umówiona na sesyjkę, ale Karin coś wypadło :( Myślę, że wiele osób jest ciekawych zdjęć :) Super, że są takie osoby jak Karin :multi:

Posted

Kurde wiedzialem że to tak się skończy.
Karina cóż masz wielkie serce , możemy wiele się od Ciebie uczyć .
Bigielki Cię pozdrawiają w końcu ty jesteś nasza:loveu:
Przekazaliśmy na zabieg kasę dla szarpei /przepraszam za pisownie / miejmy nadzieję że to spowoduje że ludzie którzy chcą go przyjąć a nie maja tyle kasy zostawią go sobie.
Smutne to to jest dziś że malwinka zdechła -sznaucerek.
Zielonych łąk i wielu dobrych seduszek tam gdzie jesteś .

Posted

Witam,:iloveyou::iloveyou::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao:

To wspaniałe i wzruszające . Pomyśleć że dopiero teraz dotarłam po kłopotach do Dogo. Cudowna decyzja, nic tylko życzyć nowemu domkowi Majki samego szczęścia,:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: bo Majka już szczęście ma . My też mamy szczęście być w gronie tak gorących serduch.:laola::laola::laola:

Posted

madziakasp napisał(a):

Majeńka zostaje już na zawsze właśnie w domu Kariny.

NO mówiłam od początku, że tak miało być - to wisiało w powietrzu - taka miłość od zaraz.

co do bvazarku, to poczekajmy aż sięskończy. jeżeli będzie coś z niego to przekażemy na innego pieska i zastanowimy na którego

Posted

Skoro już wszystko jasne,to ponawiam pytanie-czy uzbierane pieniądze,ktore są na koncie Tereski można przelać na spłatę długu za leczenie psów z nosówką? zostało ok 1400 zł do spłaty,a wciąż psy trafiają i w którymś momencie będzie tak,że wet odmówi leczenia :( Dogomania nawala,nie umiem wejść ani w wątki,ani w posty, żeby pokazać rozliczenie :(

Posted

Doda, jako że Majka ma już u Karin DOM STAŁY, czyli nasze wpłaty i deklaracje są niepotrzebne, proszę więc, jeżeli ruszy bazarek, żeby kwota została przelana na długi Justyny85.

Mam nadzieję, że Majka będzie miała się u Karin dobrze i że będzie to ten jedyny cudowny domek ;)

Posted

witam,

nie wiem czy to tylko ja jako nowijusz czy wszyscy mają problemy z otwieraniem wątków, linków, i wszelkich operacji.:shake::shake: Muszę dokonywać karkołomnych kombinacji aby wejść gdziekolwiek. tracę cierpliwość i co gorsza kontrolę nad tymi wątkami którymi szczególnie jestem zainteresowana. Ktoś ma jeszcze takie kłopoty. poradzcie coś!!!:Help_2:

fundusz na Majeczkę mamy niedokończony, jeszcze niektóre cioteczki nie posłały deklarowanych kwot.

pieniążki przeznaczamy na ratowanie następnego pieska czy dług wet. a może i to i to.

pozdrawiam:lol:

Posted

TERESA BORCZ napisał(a):
witam,

nie wiem czy to tylko ja jako nowijusz czy wszyscy mają problemy z otwieraniem wątków, linków, i wszelkich operacji.:shake::shake: Muszę dokonywać karkołomnych kombinacji aby wejść gdziekolwiek. tracę cierpliwość i co gorsza kontrolę nad tymi wątkami którymi szczególnie jestem zainteresowana. Ktoś ma jeszcze takie kłopoty. poradzcie coś!!!:Help_2:

Wszyscy mają, pozdrawiam

Posted

W związku z tym, że Majka ma już dom po najbliższej zadeklarowanej wpłacie na konto Majki (początek listopada) nie będę już wpłacać (mam i inne psiaki na liście wpłat:) ). Mój grosik możecie zagospodarować w ten sposób, że pieniądze pójdą tam, gdzie będą najbardziej potrzebne.
Czy tak może być?

Posted

Monika z Katowic napisał(a):
Uważam, że trzeba nieco "zaspokoić" weterynarza... 1400 zł to taki duży dług! Przeznaczcie pieniązde Majeczki na spłatę weterynarza, proszę...:placz:

Jasne, jasne, ja nie pisałam w kontekśice pieniędzy Majusi, tylko raczej jej deklarcji, które jej niepotrzebne już w DS .. Przepraszam jeśli wyraziłam się niejasno :oops: