Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

evanescence napisał(a):
Musisz walczyć o swoje

Masz na myśli, że ja mam walczyć o swoje z Basenji....?
Ale tu nie ma o co walczyć. Basenji wymyślił opowieść, którą zatytułował "...o wyższości psa nad kotem", więc ja - dla równowagi - lansuję tezę o wyższości kota nad psem. Do rzeczywistości ma się to nijak a poza tym - moje koty mają się jeszcze pokazać a pies już karierę filmową zakończył, więc kotami się zajmuję (przy okazji moich mogę się też pomartwić o cudze - za jednym zamachem).
Mumia zresztą też przecież kocia.....:evil_lol:
;)

Posted

Jak wy możecie powinniscie sie wstydzić koty to też stworzenia i też potrzebuja być kochane To chyba cos o was swiadczy

prawdziwa miara kultury człowieka jest jego stosunek do zwierzat

Posted

evanescence napisał(a):
Jak wy możecie powinniscie sie wstydzić koty to też stworzenia i też potrzebuja być kochane To chyba cos o was swiadczy

prawdziwa miara kultury człowieka jest jego stosunek do zwierzat

A Ty obejrzałaś ten topic od początku czy raczej nie do końca wiesz o czym mówisz? :lol:
;)

Guest Kamcia_14
Posted

Mmm tak szczerze to ja też nie obejrzałam :razz:. Ale dobra mniejsza z tym . Za długo by mi to zajęło :evil_lol:. Kot w sumie mniej od psa kochany ale też OK. Dobra Już więcej nie będę sie wypowiadać na tym topicu bo ja tak nie zbyt w temacie :razz:.

Posted

Masz na myśli Mruczysława na początku, kiedy umazał się jakimś świństwem? Dobre było :evil_lol: Jak na kota wyglądał całkiem upiornie.... A potem dostał rolę, w której pchła wyssała z niego prawie całą krew - jak mumia już wyglądał... A moja kotka Żabka grała wyjątkowo czarny charakter....
I co z tego wynika? Jak w filmie aktor zagra bandytę to reżysera za kratki trzeba wsadzić?
Kot w sumie mniej od psa kochany????
A to dopiero..... ;)

Posted

M10M napisał(a):
No dobrze - poczekam. A na razie wrzuciłam na serwer moją stronkę w nowej szacie graficznej i z uzupełnioną treścią - uzupełnioną m.in. o Kociokwik :lol:
Zrobię Wam konkurencję.....:evil_lol:
;)

Super stronka! Świetnie się wszystko czyta. Można się uśmiać!:lol:

Posted

an3czka napisał(a):

Miło mi, że się spodobała :oops:
To może i do Kociokwika się przekonasz..... :lol:
;)

Posted

AgaiPhara napisał(a):
Gandalfik..
Świetna odpowiedź ! :sweetCyb:

Behemot napisał(a):
ja tu widze Gandalfa z Wladcy Pierscieni :crazyeye:
Tez dobra odpowiedz Behemotku :sweetCyb:

an3czka napisał(a):
No wlasnie :lol:
I w zwiazku z tym sie zastanawiam, jak to mozliwe :hmmmm:, ze M10M poczucie humoru ma, aparat ma, zwierzaki ma, a Foto Bloga nie :obrazic:

Posted

Evelina napisał(a):

I w zwiazku z tym sie zastanawiam, jak to mozliwe :hmmmm:, ze M10M poczucie humoru ma, aparat ma, zwierzaki ma, a Foto Bloga nie :obrazic:

Nie mogłam się zdecydować czy powinien być o psach czy o kotach....:evil_lol:
;)

Guest Kamcia_14
Posted

Evelina napisał(a):
Kamciom i pozostałym nowicjuszkom polecam tego linka.
Będziecie żałowały, że wcześniej nie było Was na Dogo. :eviltong:

Czy ja wiem :razz:. Takaaa straszana nowicjuszka to chyba nie jestem .
Już pół roku stażu :evil_lol:.

Ale dobra już na temat . Evelina dzięki za linka. Jaka ja mało spostrzegawcza jestem :evil_lol:. Co ta szkoła robi z człowiekiem :evil_lol:.

Posted

Kamcia_14 napisał(a):
Co ta szkoła robi z człowiekiem :evil_lol:.

Ferie to idealny okres, żeby obejrzeć cały Kociokwik :lol: Śniegu i tak nie będzie, więc.... czemu nie?
;)

Posted

Kamcia_14 napisał(a):
Czy ja wiem :razz:. Takaaa straszana nowicjuszka to chyba nie jestem .
Już pół roku stażu :evil_lol:.
I przez pol roku nie odezwalas sie w temacie ? :obrazic:
an3czka napisał(a):
Jestem w trakcie:mdrmed:

Gratuluje korniszonów

[SIZE="1"]M10M, to kiedy otwarcie Foto - Bloga ?

Posted

"W temacie" to ja cały czas czekam na Basenji, który już dawno powinien nas wszystkie rozgonić na cztery wiatry ze swojego serialu a poza tym nie wiem dlaczego Baskomaniak sie nie odzywa :niewiem:
;)

Posted

M10M napisał(a):
"W temacie" to ja cały czas czekam na Basenji, który już dawno powinien nas wszystkie rozgonić na cztery wiatry ze swojego serialu
Sugerujesz, ze mu paskudzimy w temacie ? :oops:

M10M napisał(a):
a poza tym nie wiem dlaczego Baskomaniak sie nie odzywa :niewiem:
;)
Ja wiem, dlaczego nie wiem, ale nie powiem :evil_lol:

Ma ktos pomysly co bedzie dalej w serialu ?

Posted

Evelina napisał(a):
Sugerujesz, ze mu paskudzimy w temacie ? :oops:

Nie wiem - dla mnie to nasz "pan reżyser" jest "nieobliczalny" - nigdy nie mam pojęcia czego się spodziewać :eviltong:
Evelina napisał(a):
Ma ktos pomysly co bedzie dalej w serialu ?

O! I to jest dobre pytanie. Psy capną mumię, przerobią ją na sieczkę i zostaną zamknięte w Bastylii za niszczenie narodowych skarbów kultury (nie ważne o jaki naród chodzi :evil_lol:). Tylko co dalej? Po kiego grzyba Bastet te koty zabrała? I po co Baskomaniak moje kolekcjonuje? Wielką kocią paradę szykuje, czy jak....
;)

Posted

M10M napisał(a):
Tylko co dalej? Po kiego grzyba Bastet te koty zabrała? I po co Baskomaniak moje kolekcjonuje? Wielką kocią paradę szykuje, czy jak....
;)
Szczescie, ze zime mamy taka wiosenna :scared:

Posted

No to z serialem (a szczególnie z paradą) trzeba się pospieszyć, bo podobno w 3. dekadzie stycznia przyjdą wreszcie mrozy...... tak mówili w tv ale roku zapomnieli podać :evil_lol:
;)