baskomaniak Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 dbsst napisał(a):ja bywam i ogladam nawet czytam ;) ale nie pisze :cool3: teraz się pokazuje zeby uspokoić Was :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: absencja moich liter spowodowana jest ciągłym brakiem czasu :placz: Rozumiem brak czasu... Postaram się robić krótsze odcinki :evil_lol: ;) Pozdrawiam. Quote
M10M Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 baskomaniak napisał(a):Postaram się robić krótsze odcinki :evil_lol: To chyba w kodeksie podlega pod "groźby karalne" ;) Quote
baskomaniak Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 M10M napisał(a):... Ale o co chodzi? Mumię znalazłam, to niby co? Mam więcej dogomaniaków szukać czy jak.... ? ;) :crazyeye: Chyba jednak nie :roll: :cool3: Proponuję zacząć poszukiwania od końca :cool1: Jest dobrze widoczna ale zrobiłem co się dało, by odwrócić od niej uwagę :evil_lol: Pozdrawiam. Quote
M10M Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 baskomaniak napisał(a): zrobiłem co się dało, by odwrócić od niej uwagę :evil_lol: No faktycznie - udało Ci się :cool2: Chyba dziesiąty raz oglądałam Komkę ganiającą po Luwrze zanim zauważyłam tego mumiowatego ducha...... :klacz::klacz::klacz: Dzięki za podpowiedź ;) Quote
baskomaniak Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 M10M napisał(a):No faktycznie - udało Ci się :cool2: Chyba dziesiąty raz oglądałam Komkę ganiającą po Luwrze zanim zauważyłam tego mumiowatego ducha...... :klacz::klacz::klacz: Dzięki za podpowiedź ;) [SIZE="5"]GRATULUJĘ :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: [SIZE="1"]Przyznam się, że mnie też ciężko było sprawdzić „działanie mumii” podczas produkcji. Wiedziałem przecież, że mumia tam jest, a mimo to Komka skutecznie odwracała moją uwagę. :oops: Pozdrawiam. Quote
Basenji Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 OK, pierwszą odszukałaś. A drugą? Baskomaniak mnie zbeszta, ale niech tam! Zdrówko:evil_lol: Quote
agabass Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 odcineczki jak zawsze super fajoskie :cool3: Quote
M10M Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Basenji napisał(a):OK, pierwszą odszukałaś. A drugą? Baskomaniak mnie zbeszta, ale niech tam! Zdrówko:evil_lol: Dobrze się bawisz :mad: ? ;) Quote
Basenji Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Bawiłbym się lepiej, gdybyś lepiej zgadywała. Zdrówko;) Quote
Evelina Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 AgaiPhara napisał(a):Gandalfik..Wypada mi teraz dorzucic wiecej detali ;), zeby M10M dopatrzyla sie epoki ;) M10M napisał(a):Evelino - czy Ty może moją stronę oglądzasz w Operze? Ja mam z tą przeglądarką straszne problemy - u mnie muszę odświeżać każdą ramkę osobno, żeby całość się załadowała ale już u mojego kolegi działa normalnie... Nie cierpię Opery :comp26: [SIZE="1"]Mam przegladarke AOL, jak to sie ma do opery pojecia nie mam :niewiem: Chyba wiem czemu niewiele widzialam. Jestem straszliwie niecierpliwa i pewnie nie doczekalam do konca na zaladowanie sie strony :oops: Quote
Behemot Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 ja tu widze Gandalfa z Wladcy Pierscieni :crazyeye: Quote
M10M Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 No to przynajmniej sprawa strojów (a przy okazji przeglądarki) jest już wyjaśniona :lol: Nadal nie wiadomo, gdzie Piesiak widział te stwory zmieniajace się w piasek: Str245: Skądś znam takie stwory, które później zmieniają się w piach! Gdzie ja to już widziałem? ;) Quote
Basenji Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 Nasza najwierniejsza kociokwiczka II ( czyli wielbicielka serialu) nie stara się. To gdzie jest? Zdrówko;) Quote
M10M Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 To pewnie do mnie :evil_lol: Ale gdzie jest kto? co? Mumia? Nie mam pojęcia... A gdzie te rozsypujące się? W "Mumii"? Albo we "Władcy" - skoro już tak gandalfowo.... A może sam nie pamiętasz :eviltong: ;) Quote
Basenji Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 To o tobie. No szukaj. zdrówko:evil_lol: Quote
M10M Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Basenji napisał(a): No szukaj. A jak znajdę, to dostanę ciasteczko albo scoobie chrupkę? :eviltong: ;) Quote
Basenji Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 Kociokwik II a więc zemsty ciąg dalszy Louvre Lissa: Piesiakuuuuuuuuuuuu! Biegnijże tutaj! Nigdzie jej nie widzę! Piesiak: Spokojnie, ja ją czuję w górnych rejestrach! Ale faktycznie, trudno ją dostrzec. ......Fchłałałał.......nie dostaną mnie........ i obroże złote nie sięgną z ich mocą.... Piesiak: Załatwimy ją sprytem. Posłuchaj........... I pamiętaj, co powiedział nam Anubis! Lissa: A ja nadal jej nie mogę zobaczyć! Piesiak: Udawaj, ze interesujesz się zbiorami i zacznij jodłować jakąś kołysankę. A ja sprawię, że pierścień zawiśnie na niej ........Fałałał.............. cdn 20-03 zdrówko Quote
M10M Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Lissa to raczej wyć będzie. Wcale się nie zdziwię jak kocia mumia z wrażenia ze ściany spadnie...... :evil_lol: Ale czy potem Bastet odda koty? ;) Quote
Basenji Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 M10M napisał(a):Lissa to raczej wyć będzie. Wcale się nie zdziwię jak kocia mumia z wrażenia ze ściany spadnie...... :evil_lol: Ale czy potem Bastet odda koty? ;) No masz! A ta się tylko kotami martwi! Zdrówko:shake: Quote
tamiczek Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Basenji napisał(a):No masz! A ta się tylko kotami martwi! Zdrówko:shake: Nie możesz sie przez chwile pomartwić o psa:shake: Quote
Martinee Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Czemu jak chce niech sie martwi kotami a psami też moze Quote
Guest Kamcia_14 Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Bosh.. Ona może się martwić każdym i wam NIC do tego . Jeśli nie macie co napisać to oczywiście szukacie dziury w całym... Wolność słowa kochani :cool1: Quote
Martinee Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Zgadzam sie z toba w 100% to jaj sprawa czym sie martwi Wolność słowa kochani Quote
Evelina Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 evanescence napisał(a):Zgadzam sie z toba w 100% to jaj sprawa czym sie martwi Wolność słowa kochaniWolnosc, wolnoscia, ale sens wypowiedzi by sie przydal :cool3: Quote
M10M Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 A co mam się martwić o psy - Bastet dała im broń a Anubis obiecał pomoc... A o kotach cicho - zniknęły i nie wiadomo dlaczego. Jedyna nadzieja w tym, że to przecież "kocia" bogini..... ;) Quote
Recommended Posts